a night out

Det blev visst lite fest igår :) Satt först hemma hos Elin lite och drack, sen drog vi ut på stan. Blev Speakers, Baggens och sist Tycho. Hade hur roligt somhelst :) var dock jobbigt när det började ösregna vid ett, då när alla ställen stänger.. Men hem kom jag tillsist iallafall.

Idag blir det kanske Ven, började nyss regna så får se hur det blir med det.. Annars blir det att jag,Nina,Sofie och Sandra tar båten vid halv 6. och nu åskar det.. love it :)





        

En torsdag

Jaha, då var det fredag igen, tiden går riktigt fort och jag kan inte riktigt bestämma mig om jag tycker om det eller inte. Jag menar, skolan närmar sig sakta men säkert, men sen har jag inte något att göra när alla jobbar och då kommer helgerna fortare till en. Hm ja, det är inte så mycket att grubbla över. Just go with the flow ;p

Igår umgicks jag med några fjöntar bara :) Käka donkan och glodde film och sånt. När jag väl cykla därifrån och skulle hem så var det riktigt skönt ute så jag bestämde mig att ta tillfället i akt som man säger, så när jag kom hem lämnade jag min cykel och gick en lång runda genom A-town :) riktigt skönt och när jag kom hem var jag helt slut i benen och det var en skön känsla, väldigt väldigt längesen jag kände så ska jag lova, haha. När jag väl var hemma så satte jag på en urkass film och somna gott tillsammans med Miss, min söta kattjävel :) hähä


Kolla vad jag fann i Elins trädgård.. Mysigt va? 

   



      

det blev en bra dag!

Uff, vad duktig jag har varit idag :) sinnes. Har städat hela ovanvåningen, lagat mat till mig själv, tvättat lite + gått ut med hunden. Man kan undra vad som hänt med mig.. Men ja, mamma förtjänar att få lite hjälp här hemma, speciellt av mig :p Har fått en hel del den senaste tiden så nu får man ge lite tillbaka tycker man :) det blev faktiskt en bra dag idag och det känns mucho skönt. Sitter här och väntar på att Nina ska ha käkat och sånt, sen ska jag bege mig ut och träffa henne, min lilla arbetsnarkoman ;) höhö.

vad händer i helgen? jag vill ha kul

jag hatar dagar som dessa.

Har spenderat typ hela dagen på mitt rum. Antingen har jag bara sovit eller tittat på film, eller suttit här vid datan. Har varit en rätt jobbig dag, har haft världens huvudvärk och har tänkt på vissa saker alldeles för mycket..

Så nu ska jag gå och lägga mig och hoppas att dagen imorgon blir mycket bättre.

Godnajt

sometimes it's hard

Nu är det jobbigt, börjar bli too much. Jag känner saker jag inte borde känna och som jag inte vill känna. Ibland önskar jag att jag vore en känslokall människa som inte kunde känna känslor överhuvudtaget. Då hade du försvunnit från mitt liv för längesen.
I just want you to go away..



Myspys

Nu ska jag slänga mig i sängen tillsammans med chips, såna med 50% mindre fett och folk som vet hur jag ser ut undrar nog varför och här kommer svaret: dom är goda och till det ska jag dricka päronsoda som man blir torr i flabben av.. och det blir nog a cinderella story filmen som får underhålla mig inatt + göra mig deprimerad som vanligt.



   +      +      =  


Tillskott i garderoben

Lite mer shopping har det blivit. Var på Väla igår, hittade inget eller jo, men sen om jag fick det var en helt annan sak.. Buu. Och idag var vi på Centersyd och då blev det en klänning, en tunika, en blus och 2 linnen :) nu tycker jag också att det fina vädret ska komma så jag kan använda det.

