Siberian Husky.

Jonas har vaknat till liv så nu ligger han här i soffan med mig och kollar på Eight Below.. Åh, så fina hundar är det! Längre fram i framtiden (ja, alltså låångt fram) så vill jag & Jonas ha en siberian husky hund.


Sims är bäst när man är sjuk.

Hela dagen igår var jobbig. Öh, fan vad det är piss att vara sjuk. Dock känns min kropp bättre idag, det är bara halsen och hostan som jävlas med mig, men fick sova enda till klockan 9 imorse. Jonas ligger fortfarande mer eller mindre med feber. Han svettades somtusan inatt igen så jag bäddade rent till honom för en stund sedan så nu ligger han nerbäddad igen.

Jag skulle egentligen jobba idag och ikväll skulle jag, Jonas och hans familj iväg och äta och bowla, men det fick avbokas. Ska dock se till så jag kan jobba imorgon :) Nu ska jag försvinna in i sims världen igen, precis som jag gjorde igår.

Cola eftersökes.

Igår kväll skrevs kontrakets på för radhuset :) Mmmjaaa... så bra!! Längtar..

Tyvärr kan jag och Jonas inte vara så glada som vi hade velat. Inatt var en sjukt jobbig natt. Både han & jag har blivit riktigt dåliga. Han var jätteorolig i sömnen pga febern så jag pendlade mellan sängen och soffan hela tiden. Har nog fått en timmes sömn. Försöker hitta någon film man kan somna till nu.

Någon som kan komma hit med isisisisiskaaaaaall cola till oss? :)

Slappt.





Inte alltför tighta jeans, slapp tröja & favoritsjalen för tillfället.
Strax sticker jag & mitt osminkade ansikte ut till mamma.

Lite sjuk.

Öööh... Mår bajs idag, känns som huvudet väger 100 kg. Det har legat latent nu i över en vecka, men det känns ändå inte som det har brytit ut helt. Aja, det kommer väl när det kommer :p

Stack iväg innan idag och fick Orvis klor klippta och köpte kattsand och sådana nödvändigheter. Annars har jag bara legat hemma. Marielle kom upp ett tag & flabba lite också. Nu tänkte jag springa ner till källaren och fortsätta tvätta och sedan tömma Orvars låda med sand, tvätta av och fylla på med nytt. Det är sjukt vad han bajsar och kissar den lilla skiten..

Världens bästa dag.

Åh, vilken underbar dag det var igår. Ni anar inte :)

På torsdag är det dags att skriva på kontrakt för radhuset och jaaaaaaa, vi fick det :D! Hur underbart?! UNDERBART! Så nu i veckan ska lägenheten sägas upp och i juni (förhoppningsvis i maj) säger vi hejdå till bajs Sandvången och HEJ till ett mysigt radhus i Glumslöv! Egen trädgård, egen dörr, egen brevlåda, egen tvättmaskin .. Åh, jag kan fortsätta ;P Jag & Jonas är så otroligt glada och lyckliga!!!

Ett sms jag fick imorse; Fyfan vad bra vi kommer få det gumman, jag är så glad och lycklig! Det är du och jag gumman, vi! Älskar dig så!

Ja, så jäkla bra alltså.. ♥

Sen igår när jag kom till jobb så kom chefens chef och gav mig en högre tjänst. Det var fan på tiden ;D underbart underbart underbart.



Jag älskar mitt liv.

Dolce Gusto.

Åh.. Mår fortfarande skit. Kroppen vill egentligen vila istället för att jobba.. Men jag börjar inte förrän 14.30 idag så dagen blir inte så lång. Bara att bita i det sura äpplet ;P

Idag fyller faktiskt min fina Jonas år!! 24 år .. Old man ;D Jag väckte han med present & sång klockan 6 imorse, tänk att få höra min sångröst så tidigt på morgonen haha.. Det han fick av mig var en espresso maskin, en dolce gusto, som gick på reklam för ett tag sedan. Älskar designen, så jäkla cool!

