Den gamla goa tiden.

Har precis suttit och läst mina allra första inlägg här på bloggen. Började i slutet av år 2006. Och det enda jag gjorde var att gå i skolan och sen på helgerna festa festa festa :p Det är absolut inget jag ångrar, så sjukt många roliga minnen man har från den gamla goa tiden. I dag är det inte så kul längre och fest behöver inte finnas på schemat varje helg, antingen för man har tröttnat eller kanske för man blivit äldre?

Just nu vill jag bara gå tillbaka i tiden och uppleva vissa saker igen.
Göra vad man vill, när man vill. Inte brydde man sig då? Nä icke!
Man levde i nuet och hade så jävla roligt!

Orkar inte köra.

Alldeles strax ska jag gå till körskolan och köra. Jag har ingen luuuust idag..

Mätta och belåtna.

Nu har jag och Jonas fått i oss mat. Jag lagade fisk med potatismos och till efterrätt blev det ananas skivor och päronhalvor med glass.. mm, riktigt gott :)! Nu har han satt igång en kass film så jag tänkte sitta här en stund och snoka runder på lite bloggar!

Städat hela eftermiddagen.

Nu är jag trött. Jag har dammsugit, skrubbat, dammat, vikt kläder och diskat. Nu är Jonas lägenhet skinande ren och jag har varit en väldigt snäll flickvän ;p Ska ner och köpa bröd och lite sånt strax, därefter ska jag plugga. Har dock ingen aning om vart jag ska få energi ifrån.

Min lördag med underbar.

Vaknade upp på lördagen hemma hos söte. Åt en god frukost och sen stack vi hem till mig där jag duschade och sådant, och sen var det Väla som gällde! Jonas skulle ha en väckarklocka och det köpte han, plus lite annat.. Mm, så kan man ju också göra om man hade haft PENGAR! Jag vill också shoppa :p haha. Efter det så körde vi hem och sov ett tag! Sen blev det thaimat, mys och film resten av kvällen.

En perfekt helg har det varit :)!

Nu kommer dem..

Fredagen spenderade jag tillsammans med Nina, Ina, Jessica, Elin och Sofie :) Blev lite förfest hemma i Elins systers lägenhet, hur trevligt somhelst och väl ute på Tycho så hade jag jätte kul tillsammans med min Sofie, alla andra bara försvann, men vi klarade oss ;D och roligt hade vi!

Här kommer lite pictures..


Ina & Jessica


Elin & Brooklyn.


Jag & Sofie.


Jag, Nina och Jessica :)


Hahaha, söte Jessica och Nina!


Haha, fniss fniss ;D


Stor bild på bästis Nina :)


Tre olika sätt att hångla. Mitt sätt; Äta upp hela människan.
Ninas sätt: Klämma fast tungan mellan tänderna och stirra
somfan. Jessicas sätt; Se allmänt efterbliven ut :p haha!



Dem andra var väldigt seriösa och diskuterade en massa
strunt, men det ville inte vi ;D



Tre väldigt nöjda tjejer!


En sexig Ina på Tycho!


Jessica dansar...


... medan jag sjunger till Lady GaGa ;D


Lovis träffade man på!


Och Putte såklart!


Så avslutar vi med ett foto på folk som dansar :p

Bilder på gång.

Det blev utgång med tjejerna i fredags. Snart kommer det upp bilder :)

En perfekt start på dagen!




Min fredag börjar med två salamimackor, en kopp te och hårfärg.
Kan det bli bättre? ;D Nä, det kan det nog inte!

Jag saknar honom.

Fan vad jag saknar honom. Det kom som en bomb. Lite jobbigt faktiskt.
Men ikväll ska jag äntligen få träffa dig och sova sidan om dig.


(karnevalen '08)

Nu kan jag äntligen få cykla.

Nu ska jag ta min (nylagade) cykel och bege mig ut och umgås med Nina och Andreas lite!

Byebye

Nu är mopeden ute på blocket.

Som syster Emmeli sa; du lägger knappt in några bilder.. Japp, jag håller med, det har blivit rätt kasst med det känner jag, alltså får jag se till att det kommer in några snart! Alltid roligare att läsa när det finns bilder :)

Annars idag har jag varit med mammi och handlat en massa mat och sen har jag (äntligen!) fått tummarna ur röven och fotograferat min moppe och lagt ut den på blocket. Nu är det bara att hoppas att någon ringer..



Intresserad? ;D

Många fler läsare.

