Snart är det jul.

Lite av julen kom hem till oss idag :) dock får ljusstakar & julgran vänta ett tag till! 






Orvis.


Köpenhamn.

Både jag & Jonas tog ut en semesterdag idag. Vid halv elva satt vi på tåget på väg mot Köpenhamn. Vi strosade runder på Ströget, fikade lite & kollade på folk. Såklart lyckas vi alltid gå vilse ;P men efter en stund hittade vi tillbaka till Tivoli där dem hade gjort det riktigt julmysigt. Vi satte oss ner med varsin kopp glögg och bara mös. Så himla härligt! Älskar att julen är nära :)

Vår mysiga dag avslutade vi på Hard Rock café med sjukt god mat & sen satte vi oss på tåget för att åka hem. Strax blir det film & ännu mera mys! 

Jag älskar dig Jonas. Du är helt fantastisk! ❤️












4 lediga dagar på gång.

Det kanske kommer upp något inlägg imorgon :) lite trött & sleten, men är nu ledig fram till måndag! Ååååååh, så sköööönt! :)

Cross




Rusta <3







Hade en heldag med bästa Ina på Ikea & Rusta igår. Rusta har börjat sälja så himla fina saker, är helt kär i den butiken för engångsskull. Vi var först på Ikea & där var jag duktig, spenderade bara någon hundralapp. Men sen när vi kom till Rusta gick det utför ;P dem ljusrosa kuddarna fick bytas ut till något med höstigt & så fick de bli nya filtar också!

Viktoria

- om mig och min vardag

RSS 2.0