Kom igeeeeeeen..

Nu lämnade Nina mig på msn så nu känner mig lite lonely.. Väntar bara in Jonas sedan ska vi bege oss till Elin :) Yeay! Ska bli skitskoj! Kameran hänger nog med så bilder kommer upp sen. 

Paaarty!

Idag är det party :)! Elin blir 20 år, eller rättare sagt imorgon, men fest på en söndag är ju inte så lyckat! Är hemma nu och ska strax rota i garderoben och försöka se om man kan hitta något fint. Jag och Jonas var iväg inne på Nova Lund och letade efter en klänning till mig som jag kan ha på Lindas student.. Det finns ju knappt några fina ute i butikerna så jag kom hem tomhänt. Dock har jag hittat en på internet som är jättesöt och billig så jag har tryckt hem den nu :) Jag vet ett par skor jag vet hade varit sååååå snyggt tillsammans med den klänningen, men dem är rätt så dyra, men jag vill så gärna! Någon dumjävel som vill bidra? :p

En riktigt trevlig dag med bästis.

Nu är jag helt slut :p Jag och Nina stack som sagt till Väla där massor av presenter inhandlades. Jag fick köpt en morsdagpresent till mamma och en till present till Elin, och så hittade jag ett fint armband till mig själv :) Nina hittade världens finaste örhängen, mucho avundsjuk är jag.. Hennes syster kom också och höll oss sällskap ett tag vilket var super trevligt.

Nu ska jag duscha och sådant sen ska jag bege mig in till stan. Får se om Jessica vill bli firad eller inte.. Om inte, så blir det bara tacomys med Jonas.

ha en bra fredag!

Allt kostar. Jag hatar pengar.

Klockan ringde alldeles för tidigt idag också :p Dock var det för jag hade ställt min bil på en gata där jag inte får stå på fredagsförmiddagen. På vägen hem tankade jag och jag är sååå trött på det, jag vill inte ha mitt körkort längre, satans dyrt förjävelen.. Längtar till sommaren gör jag iallafall, då ska det jobbas! Hoppas bara jag får hela sommaren nu bara, får nog reda på det nästa vecka så håll tummarna för mig. Snälla? :)

Ska strax klä på mig och sminka mig och om ca en timme ska jag och Nina till Väla och leta lite presenter till våra födelsedagsbarn. Jessica har jag redan fixat present till som fyller år idag, GRATTIS BABE! Imorgon är det 20årsfest för Elin, har redan hittat något litet, men något mer får det bli! Sen när man väl går runder där så kan men leta lite smått efter studentpresenter till Linda. Och sen hade jag velat hitta en fin klänning till studenten... Usch och pi för denna månaden! Jag hatar pengar.

Extra mamma.

Först får vi ju gratulera Peter som har fått jobb och det resulterar i att jag blir Dylans extra mamma igen. Jag passar den lilla plutten just nu :) Solen lyser lite nu, men satan vad det blåser.. Riktigt trist. Men ni har väl hört på nyheterna att det kan bli upp till 30 grader på söndag? Gud vad härligt det hade varit! Dock är det precis dagen efter Elins 20årsfest, det är inte ens säkert man pallar lämna huset, men jag längtar somtusan till lördag, roligt ska det bli!

Senare idag ska jag och Elin prova att sticka till Rönngården igen. Vi måste ju få en timlista så vi kan skriva in timmarna från kursen i måndags. Sen nästa vecka är det två nya kurser som gäller.


cutiepie.

Inget slår rotmos.

Åh! Så typiskt! Jag köpte en ny mascara innan idag och när jag kom hem och tog ut penslen så var den helt blå. Så tittade jag längst upp på mascaran och då stod det; Deep Blue. Vafan?! Jag tog fel färg. Så det var bara att köra ner till Center Syd igen och byta den. Nu har jag nyss kommit hem från Rönngården och var någon där...!? Nej såklart!

