Dumma kropp.

Vilket underbart väder det har varit idag :) Helt perfekt! Dock började dagen med ett besök hos doktorn.. Så nu går jag på antibiotika. Det är helt SJUKT vad min kropp har trotsat mig dem senaste veckorna. Vill inte ens veta hur mycket pengar jag har lagt ut på läkarbesök och mediciner. Hoppas kroppen vill hålla sig frisk efter detta!

Annars idag har jag varit nere hos bovärden och sagt till om lite saker och en timme senare kom hon och fixade det, det kallar jag service ;p Efter det har det blivit solning med några tjejkompisar och så har jag och Jonas varit och storhandlat, och så fick vi sällskap av Marielle också!

Nu har vi käkat & jag har tagit en jätteskön dusch, sitter här och luktar persika hehe. Imorgon blire personalmöte kl 8. Sooo fun!

2 år.

Nu har midsommar redan firats & är över. Jag jobbade först på dagen och sedan på kvällen blev det Ven :) Grillning, skratt, spel, vin, gitarrspelande och övernattning med ett gäng, hur roligt somhelst! Jag fick inte ens fem minuter sömn den natten så igår var jag DÖD, nästan iallafall hehe.

Idag jobbade jag och nu på kvällen firade jag och Jonas lite att vi har 2 år tillsammans :) God mat och lite presenter. Av mig fick han en t-shirt, ett jättestort kort och det nya UFC spelet till hans PS3, så nu kan ni ju gissa vad han gör :p Av honom fick jag en berlock till mitt pandora armband som föreställde en havsvåg där det stod: Forever together. Min fina pojkvän och sambo. Jag älskar dig.



Vi i fredags på Ven.

Puss!





Cykelbyxor, skjorta och kedjor.

Vicky today.

Dagens. Dock ser mina lår gigantiska ut, men skit i det ;)
Shorts från Ginatricot och topp från Carlings.


Ny ring!

Tröstshopping.

Detta har inte varit världens bästa dag. Innan idag stack jag och mamma till Centersyd för jag skulle snacka med chefen angående en tjänst som hon mer eller mindre lovat mig. "Nä, du får nog tyvärr inte tjänsten" sade hon. WHAT?! Det var en heltidstjänst (ett vik) och ansvar för hela herr & acc. Så en annan tjej ska få den, som inte ens jobbar hos oss utan i en annan Newyorker butik. Men den bästa kommentaren hon kom med var: "Jag vill ha mer av dig" (?!?!???!?!!) Jag har jobbat RÖVEN AV MIG enda sedan denna tjänsten kom på tal för att verkligen visa att jag kan och vill ha den tjänsten! Och det enda jag kunde slänga ur mig var: "VA?!". Varenda jävel på jobbet kan intyga att jag har kämpat. Jag var värd den tjänsten.. Dessa jävla ursäkter och undanflykter. Fuck it.

Lite tröstshopping blev det iallafall. Ett par ljusa jeansshorts med massa nitar på från Ginatricot och en ljus skjorta från Carlings som jag har tittat på i evigheter.





Vill också dricka vin.

I'm home. Idag blev det jobb hela dagen och sedan stack jag vidare ut till mamma och dem där dem bjöd på mat! När magen var mätt så körde jag till Nina och Sofie och umgicks med dem ett tag. Dem satt och drack vin, mycket orättvist!! Nu är jag iallafall hemma och Orvar busar somtusan här bland sladdarna och jag är inte glad på honom. Det känns lite konstigt att försöka visa en katt vad som är ok och inte ok, men dem får lära sig dem också.. Och jag är jävligt konsekvent så jag ger mig inte iheller haha.

Nu ska jag ta mina cheezeballs och krypa ner i soffan :) hoppas den lilla skiten lugnar ner sig då hehe. Jobb imorgon också!

Vicky today.




Kläder från Carlings.

Shoppa Shoppa Shoppa!

Åh jag är så shoppingsugen!! Igår snackade jag och mamma om att sticka till Ullared idag, det hade varit så jäkla kuuuul! Det var mega längesen jag var där.. Men jag och Jonas ska köpa ny säng och sängram så jag tänkte det var bäst att strunta i det :/ blä! Jag hade ju ändå kunnat åka upp dit och handla lite.. Men jag känner mig själv, det hade inte bara blivit lite. Det är ju ändå Ullared jag pratar om..!

Nu sitter jag och kollar in olika klädsidor.. Men jag ska inte. Eller kanske den väskan jag blogga om för någon dag sen.. Vad tycker ni?

Min brända axel.



Aj aj, min kära axel :p Jag var ute på gården igår ett par timmar och iochmed att vi knappt haft någon sol här så fick jag konstigt nog för mig att solen inte tog så mycket.. Men det gjorde den, märkte jag hehe. Idag har jag också varit ute i solen en del. Varit i lägenheten två våningar nedanför oss hemma hos Marielle där Sanga också var! Vi satt ute på balkongen och snackade skit och så drog vi till donkan och köpte lite maud ;p Efter några timmar gav jag upp så då gick jag upp och halvdäcka i soffan.

Nu kom Jonas hem och snart blir det pizzaaa..

Vår älskling.

Nu försvann jag för ett tag igen :p har jobbat mycket och inte haft ork att sätta mig och blogga..

Nu får ni iallafall hälsa på min och Jonas nya familjemedlem som vi hämtade i helgen. Han är så underbar! Hans mamma övergav honom och hans syskon så dem hittades i ett stall. Vi vet inte helt hundra hur gammal han är men vi var hos veterinären idag och hon gissade på runt 8 veckor. Världens mest keligaste och socialaste katt och han äter själv och går på lådan själv. Så duktig så. Min goding.




Vår fina Orvar. ♥

I want a new bag.

Mary Handbag SEK 539, Lilly of Sweden - NELLY.COM

Ska jag eller inte? :)

Viktoria

- om mig och min vardag

RSS 2.0