Död

Jag är sjukt trött i hela kroppen just nu. Har jobbat riktigt hårt idag, dem jag jobbar med slutar inte att kalla mig knäpp, galen och aggressiv, jag tar det som komplimanger, just so you know ;) haha. Man kan inte bli något annat när man är sjukt trött och bara klunkar i sig massa kaffe. Iallafall, på måndag är det den sista dagen.. På ett sätt är det tråkigt, jag vill jobba och tjäna ännu mer pengar och där har man väldigt bra betalt, men å andra sidan så ska det bli skönt att få ta det lugnt ett litet tag. Men jag hoppas att det endast blir ett litet tag, vill inte gå arbetslös. Antar att det är dax att börja skriva ett CV också..

Igår fyllde Jonas syster, Linda, 18 år :) Och det firade vi med att åka ut och äta middag på båten, riktigt mysigt var det! Det var räkbuffé, och vem älskar inte räkor? De fick lära mig att skala de små jävlarna också haha, som man säger, man lär sig något nytt varje dag ;p

Ikväll blir det hyrfilm och mys med Jonas :)! Och imorgon blir det sovmorgon (för ja, jag är ledig) och skööönt ska det bli!

Boring

Fan va tråkiga mina senaste inlägg är.. Kanske dax att ladda upp lite bilder snart?

Kvällsdopp

Igår kväll bestämde jag, Jonas, syrran och Peter att vi skulle ta ett kvällsdopp i havet. Första gången jag badar i havet i år tror jag.. Kallt var det iallafall, brr! I morse var det bara att dra sig upp ur Jonas varma säng vid 06 tiden för att jobba. Det flöt på väldigt bra idag faktiskt och vid lunch käkade vi grillat, gottit :) Så hittills har det varit en bra dag, blir nog filmmys hemma hos Peter och Emmeli ikväll, och med Jonas också såklart. Vi får se!

Överraskning?

Igår blev det som sagt Helsingborg. Hemma hos Nina var vi en hög med tjejer bara, och det var jätte trevligt :) Vid 10 tog vi tåget dit. Väl inne i Helsingborg blev det såklart Booster med Lantz, börjar bli lite av en tradition nu haha, kul var det :) Resten av kvällen var rätt så trevlig förutom att mina fötter gjorde riktigt ont, smarte jag tog på mig pumps.. Vid halv 2 körde Amanda mig och några andra hem, så himla skönt att slippa tåg och allt folk! Vaknade nyss upp i Jonas lägenhet, ska städa och sånt lite senare, han kommer hem ikväll istället för imorgon eftermiddag :) yeeay! Och jag är ledig på måndag så vi har hela dagen tillsammans! Han hade tydligen en överraskning till mig.. och jag som hatar överraskningar :p

Helsingborgsfestivalen

Har nyss varit hemma hos Ina. Låg och pressade någon timme och lagade lite mat :) Nu är det duschen som gäller och därefter ska vi hem till Nina där det blir några kalla cider och sen blir det Helsingborg!

Ett inlägg innan sängen

Nyduschad och fräsch, skönt är det! Har legat i sängen sen jag kom hem från jobbet, det tar sin lilla tid för kroppen att vänja sig.. Min kropp är inte van att gå upp kl 06 och sedan hålla på med kroppsarbete i 9 timmar, men det lär bli bra det också förhoppningsvis. Fick en väldigt bra fråga av Rebecca, jag berättade när jag fick jobbet och min första dag där, men inte vart jag jobbar :p Det är iallafall på Akta Graco inne i Landskrona, dem tillverkar barnstolar, barnvagnar osv.. Inte världens glamorösaste jobb, men jag trivs jättebra redan!

Nog om det!

I helgen blir det nog en runda till Helsingborgsfestivalen, vilken dag det blir vet jag inte, har lite beslutsångest. Och som det ser ut nu har jag ingen ork till det överhuvudtaget, men man får ta sig i kragen åka dit och glo lite :)

Nä gott folk! Nu ska jag dricka upp mitt iste och därefter hoppa i säng! Natti!

Min första jobbedag

Den gick bra :) Jobbar med Sanga som jag känner lite sen skolan och vi har skit kul tillsammans! Känner mig helt utmattad i kroppen, en rätt så skön känsla.. Det kan också bli upp till 3 veckor jobb, jag bara tackar och bugar! Fina pengar kommer det bli, har ett stort behov av dem just nu, hehe.

Och nu tänker jag vila en stund..

