Norrköping.


Ligger i en stuga uppe i Norrköping tillsammans med Jonas, Linda, Emil & Lykkis. Vad vi har hittat på här får ni läsa i ett annat inlägg :) här är så otroligt fint!

Slut i knoppen.

Åh, min huvud... Jag är helt slut! Missförstå mig inte, jag tycker det är skit roligt med det nya jobbet, men just nu hade jag bara velat stänga av hjärnan för en stund. Så himla mycket info & kunskap ska man trycka in. Som tur är så börjar jag komma in i de mer & mer & börjar bli mer självständig, men chefen säger att de tar minst ett halvår innan man blir 100% självständig så jag har ett tag till ;P men det känns så jäkla bra alltihop!

Nu ska jag & Jonas lägga oss i soffan & kränga godis som jag köpte innan. Sååå gott...



Frukost ute i skogen.

Igår gjorde vi något vi rätt ofta gör på söndagar :) jag vaknade innan 9, såg att solen sken så då stack jag upp till affären. Köpte frukost & fika & när jag väl var hemma så satte jag på kaffe & väckte Jonas, "nu ska vi äta frukost ute i skogen!". Så upp kom han & så packade vi en väska och körde iväg. 






Det var lite kallt ute ;p men mysigt var det!



Äpplepajer.

Det var en så otrolig mysig kväll igår hemma hos Jonas föräldrar! Efter middag & en promenix så påbörjade vi vår bakning. Linda & Emil har äppleträd så då stod äpplepaj på schemat :) och Ankis äpplepaj är den godaste jag någonsin ätit. Det blev en hel del pajer så nu är frysen laddad med fika. 

När vi hade bakat klart & nästan slukat en paj själv så satte vi oss alla i soffan, snackade & småtittade på tv. Gud vad jag älskar familjen Nilsson! ❤️ 









Cosy.




Inget för åtsittande för ikväll blir det middag & bakning tillsammans med bästa svärmor, svärfar & svägerskan! Jag är ju gräsänka idag så då tar resten av familjen Nilsson hand om mig ;)

Green.




Invigde min gröna skugga idag. Skuggade med lite mörkbrun skugga. Nästa gång ska jag köra med den gröna på hela locket, så himla snygg färg. Om man ändå hade en bra kamera så man lättare hade kunnat göra färgen till rättvisa på bild.

A lot of stuff.

Jonas stack iväg för ett tag sen. Det var dags för ännu en herrträff för dem! Jag började plocka undan, tvätta & göra fint på mitt lotions/smink bord. Blir äckligt så snabbt! Gud vad jag har grejer..






Black & White.



Hade på mig en ny blus ifrån Gina Tricot idag, matchade den med ett par gröna byxor! Hade jag kunnat hade jag köpt hela deras höstkollektion, där var så himla fina kläder! En ljusblå "fluff" stickad tröja köptes också. Men den får ni se en annan dag :) 

Nu är det heeeelg!

Bästa ljusen!

Har jag sagt att jag älskar yankee candle? Stack till Påulander design efter jobb. Dem hade nämligen 70% på en hel del så då var jag tvungen att kika :) allt nedan fick jag med mig under 200 kr! Perfekt! 



What's for dinner today?




Asiatisk mat blir aldrig detsamma hemma som restaurang, men gott blev det! :)

Älskade katt.



Finaste plutten. 💚

Kråkflickan.

Regnet smattrar utanför, tv'n är stängd och jag ligger under täcket i soffan & läser en bok. Såna här dagar måste man också ha!



Zara for kids.

Lykke blev 6 månader igår så jag kände det var dags att köpa något fint till bästa tjejen. Körde till Zara innan jag & Jonas körde ut till Svalöv för att hänga med hans familj. Ett gulligt litet set inhandlade vi :) jag förstår varför många mammor blir helt crazy när dem ska handla kläder till sina barn.. Så jäkla gulliga kläder det finns!!




Makeup of the day.






Använde Volcano från MUS över hela locket. Tog den mörklila skuggan från Kubiss paletten och skugga lite på kanten. White Chiffon från Kicks uppe vid ögonbrynen och Twist-up Gloss från Isadora. 

Beetle.