Sitter här och gör inte alltför mycket, väntar på att Elin ska ringa och säga att hon har slutat jobba så man kan dra ut en stund, solen skiner och allt :) Kom just på att mobilen ligger därnere.. Åh, sånt är ju ansträngande :)

En promenad ute i A-town

Jag har precis kommit innanför dörren. Jag har varit ute och gått i två timmar :) ingen ville följa med mig för alla ska jobba imorgon och klockan var runt 2330 när jag fråga runder, så det kanske inte var så konstigt.. Men när jag väl kom till Ninas område så ville jag informera henne att jag var inärheten & hoppades att hon kunde komma ut en stund och det ville hon :) Satt på ett leke vid henne och snacka om typ allting. Sen fortsatte jag min vandring och två timmar senare sitter jag hemma igen. Jag gick en runda inom gatan där jag bodde innan. Gad, i miss that place :)

Nä sorry folket men sängen kallar ;p och antar att ni flesta redan sover ändå.
Natti!

Sluta regnaaaaa!

Sitter här, väldigt väldigt mätt. Har precis varit nere på pizzerian och käkat med Nina, och Olli som publik :) haha.  Det regnar ju inte liite ute så kläderna blev helt genomblöta. Som jag sa till Nina, det får regna hur mycket det vill nu, bara det är fint väder till alla karnevaler och festivaler. Längtar efter det, speciellt Landskronas karneval, har alltid sjukt roligt där :) och sen får vi ju inte glömma Åhus! Hoppas det blir en liten tripp dit och kanske Bulgarien också.. Haha, blir mycket fjäskande för mamma för det är hon som har money, inte jag ;p På tal om pengar, jag hade inte tackat nej till ett jobb iheller, är helt rastlös om dagarna när 90% av vännerna jobbar. Och vad ska man göra när det regnar? Mm, just det.. Bara för det ska jag gå in på tv4.se och se vädret dom närmsta dagarna. Ja, dom har faktiskt prognos för hela 4 dagar framåt, eller kanske 3 haha. Nu pyser jag till tv'n!

En liten promenad, tack!

Gud va tråkigt jag har. Jag vill bara ut och gå en runda, men inte ensam, känner inte riktigt för det fast jag brukar tycka om det. Nina vill inte med ut och alla andra bara krökar eller bor inne i stan och inte tar jag en buss in för att gå en liten runda :) haha. Nu skrev Nina precis att hon hade dåligt samvete och jag tänkte: ja, hoppas jag.. För hon inte ville gå med mig ut, men såklart handlade det inte om det.. Damn her! :)

Nu står det mellan att gå ut och gå en runda själv eller slänga sig i soffan och glo på film hela natten. Jag vill gå ut nu, men jag måste ha ett mål för att känna mig riktigt på humör för det ;p Fan, varför lämnde jag inte min cykel hos Nina igår? Då hade jag fått gå genom hela asmundtorp.. haha! Jag vet, jag är lite wierdo därför ska jag sluta skriva nu. Bye bye

Midsommar -07


Igår var det midsommar och firandet började hemma hos Nina. Där jag, Mari, Nina, Neger, Bossen, Michelle och Sofie satt och drack lite och spelade kort :) Sen kom våran skjuts som körde oss till Billeberga. Spenderade hela kvällen där, inne i ett partytält och det var hur trevligt somhelst, men ändå.. Nu var det en sån mysko kväll igen, jag har ingen aning om jag hade roligt eller inte fast jag kommer ihåg hela kvällen, and i hate it..

Men en rolig sak var iallafall att jag umgicks med syrran en stor del av kvällen, kändes som det var 10 år sen vi umgicks. Hade hur roligt somhelst :)  Jag älskar dig sis <3


Åh! Nu är allt förvirrande igen eller förvirrande är fel ord kanske.. Jag hoppas bara detta är en dålig dag så det inte fortsätter såhär igen. Men strunt samma, jag pallar inte bry mig om någonting för tillfället..


     

Midsommar!

Nu ska jag iväg och börja festa lite :) Glad midsommar!


image84

Zimpson

Min brors nya hund :) så underbart söt

image83

Dagens goda gärning

Jag bestämde mig för några dagar sen att jag inte får sova längre än till 12 om dagarna och det har jag lyckats med också :) woho, jag går t.o.m upp fast de känns som jag hade kunnat sova minst 5 timmar till. Ja, jag är duktig :)

Är nyduschad och har gjort dagens goda gärning: hjälp mamma flytta en byrå. Och nu har jag ingenting att göra. Funderar på att slå Elin en pling och höra vad hon hittar på :) Ja,det får nog bli så.

vet ni? det är midsommar imorgon.