Min chans.

Wow. Jag är lite nollställd för tillfället. Jag har precis hittat en bror till min pappa på facebook. Min pappa dog ju när jag var 2 år. Och många säger "Men det var ju skönt att han dog så tidigt" men nä, ni har fel. Jag hade hellre hunnit lära känna honom innan han hade gått bort. Tänk er alla frågor man har och mamma har haft svårt att svara på många av dem. Denna bror som jag har hittat, dem två stod tydligen varandra väldigt nära, så nu har jag chansen att fråga så mycket som jag bara vill.. Men vart ska jag börja?

Min största önskan nu är att få se en video på honom. Det ska finnas en video där han är med på och jag hoppas att dem har kvar videon som filmade. Det är jobbigt ibland. Han var min pappa och man får bara en pappa, och så dog han. Det är så jäkla orättvist. Bara att få höra hur han pratar eller se hur han går, det hade varit guldvärt!

Paus.

Det är sjukt hur man kan "pausa" kroppen. Mådde ju inte så bra i tisdags, men sen var det dags för jobb i några dagar så jag ignorerade det och jobbade på som vanligt. Men när jag vaknade imorse... Fan vad jag mådde dåligt :p känns dock inte som någon vanlig förkyldning, halsen irriterar somfan, men annars inget. Mår fruktansvärt illa och känns som jag sprungit 20 mil.. Aja, strunt i det! Det försvinner förhoppningsvis snart.

Annars idag har jag varit iväg med mamma. Jag fick köpt Jonas födelsedagspresent, hoppas han blir glad nu också, men det tror jag ;P Jag & mamma körde iväg till det radhuset vi ska kolla på imorgon för att se vart det låg och så och det såg sååå mysigt ut. Vi kunde såklart bara se utvändigt :p Längtaaaar tills imorgon!!

Orvis & jag.




Orvar ville också vara med och surfa på datorn.. ;p Nu ska jag sticka & jobba!

Ett steg på vägen.

Yes yes yes!!! På lördag ska jag och Jonas på visning på det radhuset vi sökte för några veckor sedan! Awesome!

Carbonara.

Jag var nere hos bovärden innan idag. Skulle hämta en ny badkarspropp, men den första jag fick var för stor så jag promenerade dit igen och fick en likadan som den gamla för vi gissade på att den kanske bara var sliten så när Jonas stack till sin träning så hoppade jag i badet.. Och det läckte!! Wooohooo :p Jäkla skit. Aja, jag kunde inte koppla av ändå för jag var upprörd pga andra saker. Jag önskar att jag kunde skriva av mig här, men skulle fel person läsa så kan det sluta illa så det är bäst att jag struntar i det.

Snart kommer Jonas hem och då ska jag prova på att göra hemmalagad carbonarasås. Det måste ju bli godare än dem i pulver! Så nu ska jag använda min fina pastabok för första gången.



Tulpaner.

Buu, jag fick aldrig några blommor igår :p Men jag visste att Jonas inte skulle hinna fixa för han skulle iväg på möte direkt efter jobb, men det gör inget. Jag älskar honom lika mycket ändå ;) När han kom hem så stack vi och handla mat och då köpte vi tulpaner till vår nystädade lägenhet vilket inte syns idag, vart tusan kommer allt smuts ifrån?

Håller på att tvätta och så nu. Tvättar badrumsmattan, duschdraperiet och lite sånt också. Sjukt vad äckligt duschdraperiet blir :p Blir ju helt orangeaktigt längst ner efter ett tag, örk. Annars idag så tänkte jag faktiskt baka, egentligen hatar jag att baka, men det får bli en annan dag. Tror jag håller på att bli sjuk så jag orkar inte alls ta mig till affären. Alldeles för jobbigt ;P

Present på alla hjärtansdag; Storstädning.

