vilket liv?

På spanskan idag så skulle vi göra ett manus för att sen spela upp det. Emelie sa att vi kunde skriva om mitt liv och då sa jag: ja, då blir det bara ett tomt blad.

Seriöst.. Man sover > vaknar > skolan > hem > äter > plugga > sover.. Det är det som händer under mina dagar. På helgerna kanske man festar, men det är oftast samma folk man träffar på fester också. Allt är så himla enformigt.

Jag vill ha någon hobby.. Något jag verkligen är bra på. Hade varit grymt om man varit duktig på gymnastik, typ kunna göra volter och sånt. Eller kanske dansa någon cool dans? Varför inte liksom?
Dom flesta säger att det är försent, försent att bli bra på något.
Är det verkligen så?

underbart!

Har varit en perfekt helg!

I fredags stack jag och mamma till Familia på kvällen, skulle leta efter en väska, men fann ett linne och en kofta istället. opps.. hehe! Efter det åkte vi hem till brossan ett tag och när vi väl kom hem så slängde vi oss på soffan och bara glodde tv resten av kvällen. Mys!

I lördags drog jag på tjejmiddag hos Emma. Hade riktigt trevligt! Mycket skratt och god mat. Vad mer kan man begära? :) Därefter drog vissa ner till stan och några till någon Pelle. Jag bestämde mig i sista sekunden att hänga med Ina ner till stan och då drog vi Baggens. Hade så otroligt roligt! Den bästa kvällen på länge. Såna kvällar vill jag ha jämt!

&idag har man bara varit hemma och mått dåligt, men det har det fan varit värt och ska strax sätta på min tredje film för kvällen.

Skolan imorgon.. Jag har inte ork att bli deprimerad för det. Är alldeles för glad för det, hihi.

det rullar på..

Jag har mått bra idag, ovanligt bra. Jag vet inte riktigt varför, kanske för jag shoppa som en galning igår? gött var det iallafall. Hade dock en lång dag idag, gick i skolan från 08.00-15.45. Inte det roligaste.. Men titta, jag överlevde! woho

Imorgon är det äntligen fredag, igen.. Veckorna går riktigt fort och det är gött, men helgerna borde inte gå så fort, det uppskattas inte :). Planer inför helgen då? Imorgon vet jag inte riktigt vad jag ska göra, men på lördag ska jag på tjejmiddag och antagligen vidare på fest efteråt. Ska bli kul! Det är alltid kul att sitta och käka och samtidigt prata massa strunt med en hög töser. 

Denna kvällen har jag spenderat framför datan för att skriva ett litet arbete om Washington som jag ska redovisa imorgon. Hoppas det går bra fast man inte tycker om att stå där framme i klassrummet.. Inte så många som gör det tror jag.


Förresten, jag har hittat nycklen till en av mina dagböcker. Läste den för någon dag sen.. Så sjukt! Man kan inget annat än skratta. Har dagböcker sen jag gick 2'an/3'an, därför bestämde jag mig för att börja skriva dagbok då och då. Får fortsätta i min söta diddle dagbok ;D hähä.

&jag har ännu en låt att rekommendera. Beyonce - Listen

bra och dåligt

Nu har jag både bra och dåliga saker jag vill få ut ur mig.. Ska nog börja med det positiva och det var i lördags när Ninas syster Sofie, hade 20 års-fest. Hade jättekul och det var inte fel med gratis sprit iheller ;p Där hörde man en och en annan dum kommentar. Vi kan ju börja med Marielle:
Malin: Men det är lugnt, jag har valium ute i bilen.
Marielle: Åh, det vill jag testa!
Nina: Vafan ska du med det till?
Marielle: Men man får ju en sån rolig röst..

Men okej, det var nog helium du tänkte på lilla gumman ;D Det var iallafall en lyckad kväll! & det är idag Sofie fyller 20 år så då får man gratulera ännu en gång!

Nu till det negativa.. Det snöar !! och det tycker inte jag om. Usch.. verkligen jättekallt ute & man kan inte undvika att få en röd näsa. Nice? Hell no ;p. Jag hoppas bara att snön försvinner lika fort som den kom.

&ja.. nu ska jag gå och plugga.
"kan inte någon också hoppa in genom mitt fönster och knivhugga mig?"
en konstig liten kommentar från mig och det hade varit nice om någon hade gjort det för jag orkar verkligen inte plugga.. blää

Ny helg & nya händelser

Fredag idag! så skööönt. Jag har typ inte gjort något i skolan på hela veckan.. inte bra, inte bra. Förutom att jag gjorde trafikprov idag. Jag klarade prov B, men inte A? haha, hur lyckas man..

Inga speciella planer inför kvällen. Ska nog ut och lejka med min Nina senare, efter hon har O.C nördat sig liiite mer ;D men hon vet inte om att jag tänker sno O.C dvderna någon vacker  dag. tihi!

