Några timmar på Väla helt själv.

Jag körde till Väla idag, och gick där helt själv i några timmar. Fantastiskt skönt! Titta på vad jag vill, hur länge jag vill.. Bilder på vad jag köpte kommer upp imorgon, tills dess blir de bara några blandade bilder.

Ett par hängslen jag måste köpa till Olivia sen. Från Zara.

Fikapaus på Waynes Coffee.

Ett par gröna byxor som inhandlades på H&M. Lite lösare & sjukt bekväma, men blir ändå dressat. På rea för 100:-

Lager 157.

I eftermiddags styrde vi bilen mot Höganäs. Jonas behövde köpa ett par nya vadarskor så han dumpa av mig & Olivia på Lager 157 medan han körde vidare till en fiskebutik i närheten.


Jag har knappt shoppat sedan Olivia kom & under graviditeten storshoppade man ju inte precis..

Men idag! Idag köpte jag mig ett par jeans som var lite lösare i modellen, en kofta & en baströja. Så nöjd & så glad över mina inköp! Hade visst glömt hur glad man kan bli av kläder 😍

Bästa av allt är att de gick på 400 kr! Perfekt! 

Olivias julklappar.

Hann ta några snabba bilder på Olivias julklappar medan hon åt frukost imorse! 

Jättefin klänning av sin gammelfarmor och leggings av sin farmor & farfar! Likadan klänning från sin fasse (faster) med familj, men den får vi byta till något annat. 

Innan mamma & Kenneth åkte till Australien lämnade dem julklapp till henne. Så fin vårjacka & ett gulligt set!


Pyjamaser från sin farmor & farfar.


Bok av sin farmor & farfar & en giraff som spottar ut bollar av sin fasse med familj, av dem fick hon även babblarnas film!


Av sina föräldrar fick hon denna underbara nattlampan som jag skrivit om innan!


Danne & Linda lämnade också av paket och av dem fick en fantastisk fin pyjamas & en ny snutte!! Hennes snutte är ju den med elefanter som hon inte kan va utan. Vi fick den på min babyshower av Linda, en kollega till henne syr. Nu hade Linda bett sin kollega att sy en till! Det kommer behövas en till tills dagis börjar. Såå himla snällt 😍 

Julafton 2016.

För första gången någonsin så firade jag julafton tillsammans med några andra än min egen familj! Nu kör vi vartannat år och förra året var vi hemma hos mamma så nu var vi hemma hos Jonas föräldrar 😊


Vi åt klassiskt julbord med ris ala malta till efterrätt, sen såklart massa gott däremellan 😋 Jonas var världens bästa som agerade tomte för Lykkes skull. Supermysig julafton! 


Bingo lotto.

Det har varit en rätt tuff vecka mentalt, därav dålig uppdatering! Jonas kom hem iallafall tidigt idag, vi har bara myst här hemma med tända ljus och lek med Olivia. Hon somnade lagom till Bingolotto började så jag & Jonas har bara legat i soffan och slötittat på det. 3 spel är gjorda och ingen vinst än.. 

Fjärde advent.

Så. Jäkla. Trött.


Olivia åkte på en riktigt förjävlig förkylning i fredags. Mycket skrik & gnäll & väldigt lite sömn nu i helgen alltså. 

Nu är hon på bättringsvägen så vi bestämde att åka en runda idag. Vi hamnade i Höganäs, lunchade på världens godaste pizza & Olivia charmade hela stället 😍 därefter körde vi ner till hamnen. Vi gick en runda och avslutade med lite gungning! Så himla mysig eftermiddag med mina två bästa. 

Fullt ös.

Fullt ös medvetslös.. Mycket som ska fixas inför flytt och jag är sååå trött för tillfället. Hade kunnat sova dygnet runt känns de som! De är väl en kombination av att Olivia fortfarande vaknar en gång per natt plus att de nästan är mörkt dygnet runt.

Igår kom där 3 personer utspridda under dagen för att kolla på lägenheten. Idag hängde vi på banken i över 2 timmar. Vi har bytt bank & tänker flytta våra försäkringar dit också, men inte bestämt vart vi ska ha bolånet än. Vi har hört runder så nu ska vi bara ta ett beslut! Vi har också fixat så vi ska spara i aktiefonder. Vuxenpoäng?! Mmhm.. 😅

På torsdag ska vi ha en förbesiktning av lägenheten. Sedan kommer de förhoppningsvis bli lugnt över julen, skönt!

