Pengarna försvinner ..


Kornblå topp från Bikbok. Kommer bli snyggt till ett par vita jeans till sommaren & ett stort guld halsband! 

En topp från Gina tricot. Bilden är på toppens rygg!

En vit & en svart bandeau från Bikbok.


Långklänning från Bikbok. SÅ himla skön! 

Spenderade fredagskvällen hemma hos Elin på lite kalas så då fick klänningen invigas tillsammans med min ursnygga rosa kappa.

Meloner.



Lilla Tyra ringde för någon dag sen och sa att det var kalas för henne nu på söndag. Så jag & Jonas fick sticka & fixa present och det blev detta rosa söta setet! 

Var tvungen att leta efter lite toppar till mig själv också.. Alla mina kläder blir så slitna & fula snabbt på jobbet, så 2 toppar och en klänning fick jag handlat. Bilder på dem kommer senare! 

Today.



Topp från bikbok & byxor får NY! 

?!

Fattar ingenting.. Har jobbat helgen och det var HELT galet i lördags. Jag har typ inte kunnat smälta de, så jävligt var det haha! Och vi var såååå underbemannade så allihop fick springa röven av sig. Och alla fick hoppa in tidigare idag för att försöka reparera skadan. 

Nu är jag iallafall helt slut. Har satt fötterna i fotbadet & sen kommer nog jag somna gott..



Underbara dagar i solen.

Har haft 2 helt underbara dagar i det fina vädret och jag har varit ledig!

Igår kom Linda & Lykke hem till mig, vi satt ute på trädäcket och krängde kakor & frukost. Sen efter en stund kom Elin också och gjorde oss sällskap!

Idag så körde jag ut till Svalöv och träffa dem igen hemma hos Linda & Lykke. Blev en promenad & sen lunch ute i solen. Så himla mysigt! 
Efter några timmar där körde jag mot Centersyd, mötte upp Evelina & körde hem till henne så jag kunde få glo på deras nybyggda hus. SÅ fint och jag är SÅ avis ;)

Väl hemma så stack jag ut & sprang! Lite nytta får man ju göra!





Lite blandade bilder ;P

Korvgrillning vid havet.

Jag kom hem från jobb lite innan sju. Planerna var att jag skulle städa när Jonas stack iväg till sin träning, men han frågade om vi bara skulle strunta i allt de, köra & köpa korv & bröd och sticka ner till havet. Städning eller korvgrillning? Eeeeh.. Gissa vad jag valde ;) så himla mysig kväll blev det! 




25 årsfest!

Maskeradfest igår med Disney tema! Emelie blev 25 år i fredags och det var vi tvungna att fira :) sååå himla rolig kväll! Här kommer massor med bilder;

Jag och Ammy var ett par. Hon var Cruella de Vil och jag var hennes lilla dalmatin..




Födelsedagsbarnet och hennes sambo! Bästa utstyrseln! 

Alla samlade!

Min man upptäckte mig..

Började gå mot mig..

Nästan framme..

Framme!! Haha, så jävla söt!



JAG ÄLSKAR DIG!


Sen var det dags att bege sig hemåt och Jonas kom med den briljanta idéen att vi skulle GÅ hem. Och jag är inte den som är den så jag hängde på & en timme senare låg vi hemma i sängen! :)

En trött tjej.

Åh, äntligen helg. Ledig är jag också! Är helt slut efter denna jobbvecka. Den har inte varit mer crazy än någon annan, men min kropp skriker efter lite semester känner jag.. 

Imorgon blir det maskeradfest & det är typ det roligaste som finns! :) taggad!




Träningskläder.




En träningsjacka & tröja blev det idag! Älskar den rosa färgen :) Jonas fick också med sig en träningsjacka hem så nu har vi precis varit ute & invigt dem med en powerwalk!

Höst?



Dagens väder var väldigt höstig & mina kläder likaså! På min härliga semesterdag körde vi till Väla så jag fick bli påmind om jobbet ändå hehe. Presenter inhandlades & så shoppade vi lite träningskläder på Stadium Outlet.


Presentpåse som är full av saker som ska ges till bror Daniels fru Linda.

Nej tack till Eurovision.

Nej, jag vägrar Eurovision. Jag har aldrig någonsin tyckt om det och lär antagligen aldrig göra det iheller. Jätte roligt om Sanna vinner, men jag slösar inte en lördagskväll på det ;) bättre att glo på någon film istället, som jag & Jonas gör just nu!

Har jobbat idag också och lyckades fjäska till mig en semesterdag imorgon. Då ska presenter & lite annat inför nästa helg fixas! :) 

Svartvinbär.


Mitt sug efter godis är helt sjukt idag, men jag har klarat mig! Innan blev det en skål med ananas och nu ska jag prova på ett nytt te jag köpte häromdagen. Te måste vara det bästa mot sockersug! 

Liten Orvis!

Idag älskar jag vår katt lite extra, han är så goooosig!









Tänk att vi har haft han mer än 4 år nu! Galet vad tiden igår. Nu i slutet av maj var det 3 år sedan vi flytta ut hit till Glumslöv. Man hänger ju inte riktigt med! :) 

Ett djupt andetag.

Såklart ska en bra helg sluta mindre bra... Frustration!! 

Kullaberg.

Vaknade upp vid 10, låg och drog mig i sängen någon timme sen fick mannen i huset väckas så dagen kunde börja :)

Jag körde iväg & fixade bullar & lite sånt, sen packade vi ner det i en väska & begav oss mot Kullaberg! Där är så otroligt fint! 







Mina fina ljusrosa naglar fick också vara med på bild ;P

Film & ostbricka!




Nu blir det film & lite gott till det! :) Ammy hade rekommenderat Lidls ostar så vi körde dit och köpte några, har bara smakat en hittills och den var hur god somhelst! Jag har alltid tyckt Lidl & Netto är två konstiga butiker med konstiga produkter, men där finns visst guldkorn om man bara letar ;) 

Countdown.

4 timmar till på jobb sen är jag också lediiiig i några dagar :) 


Viktoria

- om mig och min vardag

RSS 2.0