Jag sprang in på Makeup store och köpte den gröna :) den likna inte riktigt den på bilden, men tyckte nästan den va snyggare! Lite grön/guldig.

Ska strax sminka mig, dock inte med denna. Visar bild sen :)

MUS.


Dessa skuggorna vill jag ha från Makeup Store! Dock tycker jag det är konstigt att dem kom ut med deras Juli kollektion, dem känns rätt så höstiga.. Jag ska nog springa in och kolla en snabbis sen ;) 

Lager på lager.

Jonas är inne i en fiskebutik och jag sitter i bilen och försöker roa på mig..
Slänger upp en bild på vad som klär mig idag. Inviger faktiskt mina fina skor, det är ju lite höstväder ute ;)




Stickat & jeans - NY
Vit blus - Bikbok
Skor - Scorett

Saknaden börjar bli jobbig.



Nu kommer mörkret tidigare och tidigare om kvällarna. Om jag tycker om de? Japp! Så himla mysigt! :) en bra anledning att börja tända ljus om kvällarna igen..

Skönt att det är fredag, dock så har jag haft en halvjobbig dag. Saknar min älskade syster så det gör ont. Hade nog gjort allt för att få kramas med henne just nu! Vill verkligen att du kommer hem en liten stund nu sis.. Jag älskar dig! <3

Telefonen är igång.


Efter några sjukt intensiva veckor av upplärning så har dem satt igång min telefon så jag kan börja ta kundsamtal. Såå himla roligt :)!

Zumtobel Group

Är inne på min femte (!) vecka på nya jobbet. Allt går hur bra somhelst! :) jag har nog inte berättat vad jag jobbar med hehe.. Jobbar på kundservice som innesäljare på Zumtobel Group. (Nä, jag jagar inte kunder, utan det är kunderna som tar kontakt med mig/oss). Det har varit 4 galet intensiva veckor.. Har slungats runder till olika människor för att kötta in information, varit nere en vecka på fabriken, varit & jobbat i DK m.m. Nu blir det lite lugnare, får sitta på mitt kontor & jobba så självständigt så mycket jag kan, så det är rätt skönt att få sitta ner & fokusera sig lite närmre på saker :) men snart blir de utbildning både i Landskrona & Stockholm, det ska bli kul!


Min nya fina radio jag tog med mig idag ;p 99 kr - Clas Ohlson. 

Palladium.

Stack iväg med mamma idag. Vi var lite shoppingsugna så planerna var att jag skulle försöka hitta lite fina toppar, men istället kom jag hem med ett par skit snygga skor från Palladium istället. Jag som aldrig hittar skor är jäkligt glad & är nu redo för hösten! :)


Scorett, 999 :-

Purple nails.

Provade mitt nya OPI nagellack som jag la upp här för någon dag sedan och så använde jag Top Coat Matte ovanpå - blev så himla snyggt! 



Idag.




Topp (som är 100 år gammal), kavaj & jeans - H&M
Ballerina - NY

Fullt med OPI!


Jag behöver minsann köpa en ny tavelhylla så jag kan fortsätta shoppa OPI nagellack! ;) 

New in.

Nytt till smink & nagellackssamlingen! :)

Ögonskugga från Makeup Store, Marble eyeshadow, Volcano.

OPI - Suzi & the 7 Düsseldorfs.






Aloe Vera.


Tack till dig/er som kom på denna drickan.. Beroende.

Kalas i Svalöv.

På väg mot Svalöv! Det vankas kalas för Emil & Linda, men innan dess ska vi hälsa på mammi & Kenneth en stund. 

Kläder från NY.
Halsband - Pieces 




Härlig sommarkväll.

Så otrolig mysig kväll igår.. Ammy, Emelie & Linda kom hit. Käkade gott & snacka en himla massa. När mörkret började komma så blev det tända ljus & snacks, så fin kväll var det! Linda körde hemåt & efter ett tag dök min man upp. Han tog fram en flaska rosé och höll oss sällskap ett tag. Vid halv 2 körde Ammy & Emelie så då var det dags för sängen! 



Härliga fredag.


Snart kommer tre fina tjejer hit! Då blir det grillning & god dricka :) 

Viktoria

- om mig och min vardag

RSS 2.0