Det enda som gör mig lite glad är att jag och Jonas ska äta rotmos ikväll haha :) Mums!

The Veronicas.

Klockan ringde alldeles för tidigt i morse. Jag var verkligen helt slut från gårdagen, men det var dags för att jobba så det var bara att sätta sig i bilen och köra dit. Efter några timmar där blev det en lång och rask promenad med Ozzy inne i stan, jag gick nere vid Strand och sen igenom koloniområdet. Mysigt var det, perfekt väder också!

När man äntligen kom hem så stack jag och mamma och handlade mat och nu sitter jag här hemma. Jag och Elin ska sticka ner till Rönngården om ett tag, Elin skulle hämta sitt schema och jag hoppas mitt är klart också. I måndags var det tid för den första kursen också. Vilken föreläsare.. Fyfan vad dryg hon var :p och så satt man där i tre timmar.. Tur att man får betalt iallafall!

Nu ska jag fortsätta att läsa lite bloggar och lyssna på The Veronicas - Untoched som är så jävla bra.

En dag på Ullared, eller Ge-kås som det egentligen heter..

För ca två timmar sedan kom jag, mamma och syrran hem från Ullared :) En otrolig mysig dag har det varit! Jag köpte faktiskt inte alls mycket. Det fanns massor jag mer än gärna hade tagit med hem, men icke, jag ska överleva månaden också. Det blev mest presenter och saker till Jonas/hans lägenhet. Men två stycken skärp, en sjal, en necessär och lite krimskrams kom jag hem med till mig själv! Jag och syrran hittade också världens finaste mockajacka som var orange och enligt henne är den lik den nya mockajackan från Acne som kostar över 2000 kr medan denna kostade 650 kr. underbar! Hade jag fått lite mer i lön hade den lätt följt med hem :)

Nä, nu ska jag slänga på mig ett par jeans och en hoodtröja och köra in till stan och halvsova på Jonas soffa tills han kommer hem!

puss.

Yeay!

Nu ska jag klä på mig och äta frukost sedan blire Ullared :)!

Perfekt helg.

I fredags drog aldrig mina vänner till Helsingborg så det blev lite fest :) Först var vi ett tjejgäng hos Marielle (eller ja, i hennes svärmors lägenhet) sedan stack vi neråt stan. Jag, Marielle och Sanga stanna på Speakers först där det blev jordgubbsdrinkar och någon shot, det var superkul, jag och Sanga satt och försökte uppdatera varandra så mycket som möjligt om våra liv. Efter en stund där begav vi oss vidare till Tycho och där hade jag jäääätte roligt. Jag var på världens bästa humör och alla fulla människor störde mig inte för engångsskull haha :)

Igår sov jag och Jonas alldeles för länge. Körde först ut en runda hit så jag kunde byta om och lite så, sen körde vi vidare till Familia där en ny affär hade öppnat som hette Guldshopen och dem hade Thomas Sabo smycken, aaah, deras armband, förjävelen :p Så fina!! Drömma kan man hehe. Efter det så handlade vi lite inne på Maxi och när vi kom tillbaka till Landskrona så gick vi till hans föräldrar och fikade lite. Resten av kvällen bestod av god mat, Robinson och letande av film.. Det fanns inget roligt alls på tv så vi körde till Peter och snodde några filmer av honom, men efter en film så däckade vi. Klockan ringde fyra på morgonen för då skulle vi kolla på UFC, men efter 1½ match så gav jag upp och gick och lade mig igen.

Nu ska jag duscha och sedan ska jag in till stan, förhoppningsvis träffa Jessica ett tag.

Min Jessica.

Nu har min bästaste Jessica varit här. Vi har kramats och pratat en massa, plus att mammi också kom ut och kramades lite hihi. Hoppas det känns liiite bättre iallafall Jessica <3 Orkar du inte vara stark så lovar jag att vara det åt dig. Jag kommer alltid finnas här! I vått och torrt. Föralltid.


