Grillat sitter aldrig fel.

När jag kom hem från jobb så stod där en grillad flintastek och ungsstekta potatisar, morötter och lök på bordet. MUMS! Gott var det och till efterrätt blev det chokladpudding. Det har varit en rätt så jobbig dag på jobbet. Inte så mycket att göra, men dagen har känts meeega lång så det var inte fel att komma hem till ett sådant bord.

Jag hade kunnat sova i tio år nu, riktigt trött är jag, men nu ska jag iallafall hoppa in i duschen, får se om det blir någon vila sen.. Elise och Tyra är nämligen här :) Sötnosar!

Grattis till Linda!

Är hemma just nu. Har inte så mycket att göra på jobbet så jag tänkte vara här hemma någon timme innan jag sticker igen. Kollar ut och ser att det börjar blåsa riktigt mycket nu plus att himlen blir mörkare och mörkare.. Fyfan vilken tråkig sommar! Igår blev det jobb på kvällen och jag beställde också tid hos min bästa frisör Ina :)! Har inte klippt mig på år och dar så min nacke är skit lång, usch. Är verkligen i en ugly-period när man inte känner sig fin eller fräsch vad man än gör, men jag tror besöket hos Ina kommer göra susen :) Dock är det två veckor dit.. Sen till höst är det dags att börja träna igen. Ska bli skönt!

Idag fyller faktiskt Linda år :) Grattis! Hoppas du får en underbar dag.


Jag har ingen annan bild på oss :p Men snygga är vi!

Cascada. Jag tröttnar aldrig.

Min favorit just nu. Cascada - Faded




Nu ska jag köra ut till bror Daniel, Linda och småttingarna :)

Shopping på Carlings.

Igår när jag kom hem från jobb så var Emmeli och Peter här så då bestämde vi att jag, Jonas och Peter skulle komma till Carlings idag för jag ville titta på jeans. Jag äger ca tre par och två av dem är det hål i så det kändes att det var dags för att köpa ett par nya :) Det blev ett par skit snögga från Miss Sixty med mycket fina detaljer lite överallt plus att sömmen gjorde så det påminde lite om en ridbyxa. Me like. Det följde dock också med ett fint linne hem ;p Byxorna ligger på 1.300 kr och linnet sålde dem ut för 99 kr om någon är intresserad. Tack för hjälpen sis!





My new things.

Det blev som sagt lite shopping i Malmö igår. Vi gick och mös där hela dagen :) Perfekt dag! Det blev två enkla toppar, smink från Makeup Store, ett par trosor, ett halsband och något överlack från Mavala som tydligen ska vara jättebra över nagellacket så det inte åker bort efter någon enstaka dag. Jag är nöjd.






Jag rekommenderar rean på BikBok på Burlövs center. Japp, det blev en runda där också hehe. Man får rota rätt mycket för att hitta något, men där finns mycket fint. Det var där jag hitta det lila, enkla linnet. 75 kr.. Det är väl överkomligt? ;p

Mysig dag har det varit!

Idag blev det lite shopping :) Nöjd är jag! Det kommer kanske bilder senare.

Nu - tv.

Nu börjar man få ont i magen igen. Vad händer i höst liksom?

Det var ett jävla jobb med att skriva ett cv och det personliga brevet :p Aja, det blev bättre iallafall! Jag sökte runder efter lite tips så stod där "använd inga standardformuleringar som; jag tycker om att ha många bollar i luften" och alla såna klassiska meningar hade jag i mitt gamla haha. Så det var dags att skriva ett nytt! Nu får vi hoppas att någon nappar så jag har jobb i höst. *håller tummarna.

Ice age 3 - GRYM!

Nu har jag kommit hem från jobb, den "ena delen" av mitt pass är slut. Börjar igen klockan halv fem och jobbar till tio. Jag har jobbat sedan i måndags, men imorgon är jag LEDIG! Jag och Jonas ska till Malmö och då ska jag unna mig något finfint! Men sen på tisdag har jag elva dagar i sträck. Tur att man är ung och frisk haha.

Lyssnar just nu på Cascada och läser lite bloggar, tänkte skriva om mitt cv snart. Och vet ni? Ice Age 3 var BÄST, fan vad bra den var, tio gånger bättre än dem andra :)

TRÖTT!

Fan, jag är helt slut. Jag somnade inte förrän vid tre, halv fyra inatt så ringde klockan lite över sex. Inte så kul, men jag var dock inte så trött under dagen som jag trodde, men det kommer väl sen ikväll. Har precis duschat och hoppat i min nytvättade mysdress. Ikväll blir det mys och Ice Age 3. Ska inte lyfta ett finger. Imorgon väntar en delad tur, alltså tio timmar på jobb. Andaaaaaas..

Tur måste man ha ibland.

