Km 31

Igår morse vaknade jag hemma hos Jonas. Jag skulle gå upp, han fick ligga kvar. Den jävlen.. Jag begav mig iallafall till tågstationen för att träffa min grupp från indvalet, skulle åka på en konstutställning i Helsingborg. Först så undrade jag och Rebecca vafan vi gav oss in på, men det blev riktigt trevligt tillsist! Köpte lite småsaker till mamma och servetter till min student där det står; Sprit löser inga problem - men det gör inte mjölk heller. Skål och välkommen! Rätt balla haha :) 

På kvällen blev det en filmkväll hemma hos mig igår med Jonas. Vi såg två filmer och en av dem var en skräckis som hette Km 31. Asså, jag höll på att pissa ner mig själv.. Det var längesen jag blev så rädd av en film. Men jag lyckades dock somna efter halva, hade varit sjukt trött hela dagen, så fick lite ångest för jag inte såg hela, men Jonas berättade så jag förstod någorlunda :p Jag blev också hans träningsdocka för hans brottning, testade massa grepp på mig, haha, blev en hel del skratt! Och nu har han stuckit hem och jag ska antagligen på släktkalas hos Elin som fyller 19 today :) Congrats! Senare ikväll kommer Danni och då blire lite förfest och sen kallar den sista studentfesten!

image350

Mobil och nya kläder

Jag är glad! Var nyss på Centersyd och hämtade min mobil, och det bästa är att dem kunde inte fixa min gamla så fick en slitter ny, aldrig fel! Gick en runda inom syrran som jobbade på Carlings och där fick jag ett par jeans från miss sixty och ett par jeansshorts, tyvärr så kommer jag inte få dem förrän på min student! Men fina var dem :) 

Och nu va det egentligen meningen att jag skulle plugga, men duschen kallar och därefter får det bli tv'n! 

Despan

Nu är det mysdress, despan, stjärnor och avslagen sockerdricka som gäller :)
Ha en bra kväll!

image349

Bilder från helgens bravader

Allt för att slippa plugga.

Nu kommer det lite bilder från min och Jessicas fredagskväll, Ina kom också med på ett hörn! Vackra eller ej, vi hade sjukt roligt iallafall :)

   

       

Kalla kriget?

Denna veckan är fullpackad av prov, inlämningar och redovisningar. Nu är det sista.. allra sista. Det var meningen att några stycken skulle åka till Liseberg nu på torsdag, men det verkar inte bli av, inte för min del iallafall. Måste plugga, plugga, plugga och fixa det sista! Oh, jag som ville till Liseberg..

Sitter just nu med historia, om kalla kriget, jag som är urkass på historia! På något sätt fattar jag aldrig sammanhanget och årtalen fastnar inte. Många tycker det är intressant, men jag ser inte det intressanta i det hela.. Det enda man läser om är Sovjet, Sovjet, Sovjet och massa andra länder såklart, men Sovjet tar fan priset haha. Det är knappt någon från klassen som är inne på msn, pluggar ni elloooor? I need help!


Lite senare ikväll kommer där in lite bilder från fredagskvällen, får se om jag orkar, annars blir det imorgon!

Bilder från balen

Jag, Jessica och Linn var och kollade på folket som skulle gå på balen i fredags. Alla var grymt fina, men Nina och Elias var sjukt fina tillsammans! Jag blev ju nästan kär i min bästis ;p

image327


Och här kommer bilder på resten av mina vänner;

                             

Min onsdag

Det känns väldigt meningslöst att gå till skolan nu förtiden. Man kommer dit, får kanske någon uppgift, sen får man gå. Idag gjorde vi inte iheller något, vår klass mötte dock media klassen i fotboll, men självklart satt man bara i publiken och hejade på och det resulterade i en öm hals, men kul var det :) Vi förlorade dock med 3-5, men det var sjukt jämt! Vid såna tillfällen vill man inte splittras från sin klass, alla är helt underbara!

