Bye bye Newyorker!




Idag var sista arbetsdagen på NY för både mig & Cassandra. Det bjöds på tårta & så fick vi lite presenter. Imorgon ska vi alla dock ut & äta middag & säga hejdå.. Åh kommer bli så jobbigt! Dock kommer jag inte sakna att städa upp efter kunderna som ni ser på den sista bilden. Det är EN kund som lämnade det så fint till oss ;) 

Färgklick..


Glömde slänga upp en bild på vad jag hade på mig på midsommar! Färgglad var jag iallafall! :)

Klänning & skor - H&M
Kappa - Zara

Sista helgdagen för mig! Woho!

Idag blev det jobb. Sista helgdagen jag jobbar?! Galet .. Förhoppningsvis slipper jag det förevigt nu ;)

Direkt efter körde jag direkt till Svalöv (lika bra att jag & Jonas flyttat ut dit, eller hur?!). Linda & Emil bjöd på god mat & jag fick både leka, mata & mysa med en sovande Lykke! Bästa tjejen i världen! ❤️ 

En liten tjej som älskar musik!

Midsommar 2014.

Svägerskan Linda tjatade om att jag skriva ett inlägg så lika bra att jag skriver om midsommar så hon blir nöjd ;)

Min kära mamma körde ut mig och Jonas till Svalöv vid 12, besökte svärföräldrarna ett tag, dem bjöd på god fika som vanligt! Sen begav vi oss vidare till Linda & Emil. När allt var ihop samlat som vi skulle ha med så promenerade vi till Linda & Robin. Det blev allt från att klä midsommarstång till lekar till att bli trakasserade av två fyllo till dans i tält! Perfekt midsommar med nära & kära!












Linda verkade ha roligt.. Zzzz..? Haha!!

Flowers in my hair.


Midsommar igår, men skriver mer om det senare. Nu ska vi fortsätta mysa i soffan! 

Sweet pink.

Igår spenderade jag & Jonas kvällen tillsammans med Emelie & Andy. Det blev först middag på O'learys och sedan en flaska rosé uppe hos dem! Hittar man på något roligt på fredagen så känns helgen automatiskt längre :)

Idag blev det kvalitétstid med min finaste. Frukost/lunch på Mezo i Helsingborg och därefter lite shopping!


Yankee Candle, sweet pink, limited edition från Yankee Home.
Nagellack från Essie i färgen Love Dovie, blir fint att ha på midsommar! :)

Time to move on.

Oj, jag har ju glömt att berätta för er, mina kära läsare, att jag sa upp mig från jobbet för en vecka sedan! I mitten av juli påbörjar jag ett nytt jobb & jag är SÅ taggad! Ska bli så himla roligt!

Tänk att jag har varit på NY i fem år & nu ska jag lämna.. Läskigt, men det är precis vad jag behöver!

Det är dags att gå vidare i livet! :)



Bjärred.

Mot Bjärred! Ska käka frukost med Maria som precis köpt hus där. Måste nog vara ett år sedan vi sågs sist! Ska bli kul att träffa henne igen! :)


Topp & byxor från NY. Jacka från H&M.

Jordgubbsjakt!

Igår hade jag en underbar dag! Körde ut till gården & hjälpte mamma att rensa & packa ner en del av köket. Hon & Kenneth ska nämligen flytta.

Lite senare på kvällen 'tvingade' jag Svalöv familjen att komma ut så de gjorde dem. Barnen passade på att bada i poolen & vi vuxna satt och flabbade! Vi fixade grillat & pallade jordgubbar så vi käkade gott hela kvällen! 










Kalas för Tyra.

På väg hem från kalas för Tyra. Fick åka med mamma & Kenneth så för engångsskull får man åka istället för att köra!

Min allergi är förjävlig så jag vill bara hem & lägga mig i sängen och släcka ögonen.. Hoppas på att Jonas kommer hem snart också, han har varit iväg på träningsläger så jag längtar efter honom massor!


Jag idag..

Viktoria

- om mig och min vardag

RSS 2.0