Sängdax!

Nu ska jag sova om det nu intresserar er :) godnatt gott folk!



image82

största idioten ever

Det finns en person som är en del av mitt liv som jag inte längre vill ska vara det.
Denna person är världens största idiot och då menar jag världens största idiot.
Ibland önskar jag att det skulle vara tillåtet att tortera någon.
Fan va kul jag hade haft.



:)

finally!

Mina närmsta vet nog att jag letade som en galning efter röda armband till min outfit till studenten, men det gick inte så bra. Jag letade överallt efter några, men där fanns inga så min outfit blev inte som jag ville. Och visst fan hittade jag några idag på Centersyd.. några veckor försent.. Men dom blev mina iallafall :) grattis till mig, haha! Det blev också ett par nya mysisar med matchande munktröja ;p

Nu börjar jag bli jävligt trött på att dom flesta jobbar. Jag har absolut ingenting att göra.. Och jag börjar få ångest. Det är sommarlov! Hjälp?


Nu ska jag typ gå och tugga tuggummi och stimulera min hjärna.. typ.. åh!

Cement och Mc'donalds

Hade fight med datan innan. Kom upp flera internetrutor upp hela tiden, så satt där och försökte få bort dom innan fler kom. Haha, virus kanske?

Idag kom jag äntligen hemifrån. Blev upphämtad av Nina och hennes syster Sofie. Vi körde ut till cement och gick en runda där med deras hund, var jätteskönt ute. Efter rundan blev det Mc'donalds där Sofie bjöd på glass :) mm, mjukglass med kolasås. Sitter aldrig fel :) & det är skönt att veta att det inte sätter sig på sin kropp iheller, haha. Jag får inte glömma att berätta att jag åt jordgubbar för första gången igår. Jävla bönder som inte odlar dom utanför vår tomt i år igen.

Mamma gnäller alltid på mig att jag sover alldeles för mycket och igår berättade hon att på Dr. Phil programmet hade dom haft någon tjej som kunde sova upp till 17 timmar isträck. För att stimulera sin hjärna ska man tugga tuggummi. Så nu ska jag börja tugga tuggmmi?


Nu ska jag glo på 8 mile, så himla den bra den filmen!


image81

nothing to do

Jag har varit lite dålig på att skriva dom senaste dagarna, har varken haft ork eller lust till det.

Igår följde jag med mamma till ett möte med hennes arbete i malmö, satt där i 2½ timme så nu kan jag lugnt säga att jag kan mina senaste 3 veckorevyn utantill. Därefter var vi lite överallt.. Trippen slutade med 2 par nya skor, en sommarväska, smink, nagellack och lite sånt smått. Mycket nöjd :)

Jag har varit hemma i 3 dagar nu och jag pallar inte trycket längre. Därför ska jag se till att någon vill sticka ut en runda med mig snart :)

En regnig dag

Det regnar för fullt :) Och jag tycker det är riktigt mysigt, fast det kan bero på att jag har planerat att spendera hela dagen och kvällen hemma och då får det faktiskt regna hur mycket det vill :) Får se om jag får iväg mammi till godisparadiset så man kan få något gott att tugga på ikväll och förhoppningsvis gå upp ett gram eller två? Men nä, chansen till att de skulle hända är väldigt liten.

Lantzies 20årsfest igår, den var helt okej :) Roligast var nog när jag,Kim och Nina studsa studsimatta. Haha, tur att där fanns sånt nät runt om annars hade nog vi legat med varsitt brutet ben eller något. Men roligt var det!