Är sjukt trött för tillfället, på något sätt lyckas jag alltid försova mig när jag sover hos Jonas, men upp kom jag! Igår var vi först hemma hos hans föräldrar ett tag, han skulle deala om någon mobil med sin pappa och efter många om och men lyckades han så när vi gick därifrån så hade han värsta leendet på läpparna haha, mobilnörd! Lånade också en film av dem som heter American Crime, som var jättejätte bra!

Imorgon är det också balen för alla treor, och iomed att alla dem ska ta ledigt från skolan så tycker jag att jag också ska få ta det haha. Hoppar dock balen så jag ska stå och fotografera folket istället tillsammans med favorit Jessica. Sen får vi se vart kvällen tar oss :) skönt med helg!

Överraskning

Jag slapp göra mitt filosofiprov idag! Så igår blev det inget pluggande! Riktigt gött! Jonas hade en liten överraskning till mig istället och jag som hatar överraskningar :p Han tog mig ut till havet i Helsingborg och bjöd på glass, så vi satte oss vid stranden och mös lite. Jätte härligt :) Man såg också att det var där alla rika människor bor, sjukt stora och fina hus! Hade man inte tackat nej till precis.. På hemvägen körde vi inom Hemmakväll och hyrde American Gangster, och den var skit bra! Den är ett måste!


I morse vaknade jag upp vid 10 och beslöt mig för att strunta i skolan, gör inget vettigt där ändå, bara massa redovisningar idag och dem har jag gjort klart. Så efter många om och men orkade jag gå upp från hans säng och ta bussen hem. Gick inom affären och köpte nybakade bullar och gick hem och åt framför tv'n, sen låg jag däckad! Snart är det duschen och lite mat som gäller, sen blir det bussen in till Jonas igen och mysa :)

Ha en bra kväll!

Min helg och massa plugg.

Jag är så fruktansvärt trött för tillfället. Idag gjorde jag den sista saken som vi hade att göra i svenskan, en rätt så stor redovisning om Selma Lagerlöf och en av hennes böcker som jag satt uppe till halv 3 igår natt och läste. Skönt att det iallafall är över! Nu får jag bara hoppas att jag får mitt vg i svenska b och c.
Sitter just nu och pluggar in alla religioner förutom buddhismen för att höja mitt betyg. Och jag har precis gjort klart en religion, av fyra. Och imorgon är det filosofi som gäller.. Kill me please!

Denna helgen som nyss har gått var underbar. I fredags följde jag med syrran och kollade på när Peter spelade fotboll. Hur trevligt somhelst var det och efter matchen hängde jag med dem hem, lagade mat och snackade lite skit! På lördagen kom Jonas och hämtade upp oss. Vi tog tåget till Malmö för att kolla lite i affärer :) Jag skulle leta efter skor till studenten och jag hittade ett par, i typ den sista affären vi var i, typiskt! Men nu är iallafall nästan hela outfiten fixad, ska bara hitta något smycke. Skönt somtusan :)
När vi väl var tillbaka i Landskrona så blev jag körd hem och då hoppa jag direkt in i duschen för att sen bege mig hem till Elias, där förfesten var, men jag som inte tycker om att festa så mycket längre snackade bara lite med folket, drack någon öl och sen kom Jonas och hämtade mig. Vi stack hem till Peter och Emmeli där vi kollade på film och blev feta av all chips, godis och popcorn vi käkade :) Efter en väldigt tråkig film så begav jag och Jonas oss hemåt till honom och däckade rätt fort. Såna dagar tycker jag om, en sjukt mysig dag var det!

Och nu känner jag att detta blev ett alldeles för långt inlägg så nu slutar jag och går tillbaka till dem rooooooliga religionerna!

Sötnos

"jag kan inte vara utan dig mer än max en dag och det har gått en halv nu"


du gör mig så glad.

Träningsvärk?!