Gud vilket tråkigt väder det är idag. Dock är mina planer bara att stanna hemma & STORstäda.. Har inte riktigt storstädat på hur länge somhelst. Tänkte asa upp det stora vardagsrumsbordet också, men frågan är om det ens får plats uppe på vinden? Jonas har så jäkla mycket saker.

Annars är det ju alla hjärtansdag idag. Jonas present blir att han kommer hem till en nystädad lägenhet ;P haha nä, men han fyller år om en vecka och jag brukar ge rätt så generösa presenter så vi har sagt att vi inte ska ge något till varandra, men om jag ska vara ärlig så hoppas jag ändå på att jag får blommor.. Vi får väl se ;)

Aggressivt folk kommer alltid från Landskrona.

Lite trött.. Jobbade ju helgen, sjukt mycket folk har det varit. Både aggressiva, bittra och snälla kunder ;P Det är rätt kul för har man haft en kund som blivit förbannad för dem kanske inte får lämna tillbaka något för det gått alldeles för många dagar och om det slutar med att dem får som dem vill ändå och ber dem skriva namn, adress osv, (kunderna ska alltid skriva det vid returer) så varenda gång så skriver dem LANDSKRONA. Jag lovar, varenda kund jag har haft som blivit aggressiva, dem har varit från Landskrona. Vad är det med folket i denna staden? Pinsaaaaaamt...

Jaja, skit i det. Direkt efter jobbet idag så körde jag in till stan och hämtade upp Jonas och sen därefter körde vi ut till Billeberga, till Emil och Linda där det bjöds på smörgåstårta :) mumma! Och nu har jag och Jonas precis skrivit matsedel för veckan.. Mja, så vuxna är vi ;D & nu ska vi glo på TRASSEL! Yeay :D

Clean Cotton.



Denna köptes igår i den nya inredningsbutiken nere i stan, glömmer alltid vad den heter.. Det är iallafall luktegott till bilen. Dem som inte känner mig vet inte om att jag kan stå vid tvätt- och sköljmedelsavdelningen i butiker bara för att lukta. Därför kommer jag nu trivas mer än någonsin i min bil nu ;P Clean Cotton, heter doften. Perfekt.

Nu blir det film och chips. En jobbehelg väntar!

Hoppas..

Määäääätt... Jag & Jonas har precis kängt spagetti och köttfärssås. Gootte, så längesen vi åt det. Och nu har vi precis skickat iväg ännu en intresseanmälan på ett radhus! Nu hoppas vi iallafall att vi kommer på visning :)!

Dumma avgasrör.

Stack ut till mamma innan.. Man får köra på en liten grusväg för att komma ut till dem och på vintern så bildas där sjuuuuukt många gropar så när jag var halvvägs på grusvägen så märker jag att den låter ovanligt mycket.. Så jag stannar och upptäcker att den främre delen av mitt avgasrör släpar i marken. Vafan liksom. Så fort ens bil går i sönder eller något krånglar så ser man ens sparpengar flyga iväg :p MEN jag hade tur denna gången.. Kenneth och mamma kom så fick Kenneth backa hem den till gården (jag är en kass backare haha). Han hissade upp den på hissen och såg att det var en avgasrörsklämma som hade trillat av, dock var den sjukt rostig så den pallade tydligen bara inte groparna. Jag och mamma körde in till Mekonomen och köpte ny klämma så nu sitter den uppe igen. Dock så kommer jag behöva byta avgasrör inom några månader för tydligen läcker den någonstans, men Kenneth kunde inte hitta det nu.

Jag är bara så jäkla glad att det inte blev dyrare. Bil är trots allt den sämsta invensteringen du kan göra. Du bara förlorar på det vad du än gör. Tyvärr. Men har man körkort och har man råd till en bil så ska man fantamig ha det också :)

Proactiv.

