Necklace.

Snart dags för födelsedagsfest, men först vill jag visa er mitt nya halsband. Stort ska det va!

Skön fredag.

Var nyss inne i stan och lämnade Jonas, ikväll blir det hockey & pizza med hans jobb och jag själv ska bara ligga hemma och spela The Sims. Så jäkla skönt ska det bli, har mått dåligt dem senaste 2 dagarna så orkar inte göra något speciellt, får ladda upp inför jobbehelgen istället. Jag var dock nere i stan med Marielle innan idag, fixade present till Nina och jag bokade tid för klipp & färg & en konsultationstid på Hudvårdsstudion, någon som har gjort en permanent hårborttagning med laser/IPL?

Idag.

Myser runder här hemma,



Love

Jag älskar dig, du är mitt allt!

Påsk.





Nu är påsken över, men lite påskpynt har vi haft här hemma, dock blev det precis borttaget.



Nere på Påulanders i stan hade dem små fina påskpresenter och denna gav jag till en fin vän på jobbet. Dem hade roliga théer med bl.a smak av jordgubbar med mjölk och choklad med grädde. Man får nog köpa sig ett paket någon dag & prova, gott lukta dem iallafall!

Mysdag.

Energin ville inte infinna sig imorse inför ett tiotimmars pass på jobb, jag har varit helt slut efter gårdagen så jag tog ut en semesterdag. Började dagen med lite sovmorgon sen mötte jag upp Evelina för lunch och prat och så blev det en tröja från Gina Tricot. När vi skulle gå skilda vägar kände jag inte alls för att köra hem så jag ringde till Marielle som bara var hemma för att städa och tvätta så jag körde dit & så satt vi ute på deras balkong och bara pratade, så himla mysigt!

Jonas är iväg och tränar så strax ska jag bara tända massa ljus, halvglo på tv, deklarera & skriva lite här.

Promenad med Orvis.

Nu ska jag försöka skingra tankarna lite med äggmackor, chailatte & bra program på tv. Men först så måste jag berätta att innan var jag & Jonas ute på en promenad och gissa vem som gick med oss? Fjant-Orvar. Han har gjort en gång innan.. Han följer verkligen med oss på hela rundan, dock blir han väldigt nervös när han kommer ut på okända områden haha.. Vår lilla sötnos.




Tsunami-varning.

I förmiddags när jag satt i soffan & tog en paus ifrån städandet så ringde telefonen. Det var mamma som ringde ifrån Thailand och där hade tydligen en tsunami-varning utfärdats. Så i telefonen hörde jag en panikslagen gråtande mamma. Mitt hjärta sjönk och paniken växte inom mig. Vi pratade som det vore den sista gången vi hördes, det är det jobbigaste jag någonsin varit med om!! När hon var tvungen att lägga på och vi sa "Jag älskar dig" till varandra, ååååh, det går fan inte att beskriva. Man känner sig helt maktlös som sitter på andra sidan jordklotet i trygga Sverige. 

Som tur är så evakuerades dem och ingen våg kom så nu är dem tillbaka på hotellet och ska försöka få lite sömn. Alla dessa känslor man har känt idag.. jag är helt slut i kropp och själ. Direkt efter samtalet körde jag till Emmeli och Peter och efter en stund kom Jonas också. Vi satt klistrade framför CNN och hade kontakt med mamma & Kenneth både genom samtal och sms.

Men detdära samtalet, låt oss aldrig gå igenom det igen. Fina mamma och Kenneth, vi vill ha hem er NU!

Viktoria

- om mig och min vardag

RSS 2.0