Boring

Imorgon är det nyår.. bara så ni vet :)


I fredags så bestämde jag och Nina oss för att festa lite, alltså att dra in till stan, det slutade med att Jessica och Ina också hängde med :) Vi började hemma hos Jessica som vanligt, därefter blev det Tycho och senare Tages. Hade hur roligt som helst fast det inte var så mycket folk ute. Kvällen kunde inte ha slutat bättre :)

Igår slappade jag bara framför tv'n och idag har jag varit på nova med syrran för hon skulle leta skor till imorgon, men hon hittade inga, men jag hittade iallafall en lång grå t-shirt :) så nu är mitt presentkort på gina tricot slut. Ikväll hoppas jag på att Nina vill ut och gå en runda med mig! Jag vet att du vill ;)!

uuh

Jag hatar nätterna. Alldeles för många tankar.

Rea och Julafton

Usch, idag var jag och mammi på Centersyd för att kolla rean.. Sjukt mycket folk och irriterad blir man! Men jag fick ändå med mig hem 2 tröjor, festtopp och en väska, alltid något :) Får åka iväg och kolla mer när allting har lugnat sig känns det som.

Julafton i måndags.. Maten! Det godaste som finns, årets höjdpunkt! Sen kom såklart tomten och jag och syrran ville bara springa, vi hatar tomten fast vi vet vem det är som är utklädd :p läskig förtusan! Men vi överlevde och jag fick massa fina presenter, det blev det gamla vanliga.. Kläder, smycken, presentkort, väska och sånt :) Det tackar man aldrig nej till så jag är verkligen jätte nöjd! Därefter blev det att syrran fick köra in mig, Filippa, Matilda och Marielle till stan där vi stack till Tycho. Trodde aldrig jag skulle få för mig att dra ut på julafton, men det gjorde jag och det ångrar jag inte, hade sjukt roligt :)

Nu längtar jag bara till Nyår..


image216

Nothing to say

Jag vet att ni alla verkligen har saknat mina väldigt intressanta inlägg ;p

Mycket har hänt dom senaste dagarna. Har varit julavslutning, studentfest, utgång och firat min syster, men för tillfället har jag ingen ork att gå in på detaljer så det får bli en annan gång, eller kanske inte överhuvudtaget :) Jag tror ni överlever!

Nu ska jag iallafall titta på min fjärde film för kvällen och imorgon är det julafton! :)





natti natti

Sminket har jag tvättat bort och gaddarna har jag borstat.. Nu äre dax att sova :) Mm!


image214

Ledig!

Åh jag är glad! Idag fick vi veta att vi bara skulle ha en lektion imorgon, men den tog vi idag istället så nu är jag ledig både imorgon och på onsdag :) Och dom dagarna lär jag tillbringa på köpcenter så jag blir klar med alla julklapparna någon gång! Bara mammi jag har kvar och jag ska iväg med henne imorgon så jag kan ju inte köpa något då, men på onsdag får det blir, då sticker jag och syrran och handlar. Men vad? Alltid samma sak! vet aldrig vad den kvinnan vill ha :) Men det löser sig säkerligen!

Jag laddade ner massa gamla låtar i fredags av Usher. Det blev bl.a. låten burn, den låten tröttnar man ju aldrig på :)

image213

Min lördag och söndag

Gårdagen blev inte som jag trodde, men jag hade jätte roligt ändå :) Blev skjutsad till Nina där hon och hennes mamma hade lagat mat & gott var det! Sen blev det snabbt till bussen in till stan där vi stack till Jessica och förfestade (som vanligt, haha!). Efter några timmar där blev det att vi begav oss ner till stan, till tycho! Massa dricka hit och dit tyckte jag och lite dans på det hela haha. Me and Jessica! Kan ju bara gå illa ;p

Idag då.. Deprimerad! Skola imorgon.. Ge mig torsdag förjävelen. Orkar verkligen inte gå upp på morgonen och sen se alla lärare som är helt vrickade, men några dagar till ska jag nog stå ut :) Komp ledigt på onsdag iallafall.. Alltid något! Så får vi se om jag går till avslutningen överhuvudtaget, men jag gissar på att det inte blir så.

Nä, nu mår jag dåligt efter mat från donkan. Usch, inte gott överhuvudtaget! Så nu blire att jag kryper ner i sängen och tittar på film.

Mitt allt!

Imorgon ska jag och mitt hjärta laga mat och festa :) <3
bästa vänner, det är något vi alltid kommer vara.



image212

Allt och lite till

Man har inte skrivit så mycket på sistonde precis så tyckte det var dax för ett inlägg innan det är dax för sängen :)
 
I fredags hade Becki tjejmiddag och därefter blev det Tivoli. Åh, jag hade så sjukt roligt! Önskar att man kunde spola tillbaka tiden så man får uppleva den kvällen/natten igen :) Tack så mycket min Beckibus, för allting den kvällen! Lova mig att aldrig glömma vår Martin ;) haha!

I lördags blev det mat från donkan och massa godis från godisparadiset! Var bara hemma och tittade på film med mammi :) behövdes verkligen kände man.