Vafan :p Ni läsare har lyckats bli nästan dubbelt så många över en natt och det har hållt i sig i flera dagar nu.. Skoj :) Hoppas ni fortsätter att läsa! Nu ska jag fortsätta titta på Vem kan slå Filip och Fredrik med Jonas. Ha en bra kväll!

Jobbat.

Nu har jag jobbat & är sjukt trött.. jag hör att sängen kallar på mig :) så.. natti

CV klart!

Jag skulle plugga igår, det skrev jag t.o.m här i bloggen också.. Men tror ni det blev av?! Nääääääe :p ibland hatar jag mig själv. Jag stack hem till Elin istället där även Nina och Ina också var. Ina var igång med att klippa Elins mamma så efteråt tog hon an sig mitt hår också :) Så nu är det väldigt kort igen!

Fast jag inte pluggade igår så gjorde jag en vettig sak. Jag och Ina stack hem till henne och skrev varsitt CV, som tog drygt 4 timmar :p Är vi inte duktiga? Så vid halv 12 tiden på kvällen ville vi belöna oss själva så vi körde in till donkan och åt lite sen till efterrätt blev det glass från Statoil haha :) En kanon kväll!

En kväll hos Jonas familj.

Jag är hemma nu, har precis fått i mig varma koppen och en bulle :) finfint! Och nu börjar en av katterna prata med mig därnere.. antagligen Sigge :p

Kvällen igår spenderade jag och Jonas hemma hos hans familj och där blev det klassikern :p Jag, Linda och Anki satt och tittade på foton när Jonas var en liten plutt hehe, så söt! Snodde med mig ett foto hem också så nu hamnar han i en ram på en av vägghyllorna :) Fick  två önskningar om att jag skulle fotografera det jag har fixat där ute, men vi får se om jag orkar hehe.

Ska strax ringa körskolan och boka nya körlektioner och sedan måste jag plugga plugga plugga!

Rummet är klart (nästan iallafall..)

Så, nu är nästan mitt rum klart. Bara en tavla som ska upp på väggen, hittade en jätte cool plansch på Ö&B igår, så nu ska jag bara hitta en ram sen ska den upp över soffan :) Jag är väldigt nöjd och det är väl på tiden att jag äntligen fixade allt.. jag flyttade dock in där i maj månad hehe.

Aha, vad ska man göra nu då?

När hela familjen samlades.


Tuwis :)


Syrran med Ozzy.


Min underbara.


Lekfarbrorn Daniel med Melwin och Elise.


En glad mammi!


Bror Jonas, hans sambo Linda, döttrarna Elise + Tyra,
och Mamma och Kenneth.


Daniels fru Linda, Emmeli och Peter.


Jag. Jonas leker paparazzi liggandes på soffan.


Peter leker tufftuff tåg med Elise ;p


Vi. När alla barnfamiljer hade åkt.


<3

Fixat och donat lite.

Vaknade för drygt en timme sedan. Har precis diskat och städat undan en hel del, så nu gör man en viss person glad :) Mamma lär ringa snart och säga att hon kommer och hämtar mig, och sen får vi se vad som händer. Ska nog sätta upp mina vägghyllor och fixa där lite :) alltid kul med sånt!

Gårdagen spenderade man hemma tillsammans med hela familjen, det är kul när alla samlas! Mamma och jag skulle iallafall firas :) Det var bara bror Jonas och Linda som inte hade gett mig födelsedagspresent så av dem fick jag en ungsform + en hel del köksredskap, så nu är jag redo att flytta hemifrån ;p Mja nä, inte riktigt.. ett jobb saknas, typ det viktigaste :p hehe. Det bjöds iallafall på god dansk mat och sen äppelpaj och vaniljsås i määängder! Gott! Det var en jätte trevlig kväll och bilder kommer lite senare idag!

Shopping i DK.

Här kommer bilder på vad jag har handlat idag:



2 nagellack, 5 st silvriga armband och en nagelfil med 4 sidor på.



En hand som man kan hänga smycken på!



En mycket söt kofta som också var billig för den delen :)

 

Och så ett par balla gummistövlar!

Vad tycks?


På Ikea blev det också 2 vägghyllor, en hel del ramar, ljus och massa annat, men det tror jag ni klarar av att inte se bilder på :) Nu ska jag hoppa in i duschen och sen blir det filmmys med söte ikväll.

Blue nails.



Det är blåa naglar som gäller nu och såklart ska jag hänga på det :p
Det blev liite för ljust, hade velat ha det mörkare, men det blev rätt ballt ändå!

Har varit överallt idag.