I miss that day

Jag, syster och mamma tittade på filmer precis, bl.a. på min student.
Åh jag vill tillbaka! En helt oförglömlig dag var det..






Inget jobb

Nä, det blev inget jobb för min del idag, sakerna hade inte kommit in än som jag skulle fixa, så det blir att jag börjar imorgon istället! Så imorgon bitti ringer mitt alarm 05.30... wiiie! Så jobbar jag från 07-16, jag kommer dö haha. Men måste tänka positivt: money, money, money..

Pics

Här kommer lite bilder från gårdagen. Sara kom också ett tag och umgicks med oss, väldigt trevligt :)

             


           


Man märker hur dålig man är på att fotografera när man väl drar ut :p Men ett blev det iallafall, hehe.

Mina planer nu var att lägga upp bilder från kubbtävlingen/karnevalen, men jag orkar inte.. får bli senare! Ha en bra kväll allihopa :)

Åh!

Jag är död idag. Fan, det är något som inte stämmer när det blir så illa fast man inte dricker alls mycket. Det ska inte gå så långt att man kräker blod och får kramper pga 5 glas vin. Kanske dax att besöka en doktor?
Trött på skiten. No more party for me, eller rättare sagt, alkohol.

Förfest

Precis tryckt ner lite donkan maud och sitter just nu med ett glas vin i handen, mm gottit! Förfesten blir här hemma hos Jonas med Filippa och Sofie :) Ska bli kul! Dem är dock jävligt sega tycker jag..




DAX ATT KOMMA HIT TÖSER!

Underbara låt!

Kate Perry - I kissed a girl


Syster, jag har också lyckats gå och bli kär i den haha :)
Ladda ner den gott folk!

Jonas har åkt igen

Så.. Nu har Jonas lämnat mig igen, den jävlen :p Han är nu på väg till ett träningsläger i Tyskland i ungefär 10 dagar. Aja, det ska nog gå bra!

Har faktiskt planer för ikväll. Dem flesta är i Åhus just nu, men Sofie är hemma, och henne ska jag festa med ikväll :) Blir nog bara ut i stan en runda! Det ska bli kul, längesen man umgicks med den tösen. Läste dock i hennes blogg nyss att det var dött i stan igår, kanske idag också.. men det skiter jag i, vi ska ha kul ändå :) visst sofie?



(jag och sofie, på en maskeradsfest)


Nä, nu ska jag krypa ner i sängen och försöka somna om!

Kvällens outfit



 

Jaha, såhär ser jag ut ikväll och från dessa ställen kommer kläderna ifrån;

Lång skjorta - Vero Moda
Linne under - Gina tricot
Sjal runt midjan - Camillas
Jeans, Replay - JC
Ring - Födelsedagspresent
Skor - H&M

Och nu ska jag slänga i mig lite Chili con carne, mums!

Jobba? Jag?

Jag måste ju bara säga detta; på måndag ska jag jobba.. for the first time! yeeay! Det blir dock inte så länge, kanske 1½-2 veckor, men vatusan, bättre än inget :) right?

min helg m.m.

I torsdags kom Jonas hem från Grekland, och det var så sjukt skönt att ha honom hemma igen :)! Så ni gissar rätt om ni tror att jag har varit med honom dessa dagar, därför det har blivit lite kasst med uppdatering.

I fredags bestämde vi oss för att bara ta det lugnt. Gick lite på karnevalen på dagen och därefter gick vi och handlade mat och hyrde film, så det blev bara mys hela kvällen :) I lördags.. ja, en helt jävla underbar måste jag säga! Dagen började med att Ina och Jessica kom och hämtade mig tidigt på morgonen hos Jonas. Vi stack och köpte frukost osv. När vi kom hem till Ina var det frukost och lite fest som gällde och efter några timmar stack vi in till stan för att vara med i den stora kubbtävlingen. Jag och Ina var ett lag och Jessica och Elin var ett lag. Jag och Ina var bäst, eller nästan iallafall, vi tog oss hela vägen till semifinalen. Oh, det var så himla roligt! Nästa år ska vi lätt vinna skiten :p
På kvällen stack jag, syrran, Peter och Jonas ut och käkade och lite senare satt vi bara i tältet och hade trevligt. Avslutade dock kvällen med karuseller, bl.a. Booster som jag och Jonas åkte :) En perfekt lördag var det!

