Jag klarar allt!

I got some good news...

I fredags kom chefen in till mig och sade "Du har ju provanställning fram till mitten av januari nästa år, men vi vill inte riskera att du söker dig någon annanstans så vi vill erbjuda dig en fast tjänst fr.o.m. måndag." 

Bättre betyg än såhär kan man förtusan inte få.. Jag är SÅ stolt över mig själv! Efter bara 3 månader i företaget så blev jag ansvarig för norra Sverige och har också blivit kontaktperson för FMM/Marknad och imorgon börjar min fasta tjänst! Jag förtjänar varenda liten grej för jag har kämpat & gjort mitt bästa från dag 1.

T.o.m dem högsta cheferna vet att jag började jobba i motstånd (av flera olika anledningar), men ändå har jag fixat det! Efter mitt besök uppe i Stockholm så ringde folket där till dem högre cheferna och berättade hur duktig dem tyckte jag var. Jag får höra från olika håll att folk pratar om mig, att jag bl.a. är "ett riktigt guldkorn" från VD'ns högra hand.

Jag är så stolt över mig själv & i början fick jag höra väldigt mycket negativt från olika håll, men jag har lyckats bevisa motsatsen! 



KMS.


Tänkte tipsa om en sjukt bra produkt till håret. Detta hjälper mot frissigt, statiskt, torrt hår, ja you namn it - plus att de är värmeskyddande. Det går att använda på både torrt & vått hår.

Köpte det sist jag fixade mitt hår och jag tror det kostade runt 200kr, kommer inte riktigt ihåg. Det är värt varenda krona & 200 kr är inte så farligt dyrt iheller :)

Mycket att göra..

Hittar inte riktigt energin till att blogga för tillfället.. Jobbar hela dagarna & sen har det blivit mycket fix inför flytten. På måndag får vi nycklarna (tiden går så fort..), men då ska allting målas om innan vi flyttar in. Så nästa helg blir de förhoppningsvis inflyttning :) Ska bli himla skönt, dock flyttar vi till lite mindre än det vi har idag så jag undrar vart vi ska ha alla våra saker?! Haha, men de ska vi nog kunna lösa :) 


Julmös lite för mig själv på jobb idag. Snart jul <3

Jag behöver ingen annan än honom.

I söndags hade vi en sån himla mysig dag. Både jag & Jonas hade haft en rätt så jobbig lördag pga olika anledningar så vi stack ut till skogen & bara var med varandra. Åh, den kärleken han ger till mig när jag inte riktigt orkar hålla huvudet över ytan.. Han är den bästa som finns & jag vill aldrig se mig själv utan honom.






Senare på kvällen blev vi bjudna på middag hos Jonas föräldrar med hela hans familj. Bäst är ni ❤️ Älskar er!

Morgonträning.



5 km PW när jag vaknade och sen ett arm- och magpass när jag kom hem. Ska strax duscha & sen smått börja fixa mig lite. Ikväll blir de fest med tjejerna (igen!). Yeay! 

Viktoria

- om mig och min vardag

RSS 2.0