Min kropp är död. Fyfan vilken träningsvärk jag har, i varenda kroppsdel! Kan knappt röra mig så jag har mer eller mindre skrekit mig igenom denna skoldagen tillsammans med Rebecca varenda gång man skulle sätta sig, ställa sig upp, gå upp för trappor osv. haha :) Tur att jag inte var ensam om det iallafall! Igår var det ju första gången jag riktigt tränade sen år 2001/2002 då man spelade fotboll, så jag antar att det var på tiden nu? :p Men riktigt riktigt roligt hade vi under hela gårdagen! Man blev lite ledsen när man kollade runder på alla i klassen och insåg att alla ska snart splittras. Sp05so <3

Plugg plugg plugg plugg..

Jag började med dem dumma instuderingsfrågorna till psykologin vid 18 tiden, vid 21 tiden blev jag klar. Riktigt mycket är det.. Nu måste jag bara lära in mig allt. Innan morgondagen ska jag kunna allt om depressioner, schizofreni, paranoia, mandepression, autism, damp, ätstörningar -  you name it. Wish me luck! Jag lär behöva det.
Annars imorgon är det också en redovisning i svenska om dialekter och sådant ointessant. Sedan ska en grupp hålla i en idrottslektion och därefter ska jag och min grupp hålla en lektion i vattengymnastik. Jag imorgon kväll = död, både psykiskt och fysiskt :p

Nä, nu ska jag fixa lite käk och sen återgå till böckerna.
Go'kväll!

Mysdag

Igår var det planerat att jag skulle sitta hemma och plugga satan i det till min stora psykologiprov jag har imorgon, men icke.. Jonas frågade istället om jag skulle följa med honom och fixa lite saker. Plugga eller umgås med honom? Mjaaa.. mega svårt val ;p Åkte iallafall till Centersyd ett tag, han skulle låsa upp sin phone, men systemet funkade inte. Och som vanligt ska han försöka leka arg, men det funkar aldrig så himla bra.. haha :) Åkte och handlade lite mat istället och stack hem till honom och laga middag. Därefter tittade vi på Hustle&Flow, tror jag den hette, som vi plåga oss igenom. Var sjukt trötta plus att den var sjukt dryg också. Så när den äntligen var klar så var det sleeeeepytime!

Och nu sitter man här igen. Ångest. Till tusen. Plugga. Skit mycket. Do it for me? Tack.

image309

sommar sommar sommar..
ja tack.

Bilder från Thailand

OKEJ! Rebecca gnäller som en liten bebis efter bilder från Thailand så nu hade jag tänkt ladda upp några bilder därifrån, dock inte många, de orkar jag inte. (Rebecca, nu är du skyldig mig en sur klubba i skolan haha!)

       
    
    
    
    
    
    
    


Det blev rätt så många ändå haha :) Enjoy!

Handla gott!

Nu ska jag vara duktig och promenera ner till affären för att handla lite gott :) Mobilen är inlämnad så nu ska jag lyssna på min ipod som inte har använts på snart ett år, kommer antagligen bara finnas massa gammal musik, men det är kul, det blir en liten nostalgi tripp :)

Ha en bra lördagskväll!

Friday night

Har nyss varit ute och ätit med syrran och Peter. Nu är dem och spelar minigolf så jag snodde deras lägenhet för några timmar :) Vem kan ge mig en lägenhet?! Mega fint ju.. Om ca 2 timmar så ska jag iallafall bege mig ner till slottet och spela brännboll och sånt mysigt med töserna och kanske pågarna från klassen :) Efter det blir det nog en runda inom stan!

Underbara dag.. Underbara väder. Fan va man mår bra!

