Lite julpynt i köket.





Fick upp en julstjärna i köket idag och den söta lilla snögubben har jag
haft framme i många många år så den är ett måste varje jul :)

Jag älskar julen

Ge mig julafton :D

Just nu; en liten försenad frukost.

Nya tillskott i sminklådan.



Jag ville prova på en ny foundation och en på jobbet rekommenderade Loreals mineralfoundation och det är sjukt bra! Borsten som följer med är dock inte så bra så jag köpte en från Isadora. Mascaran är från Maybelline och är världens bästa och sen är det ett nytt läppglans med lite färg (har alltid varit feg med det innan) från Isadora som köptes idag.

Idag är jag en riktig husmor.

Idag är jag ledig :)! Det behövdes för nu kände man verkligen hur trött man egentligen var.. Det som står på schemat idag är att tvätta, köra ut till gården och hämta lite räkningar som hade kommit och sen ska jag handla lite mat också. Om jag hinner ska jag storstäda också. Japp, lite husmor är jag idag, men jag tycker om det, jag har växt upp med mammi och hon är exakt likadan :p

Ja, inget annat har hänt, det är jobb som gäller nästan hela tiden.

Jävla spruta.

Jag har ont. Sjukt ont. Kan inte använda min arm överhuvudtaget. Paaaallar inte..

Nu har jag äntligen flyttat ihop med min fina kille.

Lite har hänt sedan jag skrev sist hehe. Det största är väl att jag och Jonas bestämde oss för att flytta ihop :) Han har velat det sedan han flyttade till sin nya lägenhet, men jag hade precis fått jobb då och visste inte hur mycket jobb jag skulle ha. Man vill ju betala för sig! Men nu jobbar jag hela tiden och tjänar väldigt bra så nu ville jag bo tillsammans med honom :) Allting känns så himla bra.

Annars har det inte hänt så mycket. I fredags blev det fest med mina vänner och jag hade så sjukt roligt! Måste göras om snart..

Nu är jag hemma efter jag har vaccinerat mig. Tycker inte alls om att massa okända medel ska komma in i min kropp, men iochmed att man är bland mycket folk varje dag så känns det bäst. Chefen blev inte alls glad när jag sa att jag var tvungen att sticka tidigare, men så är det. Alla på jobbet verkade vara på så sjukt dåligt humör idag så det var ändå skönt att komma därifrån..

Jag hoppas inte jag får en massa biverkningar från vaccinet bara, imorgon är jag ledig och då ska jag fixa en hel del saker. Och nästa gång jag är ledig efter imorgon är på tisdag nästa vecka.. Fullt ös!

Viktoria

- om mig och min vardag

RSS 2.0