Imorse hade jag sovmorgon :) Vaknade dock vid åtta och hoppade upp ur sängen, men kom på efter fem minuter att jag skulle jobba ikväll. Jag hatar när det blir så, man får så ont i magen när man tror man har försovit sig. Jag och Jonas vaknade igen vid tolv tiden då han kom på att vi båda har stått med våra bilar där man inte får stå på fredagar mellan 9-12 så då fick man också mega ont i magen och sprang ut fort somfan (fast det redan var försent), men visstfan hade vi inte fått några böter :) GOTT! Och när jag kom hem hade jag fått ett underbart brev, hihi, love it.

Ska strax borsta tänderna och sedan krypa ner i bingen. Imorgon är det en heldag på jobb.

Filmkväll.

Haha, har precis tittat på En Shopaholics Bekännelser, så jävla grym! Nu blire Watchmen.

Från Kents 50årsfest i lördags.






Sen dog kameran..

My week.

Det blev en lång jobbedag idag ändå, jag hade ändå inget att göra när jag skulle köra hem så jag bytade med Emelie så jag fick några timmar extra :)

Dem senaste dagarna har jag faktiskt hittat på något kul varje dag. I måndags blev det bio med Jonas, vi såg Baksmällan som var riktigt rolig! I tisdags blev det först en runda till Båstad där Jonas skulle titta på något hus han hade byggt och så blev det att vi gick en runda vid stranden. På kvällen stack vi ner till China Palace och åt middag och sen spenderade vi några timmar med att spela minigolf. Igår stack vi till Media Markt och en snabb runda inom Nova Lund och efter det blev det middag på Max, mums!

Nu har jag skällt ut Telenor lite (ovanligt..hm), och nu vet jag inte vad jag ska göra. Ska laga lite mat snart, sen kanske det blir Helsingborg med töserna, men jag känner faktiskt inte alls för det.. Vi får se.

Welcome to the jungle.

Nu i veckan kommer mina jobbedagar inte vara så långa, men däremot i helgen.. Kunde väl varit tvärtom. Jaja, nu är jag hemma och ska strax byta om och sen ikväll blir det nog bio med Jonas :) Jag hoppas på rysare, OCH PÅ TAL OM RYSARE! Igår såg vi en rysare vid namn Welcome to the jungle.. Meeega bra. Se den, den hade dock också ett rätt irriterande slut, men ni måste ändå se den!

Underbar helg har det varit.

Vilken rolig kväll det blev igår :) Det bjöds på en helgrillad gris med potatissallad och sedan resten av kvällen blev det cider och (alldeles för mycket..) Dooleys. Massa med olika människor, både stora som små så det var jättekul! Vid tolv kom Jonas och hämtade mig för jag mådde inte speciellt bra tack vare all Dooleys :p Men efter mjölk och ett glas med en tablett som funkar som vätskeersättning så somnde jag och när jag vaknade så mådde jag faktiskt helt okej, skönt!

I morse stack jag och Jonas ner till stan för att köpa frukost på Supway, men dem öppnade inte förrän tolv så vi satte oss på Espresso House och mös. Sedan blev det en runda inom Hemmakväll också, hyrde några filmer och köpte lite gott tills ikväll. Vi har kollat på Swing Vote som var jättebra, men slutet var väldigt irriterande :p Ikväll väntar en film med action och sedan en rysare (yes!).

Nu är han iväg och tränar så jag har diskat, fixat rentvätten och dammsugat igenom lägenheten så nu ska jag slänga mig framför tv'n. Imorgon väntar en period på jobb på fyra veckor då jag bara är ledig ca 3 dagar. Alltså ikväll - SLAPPA!

Vin, BigBrother, Green Day och Michael Jackson. Perfekt fredagskväll!

Kvällen igår var riktigt trevlig :) Jag, Nina och hennes syster Sofie satt i Nina och Elias lägenhet. Pratade skit, kollade på repriser från BigBrother, lyssnade på Green Day och Michael Jackson samtidigt som jag och Nina smutta på vin och cider. När vinflaskan var slut så beslöt vi oss klockan 00:40 att sticka ner till Tycho :p Alltså blev det drygt 20 minuter där och det var mer än väl. Det var mycket roligare i lägenheten.. precis så som det brukar vara.

Nu har jag kommit hem. Ska strax hoppa in i duschen, måla naglarna och lite så inför ikväll för då blir det 50årsfest hemma hos Ninas föräldrar :) Byebye.

Gott!

Jag är hemma! Jag är ledig två dagar nu.YES! Ikväll ska jag umgås med Nina, hoppas hon har kommit på något roligt vi kan göra ;p Och imorgon blir det 50årskalas. Jag ska dricka och ha rooooligt hela helgen.

I've nothing else to say.

Godnatt.

Yeay, jag ska äntligen få festa lite!