Klockan är runt 16 och vi kom hem för ungefär en halvtimme sedan. Vi åkte 10 imorse och sedan dess har vi lyckats vara på Ikea, Väla, Danmark och Netto i Landskrona ;p Det tyckte jag var snabbt hehe. En jätte mysig dag tillsammans med mamma har det varit! Visar kanske lite bilder sen på vad jag har köpt.. om jag orkar :p

Dags att pryda väggarna.

Har precis borstat tänderna och gorglat (stavas?) munskölj från Colgate.. Det är nog de äckligaste jag har haft i min flabb, Listerine är 10 ggr godare och säkerligen bättre.. Hm, väldigt intressant info :p

Sitter i min nya mysdress från Ullared med robotar på haha :) Skön är den iallafall! Ska gå ut och lägga mig snart och fortsätta kolla på Vem kan slå Filip och Fredrik. Imorgon ska jag umgås med mammi, först är det Danmark som gäller, vi ska köpa hem mega god mat som ska ätas på fredag för då ska jag och mamma frias här hemma :) Efter Danmark har hon lovat att vi ska köra till Ikea, fick ett presentkort från bror Daniel och Linda så tänkte köpa några tavlor och en vägghylla, mina väggar är lite tomma. Men när jag tänker efter har jag faktiskt aldrig riktigt brytt mig iheller om att göra det fint på väggarna, men lite mer hemtrevligt är det så det är lika bra att fixa några fina tavlor att hänga upp :)

Nu ska jag sluta babbla tavlor och gå ut och lägga mig istället!

Sov gott allihopa!

Varma koppen.



Finns det något bättre att äta än detta när man känner sig krasslig?
Nej, verkligen inte :) och jätte gott är det också!

Alldeles strax kommer Ina, Elin och Nina upp hit ett tag. Skönt för mig!
Jag kan ju inte gå så långa promenader med min dumma fot :p

Sjuk?

Neeeeeeeej! Jag är helt skakig i kroppen, huvudet börjar bli tungt och näsan + halsen känns inge bra. Antaligen börjar man bli sjuk, och jag hatar den känslan! Man känner verkligen hur det dumma viruset suger ut all energi ur kroppen och man ser framför sig alla paket panodil och snorpapper man tvunget kommer få stå ut med, usch! Jag som trodde jag hade klarat mig..

Äntligen ägare av en pennkjol!

Är hemma just nu, för tillfället är det rätt skönt att vara hemma, men fråga igen om 10 minuter så kommer jag vara rastlös och säga att jag hellre spenderar mina dagar inne i Jonas lägenhet än här. Jag var också hemma lite igår kväll, fick en jättesnygg pennkjol av syster och Peter. Har alltid velat ha en, men dem har varit förstora i svanken hela tiden, men i Stockholm lyckades dem hitta en som satt perfekt på mig :) Thanks alot!

Mamma fyller också år idag, grattis till henne :) Hon fick nyss sin kofta, som hon redan visste att hon skulle få, det är så tråkigt att ge bort något som dem vet, men men, det är typiskt mamma att själv välja ut hehe.

Nä, nu ska jag ner och göra lite te!

 
Här plaskar jag och mamma runder i Thailand.
Jag följer efter henne med videokameran :)

Ensam mamma söker.

Ligger nerbäddad i Jonas säng. Har precis legat och tittat på dem 2 första avsnitten från Ensam mamma söker. Någon mer än jag som älskar det programmet? :) Man får en mysig känsla i hela kroppen. Alla är så himla glada och gulligt nervösa. Men det är inte så konstigt, nervös hade jag också varit om jag hade träffat så många killar samtidigt :p


Hon och han.

Det var ungefär 5 år sedan vi träffades för första gången, jag var runt 14 år & du 16 år. Då man var fjortis, ja du med :p Jag och mina vänner satt vid koisken och lekte coola medan du åker runder med Freddie i hans epa haha. Man fick träffa dig då och då för Freddie var tillsammans med min polare, och jag kommer ihåg att du var rätt blyg av dig och många ord kom inte ut från din mun hehe. En gång när jag och min polare åkte med dig och Freddie i epan och vi släppte av dig i Svalöv så sa Freddie när du hade hoppat av "Han tycker du är jättesöt". Hm, men det sket jag i, du var en kille och såna hade jag inte tid med haha :p Men en gång när Nina hade fest på en midsommar och du och Freddie satt utanför i hans epa så gick jag ut för att prata med Freddie och stack in mitt huvud genom fönstret där du satt. Pratade lite med er båda och när jag skulle gå in igen så hörde jag "Kan man få en puss?" och såklart var det ditt söta ansikte som hade frågat hehe, och ja, då fick du din lilla puss. Efter det så kommer jag inte ihåg att vi träffades så mycket, man växte upp lite och man satt inte längre vid koisken och ni åkte inte runder i epan :p så kontakten mellan oss bröts helt.