Är inte min témugg söt?


Är hemma nu och dricker just nu ett jätte gott grönt té vid namn Mareld samtidigt som jag lyssnar på Leona Lewis. Ikväll blir det kanske lite fest, det beror på om vännerna ska till Helsingborg eller inte, mina pengar räcker inte riktigt till så jag har bara råd att gå ut i stan. Gratis är bäst hehe. Vad ska ni hitta på ikväll?

För er filmälskare.

Den senaste tiden har jag och Jonas dissat nedladdning av filmer utan åkt till Hemmakväll istället. Vi har sett dem flesta filmerna, alltså är det svårt att hitta några som verkar bra. Såklart var dem flesta filmerna vi hyrde dåliga.. Men jag tänkte ändå skriva vad dem hette och jag tyckte.

Pojken i randig pyjamas - ETT MÅSTE! Gud vad sorglig, men gud vad bra.
King of Kong - En dokumentär om människor som försöker slå världsrekordet i Donkey Kong. Den var faktiskt helt okej.
Gaga - En skräckfilm. Åh, har nog aldrig sett sämre. ALLT var dåligt!
Allt flyter - En svensk film. Har ni tråkigt en söndag så tycker jag ni ska se den.

Inte mitt fel..

Jonas internet fungerade inte igår, men om några timmar ska jag pysa hem och då blire uppdatering :)

"From the bottom of my heart.. I apologise." SÅ JÄVLA BRA!

Eric Hassle - Hurtful

"Svarta pengar" står det.


Denna hittade jag i mammas byrå och den ska fyllas med mynt av mig!
Det bästa är att man måste bryta upp hela locket för att kunna ta
pengarna, så då kan man inte gå och snylta :) Just nu sparar
jag mina mynt i bilen, tyckte denna burken var bättre hehe.

Dunder och brak.

Åh, jag antar att ni flesta vakna av ovädret inatt :) Mmm så mys! Jag låg vaken och lyssna och bara njöt haha. Jag älskar sånt väder! Det är dock ingenting jämfört när det åskade och blixtrade i Thailand. Det lät som massa bomber exploderade precis utanför hotellet och första gången det hände när vi var där så låg jag ensam i mitt hotellrum och då blev jag faktiskt lite rädd hehe, men sen var det bara mysigt!

Chefen från Rönngården ringde äntligen tillbaka idag. Hon sade att jag kanske kommer få jobba hela sommaren, det hade varit riktigt fint!! Så jag stack ner dit och fick papper på vilka kurser jag ska gå på innan det är dags att börja jobba själv.

Och vet ni? Jag blev stoppad av polisen för första gången idag. Coooolt va..?

En dusch brukar hjälpa.

Gud vad trött jag är. Har känt mig riktigt trött hela dagen, ska hoppa in i duschen nu, förhoppningsvis piggar det upp en lite!

Garnier Fructis, shine activator serum.





Detta är ett glansspray för slingat hår som ska ge näring och "framhäva" slingorna och jag blev positivt överraskad! Budget produkter till håret brukar inte vara så himla bra, men detta är kanon. Jag har lite slingor i mitt hår och mitt hår blir riktigt glansigt och lent. Fast man inte har slingor i sitt hår så tror jag denna produkt funkar ändå! Den kostar någonstans mellan 40-45 kr, och det är ett mycket bra pris! Sen finns det ju ännu en grej man kan göra för att få glansigt hår gratis som ni flesta nog har hört, skölj igenom håret i kallt vatten innan ni går ur duschen.

Nu har jag gjort mammi glad.

Nu har jag gått en runda med Ozzy, dammsugit huset till mammi och strykt tvätten. Mamma kom hem tidigare idag så ska ner och vara lite social med henne :)

Vill ni ha lent och glansigt hår? Tips kommer senare!

