Dålig dag?

Jag hatar dessar dagar då man tänker alldeles för mycket, och det minsta lilla kan orsaka det. Då man verkligen är negativ till precis allting. Kallas kanske för en dålig dag? Men ibland känns som det är mycket mer än det, det känns som någonting stort komma hända inom en snar framtid, något som kommer kanske förändra nästan allt i ens liv eller kanske inte ens påverkar ens liv. Man har ingen aning om vad det är, om det är något bra eller dåligt. När man är i den situationen, då man inte har kontroll över känslan eller inte är medveten vad som kanske kommer hända, det är då man blir frustrerad och negativ. Jag tror att alla innerst inne vill ha kontroll över sina känslor, tankar och händelser i sitt liv, jag vet att jag vill det iallafall, men den kontrollen kommer man aldrig någonsin få fullt ut, så det är lika bra att bara hänga med i svängarna och hoppas på det bästa.

Min helg.

Nu är ännu en helg över, och denna har gått lika fort som alla andra helger gör.

I fredags fick man skippa några lektioner i skolan för att bege sig till tandläkaren. Under alla år har det alltid gått bra, aldrig några hål, aldrig något sånt, endast fått fixa en bettskena för att jag gnisslar tänder. Denna gången bara kändes det som en bomb föll ner. Nä, fortfarande inga hål, men min emalj håller på att försvinna? Och det var rätt allvarligt sa hon. Ska på återbesök snart, hon ska lägga plast över vissa tänder och jag får inte dricka läsk och sådant mer. Woho, säger jag bara.. Hur ska jag klara mig utan min cola? Jaja, bättre att få ha kvar emaljen i guess :p När jag väl kom hem så va det bara att välja ut kläder fort somfan och kleta på lite smink och sen åka in till stan igen, till Sofie. Vi åkte ut till Kvantum för att fixa lite mat och så inför kvällen och därefter var det bara att sätta sig på tåget till Helsingborg för att sen ta buss till Michelle. Där blev det mat och lite förfest och alla skulle till Tivoli utom jag och Sofie som bestämde oss för att åka tillbaka till Landskrona, till Tycho såklart, vad annars? :p Kvällen blev inte så lång där utan jag och Jonas gick hem till honom och lade oss.

Vaknade rätt tidigt för som vanligt när man har druckit alkohol så kan man inte sova länge och därför bestämde jag mig för att Jonas inte skulle få göra det iheller haha. Blev körd hem rätt tidigt och när man väl kom hem blev det duschen och sen sov man i några timmar.
På kvällen åkte jag hem till Jonas igen och där bjöd han på mat, mega fint :) Och efter det gick vi ner till Hemmakväll (brist på fantasi?, hatar det namnet haha) för att hyra några filmer och som ni nog förstår så blev det bara filmtittande resten av kvällen!

Nu sitter jag här, försöker samla ihop krafter så jag kan plugga, det ser dock dåligt ut på den fronten, men måste.. Wish me luck

trött

Jag är trött. Vill just nu bara gå och lägga mig och sova i några veckor. Förkyldningen har inte lagt sig helt, men är på väg, skönt! Studentfest ikväll också, men denna gången hoppar jag det. Flower power tema, hade varit skit kul att se alla, men får nöja mig med bilderna som kommer upp sen :)

Oh, är väldigt uttråkad. Någon som har förslag på vad man kan göra? Finns inte alltför mycket man kan göra på vardagarna. Får se om man träffar Ulrika en stund lite senare som vi sade innan, och då ska jag tvinga henne till att färga mitt hår, blektes somtusan nere i Thailand. Jaaaaaaahaapp, intressant va? Nu lämnar jag..

Nationella prov / Underbart väder

Kom hem från skolan för ett tag sen, skrev nationella i svenska. Hade 5 timmar på sig att skriva en uppsats, jag skrev på 1½, blev dock rätt nöjd :) Skulle egentligen ha nationella i svenska muntligt igår, men lade hemma i feber och sånt trams, så på måndag får jag göra det. Oh, jag är så sjukt trött på skolan, men det är jag nog inte ensam om. Det är bara att bita i det sura äpplet som man säger..

Får ju inte glömma att nämna vädret, helt underbart! Allting känns så mycket bättre när solen skiner och detta är nog den enda tiden på året som man är en någorlunda optimist ;p Jag vill ha sommar nu, men samtidigt skrämmer denna sommaren mig. Den 13 juni tar man studenten, vad ska man göra efteråt? Bra fråga.. Men allra först måste man väl få njuta lite av solen, sommaren och friheten, och under tiden man gör det så kan man ju hoppas att något bra jobb trillar framför en :) risken till att det skulle hända är ju verkligen stor, haha.


image251

Sjukis

Någon som har lust att ta över min hosta, förkyldning och min svullna hals? Kände imorse att jag var tvungen att stanna hemma när jag vaknade med en hals lika stor som en fotboll. Jag hatar att vara sjuk, hellre går jag i skolan. Man blir helt rastlös när man bara går runder här och hoppas på bättre och friskare tider haha.

Förresten, är det bara min katt som dreglar när man klappar honom och han riktigt njuter? Det låter liiite konstigt..






wierdo ;p

Tack bästis!

Tack för allt igår Nina :) Hade jätte roligt!

Ikväll blir det bara film och mys, är slö från topp till tå.

Ullared

Som sagt var jag på Ullared idag :) Blev dock inte stor shopping som det brukar bli när man är där, men vi får väl hålla lite i pengarna efter resan! Kom iallafall hem med lite kläder, väska, sjal, smink och lite sånt smått! Jag och mamma var bara därinne EN gång, minns inte sist det hände ;p Syrran och Peter däremot handlade som galningar, men mest till lägenheten som dem flyttar till snart! Dagen gick sjukt snabbt och jag kan inte fatta att klockan är redan 20. Fredag imorgon (skönt!) och då fyller bästis år :) då ska det firas somtusan!