Förra året, på midsommarn, ca 4 år senare, så sågs vi på en fest. Jag hade fått i mig alldeles för mycket av goda och ut kom jag vinglandes från skogen och torkade min mun med stelt papper från en almanacka (mysigt.. haha), jag ser att det bara är någon som står själv utanför så jag ställde mig snällt några meter ifrån utan att veta vem det var. Jag knappade runder på min mobil för att hitta en kompis nummer och helt plötsligt började denna person prata med mig och frågade "Letar du efter Nina?". Jag förstod direkt att det var du på din dialekt, en riktig bonnedialekt från Svalöv och jag älskar den! haha :) Vi pratade lite smått, men hann inte så mycket för mina polare kom och sa att det var dags att dra sig hemåt. Jag gick fram och kramade dig och hoppades att du inte skulle känna min (mysiga) kräkdoft haha! Efter det tänkte inte jag så mycket på det, förutom att det var skoj att träffa dig efter alla dem åren :)

Du började prata med mig på msn och frågade om jag ville ses och jag sa ja (men ville egentligen inte hehe..) jag tyckte du var lite störig för jag hade ju ögonen för någon annan.. aw, hehe, det visste ju inte du :p Du frågade och frågade, och jag sköt fram det hela tiden, men när vi träffades uppe i Åhus förra året så väcktes ett intresse från mig också och vi hade jätte mysigt tillsammans. Sedan dess har vi träffats, från och till, av många olika anledningar, tyvärr. Men det är ingenting man ska gå in på, för nu är det äntligen du och jag, och vi har gått vidare, tillsammans..

Du gör mig så himla lycklig!



(old pic; helsingborgsfestivalen -07)

Jag och Danni.



Jag och Danni för ca 1½ år sedan. Fan vad jag saknar den tjejen! <3

Plugg.

Jag orkar inte plugga mer, men jag måste.. Häller i mig Redbull just nu så jag kan hålla mig vaken. Min fot värker och jag vill att Jonas ska komma hem nu. Lite gnällig kanske? Japp, det är jag.

Stukad fot.

Igår var det kalas hemma hos bror Daniel och Linda för lilla Melwin som fyllde 2 år :) Världens goaste kille! Kalaset började dock inte så bra, för mig. Jag och Elise skulle springa efter mamma och Kenneth och då skulle också världens korkade hund som finns också springa efter, Zimpson, en fet jävla schäfer, som är Daniels och Lindas hund, han sprang rakt in i mig med full fart (normalt?!) så hela min fot vek sig framåt. Mmmm, så mysigt.. Fyfan vilken smärta :p Så jag fick ligga på sängen med en svullen och blå fot och bli serverad kakor hehe.

Men det finns lite fördelar med sånt.. Väl hemma hos Jonas så blev jag serverad mat och lite sånt :) hehe. Fick ställa in min körlektion idag så sitter just nu hemma hos Jonas, ska plugga lite istället och försöka ta mig ner till affären och handla lite snart tänkte jag.

Min och Ninas kväll tillsammans.

Igår var det meningen att jag och mina närmsta tjejkompisar skulle fira mig lite här hemma, det slutade dock med bara mig och Nina :p Det bjöds på lite blåbärspaj, vin och annan dricka. Vi hade hur trevligt somhelst, tills vi båda blev trötta.. Nina tog soffan och jag sängen haha. Vid halv ett kom hennes mamma och hämtade oss och vistelsen inne på Tycho varade inte så länge haha. När det stängde gick jag och Jonas hem och sov! En knäpp kväll var det med bästis, men tack för du tillbringade den med mig!






Citat från bästis.

" Den 11 september för 19 år sen var den enda bra 11 september"

Jag älskar dig min bästa vän.

Dark Knight.

Igår hade Jonas en överraskning till mig. Först blev det mat ute därefter bio :) På bio såg vi Batmans nya.. Åh jag blev kär! Den var riktigt riktigt bra! Ni som inte har sett den, gå och titta! Och inte hemma, utan på bio. En perfekt fredagskväll och födelsedagspresent. Tack underbar! <3

Jag firades på Ullared.

