Jonas dag.

Jonas fyller år idag, men han jobbar så han fick bli firad igår. Hans familj kom hit, vi bjöd på bullar och kakor och lite sånt. Och så fick han också lite presenter såklart. Av mig fick han ett Playstation 3 så nu lär han inte vara så social här hemma haha :p Tur att vi har en till tv i sovrummet! Jag stack till bror Jonas vid fem tiden där Elise blev firad, var där ca 1½ timme sen körde jag hem igen för jag hade ju lite planer.

Jag lade upp en filt, massa kuddar & ljus på vardagsrummsgolvet med olika ostar, kex, vindruvor, skivade päron och vin så där satt vi och hade en liten picknick. Jättemysigt var det :) Sen förflyttade vi oss till soffan så då blev det skräckfilm, mys och vin resten av kvällen.

Det var en lyckad dag & Jonas blev jätteglad för allting. Det är huvudsaken.
Gud vad jag älskar honom.i think he's the love of my life.

Till salu.

Jag funderar på att köpa ny mobiltelefon så om någon är intresserad av att köpa min nuvarande mobiltelefon så hör gärna av er! 800 kr och den är din ;)



Denna har jag nu.

Nya tag.

Andas. Det är dags att börja andas.

Enda sedan jag började på Newyorker i augusti förra året så har jag tagit precis alla extra tider som funnits plus mer därtill. Det känns nu. Jag har nyss jobbat nästan två veckor i sträck och igår fick jag ett litet breakdown. Kroppen skrek ifrån, riktigt rejält. Jag måste sluta vara så hagalen när det kommer till pengar. Jag tycker om och jobba och tjäna egna pengar. Jag vill ha ett sånt riktigt svensson liv. Men jag har inte hunnit fylla 21 år ens. Jag har ett x-antal år till att jobba så nu är det dags att lugna ner sig ett tag.

Jag känner att det är dags att börja ta hand om mig själv.


A long time ago. Me and Danni :)

Därför jag inte brukar handla genom internet.

Dricker grönt te och tjabbar med Nelly. Jävla klabb.

Lite annat nytt hehe.


Två par jeans.

En väst.

En laxrosa topp.

En mysig hoodtröja med päls i huvan.



Och allt kommer från Newyorker.

Mätt och belåten.



Nu har jag fått i mig lite mat. Äggröra med en grekisk sallad :) Mumma!
Ska ställa mig och diska nu och sen fortsätta med tvätten.

Viktoria

- om mig och min vardag

RSS 2.0