Pain in the ass.



Sjukt söt snö-katt, men galet jobbig för tillfället. Han hatar snö & kyla, alltså blir han rastlös av att vara inne större delen av dagarna. Så när jag & Jonas tar det lugnt eller ska sova så får han flipp.. Kattjävel. Ge oss vår & sommar så blir vi alla glada ;) 

Ingen ork.

Jaha, då är det måndag igen och min lediga helg är slut...

Öh, har sån fruktansvärt ångest, orkar verkligen inte jobba just nu. Känns som jag har bott på jobb den senaste tiden. Hade jag fått bestämma hade jag stängt in mig själv hemma i en månad. Varken jobba eller träffa andra människor.. Rolig period jag är inne i nu ;) 

MEN räkningarna måste betalas så det är lika bra att ta sig i kragen! Ha en fin dag alla! 

Älskar min nya kjol.



Kjol, linne, cardigan - Newyorker
Halsband - H&M

Babyshower!

Efter mycket tissel & tassel var vi ett gäng på ca 12 pers som överraskade Linda med en babyshower igår! Goda snittar, cupcakes, godis & dricka bjöd vi på! Och såklart en massa presenter till "L" ;) på kvällen blev det en god middag hemma hos Jonas familj gamla vänner!









Tro det eller ej!



1500kr fattigare, men nu är Matte B och företagsekonomi böckerna på väg hem till mig. Japp, tro det eller ej, jag ska plugga :) 

Ska läsa upp Matte B som jag fick IG i på gymnasiet och sen ska jag läsa företagsekonomi 1 & 2. Ångrar somtusan att jag inte tog ekonomi inriktning på gymnasiet, men vad vet man när man är 17-18 år? 

Efter dem är fixade så får vi se vart det bär av! Peppad är jag iallafall! Matten lär dock bli en utmaning.. 

Smal Viktoria..



Jag kan inte ha vägt många kilo här.. Galet! :p

Love my girls

I lördags efter jobb blev det tjejkväll hemma hos Elin tillsammans med Nina, Ina & Marielle! :) 

Komplicerade jäkla vinöppnare..

Jag & bästis ❤️

Skönt att slippa jeans ibland..



Ett par leggings i animalprint fick följa med mig hem från jobb idag! Jag ska iväg & fixa lite innan jobb imorgon, men hinner jag så ska jag fotografera dem på :)

Newyorker - 99 :-

Dumma mig.

Mitt tempo igår får jag betala för idag.. Hade kunnat sova i veckor känns det som! Vägrar iallafall lämna sängen på minst en timme.. 



Ta det lugnt? Nä..

Börjar äntligen se ljuset i tunneln.. Kroppen känns piggare & friskare så jag ska kunna vara tillbaka på jobb på torsdag. Min kära vän Nina var på mig igår att jag skulle ta det lugnt, det gick sådär...

Jag har hunnit veckohandla, tvätta, vika rentvätt, tinat frysen, källsorterat, PW 6km (smart med en kass ljumske..) och bakat vaniljmuffins. Ja vad ska man sääääga? Förlåt Nina ;) Muffinsen blev iallafall sjukt goda haha!




Rolig vecka?!

För något inlägg sen så skrev jag att min kropp sade ifrån. Jag tar tillbaka, NU har den sagt ifrån haha. Vilken skit vecka det har varit!!

Förra söndagen började jag få konstiga smärtor runt området vid min ena ljumske. Tänkte inte så mycket på det & jobbade på som vanligt. 

På onsdagskväll fick jag nog för jag kunde inte sova på nätterna & värmekudden va min bästa vän. Ringde sjukvårdsrådgivningen som hänvisade mig att ringa gynakuten i Helsingborg. 
Dagen efter fick jag åka in.

Massa prover togs & så kollade dem mig på flera olika sätt kändes det som. Allting såg perfekt ut & dem hade ingen aning om varför jag hade ont. "Nu när du vet att där inte är något fel så kanske du slutar att ha ont"

Yeah right... Den följande natten var hemsk. Grät av frustation & smärta. Dagen efter (alltså fredagen) fick jag en tid på vårdcentralen, blev kollad och fick bekräftat att jag hade en inflammation i min ljumske. Jag hade inflammation i min höft för några år sedan och det känns precis som mensvärk fast gånger 100. Därför man tror först det är något fel i "tjejmagen".. 

Nu får jag gå på smärtstillande i 2 veckor. Pricken på i'et är dock att inflammationen har spritt sig i kroppen så nu är jag sängliggandes... How fun


Pain.

Öööööh.. Min mage & rygg värker så himla mycket! Några muskler i ryggen krampar konstant på jobbet så antagligen har jag muskelknutor.. Måste boka tid för någon behandling!

Låg i badkaret innan i typ en halvtimme & nu blir det värmekudde! Låt mig få sova inatt, tack! 

Effektiv dag.

Jag mådde inte alls bra imorse. Trött & sliten efter all slit under jul & nyår på jobb, så kroppen sa ifrån lite..

Jonas begav sig ut till förrådet för att rensa och min rumpa fick sitta i soffan en stund. Dock blev man snabbt rastlös och gick ut för att hålla honom sällskap. Några fulla sopsäckar senare så hade vi också fått in våra utemöbler (kanske på tiden?!?! Haha). Energin kom till mig också så när vi väl var klara började jag plocka ner julen & Jonas MEGA skrubbade badrummet. Dreamteam! :) 

Jag är redo för våren!












Granhelvete..

Ja, dendära kartongen blir ju bara mindre & mindre varje år...

Kämpar..

En tejprulle senare.. I did it!! 

2 bilder till från nyår.



Här är två bilder från nyår som Emelie tagga mig i på Facebook! 

Detta var det sjunde nyåret jag & Jonas firade ihop! Första året firade vi på Strand i Landskrona.. ;) 

Killarna i mitt liv.



Slöa..

Vilka två sega dagar alltså...

Igår låg jag & Jonas i soffan HELA dagen (som resten av Sveriges befolkning) med pizza & massa snacks. Idag sov vi alldeles för länge och kände hur rastlösheten växte i kroppen. Efter en snabb frukost begav vi oss mot Tropikariet i Helsingborg, men där var fullt med bilar överallt så vi körde mot Väla istället. Jonas fixa en grej sen körde vi vidare..

Vi ville kränga på Pannkaksboden, men där var tydligen stängt så vi käka på donkan sen körde vi hemåt. Vi har ätit mat, massa glass, tagit en härlig dusch & nu kollar vi film. Imorgon blir det jobb för mig... Orkar inte riktigt. Vill också vara långledig :)

Bästa nyårsfesten!

Som vanligt har jag knappt några bilder från gårdagen. Vi var ca 25 pers hemma hos Linda & Robin som har köpt hus i Svalöv. Galet god mat, massa trevliga människor & det bästa av allt hade dem gjort om ett rum nere i källaren till ett litet disco. Så jäkla roligt! Klubb seVen woop!



Älskade min lösögonfransar..

Hade en snygg spetsklänning med öppen rygg.





Sen ett stort tack till mammi som körde oss dit & ett ännu större tack till Linda & Emil som körde oss hem. ❤️ Love u!

Viktoria

- om mig och min vardag

RSS 2.0