Gott nytt år!

Åh tröööött! Hade kunnat sova några veckor nu känner jag.. Jag är helt jävla slut efter dem senaste veckorna på jobb, det har varit så jäkla intensivt. Många tror att det är slappt & ett lätt jobb att jobba i klädesbutik, men det är det icke vill jag lova :p Speciellt inte i en sån stor butik som vi har.

Men nu väntar 2 lediga dagar iallafall! Ska bli så skööönt :) Får väl hoppa in i duschen nu så jag blir människa igen.. Ikväll är det ju fest!

GOTT NYTT ÅR PÅ ER ALLA!!

Weleda.




En sak jag fick av Jonas familj är en liten låda med massage oljor från Weleda. Jag älskar Weleda så jag blev riktigt glad :) Små flaskor med olika doftor! Idag hittade jag också en badolja från Weleda som jag har letat lääänge efter, men jag köpte aldrig den för det är ett rätt så dyrt märke. När vi körde därifrån så sa Jonas att han hade kunnat köpa den till mig som en av dem 3 sakerna som jag skulle få välja ut. HALLÅ!? Säg det gärna tidigare ;P Men vi ska säkerligen åka dit snart igen. Jag är inte den som tar emot saker så lätt och låter andra köpa saker till mig, men den får han gärna köpa till mig :)! Har inte hittat den någon annastans..

Shopping Shopping!

Vilken dag :) Jag & Jonas fick ett presentkort på Ikea av hans föräldrar i julklapp så idag stack vi dit! Det första vi satsade på var att hitta bestick haha.. Vi har bestick, men bara typ 3 st gafflar. Jonas tar med dem till jobbet och sedan hittar dem inte hem igen :p När Emmeli & Peter kom hit för några veckor sen för att käka pizza så fick vi be dem ta med egna gafflar.. DÅ är det illa haha! Men nu har vi gafflar så det räcker till våra gäster ;P

Medan vi gick där så insåg vi att vi behövde en hel del saker. Jag har känt att jag har blundat för vad som behövs till vår lägenhet, har aldrig riktigt trivts här så jag har inte brytt mig. I början gjorde jag, men inte nu längre. Ska dock försöka anstränga mig lite nu för jag skäms alltid när folk kommer hit, men förhoppningsvis flyttar vi någon gång nästa år :)

Efter Ikea så gick vi en runda på Väla, jag hoppades på att hitta något fint halsband till nyår, men jag hittade en tröja och ett par örhängen istället! Och Jonas hittade också lite, han är lite av en shopoholic ;P

Kom hem för en stund sen, stack till Helsingborg och kollade på Narnia som jag skrev igår. Den var faktiskt helt okej!

Sluta stöka ner. Tack!

Jobbade idag.. Folk stökade ner somtuuusan så man hade fullt upp hela dagen. Rean är så långt ifrån sorterad, men det är kundernas fel så skyll er själv om det ser förjävligt ut när ni kommer ;D

Imorgon är jag ledig! Då ska jag och Jonas sticka iväg och fixa lite saker! Lite inför nyår och sådant. Och på kvällen blir det bio :) mysigt att gå mitt i veckan sådära. Dock ska vi se Narnia, det är sååå långt ifrån min filmsmak som man kan komma, men Jonas blev så glad när jag sade ja så det fick blir den haha.. Nästa gång får jag bestämma och då blir det en skräckis, såklart ;P


Jag tycker bara såntdär är tramsigt :p Kommer jag överleva?

Dyr dag.

Usch vilken dyr dag det har varit :p Jag & Jonas stack till Media Markt och köpte oss en ny bärbar dator så nu sitter jag vid den.. Så blå & fin ;P Efter det gick vi en runda på Nova, jag hittade en fin beige kofta & Jonas ett par jeans. Körde inom Hundshopen när vi var tillbaka i Landskrona, köpte kattsand och lite sånt till Orvis. Och nu har jag precis kommit hem från min älskade frisör Ina, så nu är jag fiiiin i håret! Dock har det inte växt ut tillräckligt på den ena sidan, men hon klippte av min hockeynacke och så gav hon mig lugg.. igen ;P Love it! Känner mig äntligen lite fin nu.. När man ska låta sitt hår växa ut så kommer det till ett sånt stadie då det inte blir fint hur man än gör.

BRA dag, men som sagt, rätt dyr haha.

Och vet ni? Idag har jag och Jonas 2,5 år :) Älskar dig min fina kille! Fler år kommer det att bli!

Lukte gott.