Smyckeparty = i mitt hjärta haha.

Det finns inga ord för igår haha. Nä, jag kanske inte ska överdriva, men när jag såg det stora bordet fullt av smycken såg jag hela min lön flyga iväg ;p Vi var ca 20 personer och alla var supertrevliga! Det var riktigt roligt! Det var liksom smycken man fick sätta ihop själv. Jag handlade bara för lite över hundralappen (duktigt va?), ett svart flätat halsband + två hängen, som kallades för planeter, som man då kan hänga i halsbandet, dem var riktigt riktigt fina. Bilder kommer sen när jag får hem dem!

När det var dags för fika så satte jag och Linda oss lite i bakgrunden och pratade om allt mellan himmel och jord vilket var jätte kul :) Det var alldeles för längesen vi gjorde det. Snart är det studenten för dig också, kul ska vi ha!! ;D

Frukost och mys på stan.

Nu är jag tillbaka i lägenheten. Har varit ute i stan med Jessica, hon ville bjuda på frukost på Maddes och så blev det också :) Så snällt, tack Jessica! Ina kom och gjorde oss sällskap ett litet tag, men sen stack hon tillbaka till jobbet. Vi gick igenom affärerna lite, hon fick handlat lite medan jag gick runder och drömde, mina sista pengar ska gå till bensin. Så roligt.

Nä, nu ska jag byta om till mysisar och sedan vika tvätt.

puss&kram,

Smyckeparty. Jag visste inte ens att det fanns!

Goooodmorgon på er då ;) Jag tog mig en sovmorgon, drömde dock jätte konstiga drömmar.. Men det är ju inte så ovanligt hehe. Igår planerade jag att jag skulle iväg och träna ikväll, men då kom jag på att jag ska ju på SMYCKEPARTY! Jonas mamma och Linda bjöd med mig till en av deras vänner som ska ha det hemma hos sig. Det ska bli kul! Smycken är ju min största passion så jag kommer vilja ha aaallt.. Nä kanske inte, men något måste man ju beställa ;p hihi!

Inte så mycket att säga.

Jaaahaa.. Hade hoppats på att få träffa Nina idag, men jag antog att hon var alldeles för bakfull för att lämna huset när hon sade att hon inte orkade någonting alls. Tänkte hoppa in i duschen nu och sedan ska jag nog träffa Elin, lyckades få ut henne :)

Balen 2009. Linda och Emil.





Eurovision song contest.

Ja, jag måste ju också få säga min åsikt om årets Eurovision song contest. Varken jag eller Jonas ville titta på det, men det blev ändå att man titta lite när resultaten kom in. Jag kan inte riktigt bestämma mig om Norges låt, om den är bra eller inte.. När jag hörde en liten bit bara så tyckte jag det lät riktigt löjligt, det var mitt första intryck, men jag tror det är en låt man tycker blir bätte och bättre efter ett tag. Men dem som säger att han är snygg borde... ja, jag vet inte, snygg var han inte iallafall haha.

Aja, nog om det! Nu ska jag springa ut och hämta min kamera och lägga ut lite bilder från i fredags :)

No thank you too Cocaine Cowboys.

Usch och pi vad jag är mätt nu.. Jag och Jonas har tryckt i oss tacos och nu rullar filmen/dokumentären Cocaine Cowboys i dvdn. Den handlar om hur man smugglade kokain och sådant trams förr i tiden i Miami. Den är inte alls bra, tur är att vi har en annan film på lager som vi kan se sen! 

Det var längesen jag såg en bra skäckfilm.

Igår var det som sagt balen för alla studenter :) Jag, Jonas och hans föräldrar körde ut för att titta på Linda och Emil och dem var såå fina tillsammans. Efter balen stack jag och Jonas och hyrde film, köpte lite godis och god mat så klockan åtta satt vi framför Talang 2009 och käka kebabtallrik och pizza. Sedan blev det en skräckis som jag fick titta på själv när Jonas däckade. Det var nog första gången jag såg på en skräckfilm själv och BRA var den också! I början var den lite smådryg, men den blev bara bättre och bättre.

