Stövlar.

Skulle handla parfym igår, men kom hem med ett par nya stövlar istället. Jag har handlat ett par skor på två år så dessa förtjäna jag ;) love them!!

Semester 2012.

 
Endast såna här frukostar skapar man på semestern..
Middagar utomhus med nära & kära.
Orvar var pigg & glad klockan 5 på morgonen..
Käkade alldeles för mycket skräpmat.
Såklart blev det en tur till Ullared.
Bl.a. en lykta inhandlades där.
Chill ute på trädäcket.
Kvällsdopp.
Var på bikerfest. Bad asses ;)
 
Var på Liseberg på den dagen då det regna mest på hela året..
Men fan vad kul vi hade ändå!! 
 
Lägger ut bilder från vår roadtrip senare!
 
 

Manikyr.

Maria (som jag jobbade med innan i Lödde) har gått en kurs och kan nu bygga naglar :) och dessa gjorde hon på mig för några veckor sen.. Så himla duktig är hon! Nästa vecka är det dags att göra om dem! Får se vad det blir för fint glitter då ;)

Härliga fredag.

Pust. Nu sitter jag äntligen ner och bara tar det lugnt, en fredagkväll :) inte illa! Sist jag skrev så skulle jag jobba flera helger i rad och nu är det gjort och jag har en ledig helg framför mig, uuuunderbart!! Jag jobbade dock idag, men bara till klockan 16, om man ändå gjorde det varje fredag ;) men nu, äntligen efter 3 år då jag jobbat minst 3 av 4 helger varje månad ska jag bara jobba varannan.. Så nu kan man alltså börja planera sitt liv lite också, bästa som hänt på länge ;P (så händelserikt är mitt liv..)
 
Har nyss tagit en varm & skön dusch. Fyllde år för några veckor sen och då fick jag duschtvål och lotion med doft av mango så nu luktar jag gott också ;P Tvättmaskinen är igång och ska strax hängas upp och sen blir det film hela kvällen. Imorgon blir det frukost på Ikea, mums!
 
Unnade mig nya handukar från Åhléns idag..

Ledig helg över..

Some day, some day i will write more ;P

Jobbet är igång efter semestern och nu avslutar jag en skön och ledig helg. Som jag inte får uppleva förrän om en månad igen.. Känns som en evighet, men ändå klarar man av det varje gång :) och när lönen kommer in så tackar man sig själv för man har bitit ihop haha..

Nu blir det film innan det är dags att släcka ögonen. Träning imorgon innan jobb!

Viktoria

- om mig och min vardag

RSS 2.0