Hudvårdskväll

Precis kommit hem från moster. Det var jag, moster, mamma och kusin Fredriks flickvän Rebecka :) Egentligen skulle kusin Caroline också komma, men så blev det inte, lite tråkigt, har inte sett henne på flera år. Men det var hur trevligt somhelst, det var både smink och hudvårdsprodukter från Mary Kay och jag älskar sånt! Jag ville ha allt, speciellt det stora paketet, men det kostade 3000 kr så det var liiide för mkt :p Det blev ett läppglans för 170 kr istället, mer lagom haha. Jag hade lätt kunnat tänka mig att jobba som sån, man betalar 1500 kr för två "lektioner" och sen får man ett kit som är värt 5000 som man själv får använda. Why not? :) Sen är det ut och sälja och skaffa kunder. Pratade en hel del med kvinnan som sålde och ska kanske följa med henne till ett möte på måndag och få mer information om allting, men vi får se hur det blir med den saken :) Får ångest bara jag tänker på vad jag ska göra efter studenten..


image258

hoho

Har inte suttit vid datorn på ett par dagar så det har blivit lite kasst med uppdatering! Here it goes...

Det är redan torsdag idag, helt sjukt vad tiden går fort, om 1 månad och en vecka så tar man studenten! Känns riktigt overkligt, känns som man började gymnasiet för ngn vecka sen :p men tacka gud för att det inte är så och att det snart är över! Men först blir det någon studentfest till, lärarmiddag, brännboll och annat skoj innan dess :) Själv ska man inte till balen, känns som det inte är riktigt min stil detdära haha. Och det är helt sjukt hur mycket pengar folk lägger ut.. Kan man göra roligare saker för!
 
Min kära dator fungerar nu, men har inte fått internet än. Jonak var snäll och kom i tisdags och fixade den, och otroligt nog så fungerade den när han satte igång den, det gjorde den inte innan :s men vi formaterade den ändå, lika bra! Efter det blev det en McFlurry från donkan, gottit :) Och sen var han snäll och körde mig hem till Jonas.

Vaknade upp ensam hemma hos honom, struntade i den utflykten vi skulle göra med klassen. Ringde istället Jessica så möttes vi nere i stan där vi satte oss i parken och käka frukost från Subway. Efter det satte vi oss på Tycho och tog varsin kall cider och spelade yatzy (ja, vi spelade yatzy haha). Spenderade några timmar där i solen och skönt var det :) Åkte hem och duschade och sånt och åkte därefter in till stan igen där dom jävlarna fortfarande satt på Tycho haha. Och där satt man i några timmar till och hade sjukt roligt! En helt underbar dag :)

Idag ska jag och mamma hem till moster där en kvinna ska komma och sälja hudvårdsprodukter, det kan väl bli kul :) annars händer det väl inte så mycket annat idag. Imorgon ska vår klass spela upp en pjäs för en massa små ungar och inte en jävel kan ett piss :p hur fan ska det gå? haha

Flyttat ut

Jaha, i torsdags flyttade syrran och Peter in till stan och det betyder att jag flyttade ut i den andra byggnaden igår. Jag ska aldrig flytta hemifrån har jag bestämt mig för! Sprang in och ut med alla saker och riktigt jobbigt var det. Inte en jävel hjälpte mig :p bara med sängen, tv'n och soffan så man var rätt slut när man var klar. Men det blev tillsist bra, lite kasst med grejer, men det får man köpa in då och då när pengarna finns där! Så nu blir det inget mer dödande av lillbrossan på morgonarna haha :) Jag fixade också klädkammaren så nu har jag den för mig själv och mina kläder. Riktigt gött!

Valborg i onsdags också. Blev förfest hemma hos J, hur trevligt somhelst och därefter var det Strand som gällde. Det var inte så jättekul så jag stack därifrån rätt tidigt. Och sen fanns det inte mycket mer att säga om den kvällen.. haha.

Har nyss varit på Center syd en snabb runda, var tvungen att lämna in min telefon på lagning så nu har jag mist alla mina nummer, bilder osv. WOHO! verkligen..

Viktoria

- om mig och min vardag

RSS 2.0