Hurfan ska jag klara av en vecka till?

Frustrerad till tusen. Vill inte vara här mer.

Märker ni min rastlöshet?

Lalalala.. Rastlööös.. Vill att mamma & dem ska komma hem så jag och Jonas kan flytta hem till vår lägenhet igen! Men det finns inte så mycket att göra åt det nu.

I eftermiddags så var jag inne i stan med Nina. Vi satte oss på Espresso house och fikade och sen gick vi en runda i stan.. Det tog två minuter. Som vanligt. :p Vid halv tre tiden tog hon bussen till jobbet & jag tog min bil och körde hemåt igen. Nu sitter jag här. Och letar efter en iphone. EMILS FEL! Såja, snart blir väl min vita nokia n97 till salu haha. Jag har faktiskt hittat en rätt billig iphone här i närheten, så vi får väl se ;D höhö.

Sen vill jag också på skojakt. Jag köper aldrig skor. Jag behöver ett par nya nu.. På fredag ska jag nog iväg och leta lite :) Och så vill jag ha ett par nya pumps. Jag äger knappt några. Jag hatar att leta efter skor så jag förstår inte mig på er skonördar, men visst, när man har hittat ett par så är det väl skoj! Eller något. Jag föredrar att shoppa snygga toppar & smycken. Mycket roligare & oftast mycket billigare ;)

Förvirrande inlägg :) Nu drar jag!

VIP kväll.

Vad är det med mig idag? Jag är sjukt trött. Mina ögon svider & känns 'grusiga' som dem gör när man är megatrött. Ändå sov jag en stund för några timmar sen. Aja, ska strax börja laga mat och sen vid halv sex ska jag köra till jobbet. Vi har öppet till kl 23 idag, VIP kväll. Alla butiker har 20% rabatt på någonting och vi har det på jenas. Tror jag. Inte helt säker :p Jeans på tjejavdelningen brukar nästan aldrig kosta mer än 399 kr så ni kan fynda rejält. BE THERE BITCHES!

Flyttat ut på landet.




Mamma, Kenneth, syrran och Peter sitter på flygplatsen nu och om ca 1½ timme sitter dem på planet iväg till Thailand. Och vem ska då ta hand om deras hundar? Jo, jag. Ofcourse. Jag har packat upp lite av mina saker nu, men när det gäller mina kläder så kan man tro att jag ska bo här i några månader ;p haha, bättre för mycket än för lite! Lillebror är också hemma så jag ska vara lite barnvakt också, men han sköter sig själv ändå! Och så ska Jonas också bo här såklart :) Det ska bli skönt att vara ute på landet lite. I've missed it.

Nokia n97.

Imorse var jag och hämtade min nya bebis :) Jag har alltid varit en tekniknörd.. Alltid velat ha den senaste datan, ipoden, mobiltelefonen osv osv.. Men jag har faktiskt varit duktig dem senaste åren, men nu har jag träffat min överman. Min pojkvän. Han skaffar ny mobil varannan månad nu och därför blev jag också lite sugen! Fin va? :) hehe.

Hundvakt.

Jaha, jag orkar egentligen inte skriva, men ja! Är ledig idag och har bara befunnit mig hemma hela dagen. Har varit hundvakt åt lilla Dylan, tvättat, rensat i garderoben och lite sånt.. När Jonas kom hem efter jobb så kom han med tio röda rosor :) Love him. Nu är han och tränar så jag ska strax börja förbereda maten.

Imorgon är jag också ledig, men ska sticka ner till medborgarskolan och jobba lite och efter det ska jag och mammi iväg :) Snart sticker ju dem till Thailand och då ska jag och Jonas bo ute på gården. Världens bästa ställe att vara på när våren börjar komma!

Nä, nu ska jag ut till köket och hacka litta! ;p Bye!

Snart.

Ja, jag vet, long time no see :p Ska skriva lite senare idag tänkte jag, men tvätten nere i tvättstugan kallar!

Sotade ögon.





Idag är det paaaarty.. Därför försökte jag mig på sotade ögon.
Lyckades jag eller ser jag ut som en panda?
Hoppas inte på det sistnämnda för nu drar jag haha.

PÖSS!

Right now.



Finns det verkligen något som är mer underbart än sol och en blå himmel?
I feel sooooooo good!

Uppdatering.

Måndag. Igen. Tiden går fort, men det gör inte mig något, då kommer våren snabbare till oss :)

I fredags kom Jessica och hämtade upp mig. Vi körde ut till ö&b och sen ner till stan en runda till apoteket och lite så plus att jag bokade tid till en ansiktsbehandling :) Därefter körde vi till hennes och Henriks lägenhet så jag fick se den och sedan körde vi hit så hon fick se mitt och Jonas place vilket var på tiden hehe.

I lördags stack jag och Jonas till Väla och Ikea. Vi köpte spel till hans playstation3, gardiner (nu har vi äntligen likadana gardiner i alla fönster i vardagsrummet haha. Don't ask, lång historia..) och så köpte jag en fluffig svart rattmuff, men den var alldeles för liten för min ratt. Billigt mög! Sen blev det bara playstationspelande och mys resten av dagen.

Idag är jag ledig. Har varit och storhandlat. Inte så kul att gå själv, men nu är det gjort iallafall :) Tänkte hänga upp dem gardinerna vi köpte nu sen ska jag bara ta det lugnt för ikväll ska jag och mamma till Jonas mamma där det blir tupperwareparty!

Viktoria

- om mig och min vardag

RSS 2.0