Extra.

Efter 5 dagars ledighet så var det dags att jobba idag! Egentligen skulle jag ha varit ledig idag och imorgon också, men fick hoppa in och jobba fulla dagar både idag och imorgon. Aldrig fel med lite cash :) Och i onsdags var det sista gången jag jobbade på Medborgarskolan. Den lägger såklart ner, allt går ju dåligt här i stan.

Men nu ska jag borsta klart mina tänder och sen är det dags att sööööva :)! Imorgon efter jobb blir det grillat med Jonas och sen ta en glas vin med Marielle! Inte helt fel!

Klippt.

Ser ni på bilden i förra inlägget hur lång hårig jag har blivit? Galet .. Dock försvann det snabbt för jag var nere och klippte mig innan :) Håret i nacken var 1-2 cm längre än håret på sidorna, därför jag har gått runder med håret uppsatt dem senaste veckorna. Men nu har jag en kortkort page :) Mycket nöjd som alltid när Ina har varit igång med mitt hår. Nästa gång ska det bli det någon ny hårfärg!


Ingen dålig undercut ;D Jag har hemska virvlar i nacken så nu tog vi tag
i saken och rakade bort allt haha! Ser lite crazy ut.


Dagens.




Slängde på mig en somrig topp från JC, seglarjacka från Newyorker och mina nya converse skor!

Gula naglar.

Låg med feber hela natten mellan fredag och lördag så igår mådde jag piss hela dagen. Jag hade sett fram emot den dagen i typ 3 veckor, vi skulle fira Nina (igen) med bara töser och det var min lediga helg. Jag drack lite rosévin ändå, men vid 23 tiden så orkade inte kroppen mer så jag fick gå hem. Så jääävla typiskt!!

Idag mår jag iallafall lite bättre och om typ en timme ska vi hem till Jonas föräldrar för att käka lite påskmiddag och spela lite razzel!


Detta hade jag på mig igår hos Nina. Orkade inte bry mig så jag slängde på mig detta och ett par converse. Skjortan är den jag köpte på h&m. I mockaimitation och härligt skrynklig.
Och ser ni mina fina gula naglar? Det är ju trots allt påsk!

Detta är den enda tiden på året jag tycker om denna staden.

Hejhopp!

Inte skrivit här på ett tag, har inte riktigt haft tid. Vädret är ju helt underbart?!


I fredags efter jobb så käkade jag donkan med Marielle och sen träffade jag syrran, Peter, Rebecka och Kenneth för att slöa lite i kvällssolen. När den försvann så gick vi upp till Peter och låg där i flera timmar och pratade om allt mellan himmel och jord! Jag och Kenneth delade en roséflaska, dock hann jag bara ta två små glas för sen hade han svept allt haha ;P Fick också en liten allergiattack, min gräsallergi. Den kom helt plötsligt och tillsist var jag halvt död.

Jag och Jonas kom hem för en stund sedan, vi var ute och promenerade vid havet. Jag älskar Landskrona på våren/sommaren!



Dagens middag!



Fransk omelett med lax, avokado, färsk sparris och rödlök ovanpå.
Så gott!

Sol, i love you.

Kom precis hem. Har varit nere i stan sedan halv ett typ. Såå härligt väder!! :)

Mötte upp Marielle i stan efter hon hade varit hos frisören, vi satte oss på Basilika och käka lunchbuffén vilket var jättegooott! Efter det satte vi oss på Espresso House och drack juice och vatten och sen vidare till Kicks för att flabba med Johanna lite.. Jag köpte faktiskt ett läppstift där, Marielle är ju en läppstift-maniac så nu ville jag också prova haha. Dock blev det verkligen ingen stark färg som hon kör på, jag ville ta babysteps som nybörjare.. En som är lite diskret och som passar både till vardags & till fest!

När det var fixat så promenerade vi bort till slottet och slängde oss i gräset och bara njöt av solen och vid halv sex mötte vi upp Nina & Elin i stan och då blev det en cider på Speakers.

Mys mys mys dag! :) Jag älskar mina fina vänner.

Men nu är det dags för verkligheten. Ska vika tvätt nu och sen imorgon är det dags för jobb igen efter två dagars ledighet!

Yellow.