Jag gick upp lite innan nio, tog upp Jonas tvätt och körde sedan hem. Jag och mammi stack och handlade mat och lite sånt sen när vi kom hem och hade fikat lite så kom jag på att jag behövde lite dricka till helgen så nu har vi varit inne i stan och köpt lite gott :)! Jobbet ringde också och frågade om jag kunde jobba imorgon hela dagen.. Alltså halv åtta på morgonen till tio på kvällen, men jag sa faktiskt nej, dock fick jag lite ångest för jag vill jobba så mycket som möjligt, men jag ska redan jobba hela dagen och på kvällen ska jag umgås med bästis :) Så dem får överleva!
 
Nu tänkte jag sätta mig i solen och äta lite gottis. Sura och salta björnar in my heart haha.

Jag har nästan blivit en morgonmänniska.

Som sagt så spenderade jag min lediga dag igår med att städa lägenheten och ren och fin blev den. Idag var det däremot jobb som gällde, men slutade dock klockan två så det var lugnt! Har precis duschat och sådant, och ska strax sätta mig i bilen och köra in till stan. Och imorgon jobbar jag kväll alltså kan jag sova lääänge :) Inte för jag kommer göra det, men ändå.. att bara veta att man kan göra det om man vill är skönt!

Hm, ett sånt meningsfullt inlägg blev det :p I'm out!

Städning på g.

Igår efter jobb så körde jag och Jonas till Väla där han ville leta efter en klocka och det hittade han också. Det blev middag på Wok Kitchen (mums!) och efter det stack vi till Affe och Gunilla där Jonas föräldrar också var, satt där och snackade skit i några timmar sedan stack vi hem till Jonas och tittade på tv resten av kvällen.

Idag är jag ledig :)! Ska käka frukost strax och sen ska jag storstäda Jonas lägenhet. Bye!

Landskronakarnevalen 2007 - Den gamla goda tiden!



Jag och Mvg stack till Helsingborg där vi såg till att jag
klippte av mig all mitt hår.. Inte haft långt hår sedan dess.





Den andra dagen..



Kameran följde med upp i karusellerna..


Myskväll ska vi ha!

Kvällen igår var jättetrevlig, alla töser var samlade + Jessicas kille hehe. Lite tråkigt när dem skulle ner till karnevalen och jag fick köra hem för att sova, men men, så är det.. Jag har kommit hem från jubb nu och min kväll ska bestå av mat och mys med Jonas. Skönt ska det bli!!

A long fucking day.

Förjävelen vad dagen har känts lång idag.. Men nu är jag äntligen hemma iallafall! Planerna inför ikväll blir att jag ska in till Nina och Elias om dem skulle ha förfest idag igen, så då ska jag sitta och umgås lite med folket där sedan blir det säng tidigt ikväll igen. Lång dag imorgon också. Vafan, jag har inte ens fått se karnevalen..

Festa för mig också.

I'M HOME!! Sängen kallar riktigt mycket just nu :p Imorgon är det jobb hela dagen så jag måste krypa ner nu.

Hoppas ni alla Landskronabor har det roligt ute på karnevalen!



Peter och Emmeli på karnevalen förra året. Så snögga!

Jävla gräs.

Nu har jag äntligen varit inne i stan och köpt ögondroppar mot min allergi. Alla ni som har allergi vet hur seg och trött man blir i kroppen och det enda man vill göra är att sooova.. Och med detta menar jag att jag inte har någon alls lust till att jobba. Vill bara ligga hemma och titta på tråkiga tv-program. Men ja, det är väl bara att bita ihop.

Snuvig näsa och kliande ögon.. blä!!

Gårdagen var hur trevlig somhelst :)! Vi var inte så många som var där vilket var skönt tyckte jag. Killarna stack först medan vi töser stannade kvar ett tag till. Vid elva skulle dem sticka ner till karnevalen så jag körde ner dem dit och sedan stack jag hem till min sötnos och kröp ner sidan om honom. Så det blev varken dricka eller någon karneval för min del, men det är jag glad för nu, jag skulle egentligen bara jobba kväll ikväll, men dem behövde mig redan klockan ett. Så det blir jobb från klockan ett till klockan tio ikväll, därför ska jag gå och vila mig lite nu, min allergi håller på att ta död på mig.

Första karnevalsdagen.

Nu har jag och mamma varit i Sturup och hämtat Emmeli och Peter som har spenderat några dagar i Uppsala/Stockholm. Man blev lite avundsjuk när man såg allt dem har shoppat..

Strax ska jag börja klä på mig och bättra lite på sminket och sedan ska jag köra in till Nina och Elias som ska ha förfest innan det är dags för karneval. Dock håller jag mig borta från drickan, blir väldigt lätt bakfull och jobb väntar imorgon, inte någon bra kombination alls. Men roligt ska jag ha ändå :)


My girls.

Rutigt. Me like.