"Utan att känna till platsens mörka historia hyr studenten Danielle ett sekelskifteshus för att vila upp sig efter en psykos. Här lät mördaren Edward Crowe tortera unga pojkar i en mytomspunnen antikstol många år tidigare. Danielle fattar snart misstankar om att huset är hemsökt och för att bevisa att hon inte blivit galen videofilmar hon sig själv på nätterna. Men Danielle visar sig vara mottaglig för konatkt med andra sidan, och när hon hittar den gömda tortyrkammaren väcks en begravd ondska åter till liv... "

Ni måste faktiskt se den!


Love it.

Metro Station - Shake it

Jag fick ut my caaar..

Så. Nu är jag på bättre humör. Mamma kom in till stan och då såg jag att där hade kommit en ny bil bakom mig som hade gett mig lite mer plats så vi fick ut den faktiskt haha.

Mamma ville ha med mig när hon skulle iväg och handla lite flowers så det blir väl en runda dit hon nu än vill och sedan ska jag duscha och fixa till mig för ikväll ska vi åka och titta på balen :)

Bra start på dagen?!?!?!

ÅÅÅH!! Nu har några idioter tryckt in min bil igen, jag kommer alltså inte kunna köra hem?! Har ingen plats bakåt för han ligger mig upp i röven och har inte ens en halvmeter till bilen framför. Inte ens en bil med STYRSERVO hade kommit ut. Jävla kukfittiqbefriade idioter! Snälla, DÖÖÖ! För min skull.

Påminn mig!

Sitter inne i stan just nu och väntar på att Jonas ska komma hem. Träffade Elin en stund innan också :) Den jävlen har ju fått jobba lite i veckan.. Jag då?! Jag vill också, och på tal om jobb så måste jag ringa chefen på Rönngården imorgon. Ni kan ju faktiskt vara så snälla och påminna mig för jag lär nog glömma.. 

Passning av barn.

Nu är jag himma efter ha spenderat några timmar i Svalöv. Jag och mammi hämtade Tuwa och Melwin på dagis och sedan passade vi dem i några timmar :) Världens sötaste ungar!


Mamma och Tuwa. Så fint foto :)

Vardagsskor.


Ett par vanliga svarta tygskor från Roots.


Ett par converse inspirerande skor.
Ljusgråa med blekrosa blommor på.

No music.

Jag har lite beslutsångest.. Jag vet inte om jag ska träna eller inte. Eller jo, jag vet att jag vill, men jag har världens bästa parkering precis utanför lägenheten just nu så den vill jag inte mista, kommer få gå minst 10 mil om jag kör till träningen så därför funderar jag på att gå dit istället, men jag glömde mina telefonlurar hemma så då kan jag alltså inte lyssna på musik och utan musik är det drygt..

Aja, jag tror jag helt enkelt får klara mig utan musik. Blä.

My new ring.


ÅH! Så frustrerande..

Jag var och sökte ett jobb förra veckan som mamma hade sett en lapp om, som inte hade satts ut på internet, så skulle jag höra hur det gick, men tjänsten var tillsatt. Såklart! Jävla fan. Nu har jag ringt runder och frågat hur det ligger till, men på dem flesta ställen har dem ringt dem de var intresserade av och då är man ju utesluten. Dem har ju så många att välja mellan i dessa tider som har erfarenhet osv.. Aja, nu har jag fått skickat iväg något cv iallafall. Får. Inte. Ge. Upp.

Nu ska jag fixa mina naglar sen ska jag sticka in till stan.

puss&kram.

Myspys dag!