Matsumoto 3 SEK 399, Nelly  Shoes - NELLY.COM

Jag älskar gult och dessa vill jag ha. Till ett par solbrända ben.

Måla.

Blev en morgonpromenad nere vid havet med Emmeli och Dylan innan imorse.. Sitter hemma hos henne nu, hon har börjat måla hallen och strax ska jag väl också hjälpa till. Jag som är urkass på det, har bara målat en gång innan haha.. Tur är det ingen stark färg ;P

Nä, nu ska vi fortsätta lyssna på musik från 90-talet and paint some walls ;D

Sött vs rock.




Jag älskar att blanda gulligt med lite mer 'hårda' plagg.
Skinnshorts med en rosa kofta med puffarmar.

Ska sluta implushandla.

Skulle visa en liten sneakpeak på en topp jag köpte igår på h&m, men färgen blir inte alls rätt på bild :/ Dock måste jag byta den till en större storlek, den var lite väl tight för min smak. Och jag blir så arg på mig själv att jag impulshandlar på jobbet, dem byxorna jag lade upp för någon dag sen, varför handla jag dem egentligen? - Jo dem var billiga. Men kommer jag använda dem? - Antagligen inte. Haha..

Denna toppen har jag kollat in på h&m ett tag nu och man blir så glad när man köper något, man verkligen vill ha.


Mockaimitation. Den är mycket mörkare IRL.

Joggingtur.

Vaknade irriterad för att Orvar höll på som vanligt. Han fick sig en omgång och då blev han lugn igen :) Och ja, man ska visa katter vad som är rätt och fel precis som hundar.. Många som missar det ;P

När Jonas gick upp så gick jag också upp. Klädde på mig och begav mig ut på en joggingrunda vilket var jätteskönt! Väl hemma igen så duschade jag och kröp sedan ner i sängen med lite frukt och efter inte så många minuter låg jag däckad igen, så nu mår jag toppen!

Det är ju fredag idag så jag börjar ju inte förrän klockan 15 och imorgon väntar en ledig lördag på mig :)!

Om ni ville veta?

Det tog inte lång tid. Nu kom allting upp.. Hoppas nu det är maten som gjorde det så det inte är att min mage är fucked igen! Jaaaaaajaaa.. Så synd om mig ;P

Illamående.

Ööööhh.. Mår illa. Frukost; vindruvor och ballerinakexs. Lunch på jobb; Donkan. Kvällsfika; Chailatte.

Konstigt att man illa då, inga dåliga matvanor alltså!

Jobbade 10-18.15 idag. Körde ner till stan direkt efter och mötte upp Marielle för snack och chailatte på Espresso house och nu sitter jag här hemma. Ska ta bort mitt smink och så nu och snart får jag väl börja med maten. Egentligen vill jag bara krypa ner i sängen och soooova. Mår kanske bättre efter lite rotmos ;P det får vi hoppas!

Äntligen klar.



Detta förtjänar jag..

Cleaning lady.

Dags att maxa musiken för nu är det tid att STORstäda!

Bralls.



Köpte ett par byxor på jobb igår. Pallar man inte jeans, men samtidigt inte vill ha strumpbyxor/leggins så är detta ett rätt bra mellanting. Cp sköna är dem också! Dem kostade mig 34 kr och den baseballinspirerande t-shirten köpte jag för ett tag sen på herravdelningen på jobb för 10 kr. Haha, vår rea är rätt bra ibland..

Nu ska jag städa undan här lite och snart är det dags att börja med mauden. Det blir färsk pasta med hemmalagad pastasås med skinka, bacon, champinjoner och vitlök x 1000.

Kallt.

Brrr... Kallt ute!! Vilket piss väder. Jag & Marielle trotsade vädret och satte oss på Espresso House utesevering med varsin chailatte och snackade. Det blev en snabb runda genom butikerna och sen satte hos sig på bussen på väg hem till Häljarp och jag satte mig i bilen och körde hem. Asade upp kattsanden (som väger 20 ton) och kattmaten. Jag längtar tills vi flyttar. Typ 5 meter från parkering till huset & när man går igenom den första dörren är man HEMMA och inte genom en port, åka hiss för att sedan gå igenom ännu en dörr för att komma in :p Märks det att jag hatar lägenhet? haha.