I söndags, måndags, tisdags och igår har jag bara umgåtts med honom. Toffel? :p Maybe för tillfället.. Han åker ifrån mig igen i övermorgon så jag får vara väldigt mycket toffel anser jag haha. Men idag ska jag får träffa min bästis som jag inte träffat på lääänge! I have missed you babe!

Massa bilder kommer senare!

Nytt!

Fast jag inte orkar skriva om helgens bravader än, så tänkte jag visa vad mamma kom hem till mig häromdagen. Det var saker som jag tittade på när vi var på Nova Lund, men som jag inte fick. Dagen efter var hon så snäll och körde och handlade det till mig utan att säga något :)

 


Ett par skor från Vaga Bond, lite annorlunda och sjukt sköna :) älskar dem! Plus en cerise rosa blus från Kappahl. Mamma är snäll, hihi.

Underbara helg

Vilken underbar helg det har varit! Går in på detaljer någon dag i veckan, orkar inte just nu. Duschen kallar och sen ska jag hoppa in i bilen och övningsköra lite :)

Äntligen!

Snart kommer han hem.. yeeeeeeeay :)!

Dagens shopping/outfit



 
  


Svart tunika - Cubus
Jeans, Replay - JC
Skärp - Vet ej, snott av syrran ;p
Armband - Pesent från Jonas
Skor - Skopunkten


såhär såg jag ut när jag och mamma befann oss i Lund. Först skulle hon åka till doktorn för att kolla sina nerver i sina händer genom att få små stötar i dem, var väldigt obehagligt att se, så jag fick kolla ner :p Därefter stack vi till Nova Lund ett tag och här kommer lite bilder på vad jag fick med mig hem;

 

4 stycken matchande vinglas till min karaff som jag fick i studentpresent (från guldfynd), ett linne och en blus från Vero Moda + lite söta underkläder som jag håller för mig själv :p

ta hand om sig själv

Sitter just nu med en ansiktsmask :) Det är något man måste unna sig oftare, det är så himla skönt! Och man känner sig 10 gånger fräschare. Har också fixat mina naglar som alltid bryts (hate it!) och plockat mina ögonbryn. Har dessutom rensat i min sminklåda och hårvårdslåda, det var lite som behövdes slängas och lite som behövs köpas, men det får fixas när lite pengar har trillat in på kontot, jag undrar när det egentligen ska hända :p

Imorgon blir det Lund med mamma, hon ska till doktorn och därefter ska vi glo lite i affärer! Ska iallafall leta lite efter nya underkläder tänkte jag, kanske något annat roligt också följer med hem :) vi får se!

En mysig dag i Helsingborg

Jag och Ina körde till Helsingborg innan :) Besökte hennes farmor som låg på sjukhus en stund, sen ville Ina klippa sig lite så vi stack till hennes hårsalong där hon jobbar, och det blev jätte snyggt! Därefter gick vi ner till hamnen, köpte varsin glass och satte oss vid vattnet, jätte mysigt var det :) På vägen till bilen så hitta vi också en liten strand mitt i stan haha. En helt underbar dag!



 

     


 

 

Dagens outfit



Rosa linne - H&M
Jeansshorts, Red Label - Carlings
Skärp - Mammas gamla
Gladiatorsandaler - Dinsko (nya! love them)
Väska - New Yorker i DK
3 st träarmband - Thailand

Love it

   

Jag tycker detta linnet är väldigt fint, det känns rätt annorlunda på något sätt. Jag älskar när det är öppet i ryggen, och detta är verkligen öppet :) + kedjan som håller upp linnet gör det hur coolt som helst. Finns att köpa på stylebystars, endast 199 :-. Billigt och bra, love it.

Jonas



jag saknar honom.

Ingen bil

Är hemma nu. Vi var och tittade på en söt gul polo :) Men där var alldeles för mycket rost, så det var ingenting för oss. Jag har hittat en jättecool polo i Malmö som jag vill titta på, får se om jag lyckas övertala mamma till det. Och nu har jag tråkigt igen.. Oh! ge mig någonting att göra!

Tvättat moped/kolla på bil

Jag har precis tvättat min moped, efter 2 år av ingen ork att göra det tyckte jag att det var dax nu :p eller vad säger ni? När jag väl höll på och tvätta så kom alla minnen från moped-tiden fram, det var nog den bästa tiden i mitt liv. Man hade så sjukt roligt med alla kompisar som också hade moped och man körde precis vart man ville. Vissa kanske har svårt att tro att det var roligt, men jo, roligt hade vi, jävligt roligt :) Nu är den iallafall ren. Den är så fin, min kära moppe haha :) Dax att gå vidare haha, och det bästa är att åka och titta på bil till mig, som vi ska göra nu :) woho!

