Blommor.

Vi hade inget speciellt att sätta på sideboardet i hallen så jag fick köpt en liten (för liten..) bukett. Spegeln har kommit upp nu också.. Den blev en hel del fräschare efter jag hade målat om den, dock får den bara bli en tillfällig lösning för vi vill ha en med bredare ram, men den går an sålänge :)


My day.

Fjärde lediga dagen och imorgon väntar ännu en och sen är det dags för jobbehelg! Har fått gjort lite idag iallafall trots det tråkiga vädret.

Började dagen med att överraska Jonas med nybakade scones och sen slängde jag in tvätt och Jonas färgade mitt hår (?!).. Vi båda var nervösa, men han gjorde det jäääättebra ;D Efter det körde jag och Jonas ut till Centersyd där han skulle kolla på lite saker och sen körde vi ut till mamma och flabba lite. Hämtade hem den färgen som blev över efter sideboardet. Mamma och syrran hittade nämligen en spegel på mammas gamla jobb som skulle kastas och jag och Jonas har letat efter en som vi hade kunnat ha ovanför bordet i hallen, men dem har antingen varit för stora eller för små, men denna passa perfekt och gratis är aldrig fel ;P Den behövdes bara måla om så nu är den nyslipad och jag ska strax måla den.

Sen ikväll blir det bara film och popcorn.

Melon & Kiwi.

Duschtvålet skulle lukta kiwi & melon och det gjorde det verkligen, när jag väl hade duschat & öppnade dörren så fylldes hela huset med den goda doften :) Shit, är jag galen som kan bli jätteglad över ett duschtvål som luktar gott? Haha.. Dock blev jag lite besviken av hårparfymen. Det luktade inte riktigt som jag hade tänkt mig. Den heter "Pink Sugar" och då förväntar jag mig en väldigt söt och tjejig doft, men den luktade inte riktigt så. Men det får gå, den luktar fräscht iallafall ;P



Nike.



Jag och Jonas körde ut till Skäralid innan idag och tog en rejäl powerwalk på ca 1 mil. Jag var ju tvungen att inviga mina nya joggingskor som inhandlades igår! Väl hemma så ställde jag mig vid spisen och fixade till en god kycklingsoppa till oss.. Och nu har jag duschat, hämtade mina saker på posten idag från Eleven.se så jag provade på mitt nya duschtvål. Bild på sakerna kommer i nästa inlägg!

Växter.

Var iväg med mamma innan idag och fick inhandlat lite växter och två nya krukor :)





I MISS YOU!


Eleven.

Oppsi.. Satt precis och kollade runder på min favorit webb-butik.. Eleven.se. Klickade hem två saker. En hårparfym och ett duschtvål, sen var jag tvungen att klicka bort sidan annars hade jag varit pank innan ens lönen har kommit. En massa saker till hemmet ska inhandlas denna månaden, det ska bl.a. bli en runda till Ullared :)!!! Alldeles för längensen jag var där.

Ska gå och tvätta av sminket nu och klockan 23 blir det När lammen tystnar.. Jonas har semester och jag är leeeeeeedig!




Orvis som liten. Vår älskade lilla katt :)

Maskroslampa.

Lite mer än en vecka sedan jag skrev så nu får jag väl slänga ihop ett inlägg :)

Som jag har skrivit x-antal gånger innan så jobbar jag en hel del om veckorna, men igår var jag ledig och idag också! Jobbar imorgon och sen är jag ledig i FEM dagar, så gott!! Jonas och jag har en del att fixa i huset. Fast igår kom vi iväg till IKEA och köpte lite saker. Bl.a den mindre storleken av maskroslampan som vi satte upp i hallen. Vi fick ha den längst upp annars kunde Jonas inte gå under den, dock får han böja huvudet fortfarande, men det får han leva med ;P Vi tyckte väl det blev helt okej i början, men jag tycker om den mer och mer. Och så fick vi upp gardiner i sovrummet. Att en lampa och gardiner kan göra så mycket i ett hem.


 

Filmkväll med mig själv.

Jobbedagen idag var helt okej, timmarna rann på bra ;P Har nyss tömt diskmaskinen, plockat undan, tvättat av mig sminket & har tänt en massa ljus plus att en film på trean börjar nu. Så nu vet ni hur jag ska spendera min fredagskväll, inte helt fel faktiskt! Jonas är iväg på födelsedagsfest så senare ikväll/natt så lär han ringa och vilja komma hem så då får jag agera taxi!

Och vet ni vad? Det blev att vi köpte det sideboardet som vi hittade i Svalöv :) Jag och mamma slipade ner den i tisdags och började smått måla och då insåg jag hur mycket tid jag var tvungen att lägga ner på den och att den tiden har inte alls jag för tillfället så mamma fick snällt ta med sig bordet hem & idag blev jag meddelad att den var målad och klar så imorgon ska den hämtas hem. Får visa den er sen :) Nu är det bara möbler till hela vardagsrummet som ska hittas.. Jag är nog den enda i hela världen som hatar att köpa dem "stora" sakerna haha.. Det finns så mycket att välja på och jag får alltid en sån jäkla beslutsångest. Men det ska väl ordna sig det också ;P

Nu ska jag krypa ner under filten!
Ha en bra fredagskväll!