Jag är så jäkla glad att jag växte upp utanför storstan och nu har jag märkt att storstan (om man nu kan kalla landskrona för det) inget är för mig. Det bästa är ju att Jonas känner likadant, dock är han lite mer van vid lägenhet än mig, men han föredrar ändå landet tusen ggr mer än att bo i stan. När vi blir gamla kommer vi bo i en liten stuga uppe i Blekinge vid en sjö. I know it ;) så gött! Jag längtar haha ..

En annan bra sak är att vi båda fick pengar tillbaka från skatten så när flytten är klar så har vi lite extra pengar till att köpa utemöbler (vilket är sjukt dyrt?!) och nya möbler till vardagsrummet. Dock håller jag på att spara pengar till ny brombrom bil, men känns som utemöbler är lite viktigare :) Min bil funkar alldeles utmärkt, men vill byta upp mig till något bättre och nyare. Men det får bli till vintern/våren.

Nä, nu ska jag sluta babbla och springa upp till vinden för att hämta ner vårjackor & slänga upp vinterjackorna plus skor.

Bra start på dagen.



Såhär börjar jag min dag, så gott! Ska strax iväg med Marielle och fika och så
måste jag köpa kattsand och kattmat.. Katter är alltså dyrare än vad man tror :p

Köttfärspaj.

Javisst, jag överlevde dagen på jobb och nu är jag ledig i TVÅ dagar :D Så skönt! Tydligen ska det fina vädret dock försvinna. Typiskt.

Det blev iallafall ingen köttfärspaj igår för jag var alldeles för trött för att fixa mat så vi körde och köpte hem kinamat istället.. Men idag fick jag laga till köttfärspajen som blev goooooood och till det hade vi en ceasarsallad, såklart utan kyckling utan bara med krutonger, dessing och ost. Mumma!


It's over.

Hellloooo!

Kom hem för en liten stund sedan och jag överlevde jobbehelgen, woho ;D Dock hade det varit så jäkla skönt att få vara ledig imorgon, men så är inte fallet.. Äh, klarade jag denna jobbehelgen så klarar jag morgondagen också!

Igår efter jobb kom Marielle upp till mig, jag bytade om osv och sen stack vi och käka pizza. När magen var full så begav vi oss vidare hem till Nina och Elias där dem båda skulle firas :) En mycket rolig (&nykter) kväll! Dock hände det lite skit som hade varit skönt om det inte hade hänt, meeeen så är det. Lade hemma i sängen kl 3 och somnade väl inte förrän vid 4 så lite seg är man.

Strax ska jag & Jonas sticka och handla lite, ikväll ska jag fixa till köttfärspaj. Där står att man ska ha nötfärs, men jag valde blandfärs istället.. Nötfärs är lite torrare. Hoppas det blir gott ändå :p

Me today.



Ångest.

ÅH! Jag vill inte jobba denna helgen. Jag har ren & skär ångest! Jag har typ haft 5 eller 6 fulla lediga helger sedan min födelsedag. Och när fyller jag år? I början av septeeeeeeember... 7 månader alltså. IIIIIIH!

Tack somfan att jag ska umgås med mina vänner ikväll.

Delon.

Tjohopp!!

Dem få timmarna jag var på jobb rullade på bra, jag slet på lagret med några pallar och då går timmarna alltid snabbt :) När jag väl kom hem så fixade jag hemmalagade hamburgare som var supergott! Dedära frysta från Scan som man bara lägger direkt i pannan kan ju slänga sig i väggen ;P

Kom nyss ut från duschen så nu är jag redo för en kväll med godis, chips och film.



Smörjde in mig med en body butter från Delon med doft av passions frukt. Den luktar SÅ gott!
Jag kan tänka mig att 98% av er som läser skiter fullständigt i vad jag smörjer in mig i,
men skönhetsprodukter är en cp stor del av mitt liv :p haha, i loooove it! So take it och leave it ;)

Beans.



Kidneybönor, vita & gröna bönor. Dressing av olivolja, balsamvinäger, fransk senap och så salt och peppar. Det var inget "wow" direkt.. Det hade varit gott att få som en liten förrätt, men inte som en hel middag. Aja, det blev goda bullar till så mätta blev vi ;P

Ska strax sätta mig i bilen och köra till jobb. Börjar kl 15 typ varje fredag nu, booooring är det..