Barnvakt

Imorse var man tvungen att gå upp tidigt för att vara barnvakt åt syskonen Melwin och Tuwa :) Så söta ungar! Det gick hur bra somhelst och efter lite frukost och att dem blev hämtade så stack jag och mamma ut och körde! Var en sväng inom stan, men där fanns inget roligt, sen var vi överallt och ingenstans kändes det som :p Och nu sitter man här, och har absolut ingenting att göra. Hade inte tackat nej till ett jobb iallafall, snart dax att söka runder lite kan man tycka!

Till helgen, eller rättare sagt på lördag, blir det nog karnevalen :) Men först blir det kubb på dagen, jag och Ina anmälde oss till en kubbtävling, samt Jessica och Elin haha. Kubb och fest, bättre kombination finns inte ;p Vi lär ju dock inte komma långt haha, men det kommer bli skit kul ändå!

Lilla Melwin

Humöret är faktiskt bättre nu :) Och det är tack vare
denna söta krabaten som är hemma hos oss just nu!

Hatar det

Åh, har varit så fruktansvärt rastlös och irriterad idag. Har varit ute och kört i 1½ timme, blev jävligt irriterad över en mopedist, stannar typ 2 meter innan en korsning och bara står där? Kan dem inte gå och dö eller? Jag har själv kört moppe, men det är en sak att klara av det och en annan att inte klara av det. Jävla idioter.. Sen dess har jag varit riktigt irriterad och nu är det min dumma allergi som inte vill försvinna! I wanna kill somebody..

söte mamma

Har suttit vid datan ett tag och sen hör jag mamma skrika.

M: "toyza.. jag går ut med hunden"
T: "jaha? okej" (hon brukar aldrig säga till när hon gör det)
M: "ja, så du vet att jag gått.."
T: "ja.. okej.."

Efter ett tag..

M: "TOYZ!"
T: "ja?!"
M: "mamma är hemma nu.." (med världens sötaste röst haha)


aw hon är söt hon :p hon märker nog nu att hennes barn sakta, men säkert flyttar hemifrån och att det börjar bli tomt. Hon vill nog inte att jag flyttar hemifrån någon gång så för henne verkar jag vara 5 år igen haha.


Mor och dotter. I love her.

Min fredag i bilder

Här kommer ni se hur min fredag var genom bilder!

På dagen;

   
         

På kvällen;

         
         

Och idag kom bror Jonas med världens sötaste dotter Elise;

Dodge Nitro

Har nyss varit inne på godisparadiset med mamma och handlat massa gott! Vistelsen hos Ina blev inte så lång för hon skulle dra till Malmö och festa och hon försökte dra med mig, men nä, not tonight, sorry babe :) Iallafall.. När vi körde hem från stan så fick jag köra en bit med vår Dodge Nitro. Det var nog inte coolt va?! Riktigt kul var det! Det är ju verkligen ingen liten bil, men jätte lätt var den att svänga, att köra överhuvudtaget! Jag vill meeeeer haha :)



Nä, nu ska jag bosätta mig framför tv'n tillsammans med mamma och godispåsen :)

Kvällens outfit



 

Bollero - Vero Moda
Ribbat linne - H&M
Jeansshorts, Red Label - Carlings
Skor - Skopunkten
Ring - Gina Tricot
'Rolex' klocka - Thailand

Inte världens bästa bild haha. Är riktigt trött, vill bara gå och lägga mig, men ska alldeles strax sticka hem till Ina där det bjuds på mat, kanske man blir piggare då :)

Fan då

Åh, gött att min bärbara har gjort sitt.. Den fungerar knappt och efter formateringen så blev den ännu sämre, hur det har kunnat bli så vet jag inte. Huuuuevärk!

Ingen ork

Jag har varit lite kass med att uppdatera tycker jag, har inte riktigt haft tid och just nu har jag inte riktigt orken! Hoppas ni alla får en bra lördag :)

Mycket saker har blivit gjorda

Har gjort väldigt mycket vettiga saker idag känns det som :p Inte varje dag man gör det! Som sagt blev det städning och körning innan. När jag träffade Jessica lagade hon jätte god mat, potatisbullar med fläskfilé och stekt svamp, mm :) Därefter höll vi på i hennes lägenhet. Vi rensade garderoben och i gamla flyttlådor, lade ner en hel del saker nere i källaren och vi ska ju inte snacka om hur mycket vi slängde, helt sinnes :p men det behövdes och bra blev det också! Jag snodde också med mig lite som hon inte ville ha, hihi!