Nina, min bästa vän. Tack för igår, du är verkligen den bästa vän man kan önska sig. Det finns inte en stund där du inte finns här för en. Vad mer kan man begära? Du har allt en vän ska ha och jag kommer aldrig någonsin kunna tacka dig tillräckligt för all stöd man fått av dig. Tänk på all galenskaper man gjort med dig, alla minnen man skapat med dig. Vi två har hittat på all skit man kan hitta på, och jag ångrar absolut ingenting. Som jag sagt innan,

jag hade inte kunnat uppleva allt detta med någon bättre människa!


Du är världens bästa <3

    

massa fest vill vi ha!

Becki har skickat massa bra party låtar till mig så nu är jag riktigt festsugen! Kan vi inte spola fram tiden några timmar, så att Nina och Elin är här och vi förkrökar? haha :) Hoppas bara det slutar regnar också.. ååh, världens tråkigaste väder! But what to do? Nä, om man skulle bege sig till sin garderob och hitta något att ha på sig.

Vi ses i dimman gott folk ;p
Bye!

She's all that!

Nu har mina älskade vänner vid namn Nina och Elin lämnat mig. Har spenderat kvällen hemma hos mig, tittade på film :) she's all that. Skit bra är den filmen! Men man blir lika deprimerad efteråt.. Varför kan inte vissa saker vara lika lätta i verkligheten som det är film? Menja, som dom säger.. Det är bara en film. Och det ligger väl en viss sanning i det också.

Imorgon är det iallafall fest som gäller! Lantzie ska ha födelsedagsfest för den gubben blev 20 år igår :) Ska bli kul! Nu funderar jag på om jag ska gå och lägga mig eller spela sims.. Tror nästan sängen låter bäst!

Godnatt!

ikea/väla

Blev väckt någon gång tidigt imorse av mamma som säger: nu måste du gå upp, dom ska putsa fönster här uppe nu. Jaha? Så det blev bara att gå ner och sätta sig i köket tills gubbarna var klara för att sen gå upp och lägga sig igen :) Blev dock väckt någon timme senare för jag, mammi och sis skulle till ikea och väla. Där hittade jag bara en bikini, men det behövdes. Ikväll? Jaaa.. just de. Vet inte :) Får dra ut Nina eller något.


    &såhär ser min nya bikini ut :)

solen?

Vart tog det fina vädret vägen? Jag som ville till stranden och pressa lite till :) Men icke.. Dumma moln! Får hoppas vädret kommer tillbaka snart, dom säger nästa vecka? Alldeles för lång tid.. Kanske bra för kroppen att också få vila.

Denna dag och kväll har inte innehållt något speciellt. Typ.. Nina? :) haha, har varit här och glott film. Och nu sitter man här.. igen. Blir nästan tvingad att dra ut av en viss person, men jag tror jag dissar ;p får se om man blir övertalad. Det som typ underhåller mig för stunden är myran som klättrar runder på min vägg.. Nu är den nästan uppe vid min väggklocka.. Äsch, jag ger upp :) Godnatt

stranddag 2

Det blev ingen strand tillsammans med Nina för hon hade bränt sig en hel del från gårdagen så hon stannade hemma. Istället drog jag med mig Sofie :) Väl nere på cement träffa vi alla dom andra tjejerna så vi lade oss med dom! Var riktigt skönt idag också, dock lite kallt i havet, men det gick efter ett tag. Sen låg man bara och lyssna på musik, pressade, snacka,skratta och pressade ännu mer :) Skulle också bli skjutsad av mammi hem, men hon ringde väl hemma: oj, dig glömde jag. Så jävla snällt, haha.

Sitter här nyduschad och dricker en Mer som är så varm som den kan bli. Tänkte lite om saker och ting innan, ingenting känns jobbigt, för tillfället iallafall :) Allt verkar bara rulla på som jag vill att de ska och det känns jävligt bra också!



image73

älskade sommar!