Vilken mysdag det har varit! Jag gick hem till Jessica i förmiddags där jag hittade henne i endast underkläder och då visste jag vad komma skall.. Gnäll gnäll gnäll om vad hon skulle ha på sig :p haha. Och visst så blev det, men ut kom vi tillsist iallafall hehe. Gick runder och strosade i affärerna lite och såklart hittade hon lite. (Jag vill också!) Jag köpte dock en stor lila ring som hade kostat 80 kr, men jag köpte den för 19 kr, bra va ;) 

Det blev lunch på China Palace och då kom Ina och Elin också och höll oss sällskap och efter ett tag kom Nina också! Vi satte oss ute i solen på 261 efteråt och bara tog det lugnt. Nu, snart, när Jessica hör av sig så ska vi mötas upp så ska vi hem till henne och fixa lite saker som jag har lovat att hjälpa henne med. Senare ikväll blir det film med söte och därefter sleeeepytime.

Så, såhär har min dag sett ut :) loving it.

Nice weeeeather.

Usch vad trött jag är just nu. Jonas kom intrampandes i lägenheten vid nio tiden och där låg jag i sängen och sov såå gott, hade dock en hemsk dröm :p Han kom med frukost så nu har man fått i sig det också. Ska ringa och väcka Jessica snart tänkte jag, vi ska ut i det fina vädret :)


Igår var det egentligen träning som gällde, men jag ville inte mista min parkeringsplats iomed att jag ska vara i stan hela dagen, bra anledning va? haha, men det är faktiskt sant! Jag och Jonas gick upp till hans föräldrar där Klasseman och Linda var :) Linda visade sin balklänning och den var så sjukt fin! Hon fick rotat igenom mitt smyckeskrin också och lite hittade hon iallafall hon ville ha på sin bal. På fredag är det dags, då ska jag vara paparazzi ;) hihi.

Jag har hittat en ny skitbra låt med Dead by April.

Dead by April  - Where I Belong

DONE!

Pust! Nu är jag äntligen klar :) Det blev dammsugning och tvätt av golv, alla hyllor och lådor i kylskåpet blev tvättade + att jag fick bort Jonas gigantiska klädhög, därför det har tagit så pass lång tid.

Nu ska jag göra mig ett par goda mackor och bara slappa framför tv'n. Något bra som går nu?

Städning som gäller hela dagen.

Go'morron :) Eller ja, jag vaknade för ett tag sedan, men internet här hemma hos Jonas har inte velat fungera. Min dag ska jag spendera här i lägenheten helt ensam så det blir nog en massa städning! Det behövs, så nu ska jag börja med disken!

Ha en bra dag,

Lite coolare blev dem allt!


Här har vi ett par ljusa jeans från Wranglers som jag
knappt har använt för dem inte riktigt är stuprör.

Efter lite jobb med sandpapper;






- Jag är nöjd!

Låten från Robinson.

Kommer ni ihåg när tv4 visade att Robinson skulle börja visas igen? På reklamen så var där en tjej och en kille som sprang igenom skogen.. Remember? Den låten som spelades ville jag ha, men hittade inte den, men nu vet jag vilken den är :) Så bra!



Dead by April - Losing you

Kreativ kan jag vara. Faktiskt. Ibland.

Sandpapper + ett par jeans. Bilder kommer lite senare :)

?!

Solen skiner lite. Jag har nyss ätit havregrynsgröt. Jag lyssnar på Hinder. Som är sjukt bra. Jag börjar bli rastlös. Igen.

Godis och festisen gjorde susen.

Jag sitter fortfarande hemma. Dock inte lika rastlös :p Kroppen har äntligen fått ro hehe. Körde ner till affären innan och handlade lite godis och en festis, det gjorde susen. Inatt ska jag sova hemma så jag ska snart gå ut där och bädda ner mig själv framför tv'n. Skönt ska det bli!

Vi hörs imorgon.

Rastlös till tusen!

MEN SERIÖST?! Vafan kan man gööööra.. Våga säga tv.