Mycket tankar & mycket känslor. Men en sak är säker - vi längtar!!! ❤️

Olivia går.

Nu ikväll släppte Olivia taget! Hon har traskat runder i lägenheten och tycker det är jätte roligt. SÅ himla gulligt när hon staplar runder.. Hon är världens finaste ❤️

Bild från somras.

Nya klor.

För ett tag sedan skrev jag att jag kände det var dags att flytta upp mig själv på prioriteringslistan. Igår gick jag och fick mig nya naglar, och nu är tanken att fortsätta bygga på ett tag! Snygga va? 😊

Första blåmärket.

Jag & Olivia har hängt hemma hela dagen idag. Vi har lekt runder & ätit många gånger som vi alltid gör. Hon äter ju så lite och såå sakta varenda gång! Vid lunch satt vi en timme.. Och tack vare att hon behöver gå upp lite måste jag erbjuda mat ofta. Men jag måste säga att hennes aptit har ökat rejält. Till frukost har hon börjat äta nästan 2 portioner gröt, dock går de bara om hon sitter i mitt knä. Och nu ikväll drack hon över 200 ml välling!

Förutom detta så lyckades hon få sitt första blåmärke! Dumma sängram 😅

Bästa fotot! "Tjena!!"

Nu ikväll åkte jag & Linda till Maxi och veckohandla. Det är gött att komma hemifrån lite alltså! Och för en stund sedan så skickade vi in handpenningen på huset, oooh vad vi vill flytta nu! 😍

Husägare!

Där är en liten sak som jag hållt hemligt. Tack vare att vi väntade att berätta för en del av min familj idag för vi skulle ses på kalas.

Vi har köpt hus!!!! Ni förstår inte lyckan alltså. Det är helt ofattbart! Så så så underbart.. Så många år av drömmande och snack om hur vi vill ha det osv.

Fort gick de också! I måndags eftermiddag ringde mäklaren, visning på kvällen. På onsdagen gjorde Jonas besiktning av huset själv och allt såg superbra ut, kontraktet skrevs på kvällen där! Det känns sååå bra!

Så den 15 februari flyttar vi till ett hus här i Svalöv. På Norrevång! 😍 Vi har tyvärr inga bilder inifrån, men denna kan jag bjuda på!

Bra lördag.

Imorse klockan 7 ringde klockan som den gör varje lördag. Det var dags för babysim! Vi hade bestämt att Jonas skulle stanna hemma & ha sovmorgon så jag drog med mig mamma. Gud vad roligt Olivia tyckte det var att hon var med! Precis som ville visa upp allt hon kunde 😍 Så himla kul!

Väl hemma igen och Jonas vaknat så åt vi frukost och började städa! På eftermiddagen dök familjen Glansk/Nilsson upp här och vi började förbereda mat. Svärmor fyllde år för några veckor sedan, hon fick ett jättefint armband av oss allihopa, men något till ville vi göra så vi beslöt oss för att bjuda dem på 3 rätters.

Vid 17 kom Anki, Klas & Ethel. Vi bjöd på kräft- och räksoppa till förrätt, lövbiffsrullader till huvudrätt & vaniljpannacotta till efterrätt. Allting blev supergott! Mycket snack, förberedelser inför jul plus fullt ös med alla barn, precis som de ska vara! Och vår lilla tös gick jättemycket själv ikväll.. Tror minsann hennes faster fick henne att släppa taget lite till! 😍

Bilden hör egentligen inte ihop med texten, men ville bjuda på den ändå 😎

Nattlampa Djeco.

Titta vad jag precis har beställt hem. Jag har tittat på denna jättelänge och nu fanns den med i Brandsforkids.se julkalender, istället för 499 :- så kosta den 399 :- så jag slog till. Det får bli Olivias julklapp!

Detta är alltså en nattlampa. Den kan både ge ett mysigt sken och sen kan den skifta i olika färger. Samtidigt åker glittret runt utan att man behöver skaka den! Den gröna delen lyser också. Så himla gossig!

Viktoria

- om mig och min vardag

RSS 2.0