Har legat och degat på stranden hela dagen idag med Nina,Kim och Tuhkis :) Har varit huuur skönt somhelst, speciellt i vattnet! Mega fint! Och imorgon ska jag och Nina också in såklart, får se om dom nördarna också ska med då. Nu har man fått färg också, sitter aldrig fel. Man kan inte mycket annat än älska sommaren :)

Ikväll? Kanske blir ett kvällsdop ute i sjöarna, men får se hur det blir med det. Nina är försvunnen och vägrar svara på msn den jävlen. Nu kommer också en bild på hur fin Kims rygg var ;)


   ser dock inte ut som en rygg, men snyggt blev det iallafall ;) visst? haha

way too hot!

Snart är det dax att gå och lägga sig, kommer dock inte kunna somna i denna värmen. Det är nackdelen med sommaren.. Alldeles för varmt i rummet för att sova + att man har dunntäcke.. Mm, så smart man är :) Imorgon blir det stranden. Årets första dopp? Ska bli så otroligt skönt.

Nu ska jag spela sims, haha. Niniz, vi ses på 11 bussen ;p bye bye, sleep tight!

blablabla!

På något sätt lyckades min gubbe på Sims föda fyrlingar, trodde de inte var möjligt, haha. Och hennes "ruta" försvann från dataskärmen eftersom där var 9 andra pers i familjen, så hon dog.. r.i.p Angelica ;p haha! Jag har också ätit min såkallade frukost som bestod av: godis,chips och 3 knäckebröd. Jag hoppas på kinamat snart...

Vafan gör jag hemma? Ska man inte ligga på stranden nu? .. man får nästan ångest

duktigt gjort av mig ;p

Nu har jag städat klart och det tog verkligen sin lilla tid. Jag har nog aldrig haft så smutsigt och äckligt på mitt rum, skärpning på den fronten, haha! Men nu är här rent och fint och luktar gott, på heela ovanvåningen, för jag städa heela den ;p Får bli frukost snart också, men först ska jag spela lite sims. Det tröttnar man aldrig på :)


image71


vaken?

Klockan är 10:15 och jag är vaken. Det håller inte :) Orsaken till det är väl att jag fick spendera min natt på soffan pga alla spindlar som mös på mitt rum och jag ville inte mysa med dom precis. Nä usch! Tack vare dom jävlarna känner jag att det är dax att städa mitt rum.

Så nu ska jag städa och lyssna på sommarpojkarna

Så himla roligt ...

dom senaste 2 dagarna

Jag lovade er en sammanfattning lite senare och nu är det lite senare så nu kommer den!


Då får jag väl börja med torsdagen. Jag brukar typ aldrig försova mig, men på skolavslutningen lyckades jag fantamig. Det var bara att slänga på sig kläder + sminket och 20 minuter senare befann man sig på skolan och såg helt förjävlig ut. Tur rädda Evelina mig lite genom att låna ut sin mascara och en liten spegel, bättre än inget alls :) På kvällen var vi lite folk som grilla och sånt vid slottet och jag hade hur roligt somhelst :) Kvällen slutade dock nere i stan på Tycho med massa shotar tillsammans med Elin, skit kul!

Och nu kommer fredagen. Åh, hur ska man börja? Jag var iallafall jättejätte stressad först, var tvungen att duscha, raka benen och sånt tråkigt, men på något sätt hann jag med bussen vid 15 tiden tillsammans med Elin och Nina. Efter många om och men fixade vi vår present till Fländers inne i stan sen vid 1630 så började den första klassen komma ut på torget. UNDERBART! Nästa år är det vår jävla tur! När vi sett tåget också så drog vi hem till Ina, käkade och sånt mys :) Sen efter några timmar var det dax för mig och Nina att dra oss vidare och då blev det hem till Elias. Drack några öl och hade hur trevligt somhelst! Sen var det dax igen.. Upp till Fländers och där började kröket riktigt! Hade skit kul och efter någon timme satt vi i en bil på väg in till student tältet och tro de eller ej.. Jag kom in, men hur jag kom in, that's a secret ;) haha! Nervös var jag iallafall, men när jag väl kom in hade jag världens bästa kväll!

         

detta är livet!

Nästan precis vaknat, jätte fint väder ute :) Blir en sammanfattning om torsdagen och gårdagen lite senare. 2 helt underbara dagar har det varit! tack somfan

SOMMARLOV!