Imorgon är det Saturday och jag ska på Ninas systers släktkalas som ska vara i folkets hus i Asmundtorp. År och dagar sen man var där inne! Ska bli trevligt, speciellt efter vad hon berättat vad hennes pappa köpte ;p hähä! (massa dricka). Nej, jag ska bidra med lite Baileys tänkte jag, hehe. Fast den kommer nog stå vid mig och Nina hela tiden, men det är väl tanken som räknas? ;D
Därefter får vi se vart vi hamnar.

&nu tänkte jag fortsätta sjuuunga till mary j blige's nya låt, we ride. Den rekommenderar jag att ladda ner! Mega mega bra.

ja,precis.

det handlar om att överleva när världen försöker krossa dig

thank god for friday

Man har klarat av 3 skoldagar.. Ärligt talas känns det rent förjävligt faktiskt, (förutom att få träffa alla sina polare såklart). Dom 3 dagarna kändes verkligen som 3 veckor, så sjukt. Så jag ser verkligen inte fram emot måndag som ni nog förstår, men men. vad ska man göra?

Igår var det tjejmiddag hemma hos Emma som fyllde 18 år i onsdags. Själv får man vänta 8 månader.. inte alls kul, men bättre sent än aldrig. Vi käkade taco och marängvisp (?), heter det så? mums, det var riktigt gott!! Vi drack och lyssnade på musica, men när klockan började närma sig elva så drog vissa av oss in till stan, till lillmange. Hade hur trevligt somhelst där! Det var verkligen en lyckad kväll, tack alla <3

Idag har jag bara gått runder och varit på dåligt humör hela dagen.. vet inte riktigt varför. Lillmange har tydligen fest idag igen, funderade på att dra dit, men beslutade mig för att stanna hemma istället. Är trött och sliten så det ska bli skönt. Bara sitta framför tv'n med läsk och något gott och bara helt enkelt försöka bli tjuck ;p

nej nej nej !!

                                                                            142386-8        142386-7


Detta är sista dagen på lovet.. Imorgon börjar skolan och jag vill verkligen inte det. Blä!!
Min ork är så långt härifrån den kan komma.

lite av allt möjligt?

Nu återstår bara några enstaka dagar kvar av lovet.. alltså, jag vill verkligen inte tillbaka till skolan. Jag har hur kul somhelst med mina vänner där, men proven? Dom kunde man helt klart skippat totalt, men man har inget annat val än att försöka stå ut och fixa dom. Right?

Ne, jag får helt enkelt försöka njuta av dom sista dagarna. Har nyss kollat på filmen ' Hitch '. Har dock redan sett den ett x antal gånger, men stackars mammi hade inte så jag fick vara snäll.. igen ;p Som vanligt deckade hon ändå efter halva filmen..
Är för tillfället rätt rastlös och vill göra något. Att gå och lägga sig är helt uteslutet, kommer ändå inte somna förrens vid 4 kanske. Ovanligt att man vänder på dygnen när det är lov.. Är iallafall inte ensam, har läst att en hel del andra också har lyckats med det.

Imorgon är det en ny dag.. Planer? Precis ställt klockan på 10.00 för älskade sis ska köra in en till stan så man kan fixa sina naglar och antagligen blir det att man solar också. Senare på dagen var det bestämt att jag och mamma skulle ut i stan och äta, men vi får se hur det blir med den saken.
 

&JA! Idag var vi och shoppade. Hittade ett par jeans som helt enkelt var gjorda för mig. ;D me like. Hittar jag bara rätt jeans så kan t.o.m jag få en rumpa. believe it or not..

2007 ..

Ja, det har gått några dagar på det nya året. Nyåret firades först hemma hos Hampus med en hel del folk, riktigt roligt hade jag. Vid 21 tiden kom mamma och hämtade upp några av oss som körde oss till Annelöv, till Johanna. Hade jätte roligt där också, men vid 23 bestämde jag, Nina, Michelle och Elin oss för att dra in till stan. Blev avlämnade vid exan där vi tillbringade 12-slaget. Träffade bl.a min beckiboy, såå kul! känns som evigheter sen. Därefter drog vi till Lillmange, hade inte alls roligt.. Varför stannade vi inte i Annelöv? Ja, en bra fråga..

&nu har jag nog blivit sjuk.. jag tackar nina ;D den jävlen som hosta mig i huet när vi lade halvdeckade i någon säng hos Johanna & jag råkade ringa fel person .. fyfan va vi skratta!

Annars känns de mycket bra att 2006 är över. Nu ska jag verkligen försöka lägga alla dåliga saker bakom mig och gå vidare. Hell yeah !! ;]

Viktoria

- om mig och min vardag

RSS 2.0