Dove.

Kom nyss ut ur duschen och måste bara rekommendera en duschkräm från Dove! Det är verkligen det bästa tvålet jag har använt och tro mig, jag har provat på vääääldigt många olika :p Den är så sjukt krämig och man vill bara stå och tvåla in sig i evigheter haha. Jag har problem på vintern pga kylan, min hud pallar inte trycket så jag håller på att klia i sönder mig, men enda sedan jag köpte den har det blivit 20 ggr bättre. KÖP DEN!



Om typ en halvtimme kommer Jonas hem och då ska jag fixa till en bönsallad! Hittade ett recept som verkade gott och bönor är ju förjäkla gotte!

Slapp.

Klar. Eller egentligen inte, men orkar inte mer idag. Tvätten är klar och jag har skrubbat kylskåpet, under vasken och lite överallt.. Fanns mer att tvätta av, men jag pallar icke så det får va så! Nu ska jag vika tvätten & sen bara slappa i soffan.

Frukost.



Har precis tryckt i mig några äggmackor, mumma :) Planerna för idag är att bara vara hemma tvätta & städa lite. När det är gjort ska jag bara ta det lugnt, jobbehelgen börjar imorgon!

Igår umgicks jag med syrran. Nu när Kenneth & mamma befinner sig i Thailand så bor hon ute på gården och tar hand om djuren så igår morse stack jag dit och käkade frukost och efter det blev det en låång runda med vovvisarna. När vi väl var hemma igen så färgade hon mitt hår vilket var på tiden.. Jag är väldigt ljushårig egentligen och det började bli förjäkla ljust så det var dags att slänga i en brun, varm färg!

Hahaha

Haha, har umgåtts med världens snyggaste Emmeli & Dylan idag!

Gold.



Provade mitt guldiga nagellack från h&m som jag köpte för någon vecka sen. Helt okej, jag är annars en mer silvrig tös :p Tänkte först prova mitt gula nagellack som jag köpte samtidigt, men det får bli när påsken närmar sig hehe.

Stökigt.

Började dagen med en 40 minuters powerwalk och jag har redan fått träningsvärk från gårdagens raska promenad.. haha! Det är illa ;P

När jag kom hem så slängde jag mig i sängen framför tv'n och då ringde chefen och behövde extra hjälp på jobb så jag gjorde vid mig och stack dit och jobba i några timmar och nu är jag hemma :) Kom dock hem till en stööökig lägenhet... Därför ska jag nu börja städa undan och sedan fixa my nails!



Och kolla vad jag hittade under vardagsrumsbordet. En liten hög med strumpor. Lilla lilla Jonas.. Aja baja ;P Det hade varit rätt kul och se hur stor högen hade blivit om jag inte tagit bort dem, men det känns inte så fräscht att låten dem ligga där haha.

Powerwalk.

Precis kommit innanför dörren. Tog en powerwalk ner till Ina på hennes jobb för att få luggen klippt, så skönt väder det är ute! Som det ser ut nu så tror man nästan att det ska bli sol idag.. Jag hatar att veta att det inte blir det :p Det sade dem på vädret igår iallafall hehe.

Jag ska försöka få igång min rutin som jag hade förra våren/sommaren. En powerwalk eller joggingtur på morgonen.. Har känt mig jätte svullen och stel i mina leder dem senaste veckorna så måste verkligen börja röra mig lite.

Annars idag så är jag ledig, fikamys med Nina väntar :)!

Time for work.

Tänkte slänga in ett inlägg innan jag sticker till jobbet igen!

VIP kvällen var bra, lagom med folk.. Vi klarade även vårt kvartalsbudget vilket vi aldrig har gjort förr :) Kom hem vid kvart i tolv på natten och då låg Jonas fortfarande vaken i sängen som jag blev förvånad över. Då utbrast han; Jag kan ju inte sova utan dig!! Så är det bara.

Haha, sötegöte ;P Tio minuter senare hade Orvar tryckt sig intill mig på min vänstersida och Jonas på min högra. Dem bästa!! ♥

Viktoria

- om mig och min vardag

RSS 2.0