Igår var det den 11 september, alltså min födelsedag. Jag blev 19 år, hm onödig ålder? :p Men hellre än 20, då är man gammal haha. Jag och mamma hade bestämt att åka till Ullared så det var bara att gå upp tidigt. När jag kom in till boningshuset så kom mamma halvspringandes: Aw, grattis min lilla tös!! Då säger jag: Ja visst fan... jag fyller år idag. Tack så mycket. Hehe, så speciella är födelsedagar för en nu förtiden. Vi åkte iallafall till Ullared och det var verkligen en perfekt födelsedag, att få strosa runder därinne med mamma. Dock tar 18 årsdagen det ;p men detta kommer lätt 2:a hehe. Och ikväll har Jonas en överraskning till mig, iiih vill veta!!

En skön kväll.

Gud vilken skön kväll det är, vädret är helt perfekt :) Var ute en stund med Nina, satt oss på en bänk och pratade allt om himmel och jord. När det var dags att gå hemåt så var det bara att sätta in lurarna i öronen och försvinna bort tillsammans med musiken. Jag älskar den världen, där behövs inget körkort klaras eller något jobb att skaffa. Man kan bara vara.

Människor kan inte köra bil.

Skönt. Nu har jag äntligen fått sova plus fått i mig middag :) Mamma tvingade mig att övningsköra till Löddeköpinge för hon skulle göra lite ärenden. Någonstans på vägen hem bestämde jag mig för 2 sekunder att jag inte ville ha körkort längre. Folk kan ju inte köra, man är ju nära på att bli påkörd varannan minut. "Nä, men ojsan, där stod du och jag kommer i 200 och helt plötsligt fick du tvärbromsa" eller "Vadå avstånd? Nä, men jag vet, jag vill slicka din bil i röven med min bil" eller "Här kommer jag och leker kung över hela världen." Kan ju dock inte vara så lätt att tänka när dem har huvudet upptryckt på ett ställe där inte solen skiner, för ärligt talat, så måste det vara annars är det fantamig nästan synd om dem att deras hjärnceller inte räcker längre. Hålla hastigheten? Hålla avstånd? Har ni någonsin hört talas om dem orden? Annars kan jag berätta vad dem betyder..  era fuckers.. haha.. Nu ska jag nog sluta berätta mina inre tankar och känslor och lämna bloggen istället..

Sjukt trött.

Vill sooooova! Nä, istället drar mamma mig ut på äventyr.. om man kan kalla det så.

Fotogeniska?

 



Jag tycker att jag och Jonas är dem mest fotogeniska människorna som finns... Eller vad säger ni? haha! Så jävla snygga ;p

Bilder från i fredags.

















Syrran.. nu får du fan ge dig. Du är nästan med på varenda bild ;p

Sjukt bra låt!

Jordin Sparks - Tatto

Väla och Ikea.

Nu sitter jag hemma hos Emmeli och Peter. Vistelsen på Väla och Ikea tillsammans med Jessica var hur rolig somhelst :) Blev lite fina underkläder och sånt kul! Men jag fick hålla igen, och det var svårt ;p Det blir nog Ullared med mamma på torsdag, yeeay! Har nyss blivit medlem på jobbsafari, som skickar email till en när det har kommit upp nytt jobb som är inom något man är intresserad av, rekommenderas! Ska hem om någon timme och då ska syster hjälpa mig att skriva CV, kanske på tiden? hehe. Bra att ha det klart iallafall! Sen är det plugg som gäller! Wish me luck with everything ;p

Morgonhumor?

Klockan är inte ens halv 10 och ändå sitter jag hemma hos Jessica och har precis ätit frulle. Hon snodde Inas bil så idag ska vi till Väla och Ikea :)

Vid frukostbordet hände det grejer..

T: Mjölken går ut idag.
J: Jaha, och?
T: Ja, lås dörren innan den sticker!!


J: Jag ska köpa nya tallrikar och bestick på Ikea.
T: Varför?
J: JAG PALLAR FAN INTE DISKA!

*Toyza attackerar Jessicas o'boy glas med sin macka
T: Mmm.. goooooott!
J: Vafan gör duuuu?!

 
Detta är riktig vänskap ;p I love you my girl!

Sov alldeles för länge.

Vaknade nyss.. Hur ska jag lyckas somna sen ikväll? Typiskt! Alltid ska man ignorera alarmet..

Jag och Jessica.

Umgås med den fjanten just nu :) Linn är också här och hälsar på, trevligt!
Lyssnar på David Gray - This years love. Så himla söt, ladda ner!