Och som vanligt var man lika deprimerad på söndagen, skulle egentligen plugga, men så blev det inte. Jag orkar inte plugga mer! Nästa vecka slutar vi äntligen, men vi alla vet hur snabbt jullovet kommer gå.. Idag har jag iallafall pluggat jättemycket, har nog aldrig skrivit så mycket på endast 12 frågor. Helt sinnes! Hoppas jag fan kommer klara provet på fredag. Håll tummarna!

Imorgon är det nästa tjejmiddag som gäller, men denna gången är det för Danni som blir 18! Äta goood smörgåstårta med massa räkor (åh gott!), sen bara dansa och ha kul resten av kvällen!
Men först ska jag och min grupp visa upp en pjäs i skolan.. Kill me


          

Danni baby

Haha, känns som jag och Danni hade kunnat döda alla, vissa vet verkligen hur dom ska göra för att gå oss på nerverna. Men, finns inte så mycket att göra åt det :) Vi pallar iallafall med varandra! oftast ;p <3

image205    image206

Gött

Det är fredag idag!
finally..


image204

Lite av allt

Nu är jag mätt, väldigt mätt. Har precis ätit en massa kroketter med köttbullar. &ja, det är gott :) Snart får de bli duschen, har ingenting att plugga till tack vare att jag gjorde min analys förra veckan, men känner mig ändå mega stressad, and i dont know why.  Jag gissar att det är för vi har ett stort geografi prov nästa vecka och jag har inte alls någon ork till att göra den. Men men, bara till att bita i det sura äpplet som man säger..

Åh, jag kan inte sluta tänka på morgondagen, men jag får inte i heller förvänta mig för mycket, oftast blir man bara besviken. Men nä, inget sånt tänkande.. det kommer bli en sjukt rolig fredag med töserna <3 jag vet det och beckibus ska firas satan!!



 

Jag och Beckibus! <3
(väldigt gammal bild, haha!)


 

Skärpning!

Vad är det med folket? Knappt någon på min lista på min blogg som skriver längre. Skääärpning!


image202

Ge mig helg!

Provet idag gick bra förutom att Valle lyckades göra mig skit nervös för hon själv var det haha :p Inget att vara nervös över förtusan. Annars har dagen i skolan varit rätt jobbig, dagen blev värre efter Per öppnade sin flabb och sen bögen i biblioteket hade problem i skallen han också.

När jag kom hem blev det käk sen var det bara att börja med filosofin direkt, hemtenta till imorgon. Nästan klar, får göra klart resten imorgon på rasten, glömde dom dumma anteckningarna i skolan.

Ge mig freeeedag! Då ska Beckibus firas :) Först tjejmiddag sen blire Helsingborg! Kul ska det bli! Men samma gamla fråga kommer upp.. Vafan ska jag ha på mig?

Jobbig dag

Vilken dag det har varit.. Känns som jag inte har slappnat av en enda minut. När jag vaknade blev de frukost, sen ut en runda med ozzybozzy, därefter började jag städa ovanvåningen, tvätta och stryka och sen kl 18 har jag pluggat.. Nu ska jag bara plugga in ca 10 sidor om islam som jag själv skrivit.. Yes så roligt!

Jag ger upp. Får hoppas mer har fastnat i huet än vad jag tror..
GODNATT!

Min morgondag

Snart ska jag lägga mig i sängen tillsammans med min katt som verkar sova gott i min säng för tillfället. Så skönt är det att slippa sätta alarm på mobilen.. Bara få vakna när man vill, ta det lugnt med frukosten, en skön dusch och det kanske t.o.m blir att jag städar och så måste de bli massa plugg, men det ska jag nog fixa, hoppas jag iallafall :) Sleep tight!

Jul!

Jag har precis laddat ner lite jullåtar. Jag har alltid sagt jag hatar vintern, men när det kommer till vintern är det bara kylan som jag hatar, men hur hade det varit att fira jul när det är 30 grader varmt utanför? Nä, det är jätte mysigt med jul så därför plågas jag hellre några månader i kyla än att inte ha någon jul överhuvudtaget :)

Ge mig julafton.
Massa god mat (dansk mat! inte svensk..) och presenter. Snart så..


image200

Orkar inte..

Är det någon som har lust att plugga till mitt prov i religion? Och kanske samtidigt göra min hemtenta i filosofi?
Nä.. tänkte det också. Var är orken?

En positiv sak är iallafall att jag är ledig imorgon. Tack somfan

Min helg och lite till

Sinnes! Nu är denna helgen också slut.. Hur är det möjligt att tiden kan gå så fort? Det kan gärna gå fort på vardagarna, men på helgen kan det gå väldigt väldigt sakta tycker man, men icke :)

I fredags blev det svalövscupen med syrran och älskade billeberga kom bara 4'a, men dom kämpade och såklart orsakade dom lite kaos också ;p
I lördags var det fest som gällde! Jag och Nina stack in till Jessica där vi förfestade. Massa kortspel och chokladpudding :) Efter ett tag kom också Marielle och Victor och hälsade på därefter blev det stan. Var en hur trevlig kväll som helst! Men nästa helg blir det helsingborg med massa töser, första gången jag drar dit sen jag blev 18 ;p Ser fram emot det! Men innan dess.. en hel skolvecka som innehåller ett prov och en hemtenta. Åh! Ge mig fredag igen..

Viktoria

- om mig och min vardag

RSS 2.0