Nytt i sovrum.



Jag & Jonas var trötta på dem mörka möblerna (läs:jag) och sängramen var halvt kaos så i söndags så köpte vi hem en ny sängram. Nya sängbord ska inhandlas, lite fler prydnadskuddar & lite sånt smått. Bilder får ni när vi är klara :) här är en sneakpeak på våra nya tavlor & sängen iallafall! 

Finally.


Legat & mått dåligt inatt. Har något virus som "visat sig" 3 ggr nu, men de bryter aldrig ut, kanske för jag inte tillåter det kanske..?

Strax kommer Emil & Linda hit, då ska vi sticka till Ikea & köpa ny sängram till oss. Jag har väntat i ett halvår och igår lyckades Linda övertala Jonas att vi kunde fixa det idag. Hur bra är hon?! BÄST!! 😃

<3





Mysig kväll med människorna som står en nära hjärtat! ❤️ 

Fjäder.




Byxorna från Carlings.
Lång blus - Carlings.
Ringar & linne - NY.

Snart kommer Linda & Emil. Då blir de en runda på stan! :)

Makeup.




Tadaa! Det blev rätt coolt alltså :)
Detta använde jag:




Älskade ögonskuggsprimer från Art Deco. Kicks ögonskugga i "White Chiffon" och "Bitter Chocolate". Svart kajalpenna & ögonpennan som gjorde allt "eye lighter contour. 80 limelight". 

Ögonpenna.

Jag har en ögonpenna som jag köpte för ett tag sedan som jag inte riktigt vet hur jag ska använda.. Kan bli rätt coolt att dra den över en ögonskugga, ska försöka göra det nu & blir de fint så visar jag bild! :)



Datenight.




Innan ikväll så bjöd Jonas ut mig på middag! Han hade bokat bord på Fortuna by the sea, så himla god mat & underbar utsikt över havet! 

Behöver sova lite..

Allting flyter på som de brukar.. Det går hur bra somhelst på de nya jobbet :) det är något helt annat än kläder så det är lite kämpigt, men jag ska nog klara de också!

När jag kom hem så körde jag & Jonas till rydebäck & tog oss ett kvällsdopp! Himla skönt! Nu försöker han fixa så vi kan se en film innan läggdags.

Imorgon är de fredag och de ska bli gött att sova ut lite på lördagmorgon! 


Bebis. ❤️

Fräscht!


Dessa jäkla djur alltså!!! Svårt att springa med stängd mun .. Nu blir de dusch, ser ut som värsta massakern mellan tuttarna. Minst 15 döda djur ligger döda i min svett. Love it!

Kalas för Edwin!










Lite bilder från Edwins 4 årskalas idag!

Dagens kläder & smink.




Klänning - Gina tricot 
Ballerina - NY

Idag provade jag på en lila sminkning. Köpte en palett på Ullared för ett tag sen. Kostade väl 30 kr och pigmenten var hur bra somhelst i den! Körde inte så mycket lila - det var trots allt bara kalas för Edwin som stod på schemat idag!

Ängelholm.







Idag spenderade jag, Jonas, mamma, Kenneth & Mattias några timmar i fina Ängelholm! Det blev en tur på båten Laxen och så glass & mat i solen! 

Överlycklig just nu..

Lite trött i huvudet nu.. Har jobbat min första arbetsvecka på mitt nya jobb! Så himla roligt & allt känns bara så jäkla bra! :)

Klockan 15 idag tyckte chefen vi hade jobbat tillräckligt så då packade vi ihop och körde hemåt :) så nu är det helg! Fr.o.m. nu så är jag ledig alla helger/röda dagar osv.. Japp, jag hittade äntligen ett roligt jobb med bra arbetstider. Det tog bara 2,5 år, men skam den som ger sig!? ;)

Sen har jag & Jonas faktiskt hängt hos mamma & Kenneth hela kvällen. Grillade & va ute i trädgården till klockan 22, helt underbar kväll!




Blå planeten.

I ösregnet mötte vi Linda, Emil & Lykke imorse på tågstationen i Landskrona. Hoppade på tåget mot Kastrup (om det ändå var ett plan vi skulle passa..), men istället begav vi oss mot Blå planeten. Väldigt trevligt, men mindre än vad jag trodde. Efter ca en timme va vi klara ;P










Bra anledning till att shoppa..


Ett nytt jobb får ju faktiskt resultera i lite nya kläder ;) två par byxor fick följa med hem idag. Ett par ljusblåa med slitning från H&M 299:- och ett par helt vita från Carlings 399:-. 

Dem vita tänkte jag faktiskt ha på första jobbdagen på måndag tillsammans med någon kornblå topp! Så länge byxorna håller sig rena så är de SÅ snyggt :)

Spa-time.

Jonas stack & fiskade efter maten så tog jag tillfället i akt och hade lite spa-time med mig själv! Tog ett bad med en badbomb i, använde hårinpackning & kletade på ansiktsmask.


Ansiktsmask från Lush, hårinpackning från Macadamia (som jag alltid har hyllat!) och en badbomb. 


Och så invigde jag ett nytt ljus jag köpt på Haga på Väla. 

Nails.


På måndag är de dags för första dagen på de nya jobbet och då krävs de nya snygga naglar! :)

Helsingör.

Idag blev det en härlig dag i Helsingör med Jonas, Linda & Emil (och Lykke såklart!). Lunch på uteservering och en promenix vid slottet! Senare på kvällen blev det grillat & snacks hemma hos dem. Dessa sommarkvällar alltså! <3







Just nu;


Sitter nere på slottsparken där det är allsång! Himla mysigt! 

Love my family.

Trots att vi bara var borta en vecka så har vi hängt med våra nära & kära idag! Man behöver allt en dos av dem :)

Först körde vi ut till mamma & Kenneths nya hus, SÅ otroligt fint & mysigt! Därefter körde vi till Jonas föräldrar där även Lykke & Linda var. 

Gick hem till Linda & Emil efter ett tag där vi krängde pizza. Ovanligt ... ;p



Cypern, ayia napa '14.
























Som jag har sagt så många gånger tidigare - Gud vad jag älskar dig Jonas. ❤️

Åh min kudde <3

Nu är jag & Jonas hemkomna. Den senaste veckan har vi spenderat på Cypern, Ayia Napa! Åh, det har varit så otroligt skönt med bad, sol, god mat & absolut inga måsten! :)

Det kommer bilder snart, men nu ska jag fortsätta mysa med min kudde som jag saknat!



Viktoria

- om mig och min vardag

RSS 2.0