Nu är det efterlängtande sommarlovet här! Det behöver man verkligen, speciellt om man går samhäll ;p Fick betygen idag eller ja, inte alla än. Såg ett ig som inte borde vara där, blev jävligt förbannad och letade upp läraren och det visar sig att det är där från förra året (ja, jag fick läsa om hela kursen). Hans skalle ska krossas om han sätter ig, men de tror jag inte han gör efter min utskällning ;) hähä. Ja faktiskt, jag kan vara en jävel ibland ;D

Ikväll blir det att vi ska fira Carro ute vid slottet med grillning, drickande och kanske spela lite brännboll? Låter perfekt. Väldigt synd bara att molnen har tagit över nu och mammi berättade att de ska kanske komma in åska och regn. De får vi fan inte hoppas..

Känner mig mega stressad... me dont like that !

Sveriges nationaldag

Idag är det Sveriges nationaldag... Ja, så intressant var det :)

Ska alldeles strax sätta mig på cyklen och möta Elin, ska ut en runda bara och det är alltid skönt. Ikväll är det fotbollen som gäller, Sverige mot Island. Blir nog att a-town gänget kommer hit :)

Imorgon är det fantamig skolavslutning. Känns dock som det redan är sommarlov, men den känslan tycker vi om ;p Det är det sista sommarlovet vi kommer ha. Gud va tiden går fort, gått i skolan i 11 år. Usch nej, det håller inte! Har inte fått ihop alla studentpresenter och min outfit till studenten är inte iheller klar. Paniken börjar smyga sig på nu.

yeah ;D

Ge mig han! Bästa filmen ever



image66

En härlig Måndag

Trodde det skulle bli en lugn kväll igår, men så blev det inte :) och det är jag glad för. Jag och Nina tog våra älskade cyklar och cyklade mot Häljarp, till Rasmus. Hade jättekul! det blev verkligen en perfekt måndag :) blev massa kortspel, drickande, snackande, rökande (speciellt tuhk, haha). När alla försvann sakta men säkert tog jag och Nina våra älskade cyklar igen och begav oss hemåt och de va rätt skoj, "pusstussnusskuss" haha!

Nu har jag vaknat och jag skulle egentligen ha någon klasskamp, men de orkade vi inte :) men senare ska nog jag,Marielle och Nina sticka till centersyd och köpa presenter till dom jävlarna som tar studenten..

Nä, nu blir det frukost!

jag vill också!!

Precis varit på skolan och kollat när 3:orna spelat ölbrännboll! Ååååh, jag vill också, men nästa år.. nästa år.. då jävlar ;) hähä

Spagetti och beanersiesås

Har precis ätit min egna speciellare (som ingen tycker låter gott), spagetti med beanersiesås (?), så ljuuuvligt ;)


På torsdag är det skolavslutning och härligt ska det bli. Sista sommarlovet vi kommer ha för nästa år är det vår tur att ta studenten och jag längtar röven av mig redan, haha! Ska bli riktigt gött, men först ska jag njuta av detta sommarlovet. Kommer nog få ligga och löka på stranden själv, alla andra ska jobba förtusan. Lite kasst tycker jag! Men ja.. man kan väl förstå dom lite, fast bara lite. Det är ju faktiskt sommarlov ;)

I fredags var det överraskningsfest för Elin och vi överraskade henne, hehe. Alla kunde hålla tyst om det och det förvånar mig faktiskt, men det var skit lyckat! Hoppas hon själv också tyckte det :)
Igår mådde jag inte alls bra, så fick hoppa Elins kalas och ligga hemma och äta mig tjock på jordnötsringar istället. Lite drygt att ligga där och samtidigt veta att alla tjejer var ute och bowlade och sen ute på krogen. Snart kommer väl min tid också.. Uff, alldeles för lång tid dit!

My everything

Jag behöver bara Nina, min bästa vän. Ni andra kan bara låta mig vara.
Har jag henne, har jag allt.
<3

Viktoria

- om mig och min vardag

RSS 2.0