Koooolla vad jag hämtade hem nyss :) Proacticv. Som ska ge en en vacker hud. Mina finnar på hakan börjar ploppa tillbaka och min ansiktsbastu hjälper bara tillfälligt så i måndags tog jag tag i saken och beställde hem detta. Jag gissar på att det är stressfinnar jag får för jag får dem vid munnen plus att det började enda sedan jag började på Newyorker. Har kämpat sjukt mycket där och haft många motgångar, men jag tänker inte ge upp. Jag ska klättra uppåt för det är inom den branschen jag vill vara. Fast den är fucked up ibland ;P men vilken bransch är inte det?

Anywaaay.. Nu hoppas jag att det kommer hjälpa :) Har man alltid haft jättefin hy innan så tänker jag inte accptera dem enstaka jag får. Dem ska bort för gott ;D





Frukostägg.



Nu har jag fått i mig frukost. Vispade ihop några ägg, slängde på dem på stekpannan & så lite citronpeppar på - klart! Gott :) Fredag idag & jag tänkte storstäda, men när jag tänkte efter så är det ju faktiskt FREDAG, ska man verkligen ägna hela dagen då åt att städa? Njaae, sticker ut & flabbar med mamma istället!

Aussie.



Träffade som sagt några vänner över en fika innan idag :) Blev en runda inom Kicks för en ny mascara, men ett nytt shampoo & balsam fick också följa med. Dessa har bara fått sjukt bra kritik så jag var bara tvungen att köpa för att prova. Någon som provat dem?

Grönt.



En slapp t-shirt, brunt flätat skärp & favoritklockan.

Nyduschad och nysminkad. Nu ska jag promenera ner till stan och möta upp Nina, Marielle & Petraa för lite fika.

Film & havrebollar.

Nu har jag & Jonas fått i oss broccolisoppa. Mätta & belåtna. Strax blir det film och havrebollar :) imorgon blir det jobb!

Jäkla vind.

Det var som sagt inventering på jobbet igår.. Det flöt på väldigt bra, så det var skönt! Var hemma vid 01 inatt. Galet var det blåste. När jag körde av motorvägen in mot Landskrona så är där ett vägarbete, en massa saker hade trillat runder så jag fick hoppa ur bilen för att flytta på saker så jag kom fram, dock höll jag förtusan på att blåsa bort :p Och sen resten av vägen fick jag köra rally, men samtidigt slalom för saker flög runder. Det såg ut som stora frigolitbitar haha.. Crazy. Hem kom jag iallafall!

Mamma ringde precis. Dem bor ju en liten bit utanför Asmundtorp och i deras lada så fanns deras pool som skulle fixas snart. Delar av poolen befann sig nere i själva Asmundtorp.. Illa. Och hos deras "granne" en bit bort. Nu ber vi till Gud att försäkringen täcker det.

Nu ska jag iallafall trippa ner till tvättstugan och fortsätta tvätta och sen ska jag skrubba köket. Värdelöst med vita köksluckor.

Norgeshopping.




Detta var det enda som inhandlades i Norge i klädesväg.
En t-shirt från Carlings och en söt stickad topp i kortare modell från h&m.

Min lediga helg.

Igår kväll blev det faktiskt lite fest :) Jag, syrran & Peter stack till Robin och Linda för lite inflyttnings/födelsedagsfest. Hur trevligt somhelst! Det var kul att få träffa lite nya människor. Jag skulle egentligen inte sticka ut, men jag föll för grupptrycket så det fick bli lite dans ändå ;P Så vid tre tiden låg jag och sov gott i sängen.

Idag stack jag och Jonas till Väla för att käka frukost på vårt favorit ställe, Waynes Coffee :) Blev en snabb runda i några butiker och sen körde vi direkt hem. Men innan vi kom hem så lyckades vi få punktering, men det löste Jonas rätt snabbt. Väl hemma slängde vi oss i soffan, fikade & kollade film med massvis med kuddar och täcke. Vi lyckades dock somna och när vi vakna så var det dags för kinamat och nu har vi precis kollat på en skräckis. Mysiga söndag. Jag älskar dig Jonas.

Imorgon är det dags för jobb. Inventering..... Örk.

Mina blåa ljusstakar.

