Äntligen har vi köksbord! Det har vi inte haft på två månader.



Kolla vad jag kom hem till :D Jysk ringde i fredags och sade att vårt köksbord hade kommit och iochmed att jag har jobbat hela helgen så körde Jonas dit idag och hämtade hem det. Love it! Nu ser ni också den nya tapeten :) En vit tapet med svart & gråsilvriga blommor. Som ni ser har vi precis ätit tacos så nu blir det bara godis och film. Har haft en sjuk huvudvärk hela tiden så måste vila mig lite tills imorgon. Jobb då igen.

Shoppinggalen eller vadå..

Jag hade inget annat att göra så jag har fotat lite av mina nya kläder.. Dock är detta bara en liten del av det, lite ångest får man allt hehe. Vissa bilder blev lite suddiga såg jag nu när jag lade upp dem på datan, men ni överlever :p


Väst från Newyorker.

Skinnväst & kort jacka från Newyorker.

Skjortor från Newyorker.

Topp från Newyorker

Lång stickad väst från H&M.

Tröjor från H&M.

Julklappar från syrran.


Två söta bolleros från Newyorker.

Kort paljettkavaj från Newyorker.

Sjalar från Newyorker och H&M.

Klockor från Newyorker.

Massa smycken från Newyorker.

Smycken från Newyorker förutom armbandet med
dem färgglada kulorna, kommer från Glitter.


Plus att jag har hittat min själsfrände vid namn Nora på Newyorker som älskar underkläder lika mycket som mig haha. Så jag har maaaassooor med nya fina underkläder.

Ahhh.. Jobbar jag på Newyorker eller? Förjävelen :p

Hatar detta!

Åh. Vad händer? Varför ska det snöa så himla mycket? Motorvägen är avstängd vid södra och norra trafikplatserna i Landskrona pga flera olyckor. Jag vill bara att Jonas kommer hem nu så jag har honom i säkerhet.

I love the sun.

Jag försöker faktiskt få mig själv till att skriva här då och då :) Är ledig idag faktiskt, och imorgon. Men som tur var så fick jag massa extra tider vilket jag behövde så nu kanske lönen från januari blir tillräckligt bra så jag överlever på den och slipper ta från mina sparpengar.

Vaknade upp till solen imorse, fick verkligen en sommarkänsla för två sekunder. Ville bara ta på mig en kjol, ett slappt linne och ett par flipflopskor och gå ut, men så varmt är det icke hehe. Istället klädde jag på mig lite mer än det och promenerade bort till Kvantum där jag handlade middag tills ikväll. Det blir rotmos med ungsstekt falukorv med maaaassor med majs :)! GOTT!

Har precis dammsugat och skrubbat alla köksluckor, spis, kylskåp och frys. Sjukt vad äckliga dem blir. Nu tänkte jag bara hoppa ner i soffan med en drickyogurt och vänta hem Jonas :)


 

Jag och Nina. Åhus 2006. Världens bästa sommar. <3

Rastlös!

Nu har jag varit ledig i TRE dagar. Jag hatar det! Känns som jag har varit ledig i flera år och känner att jag behöver en dos av mina kära arbetskollegor. Imorgon jobbar jag som tur är! Men sen är jag ledig i två dagar.. Jag hatar dessa dö-månaderna! När dem är över så kommer jag få en tjänst iallafall vilket är på tiden tycker jag :) Skönt att man fick en mega bra lön nu så man överlever dem närmsta två månader, det gäller att hålla i varje krona. Fast det är svårt, jääävligt svårt att göra det när man jobbar i en butik. Men denna gången ska jag klara det.

Imorgon efter jobb ska jag hem till Sofie som fyller 23 år. Ska smutta på lite vin och bara njuta av fredagskvällen med härliga människor, det blir dock ingen utgång för mig. Sen på lördag ska jag och Jonas iväg och kolla på ett nytt golv till köket. Hoppas det finns något fint :) Såklart blir det plastmatta, men det är bäst i kök! Det vi har nu är U G L Y.

Aja, nu ska jag slänga mig framför tv'n och vänta in Emmeli som ska komma hit och färga mitt hår :) När jag färgade mitt hår tillbaka till mörkt för några månader sen så försvann det rätt så fort för jag var ljushårig innan så nu är det dags för ännu en omgång!

Hejråååå.

Julafton & Nyår.

Nu var det dags igen. Tänkte sammanfatta lite vad som har hänt, vilket är inte så mycket, hehe.

Om julen dårå..

Dagen innan julafton jobbade jag hela dagen och när jag slutade stack jag direkt till syster som fyllde 22 år :) Vi satt och snackade lite och hon fick sina presenter. Efter det körde jag vidare till Jonas familj där vi hade en liten julafton tillsammans precis som förra året :) Julafton började med att jag jobbade och sen firades resten av kvällen hemma hos bror Jonas m. familj, super mysigt var det och jag fick rätt många julklappar, kände mig som liten igen ;p Alla presenter var perfekta och precis vad jag behövde!

Nyår..

Jag och Jonas körde upp till Göteborg på förmiddagen. Och det blev en jäkla roadtrip haha. Vi ville stanna och äta något innan vi kom fram till Göteborg och då körde vi av mot Frillesås... Där var liksom skyltar att där fanns något ställe att käka på, men det slutade med en omväg och bara ett toabesök på en halvrutten bensinmack haha! Väl framme i den stora staden så satt vi oss på donkan och åt istället och sen checkade vi in på vårt rum :) Och där befann vi oss, hela kvällen. När vi blev hungriga så beställde vi massa mat från roomservice och vid tolvslaget stod han i kalsonger och jag i min mysdress och kollade på raketerna och drack champange :p Såå mysigt! Vi hade ett skyroom så vi såg en bra bit över Göteborg, dock fick vi rummet mot fel håll, men det gjorde inte så mycket! Efter en mysig natt tillsammans var det dags för frukostbuffé på morgonen, finns det något bättre? :) Sen var det bara att köra hem.









Jag älskar dig. ♥

Kolla nu Linda.. En bild på min nya underbar läderjacka :D






Ge mig våååår! Då kommer den bo på min kropp :)

Saknat mig? ;p

Sorry, men tänkte faktiskt uppdatera någon dag i veckan ;D Hörs då!

Viktoria

- om mig och min vardag

RSS 2.0