Nä, nu väntar jag på lite sällskap och då blire 1408 filmen som gäller! Vågar man? ;p

image246

Projektarbete klart!

Vet ni vad? Idag lämnade jag äntligen in mitt projektarbete och jag blev skit nöjd! Hoppas nu bara lärarna blir nöjda.. Satt hela dagen och kvällen igår så när jag väl gick och lade mig så somnade jag gott :) Så himla skönt att det är över! Nu är det bara nationella i svenska jag fasar för. Jag orkar inte sitta och skriva en uppsats i typ 5 timmar, urk! Sen så är det också muntligt, men det ska nog gå bra det också.

Så idag ska jag bara slappa,slappa och slappa. Skönt! Funderar på att städa undan lite på rummet, har inte orkat packa upp allt från Thailandsresan än :p kanske dax nu. Och lite senare ikväll blir det filmmys, mm :)

Imorgon blir det faktiskt Ullared. Jag och mamma bestämde oss lite spontant idag att vi skulle följa med Peter och syrran upp dit och där hittar man alltid något kul! Som försäljarna i Thailand sa "billigare än ullared!" haha.

Projektarbete?

Klockan är strax över 20 och jag borde egentligen börja med mitt projektarbete, men jag måste såklart duscha och sånt först.. Uh, hur kommer detta gå? Som tur är har jag nog bara en lektion imorgon, så då har jag hela dagen på mig, men räcker det? Haha, vafan.. Ge mig studenten nu. Btw! Vi får våra studentmössor på onsdag, lovely :)

Hemkommen!

Nu är jag hemma, ta mig tillbaka. Det är kallt och dystert här. Skolan imorgon igen, jag orkar inte, jag känner mig utmattad i hela kroppen, ändå har jag bara tagit det lugnt hela helgen. Plus att min data pajades därnere, hur kul var det då? Dax att köpa en ny bärbar, men strax flyttar syrran och då flyttar jag ut i den andra byggnaden, kanske borde satsa på en stationär istället.

Iallafall, kom hem vid kl 21 i fredagskväll, pratade lite med syrran och Peter och packade upp lite smått. Ringde Jonas så kom han och glodde lite film med mig. Man var ju helt sjukt dö efter flygresan, 12 jävlar timmar + massa småungar överallt som gnällde.. det skojar man inte om ;p Så det var skönt att bara ta det lugnt och ligga och fläka ut sig i sängen haha. Natten var dock inte så himla rolig, mådde fruktansvärt illa, kändes som man skulle kräka hela tiden, men så blev det aldrig, gott! Så vid 06 på morgonen kunde jag äntligen somna.

Klockan ringde vid 11 som man inte uppskattade så himla mycket. Jonas skulle iväg och fixa lite så det var bara att dra sig upp från sängen och följa honom ut. Efter det blev det dusch och frukost och efter ett tag kom han tillbaka och då begav vi oss ut till Knutstorp där Kenneth, lillbrossan, mamma m.fl. befann sig. Vi fick åka när bror Jonas körde på banan med 900'an, love it! Hur roligt somhelst :) När vi kom hem igen så blev det lite tvtittande, sen kom Nina och Elias på besök ett litet tag, det var skönt att äntligen få träffa dig bästis! Sen stack dem och jag och Jonas körde in till donkan och hämta lite maud och sen blev det mer tvtittande, och därefter skulle Jonas tvunget glo på Anaconda som är världens tråkigaste film haha, så efter ett litet tag däckade jag.

Och nu sitter jag här, har huvudvärk efter jag gick in på min arena som påminde mig om allt jag har att göra i skolan. Typ det stora projektarbetet på 10 sidor som ska vara klart på onsdag? Ojsan.. Jag känner att jag verkligen inte är redo för the reality än.

Halsning fran Thailand

Ah, jag mar bra :) Igar var vi pa kanotsafari, akte in i massa laguner och grottor, det ar nog det basta jag nagonsin varit med om, helt underbart! Idag blev det lite shopping, var inne pa ett kopcenter, dar fanns en jattestor skoaffar och 95% av skorna var pumps, LOVE IT! Hittade dock bara ett par, folket har har ju mini fotter haha. Efter det nar vi kom tillbaka till vart hotell gick jag och mamma ner och fick helkroppsmassage med olja vid stranden plus att jag fick manikyr samtidigt, helt lovley ;p sa just  nu har jag sma sota blommor pa mina naglar haha.
Och bara sa ni vet sa saknar jag min basta van jatte mycket!


Snart kommer jag hem gott folk!

Halsning fran Thailand

Hoho, jag vet att ni alla saknar mig :) Det ar hur varmt somhelst harnere, mellan 40-50 grader. Ar redan valdigt solbrand och fint ar det! Alla dagar som vi har varit har, har vi legat pa stranden och bara pressat. Var sjukt stora vagor igar, helt sinnes.. Och det askade och blixtrade pa morgonen, det hordes precis som hela jorden skulle ga under, det var inte den fjuttiga askan som ar i Sverige, lite obehagligt var det faktiskt.
Pa torsdag ska vi aka till nagon paradis o och dyka bland fiskarna, ska bli hur kul somhelst! Jag langtar dock hem, speciellt pa kvallarna, vill bara hem till min sang!
Na, nu ska jag ga och handla chips och ol, sen blir det nog kortspel resten av kvallen!

Jag saknar mina vanner <3

Viktoria

- om mig och min vardag

RSS 2.0