Har precis kommit ut ur duschen & smörjt in mig med min nya lotion med bubble gums doft från Hello Kitty ;D Fick bl.a. den och body butter med lemon doft igår. Alla som känner mig vet att jag är en skönhetsproduktsnörd x 1000. Enligt mig ska man alltid lukta gott, både när det gäller parfym (såklart) och lotions när man smörjer in sig därför blev jag superglad när jag såg att syrran också fick body butter med någon god doft för hon är heeeelt annorlunda än mig när det gäller sånt ;P Och det spelar ingen roll om man är singel eller inte.. Do it ladies! ;D



Annars så fick jag en ring, presentkort på Kicks, påslakan, en ansiktsbastu och lite annat smått och gott!

"Detta är ett presentkort skapat av sann kärlek!"

I torsdags efter jobb blev det mat & julklappar hemma hos Jonas familj. Vi fick en massa fina saker :) & av Jonas fick jag en berlock till mitt pandora armband som han köpte till mig för några år sedan. Varje jul och födelsedag får jag en ny berlock av honom. Så himla fin var den! Och nu precis fick jag ett jättefint blad där han både ritat & skrivit sina känslor för mig. Såååååååååå fint! Världens finaste present.. Där stod också att en dag ska vi iväg och shoppa och att jag får välja 3 saker jag vill ha och sen på kvällen så bjuder han på middag & bio.




Söta bilder på oss va ;D haha!

En liten del;
"Ingen av oss är perfekt, men när vi är tillsammans är det en värld
utan problem och kaos och då är den helt underbar & perfekt!"


KÄRLEK.

Jul.

Hej hopp! Det var ett tag sedan jag skrev nu.. Kanske två veckor? Men jag har verkligen inte haft tid. Haft fullt upp med julshopping och jobbat i princip varje dag! Men än är det inte över.. Innan ska vi behöva genomlida julrean & hysterin kring allt det. Usch, blir trött bara jag tänker på det!

Snart är julafton över. Lite tråkigt faktiskt! En dag man har planerat & köpt en massa till går över så himla fort. Jag började iallafall dagen med att jobba och sen var det att köra ut till mamma direkt där hela familjen samlades. God mat & julklappsutdelning & såklart massa lek och skratt med barnen. Världens bästa!

Men tillsist kunde knappt jag hålla ögonen öppna så då körde jag hemåt. Har tänt lite ljus i sovrummet nu så ska strax krypa ner i sängen och kolla på lite tv och invänta min fina Jonas. Imorgon blir det myyyyyyyyys!!!

Myssöndag.

Snart gått en vecka sen jag skrev.. För dåligt ;P Men det har varit fullt ös på jobbet hela veckan och igår efter jobb blev det direkt till Malmö för att ha julbord med hela jobbet! Bilder & allt detdära kommer upp senare.. Maybe tomorrow!

Jonas är iväg på möte så nu har jag satt igång julmusik. Tänkte städa undan här, ta ut sopor osv.. Sen ska jag hoppa in i duschen och efter det ska jag tända lite ljus & bara mysa. 


Jag & Mvg. Landskronakarnevalen '07.

Städa eller inte..?

Jobbade igår.. Centersyd har ju öppet 10-18 varje lördag & söndag fram tills jul, så på söndagar har vi alltså öppet två timmar längre. Och det märkte man :p tiden gick så saaakta.. haha. Men fint med ob ;P

Sitter här hemma nu och har precis varit iväg och handlat lite. Funderar på om jag ska städa eller inte.. Det behövs, men så har jag så jäkla ont i nacken så kan knappt röra mig. Jag vill också ta ner lite julpynt, dock har vi inte alls mycket. Jag hittar typ aldrig något fint julpynt.. Någon som vet någon butik?

Ikväll ska jag iallafall tvätta, lika bra att städa också så är det gjort. Och så ska jag fixa till Jonas favoritmat! Guuuud vilken flickvän man är ;P höhö.

Skriver imorgon.

Nu är denna helgen över! Skriver imorgon :)

En film & godiset kallar på mig!

Han finns alltid där.

Jobbade igår, ledig idag, jobbar imorgon... Gott är det att jobba varannan dag ;P

Stack ut till gården där Emmeli färgade mitt hår. Det var inte så längesen sedan sist, men färgen bara rinner av mitt hår.. Lika nöjd som vanligt blev jag! Tack för hjälpen sis.

Annars har det varit en halvt deppig dag idag. Jag blev ju väldigt sjuk för typ två månader sedan och efter det har jag insett en massa om mig själv och om människorna runt omkring mig och det har varit lite skrämmande. Så när Jonas kom hem så kröp vi ner i sängen och pratade om allting och sedan somnade vi med armarna runt om varandra. Jag älskar honom mer och mer för varje dag som går. Tack för du är du. Jag älskar dig! 

Viktoria

- om mig och min vardag

RSS 2.0