Lycklig.

Underbara helg :) berättar mer någon annan dag.

Vill bara ligga i sängen.

Åh så trött jag är.. Dem senaste dagarna har varit katastrofala. Är så himla trött konstant och jag har ingen aning varför, men det går nog över snart!

Var ledig idag efter en jobbehelg och började dagen med en timmes träning med syrran :) Alltid svårt att komma upp, men när man väl är där så är det skönt somtusan. Vi är inne på fjärde veckan och har kört 2-3 ggr/veckan, och detta ska vi hålla igång! :) Annars i helgen har jag inte gjort så mycket.. I söndags kompa jag dem två sista timmarna på jobb för då var det kalas för Elise som gällde :) God mat serverades som vanligt och alltid lika kul att umgås med hela stora familjen.

Är hemma själv för tillfället. Har duschat våra kära växter, ska bädda rent i sängen och hänga upp tvätt och så ska jag såklart slå in Jonas födelsedagspresent! Imorgon är det ju hans b-day :D Dock jobbar jag hela dagen så det får bli lite firande på kvällen, men på lördag ska han firas ordentligt med våra familjer.

Min alla hjärtansdag.

Som nog dem flesta vet så är det Alla hjärtansdag idag. Jag jobbade till klockan 19 och när jag parkera bilen utanför huset körde Jonas vidare till sin träning så jag har inte fått se han idag.. Men när jag kom innanför dörren så såg jag en lapp och blev överlycklig. Satte mig framför tv'n en liten stund och sen gick jag vidare in till sovrummet för att byta om där jag hittade en lapp till, i badrummet hittade jag 2 till, en i köket och så var där ännu en i hallen som jag hade missat. Så himla fint!! Vi har nog bara firat denna dagen en gång innan och jag föredrar verkligen sånhär grej istället för några materiella saker.







Där var en lapp till, men det var för internt för att ni skulle få ta del av den ;P och därför är det sista hjärtat halvt också haha..


Många säger att det är "en värdelös dag". Håller kanske med till en viss del, det behöver ju inte bli en sån hysteri med att köpa rosor, kort, choklad, gosedjur osv. Men på ett sätt så tycker jag att denna dagen är bra. Många förhållande försvinner nog lätt in i vardagen, man tänker inte på varandra riktigt, man följer bara sina rutiner. Så förhoppningsvis vaknar kanske några par upp och spenderar denna dagen tillsammans och verkligen uppvaktar varandra för ingen kan ju förneka att man blir påmind om kärleken idag. Det är SÅ viktigt att visa uppskattning för varandra. Det krävs inte mycket.

Workout.

SÅ seg dag på jobbet idag.. Och så jobbade man 10 timmar, inge kul alltså :p Vi har inte så mycket att göra & kunderna är inte många alls, förhoppningsvis kommer det igång snart igen.

Nu är jag iallafall ledig i två dagar :) Imorgonbitti blir det träning och på tal om träning så går det jättebra. Jag och syrran var på fettmätning och ingen av oss hade något överskottsfett överhuvudtaget, värsta varningstrianglar kom upp när datorn räkna ihop BMI osv.. haha! Dem rekommenderar ju att ha lite överskottsfett ifall man skulle bli sjuk, men annars låg vi där vi ska. Kul att man har någon träningskompis, det blir alltid roligare så kan man pusha varandra!


Detta är vi efter bara uppvärmingen .. ;P

Min fredag.

Började min dag idag med att storstäda huset så nu är här rent och fräscht inför helgen! Efter det skulle jag möta upp Evelina från jobb, hon skulle få en sak av mig och så blev det storshopping på Ö&B. Hon har precis flyttat hemifrån och köpt hus med sin pojkvän så jag fick lära henne vad som är billigt och bra att handla där ;P haha. Efter det körde vi ut till henne så jag äntligen fick se deras så otroligt fina & söta hus! Och så hade dem en kamin.. Så det blev såklart massa snack framför den. Mysigt!!


Jag skulle bara ha hänglås och tamponger...

Tänk om man hade haft en sån själv..

Och nu försöker jag få upp värmen i fötterna med mina uppvärmningsbara
inneskor. Bästa köpet på länge!

FlowerTeam.

Ett nytt soffbord krävs något nytt på bordet. Köpte hem lite saker från Ikea, men det blev inte alls bra och jag börjar bli trött på deras utbud av små inredningssaker så denna hittade jag på FlowerTeam som ger ett mysigt sken.



My car.




Bättre sent än aldrig.. Här kommer min fisbil som jag hämtade hem i mitten av november. En metallic grön Toyota Aygo 2011 årsmodell. En väldigt bra pendlingsbil och bensinräkningen är på max 1000 kr/månaden och jag kör väääldigt mycket. Love it!

Dem vita prickarna är is.. Jag tvättade den & is bildades direkt ;P

Viktoria

- om mig och min vardag

RSS 2.0