Nytt.

Idag efter jobb så traskade jag inom Iems och köpte hem två nya votivljus från Yankee Candle. Just nu har jag igång Black Coconut som jag köpte för ett tag sedan!

Denna gången blev det A child's wish & Coastal waters.

Lizard.

Tänk att Jonas får se mig såhär varje morgon... Det är nog många som hade bajsat i brallan ;P jag kan absolut inte sova utan sovmask, så fort man vaknar till lite att det börjar bli ljust ute så måste den på!

Denna sovmask köpte jag på Tiger igår, jag har förbrukat några stycken hittills. Allt från rosa fluffiga till neutrala, men denna gången fick det bli med ödla-ögon på!



Bakning.

Min andra & sista lediga dag denna veckan spenderade jag hemma också. Bestämde mig för att baka, det fick bli kanelbullar & mini vaniljcupcakes med nutellafrosting :)


Egen tid.

Ledig dag idag. Vaknade av att det regnade & åskade imorse, så mysigt. Låg kvar i sängen till halv tolv & sen var jag tvungen att ta tag i köket, nu är allt skrubbat & jag har även varit iväg & källsorterat.

Nu tar jag det lugnt framför tv'n efter att ha använt ansiktsbastun & haft på en ansiktsmask.



Nike.

Det blev jobb till 15.15 idag, varför jobbar man inte alltid så!?
 
När jag kom hem så körde jag och Jonas ut till Centersyd, var tvungen att köpa ett par bra skor till jobb. Köpte ett par för några månader sedan, men jag och Jonas har varit ute och sprungit aktivt i några veckor så dem blev visst mina löparskor. Men nu har jag ett par nya i alla fall :)
 
 
En lång randig klänning fick åka med hem också. Så snygg!
 
 
 

Häng hos Ammy.

Nu har man jobbat i lite mer än en vecka och det känns ändå ok. Dock hade jag kunnat ha semester i några veckor till ;) Fullt ös när jag kom tillbaka, hela min avdelning skulle hängas om och rean skulle fixas, plus att rean skulle bli ändrad igår igen. Ingen lugn stund!
 
Fredagen innan semestern så mös jag med syrran, Ammy, Emelie och Rebecka. Det blev grillning och en del spel. Jag ska alltid råka ut för dem jäkla utmaningarna så jag blev spottad i ansiktet av syrran, käkade en jäkla massa senap och fick bita i tår. Gottiz...
 
 
 

Utflykt.

Gissa vart jag & Jonas har varit idag :)


Viktoria

- om mig och min vardag

RSS 2.0