Tjejfest.

Somnar i vilken sekund somhelst. Har jobbat i helgen & det har ju varit löninghelg också.. Men nu är den äntligen över & jag är ledig nästa :) 

Igår kväll efter jobb hämtade jag upp Ida (en tjej jag jobba med i Lödde) vid tågstationen här i Glumslöv. Vi körde mot Hofterup, mot Evelina. Där vankades det tjejfest! Så himla roligt och jag fick kramas med mina fiiiina tjejer som jag saknat så himla mycket. Tack för att ni är ni. 




Bazil nut.


Nytt till min samling! Fick detta av Linda & Emil i födelsedagspresent..

Man kan aldrig ha för mycket ;) 

Lång dag på jobb.

Låååång dag på jobbet idag, men tillslut slog äntligen klockan 20.30 och då kunde jag bege mig hemåt :)

Ligger nu i soffan & väntar på att Jonas ska spela klart, då blir det film & godis! Jobbar i helgen också, men imorgon vankas det fest hos Evelina. Dock kör jag nyktert som vanligt :) 


Ett år gammal bild på mig, Evelina, Nora & Ingrid. Älskade jobbkompisar från Lödde ❤️

Kastanjer.






Fick in lite höstig inredning idag i huset. Jag älskar att bo i Sverige, alla årstider har verkligen sin charm. Dock hade man inte klagat om vintern hade varit 1 månad mindre och sommaren 1 månad mer ;) 

Nu ska jag slänga in lite gifflar i ugnen och sen bara mysa med min man. ❤️

Chill.

Har jobbat helg och ligger nu i soffan under en filt med en skål godis på magen. Jonas spelar GTA och jag pendlar mellan att titta på de & surfa runder på mobilen.

Folket har stökat otroligt mycket i helgen så inatt kommer jag förhoppningsvis sova som en liten bebis :)



Mammi & sis

I LOVE YOU ❤



Ullared.

Jag, mamma & Emmeli drog till Ullared igår. Lagom med folk och lagom med fina saker ;) dock hade dem tagit fram hur mycket julsaker som helst så det började klia i fingrarna, men jag höll mig ;p det får bli en runda dit innan jul också!

Här är lite av de jag köpte;

En kruka med blomarrangemang.
Lykta "välkommen hem till oss".
Ett hjärta med lykta i som jag hängde i fönstret.
Bodybutter med kokosdoft.





Hösten är här.

Slitentjej.nu

Har hållt på att städat, tvättat & rensat hela dagen, plus att det blev en löparrunda på 7 km. Så imorgon blir det shopping på Ullared med gott samvete :) längesen man var där nu så det ska bli kul! 

Jonas har köpt hem GTA five så just nu ligger jag i soffan & tittar. Älskar att kolla när han spelar på sitt Playstation, fråga mig inte varför, men han klagar inte ;) 



Jag igår, hösten har kommit, likaså hästkläderna till butikerna. Denna skjortan kommer från NY, såklart ;p 

Opi

Av Jonas fick jag bl.a. detta OPI nagellacket. Det är liquid sand och så jäkla snyggt på! 




Friday.



Jag började några timmar tidigare idag och vid kl 16 tackade jag för mig & håller nu helg :) jag & Jonas har fått i oss mat och ligger nu i soffan och tar det lugnt. Det finns verkligen inget bättre än fredagar! ❤

My b-day.



Igår fyllde jag 24 hela år! Och dagen spenderades på jobb, hade ju kunnat va roligare ;) mamma, Emmeli & min brors fru Linda droppade in och dagen och gratulerade & lämnade presenter. Så himla snällt! När jag kom hem hade Jonas tänt en massa ljus i matrummet, fixat middag & ställt fram rosor & presenter. Åh, jag har världens bästa familj & sambo! 




Ljuskronan fick jag av Linda & Yankee Candels ljusen fick jag av regionschefen. Smått chockad att jag fick present av honom :p

Viktoria

- om mig och min vardag

RSS 2.0