Före;


Gardiner som jag hade när jag bodde hemma som var alldeles för korta och så hade vi något sorts ihop plock i fönsterkarmen.. Lägg märke till Jonas gigantiska klädhög på golvet haha ;P

Efter:



Nya, helt vanliga bruna gardiner.. Jag har blivit en mästare på att lägga upp gardiner så dessa är precis ovanför golvet ;p Och så mina fina ljusstakar från Ikea. Visst är dem häftiga? Dock är dem lite mer mörkblåa IRL.

När jag bodde hemma så hade jag bruna & blåa detaljer på mitt rum, nu har det dock blivit svart/bruna möbler med lite blåa detaljer och jag har alltid trivts så bra med dem färgerna. Vi har ljusa möbler i dem andra rummen så det är skönt att ha något rum som är lite annorlunda i färgerna!

Ljusstakarna kostar 149kr/st vilket inte är alls farligt tycker jag. Jag är nöjd somtusan!

Dags att hoppa in i duschen & vakna till liv.

Godmorgon godmoooorgon! Eller ja, det börjar ju trots allt bli eftermiddag ;P men låg i sängen och mös med Orvis ett tag också. Jonas lämnade mig rätt tidigt imorse, han är iväg & tävlar i MMA så världens största lycka till till honom!! Ville egentligen åka dit och kolla, men han tävlar någongång mellan 15-21 så han sa att det var bäst att jag kollade nästa gång han tävlar. Vill ju se han i action, han är så jäkla grym!

Aja, nu sitter jag här hemma iallafall. Tänkte börja dagen med en dusch och frukost och sen måste jag ju fixa lite med sakerna som jag köpte igår. Hänga & lägga upp gardinerna osv.. Denna gången köpte jag inga billiga skit gardiner som jag gjorde förra gången till köket ;P Jonas tyckte också om alla saker jag köpte, han tyckte dock det var lite onödigt att jag köpte dem blåa ljusstakarna för han visste att dem kostade lite, men det var trots allt jag som köpte dem, inte han ;P Dem är annorlunda & annorlunda är kul! Ni får se dem sen ;)  

Bored.

Jonas intog sängen för ca en timme sedan och Orvar har fläkt ut sig i soffan sidan om mig. Jag tittar lite halvt på någon film och har allmänt tråkigt. Dock är det mysigt att det regnar :)

Funderar på att gå och borsta tänderna och inta sängen jag med. Ja, det låter bra det! En ledig helg väntar ju på mig :)!

Härliga dag.

Kom nyss innanför dörren. Har varit en sjukt bra dag :) Trodde dock jobbet skulle ringa för en del är sjuka, men det ringde aldrig så jag körde ut till mamma och sen körde vi två till Ikea. Det skulle vi aldrig gjort... Det blev dyrt haha ;P Jag handlade en del till lägenheten. Nya gardiner till sovrummet, coola blåa ljusstakar, lampa och så lite andra små saker som ljus & sådant.. Efter förändringen i vardagsrummet & att jag tog hit ett soffbord från mamma som passade superbra och inte så stort som förra så trivs jag faktiskt bättre. Och jag har bestämt mig för att göra det bästa av situationen & se till att hallen också blir klar. Köpte en fin spegel för några dagar sen, tog hem den till mamma där jag slipade ner färgen på ramen som jag inte tyckte om och färgade om den till vit. Men vi ska ändå fortsätta att kolla runder efter någt nytt hem ;P hehe.

Efter det stack jag in till stan där jag mötte upp Jessica & hennes lilla Edith. Vi satte oss på Espresso House och flabbade lite.. Evigheternas evighet sedan jag träffa Jessica så det var skitskoj!

Nu sitter jag bara hemma. Jonas kommer nog hem strax och då ska vi sticka och hyra lite filmer och sånt. Mysfredag!

Ny jacka.




Ny jacka köptes igår på jobbet. Den kostade mig 70 kr, helt okej pris ;p

Viktoria

- om mig och min vardag

RSS 2.0