                                          old pic.

Underbara helg.

En underbar helg har det varit och tyvärr är den nu slut /:

I fredags började kvällen hemma hos Jonas med syrran och Peter som sällskap. Blev massa kräng av pizza och sedan lite snack innan vi skulle bege oss ner till Johanna som fyllde år :) Hade hur trevligt somhelst och där var några nya ansikten så det var kul att träffa lite nytt folk! Efter en hel del skratt och kortspel så gick vi till Tycho, där det var rätt så mycket folk, men inte så himla roligt, man märker att man tröttnar för varje gång man är där..

I lördags hade tydligen Jonas bestämt med Peter att vi skulle ner och titta på hans match, så det gjorde vi också, men först mötte vi upp syster :) Matchen var inte världens bästa och kära Billeberga laget förlorade. Resten av kvällen hade jag och Jonas inte bestämt något speciellt, mer än att jag hade planerat att bjuda på mat och så, så vi tog bilen ner till City Gross där jag köpte mat och lite annat som han behövde och sen körde vi till Hemmakväll (såklart! hehe). Så lördagskvällen bestod bara av god mat och några filmer :)

Sitter hemma nu, ska hoppa in i duschen. Jonas kommer efter sin träning och hämtar upp mig, blir nog film hemma hos Emmeli och Peter ikväll. Och imorgon bitti är det körskolan som gäller, alltså måste jag plugga lite ikväll (ja, jag fick läxa haha) för imorgon är det start i backe som gäller :p

Black nails.



Nagellacket är från H&M's märke, kostar bara 30 kr.
Det är såklart inte världens bästa kvalité, men det är värt sina pengar :)

Pizza levererad på åker.

Kass uppdatering känner jag.. men vatusan, inget roligt händer i ens liv. Eller jo, lite igår :p Jag, Nina och Elin var hemma hos mig. Skulle titta på idol och lite så :) Tillsist kom Nina på den bra idén att beställa pizza från Asmundtorps pizzeria och efter många om och men så vågade hon ringa och fråga om dem hade hemkörning, egentligen hade dem inte det, men dem behöver väl alla pengar dem kan få så dem gjorde det ändå haha. Ni vet som inte vet så bor jag ute på en stor gård och har åkrar runt omkring mig och efter ett tag så hörde vi någon tuta, men när vi tittade ut på gårdsplanen så såg vi ingen.. Jag gick ner en bit till vår allé och ser pizzerians bil ute på en åker haha :D Sjukaste jag någonsin sett.. Han hade alltså på något sätt missat vår allé upp till gården och tagit åkern istället. Helt sinnes! Men ja, så kan man väl också göra.. tydligen! :p


Nu får det räcka med kläder.

Har blivit ännu mer shopping, både igår och idag. Igår umgicks jag med Jessica efter körlektionen och lite jobb. Blev frukost från Subway, satte oss i parken och åt i det fina vädret. Börjar bli lite av en tradition tycker jag :) Efter det kände vi för att slösa lite pengar. Jag köpte en väldigt snygg och höstig kjol, så den kan jag ha fasy kylan kommer med ett par tjockare tights under :) lovely. Och så blev det såklart lite smycke, 3 st armband.. Snart lär jag behöva ha ett helt rum bara för mina smycken haha. Idag mötte jag upp syster och mamma nere i stan. Jag skulle köpa mammas födelsedagspresent och det blev en jättefin kofta, så det fick bli en likadan till mig också :p Bilder kommer kanske lite senare, om jag orkar! 

Såå.. nu får det räcka med kläder.. fast jag vill ju ha en snygg kappa till hösten... och ett par nya jeans...

Lite extra pengar.

Har sovit så sjukt gott inatt och så fort Jonas stack till jobbet somnade jag om lika fort igen och gick sedan upp vid 12 tiden, men nu sitter jag här, skit trött ändå (?!) jag är trött på att vara trött.

När jag hade fått på mig kläder och sett till att jag såg någorlunda anständig ut så begav jag mig neråt stan, gick och lämnade favorit pumpsen för att klackas om och därefter gick jag till mammas jobb och då åkte vi hem! Kändes väldigt onödigt att åka hem, ska ändå till stan sen...

Imorgon är det först körlektion som gäller, sen ska jag jobba lite på mammas jobb. Det har ju varit uppehåll över sommaren, så nu får man lite extra pengar i månaden igen, det tackar man inte nej till :)

Viktoria

- om mig och min vardag

RSS 2.0