Så hon har precis skjutsat mig hem till Jonas apartment, är helt dö nu! Det är sjukt vad det tar på krafterna att städa..


Övningskört igen

Nu är jag svettig.. igen. Haha :) Har precis kört och det gick bra! Körde på landsväg idag, liite läskigt när bilarna man möter kommer så nära + att det är en rätt så hög hastighet, men både jag och mamma överlevde, woho :) Nä sorry, nog om den dumma körningen :p Det är bara så skönt att ha kommit igång igen!

Det blev ingen njutning av solen innan, jag tog tag i dammtrasorna och dammsugaren och började städa mitt rum istället. Plockade undan och lade upp en del grejer uppe på vinden, så nu är där rent och fint!

Blir serverad mat idag också verkar det som. Jessica vill bjuda på fläskfilé :) Det är härligt att hon är kock hon, hihi!

Dagens outfit

Detta täcker min kropp today;



 

Lila tunika - Ellos.se
Shorts - Ullared
Guldring med vit sten - H&M
Guldarmband - Gina tricot
Skor - Skopunkten

My day

Jag kollar då och då och varenda gång hoppas jag verkligen på att pengar har trillat in där, men icke :p Mitt konto vill inte fyllas på med pengar och då förblir jag en pank jävel! Inte kul överhuvudtaget..

Har nyss kommit hem till a-town ;p Mötte upp Jessica i stan innan, så köpte vi frukost på Subway som vi satte oss i parken och åt, mycket mysigt och vädret ska man absolut inte klaga på. Imorgon blir det nog stranden faktiskt :) Dax att bygga på brännan nu igen!

Lite senare idag blir det övningskörning igen. Var ute och körde i stan igår, och jag som hatar att köra bland andra bilar :p Jag svettades överallt där man kan svettas haha, mysigt va? Men det gick hur bra somhelst! Tillsist brydde jag mig inte så mycket och försökte lära mig så mycket jag kunde. För engångsskull prata mamma med värsta psykologröst som lugnade ner mig när jag blev stirrig haha. Tack mammi! Nu har jag och mamma också bestämt att innan år 2008 är över så ska jag ha kortet i handen, så det är snart dax att skriva in sig :)

Nä, nu ska jag ut och njuta i solen en stund! Bye!

En trevlig kväll!

Kom hem till Jonas lägenhet för en stund sedan. Var hemma hos Jessica där hon bjöd på mat och lite cider! Tog därefter en taxi ner till stan, så lata som vi är :p Satt där ett tag och pratade med våra andra töser som också befann sig där, men när man kände att magen ropade efter mat igen så var det dax för mig att pysa hem hit, hehe. Så har nyss proppat i mig en hel del makaroner, och snart är det sängen som gäller! Ska bli såå skönt att sova :)



Sweet dreams!

Kvällens outfit

Japp, nu ska jag bli en av dem tjejerna som lägger in "dagens outfit" haha, eller jag ska prova iallafall :) Tror inte riktigt det är min grej, men kanske får positiv respons, får väl se! So.. here it come..



Vit/blå randig skjorta - Vero Moda
Linne under - JC
Replay jeans - JC
Skärp - Mammas gamla
3 st träarmband - Thailand
Skor - Åhlens (väldigt gamla)


Och nu ska jag bege mig in till stan där Jessica ville bjuda på god mat och dricka :) Ha en bra kväll!

Svullo

Kvällen igår var riktig dö, för mig. Halsen hade svullnat upp bokstavligt så jag såg ut som ett mongo + öronen värkte somtusan. Jonas ringde och det gjorde mitt humör lite bättre iallafall! Jag tycker han ska komma hem nu! Det är ett tag till innan han gör det, men det är lugnt, jag tycker känslan att sakna någon är mysig, det finns dock gränser :p

Efter samtalet drog jag ut och träffa Nina och Ulrika en stund ändå :) Blev dock inte så länge, ville bara hem och lägga mig i sängen. När jag väl kom hem blev det flera mackor och till efterrätt gjorde jag marängsvisp (jag fattar aldrig hur man säger/stavar det, någon som vet?), men utan maränger såklart haha, det är inte så gott! Sen gick jag och lade mig mätt och belåten :) Och nu sitter jag här, ska alldeles strax göra frukost.

Viktoria

- om mig och min vardag

RSS 2.0