Babyshower - för mig!

Förutom att syrran är hemma så blev jag överraskad med en babyshower som finaste Linda & bästa Nina hade anordnat ❤️ Jag blev SÅ chockad, jag hade absolut ingen aning!! 

Vad ska man säga? Jag har helt underbara människor runt omkring mig! Har fortfarande svårt att smälta det. Tack tack tack tack tack för allting! Bilder på presenterna kommer snart upp 😊 







My sister is home.

Vilken helg... Bästa helgen någonsin!!! ❤️

I fredags efter jobb var de kalas för Melwin som hade fyllt 9 år. Efter god mat & snack promenixade jag & Jonas hem. Bara några minuter senare knackar dörren och vem står inte där om inte min syster?!?!!! Min älskade älskade bästa syster som jag inte träffat på 2 år ❤️❤️❤️❤️❤️❤️ Jag bröt ihop & kunde inte sluta gråta. HELT fantastiskt att få krama om henne!!! Med henne hade hon sin pojkvän/sambo John som man har fått lära känna dem senaste dagarna. Det kommer bli SÅ jobbigt när hon ska åka igen, men de gör mig mycket lugnare att veta att hon har en sådan fin kille vid sin sida! Så himla snäll, ödmjuk, rolig & lättsam.

Någon som kan förklara hur jag ska klara mig utan denna bruden igen? Det får inte gå 2 år till nästa gång iallafall.. Bebis måste få gosa med sin moster snart ❤️❤️


Kräk, säljare & ersättare.

Iiih, jag trodde illamåendet var över sedan länge, men nu ligger jag i sängen, har precis kräkt och känner mig helt slut. Tur jag har mitt bubbelvatten som hjälper lite! 

Hade jag fått bestämma själv hade jag hållt mig hemma idag, men några nya utesäljare kom igår till kontoret. Varav en av dem är 'min' nya utesäljare så de blev lite möte & lunch igår för att hinna lära känna varandra lite.

Idag måste vi pratas ihop för att kolla av hur vi ska jobba ihop. Sen är de dags att börja sätta in min ersättare mer & mer i mitt arbete för dem sista veckorna ska jag bara sitta sidan om och vara lite överflödig & låta han ta över! 5,5 vecka kvar... Det är helt sjukt!

Sängmobil, Skip Hop.

Jag har hittat en sängmobil som jag vill köpa till lillen. Så himla fin & mysig! Den är ifrån Skip Hops senaste kollektion - Moonlight & Melodies. 

Produktbeskrivning:


Priset är väldigt saftigt, men de kommer nog ändå bli ett köp lite senare 😍



Ultraljud, vecka 33. Emma kliniken

Idag var de dagen som vi räknat ner till i över en månad. Vi skulle äntligen få se vår älskling igen ❤️ Ultraljud vid vecka 32 får man ju inte gratis längre och vi ville inte gå hela vägen från RUL till förlossning utan att titta till bebis så jag bokade tid på Emma kliniken i Malmö. Vi gjorde vanligt 2D ultraljud, gjorde man 3D så fanns där en chans att man kunde råka se könet och det ville vi inte riskera.

Hon ändrade om lite snabbt till 3D i ansiktet, himla snällt. Dock blir de inte så jättebra när man är så långt gången som mig. Ser mest bara ihoptryckt ut, men såklart var lillen perfekt i våra ögon 😍

Näsa & stor pussmun. Ingen av oss har speciellt stora läppar, men Jonas har väldigt små så vi misstänker att den har fått mina läppar. Jag tror den har fått Jonas näsa & Jonas tror den har min. Man får ju se sen när den har kommit, men himla mysigt att spekulera! 
Och så en liten fossing.. 

Vi fick massa bilder + små videoklipp på ett USB. Där finns bl.a. när den gäspar och när sugreflexen kickar in. Så himla gulligt! Vår älskade lilla ❤️ Åh så spännande ska de bli! 

Dagens middag.

Idag blir de kokt torsk med äggsås :) Jag & Jonas har alltid varit duktiga på att äta fisk, men har faktiskt blivit extra noggranna med det sen jag blev gravid! Gott ska de bli! 

Halsbränna.

Detdära med att halsbrännan hade lugnat sig. Jag skojade. Har vaknat flera ggr inatt av att jag trott att jag bokstavligen skulle kräka eld.. Fytusan vad de bränner i bröstkorgen! Tur så hjälpte mjölk så jag kunde somna om efter varenda gång jag vakna.. 

7 veckor kvar att jobba... Let the count down begin! 🙌

Födelsedagspresenter.

Av bror Danne & Linda fick jag/vi en brunch på Erikstorp som jag & Jonas var på idag. Dem hade bokat bord & betalt till oss, så otroligt snällt!! Maten var helt fantastisk & de va så himla mysigt att sitta & äta gott medan regnet öste ner utanför. Detta uppskattades så himla mycket ❤️ Tack tack tack!

Sedan har jag köpt 2 presenter till mig själv, eller vi kan säga av Jonas, men pengarna dras från samma konto ändå 😜 Jag behövde ett par nya Nike skor, så jag hittade dessa på Stadium:



Och sen hittade jag en stilren kappa på Cassels. Många tjejer har oftast skor som fetisch, men jackor har alltid varit mer min grej, och jag som inte köpt en ny jacka på evigheter!