Vi hoppar över denna helgen. Tycker ni inte? :)

Usch, jag vill inte ha denna helgen. Jag vet absolut inte vad jag ska göra, har inga planer överhuvudtaget. Nina lämnar mig för Falkenberg och alla mina andra vänner ska väl festa som vanligt och det har jag ingen lust till alls. Ibland måste man ta det lugnt, ELLER HUR MINA VÄNNER? ;) Dags för er att mysa med film med mig istället :p

Green face.



Haha, alla blev skrämda när jag gick runder här hemma med ett grönt ansikte,
men det är faktiskt en ansiktsmask gjord av äpple och gurka. Så nu doftar jag gottit!

Black shopping.





Mm, såhär rolig var min shopping igår, men nu har ni fått se det iallafall!
Jag har en känsla att haremsbyxorna kommer användas flitigt i sommar :)

SKÄRP ER!

Alla är ju skit kassa på att uppdatera :)

Dotter och mamma dag.

Som sagt så blev det en runda inom Väla idag. Jag och mamma gick inom alla dem roliga och bra affärerna rätt så noga så nu behöver man inte åka dit på ett tag hehe. Lite fick jag med mig hem faktiskt :) Jag har vågat mig på ett par haremsbyxor, dem är dock inte lika stora och pösiga som den på Gina Tricot, dessa var precis lagom! Riktigt sköna dessutom. Sen blev det ett vanligt svart linne, en mindre väska (äger bara väskor i resväska-storlek förtusan..) och så en ny plånbok. Och alla saker var svarta, så rolig man är :p Men det funkar ju faktiskt alltid!

Nu ska jag få i mig lite soppa och goda baguetter, ska nog bege mig ut i blåsten och träffa Elin en liten stund sen. Hörs,

Det blåser lite.

Satan vilket väder, det måste ju vara storm.. Sjukt vilka kontraster det är. Förra veckan= vår/sommar. Denna veckan= Höststorm. Aja, det är väl bara att gilla läget, som man säger..

Imorse jobbade jag i några timmar och sedan stack jag och sökte jobb (snälla, ge mig detta då?!), efter det körde jag och mamma till Center Syd och handlade lite maud. Eller lite och lite.. När mamma säger: Jag ska bara ha mjölk. Så kommer vi alltid ut med 4-5 fulla kassar ändå haha.

Imorgon ska jag och mamma till Väla, hon tog faktiskt intiativet till att åka dit för engångsskull ;p yeay! Dock måste jag hålla i mina pengar, eller ett nytt svart linne behöver jag faktiskt.. FAKTISKT!

Förklaring..

My friends. Jag tror folk har missförstått mitt inlägg om att äta nyttigt. Alla som känner mig vet att jag är liten och smal och inte behöver gå ner, och jag har inte tänkt att äta nyttigt för att gå ner för jag är hur nöjd somhelst med min vikt. Jag vill äta nyttigt för jag mår mycket bättre av det. Det är samma sak med träningen, jag tränar för jag tycker det är kul och jag mår såå mycket bättre efter jag har börjat med det. Det gör vi alla, det kvittar om man väger 90 kg eller 50 kg. Man mår bättre av det. Och det är väl bara en bra sak?

Nice.

Det passet är inte att skoja om haha, fy satan vad det är tufft och mitt knä plågas, men bra är det iallafall! Nu har jag fått i mig lite fiskbullar så nu tänkte jag hoppa in i duschen :) Imorgon blir det jobb och sedan lite jobbsökande.

Det är dags att ändra sina matvanor med start; nu.


Havregrynsgröt med äppelmos och ett skivat äpple.
Denna gången ska jag fan klara det.

Innan det är dags att äta.. En låt.

Nu när vädret är så kasst så är det ju bara mys musik som gäller, och jag får hoppas att ni inte glömmer Westlife?



Westlife - I'm already there

It rains.