No time.

Jag lever. Jobbar mer än heltid om veckorna nu, vi är underbemannade till tusen på jobbet. När jag väl är ledig så går jag upp med tuppen för jag har miljontals saker att göra. Så känner mig rätt så trött nu, har halsbränna för tillfället vilket inte är så kul :p men imorgon är det heldag på jobb och på lördag lyckades jag ta ut en semesterdag så då är jag ledig lördag och söndag! Skriver antagligen mer då :) hejhopp!

Inget vettigt alls.

Jag har lust att skriva ikväll, men jag vet inte om vad? :p Jag jobbade öppning till stängning idag & likaså imorgon & på fredag & på lördag & på söndag & på måndag.. What a life! Men gott med pengar!

Jaha, rätt så meningsfullt inlägg :)

Jäkla bil.

Jag hade en ledig dag idag och den spenderade jag med mamma och en del av familjen på gården. Fick även kört iväg och fått på 4 nya sommardäck på min bil och igår helt plötsligt började den skramla en jäkla massa så Kenneth misstänkte att det var katalysatorn som gått i sönder och det är inte billigt, jag får räkna med minst 2000 kr på det, MEN han kolla på den när han kom hem från jobbet och han TROR att det är bara någon plåt som är lös.. Hoppas hoppas hoppas! Att skaffa nya däck och byta ut katalysatorn hade inte vatt roligt att göra samma månad. Och jag har hittat min nya bil på blocket, en jättefin golf som knappt har gått någonting. Åh vill haaaaaaa & så störigt att jag inte har dem pengarna nu.

Någon som kanske vill köpa min Renault Megane Sportkupé? ;D Kom igeeeeeeeeen.. höhö

En tuff vecka framför mig.

Hejsaan! Tänkte slänga in ett inlägg innan filmen är slut och det är dags att lägga sig..

I förmiddags körde jag ut till mamma, det var ett bra tag sedan jag träffa henne så det var mysigt att komma ut dit och prata med allihopa! När jag kom hem så stack jag och Jonas och handlade och sen har vi bara varit hemma. Vi däckade ett tag också, vi båda har varit så jäkla trötta denna helgen. När jag väl vaknade fick jag panik över hur det såg ut här hemma så jag tog tag i dammtrasan och damma av överallt och medan jag skrubbade badrummet så dammsög Jonas. Så nu är här rent och fint, dock var det ingen höjdare att städa i denna värmen som vi har haft haha. Tvättat har jag också hunnit göra så en del har blivit gjort idag, skönt!

Imorgon blir det jobb 8-16 och sen ska jag och Jonas iväg och kolla på tapeter :) Dock innehåller denna arbetsveckan 60 timmar så det lär inte bli så mycket uppdaterat här.

Problem.



Ah, jag blir galen. Jag håller på att surfa runder för att hitta ett avlastningsbord/sideboard till vår hall. Dock är dem ju så JÄKLA dyra, det är helt sinnes. Denna på bilden tyckte jag och Jonas om väldigt mycket och den ligger på 2700:-, det är lite väl för mycket pengar. Iochmed att vi ska byta ut alla möbler i vardagsrummet också.. Jag hittade ett på blocket som låg i Svalöv, det var i ek och vi vill ha ett i vitt. Men både Jonas och syrran säger att man inte ska måla på ekmöbler.. Varföööör? 800 spänn och det ska bli vårt liksom ;P vi kan säkert pruta ner det ännu mer för det har legat ett tag ute. Har ni något tips eller kanske ni känner någon som säljer ett så får ni GÄRNA hojta till!

Kvavt & jävligt.

Bara jag som hoppas på ett jäkla oväder ikväll?

2 juli.


Jag igår innan jag stack till jobbet. Jeans från Tiger och en gammal
sleten t-shirt och mina älskade Converseskor.

Dem två sista timmarna på jobb gick S E G T. När klockan slog 20.15 var jag en överlycklig tjej. Jag klarade mina 10 dagar ;P Jag körde direkt till Max för att handla mat och sen körde jag inom Landskrona där jag hämtade upp Nina så körde vi ut till oss. Jag krängde i mig maten och sen låg vi bara i soffan och pratade. Mysigt!! Jonas var iväg med sitt jobb så när han hörde av sig så fick jag köra till stan och hämta upp honom och samtidigt lämnade av Nina hemma.

Idag ville jag iväg och handla lite så jag och Jonas körde först till T-shirt Store i Helsingborg för att hälsa på Jenny och Nina som äger den butiken nu :) Så jäkla kul! Jag kom ut därifrån med en tygväska och Jonas med en t-shirt (såklart haha..). Nästa destination var Väla där vi käka frukost på Waynes och sen strosa vi bara runder i butikerna. Jag hittade ett linne, en topp till mig själv & en tröja till mamma på h&m och sen inhandlades lite nödvändigheter bara.

Strax är det väl dags för mat och sen bara slapp i soffan. Jag är så jäkla trött.

Viktoria

- om mig och min vardag

RSS 2.0