En stor plommonlila halsduk till denna så är jag redo! Dock kan jag inte knäppa den nu, men kappor är alltid snyggare uppknäppta, i mitt tycke, och jag ska inte vara en tjockis förevigt ;) 

26 år.

I fredags fyllde jag 26 år. Jobbade fram till 13.30 sedan mötte jag upp Jonas hos barnmorskan. Magen hade växt 3 cm till! Från 24 cm -> 27 cm -> 30 cm så jag följer kurvan precis :) Bebis låg långt ner som jag misstänkt, dock är den inte fixerad än, men de kan vänta några veckor till! Hjärtat slog på fint & varenda gång man får ligga & lyssna så kan leendet inte bli mindre ❤️

Vi körde hem & åt bulle & Jonas överraskade med fina blommor! Därefter körde vi mot Väla för att köpa present till mig, jag behövde nämligen ett par nya sneakers. När klockan närmade sig 17.30 körde vi in mot Helsingborg för att möta upp bror Daniel & Linda på Cardinal för middag. Himla god mat & trevligaste sällskapet! Otrolig mysig födelsedag, precis så som jag vill ha de!

BeSafe - babyskydd.

Hur fint är inte detta babyskyddet? Åh, jag vill ha! Plus att BeSafe har fått det bästa betyget av dem alla. Frågan är om de finns adaptrar så man kan sätta de på vagnen.. Hm, de får jag nog undersöka! 😊

Vecka 32 imorgon.



Älskling ❤️ imorgon går vi in i vecka 32.

- Halsbrännan har lugnat sig, skönt.
- Konstant ont i fötterna.
- Fortfarande stora cravings på glass.
- Illamående har dykt upp.
- + 9 kg på vågen hittills.
- Rätt så mycket sammandragningar.


Glass & Jonas - jag behöver inte ha mer.


De blir jag, min älskade man, min älskade glass & frukt framför tv'n resten av kvällen. Det har varit en halvjobbig dag idag.. Men nu blir de alvedon & vila! 

Höst..

Idag skulle jag ta de lugnt efter ett samtal med förlossningen i Lund. Jomenvisst...

Jonas har fått ta städningen, men jag har fått tvättat, bytt rent i sängen, köpt höstblommor + planterat. Hängt & sytt upp höstgardiner, tagit fram höstkuddar osv osv..

Inte alls lite dumt? Jo, men fint blev de här hemma :) Lite mer som behövs fixas, men som vanligt varje år "behöver" man köpa nytt...



Före..
Efter.. Nu står dem fint på framsidan.

Lördagsmysaren vs discodansaren



Vår lilla fisgris lördagsmyser riktigt ordentligt..

... medan vår andra lilla fisgris har haft disco i magen. Efter ett tag var jag tvungen att promenera runt i lägenheten för att lugna den, hela magen kändes helt öm efter allt bökande därinne. Värmekudden har också fått användas flitigt både på magen & på ryggen under kvällen.

Glumslövs barnloppis.

Idag var de dags för barnloppis i Glumslöv och jag hade höga förväntningar! Hm, lite besviken blev jag. Många har sagt "du kommer hitta SÅ mycket fint i dem små storlekarna för dem används inte så länge" Alltså nej, allt ser så sjukt använt ut.. Tur där finns några barnloppisar till innan november. 

Detta hittade jag iallafall;

Ingen aning om de kommer användas, men en liten mindre väska man kan hänga på vagnen om man inte vill asa på den stora hela tiden.

Mitt favoritköp idag. Sovpuckar. Har kollat på dem på internet ett tag, men dem kostar ändå lite.. Man placerar dem under benen på sängen om barnet behöver komma upp lite.

Lite myskläder.. 


En lurvig heldress. Den får nog följa med till BB :) 

Ett påslakanset & en filt från PoP.

Tack Linda & Tuwis för några mysiga timmar tillsammans! 😊

Någon timmes sömn till hoppas jag på..

Vad häääänder? Bara låt mig sova!!! Blir tosig... 

Klockan är lite innan 05 och jag har varit uppe och kissat några gånger & helt plötsligt slog ett jäkla illamående på plus mensliknande smärtor på högra sidan av magen. Lillen var därnere och rotade och de gjorde så jäkla ont.. Den börjar ju bli stor så den kom säkert till någon nerv eller något. Har också börjat få stickningar och hugg vid ljumske/höft-området då & då.. Det märks att man har börjat komma upp i veckorna. Man kanske inte ska gnälla riktigt än ;) det är ju några veckor till!

Nu får jag väl gå & lägga mig i sängen igen. Måste få sova någon timme till iallafall.. Just de, i torsdags gick jag in i vecka 31 ❤️

Vattenflaska, Eva Solo.

Jag dricker mycket mer nu när jag är gravid än vad jag gjorde innan, blir väldigt lätt törstig. Hittade en superfin vattenflaska från Eva Solo som jag hade velat ha! Såklart är de något jag kommer använda efter graviditeten också. Jag fyller ju år snart... *tips tips tips* ;) 



A woman's prauge-ative

Dem rosa tånaglarna fick åka bort & målas med en mer höstig färg istället. Lillen blev lite arg för jag lutade mig fram, men jag snabba mig. Denna mamman vill ju försöka hålla sig lite fin.. ☺️ Fingrarna fick också sig en omgång med samma färg.



Viktoria

- om mig och min vardag

RSS 2.0