Jag må inte vara den första (eller sista) som sitter och klagar på vädret på sin blogg. Jag är väldigt glad för regn och tycker det är sjukt mysigt när det regnar, men när jag skulle gå ut med Ozzy så tyckte jag inte om det så mycket längre. Så länge jag håller mig inne så kan det få regna så mycket det vill! Nu ska jag få i mig några mackor tänkte jag, och om några timmar ska jag träna.

Måste få bort mitt sockersug.

Dem hade lagt till nya steg sedan jag var där sist på stepen så det var kul! Men på något sätt känns det som jag har varit i min egen lilla värld precis hela dagen och det gjorde så jag inte satsade fullt ut, men svettig blev jag ändå haha. Ska försöka träna imorgon, på onsdag och på torsdag också. Nu när jag inte har tränat på några veckor så har jag märkt att mitt sockersug har varit tjugo gånger värre än vanligt.. Illa..

Träning.

Nu ska jag byta om och göra mig redo för step på Friskis&Svettis. Får hoppas det piggar upp en lite :)

Jag vill.

Gud vilket dåligt humör jag blev på nu. Jag hade bara velat ta med mig min underbara Jonas och bara åkt långt långt härifrån. Bort från den trista vardagen och alla krav.

Efter många om och men kom jag upp.

Så, nu är jag himma :) Jag beslöt mig för att gå upp tidigt och så blev det också. Hemma hos Jonas ordnade jag med tvätten, strök lite och sedan blev det en runda inom Ö&B för att handla lite små saker. Väntar just nu på att mamma ska komma hem efter jobbet så jag har någon att vara social med, men det dröjer väl iallafall en timme.. Blä.

Tacomys.

Nu har jag tittat på Wipeout vilket är ett måste på söndagar. Tidigare ikväll var jag och Jonas hemma hos han föräldrar och åt tacos, det satt riktigt fint! Lite planer inför sommaren snackades det också om. Det hade varit skit kul om det blir av :)

Nu ska jag tvingas se på Söndagsparty med Filip och Fredrik. Dem var endast roliga när dem hade High Caparall programmet, jag tycker dem är lite smått jobbiga, och nu när jag är riktigt godissugen (&inte har något godis..) så hatar jag dem ännu mer.

Ni måste se den!

Denna filmen såg vi igår. Den är jättejättejättejätte bra!

Uppfräschning efter helgens bravader.


Kroppspeeling från Ldb (jättebra!), Hårinpackning från Wella,
tvål och scrub för fötterna och en ansiktsmask från Nivea.

Lördagen i bilder.









För er som tycker om verklighetsbaserade filmer från andra världskriget.

Det blev rätt så hårt.

Efter en kväll som bestod av världens roligaste förfest, Tycho och Tages så är jag mer eller mindre död. Men mer om det en annan dag. Jonas har stuckit och fiskat så nu ska jag bara dega i lägenheten, skönt!

SOMMAR!

Citadellet.

Nu har jag kommit hem efter en hel dag på Citadellet tillsammans med mina kära vänner :) Dagen bestod av kubb, lite grillat, smälta ballerinakex, skratt, sällskap av ankor och njutning av solen!


Jessica sitter och flabbar som vanligt ;p


Jessica och Linn.


Gott!


Kubb! Elias, Nina och Jessica mot mig och Ina.


Ina och jag på g!


Haha, älskar detta fotot. "Losers! Losers!"


Gissa vem som vann alla gånger ;)


Nina ser ut att sura lite över deras förluster hihi.


Resten av dagen fick vi sällskap av ankor och svanar
för Nina var mycket generös med sina Tom&Jerry kexs!



Strax ska jag börja göra vid mig för sedan är det in till stan igen för middag hemma hos Jessica med töserna :) Sedan blir det paaarty till tusen! Hoppas ni har haft en lika underbar dag som jag.

Viktoria

- om mig och min vardag

RSS 2.0