Nu är vi hemma efter en heldag på Väla/Ikea :) Mysigt har det varit, dock verkade halva Sverige vara där. Jag fick med hem ett vanligt vitt linne, mina andra är 100 år gamla och tillhör nu soptunnan likaså mina gamla ballerina som ser ut somfan efter ha använt dem flitigt i över ett år, japp, jag använde dem på vintern också.. så jag köpte ett par exakt likadana fast i tyg. Dessa två saker behövde jag, men det föjlde dock med en tröja hem också, världens skönaste. Den är lite oversize och den kostade bara 50 kr. Jag är nöjd.



One-on-one time med mammi.

Imorgon är jag leeeedig :) Min enda dag denna veckan och den ska jag spendera tillsammans med mammi. Det var längesen bara hon och jag umgicks så vi ska nog sticka till väla och mysa runder där lite. Lovely!

Mina älsklingar. Siri, Sigge och Miss.





Use somebody.

Jag var jättetrött när jag kom hem, det tar ju evigheter innan kroppen vänjer sig att jobba nästan varje dag så jag gick ut och lade mig en timme, undertbart skönt! Har precis legat i soffan tillsammans med mammi. Vi låg med varsin ansiktsmask, snackade skit och tittade på Date my ex; Jo and Slade. Sjukt program detdära.. Strax ska jag hoppa in i duschen men först måste jag lyssna klart på Kings of Leon - Use somebody som är jättebra, i'm in love.

Jag är trött. Orkar inte skriva just nu.

Japp, så är det.

22:22

22:22 .. någon tänker på mig :) eller snackar skit om mig. Det har satt sig i mitt huvud, varje gång jag kollar på klockan på mobilen och den visar 22:22 eller 11:11 så pussar jag på den. Vet inte riktigt varför, ska det ge en tur eller? Aja, skit i det :p Nu är jag hemma och har fått i mig jasminris och mini vårrullar, alltid lika gott!

Tiden gick fort på jobbet och jag fick höra både från arbetskollegor och vårdtagare att dem tyckte mycket bra om mig vilket var jättekul att höra! 

Just nu sitter jag och håller tummarna att det ska regna när jag ska gå och lägga mig, jag älskar att somna till regn/storm/åskväder, mysigt är det. Jag ska springa ut till rummet strax, sätta på mig sove t-shirten och sedan krypa ner. Jag längtar redan. Godnatt!

Music.

David Guetta ft Kelly Rowland - When Love Takes Over

My weekend.

Nu är helgen slut. Nästan iallafall.. I fredags blev det mys i trädgården sen på kvällen blev det kinamat och film med Jonas. Igår promenerade jag och Jonas ner till cement från honom för att träffa bästis och dem och det är en väääldigt bra bit :p Fyfan! Jag svettades som en gris och var helt slut när vi kom fram haha. Där satt vi och snacka med Nina, Ina, Sofie och Elias ett tag, men vi orkade inte vara där så länge pga solen höll på att ta död på oss så då väntade hela vägen tillbaka.. Aja, vi överlevde iallafall och när vi väl var hemma så körde vi ut till mig och hämtade badkläder sen stack vi ut till halvmånen och badade lite och mös på stranden :) Efter ett tag skrek kroppen efter skugga och vatten så då stack vi hem och lagade god mat. Perfekt dag! Förutom all svett haha.

Nu är det söndag och det betyder jobb, om ca en timme sticker jag så nu tänkte jag byta om och fixa lite mat.

Skönt att vara himma tidigt.

Jag är hemma nuuu :) Det blev ingen lång dag, skulle bara hjälpa till lite på morgonen sen skulle jag sitta på avlastning några timmar så det har inte varit något ansträngande idag vilket är superskönt!

Ska alldeles strax köra till banken och fixa lite och sen vet jag faktiskt inte vad jag ska göra.. Vi får se vad som händer :) Mysa i solen ska jag iallafall!

Dress.

Jag hjärtar fläkt.

En lång dag på jobbet idag också. Skulle egentligen varit ledig fre, lör och söndag, men det slutade med att jag bara är ledig på lördag. Jaja, inget liv har jag!

Jag ska iallafall träffa Nina imorgon eller på lördag som jag inte har träffat på evigheter känns det som. Hon och hennes kille håller ju på att fixa deras nya lägenhet så jag ska hälsa på :) Min bästis har blivit mega vuxen hihi. Glad för eran skull!

Nu ska jag slänga mig på soffan och senare ska jag in till stan och gosa med Jonas och fläkten. Det var nog längesen jag och han sov så gott som vi gjorde inatt.. Tacka gud för fläkt :) Underbart!

Att jobba i denna värmen är olidligt.

Jag är död idag. Är helt slut. Måste sova. Upp tidigt imorgon igen. Natti.

Viktoria

- om mig och min vardag

RSS 2.0