Hatar kylan.

Vad ska man ha på sig? Jag vill inte frysa, men samtidigt vill jag inte ha på mig 5456454 olika klädesplagg.

My Christmas.

Julafton var perfekt. Fick jätte mycket fina saker, hade dock pekat ut dem själv så såklart var dem fina ;p Jonas kom och hämtade mig på kvällen så när vi kom hem till honom blev det filmmys. Och det bestod dagen efter också av - filmmys.

Igår var jag och hans familj och hälsade på några släktingar till dem. Mycket trevligt. Och efter det blev det film hemma hos syrran och Peter.

Nu är jag hemma :) Ska nog ut med några vänner ikväll.

Lite saaad.

Är det bara jag som är lite ledsen för att julafton redan är över?

Igår såg jag och Jonas en jättebra film; TWILIGHT!



se den!

Julmys!

Måndag idag. Imorgon fyller syster 21 år. I övermorgon är det julafton, som jag längtar så sjukt mycket till :) Speciellt till maten..

Idag fixade jag lite fler julklappar som jag inte riktigt hade räknat med, men jag var tvungen att köpa lite fler. Och det blev t.o.m några fynd vilket var super skönt!

Imorgon blir det eftermiddagskalas hos syster och på kvällen blir det god mat, julklappsutdelning och bingo lotto hemma hos Jonas familj :) Mys!

Kanske inte så konstigt?

Mina läsare har försvunnit.. :p

Barn- och hundvakt.

Gud vad dagen har gått fort idag. Väldigt skönt tycker jag! Vid 10 imorse kom Linda med lilla Tuwa som jag skulle vara barnvakt till :) Det gick jätte bra som vanligt, lilla Tuwis är världens snällaste unge! 

När hon blev hämtad var det fort på med kläder och smink, tog bussen in till stan och passade Dylan. Och nu sitter jag hemma hos Jonas, ska strax leta igenom frysen och se om där är något gott vi kan äta när han kommer hem!

Kasst med bilder igen.. :p

Toyza chauffööör.

Ja, lika bra att jag också skriver om den händelsen som inträffade imorse. Jag trodde först att det ingick i min dröm, men jag låg så nära intill väggen att mitt huvud slog i väggen 2 ggr pga skakningen, och då vaknade jag till minsann och skickade iväg ett paniksms till Jonas och han förstod såklart ingenting.. Han satt i bilen på väg till jobb och hade inte känt någonting. Tänk om man får uppleva en riktigt stor jordskalv? Fyfan va hemskt. Man förlorar verkligen all kontroll.

Anyway..

Jag fick vara mammas chaufför till Lund där hon skulle operera sig i sin hand. Har ni någonsin kört vid Lunds lasarett? Fyfan. Jag hatar folk. Dem kan inte köra bil. Där var en som stannade mitt i en korsning och en som var mindre än en dm från att köra på mig, kanske dags att titta bakåt när man backar? Tutan fick användas en hel del haha. Men men, vi överlevde iallafall :p

Nu är hon alltså opererad. Vem är det nu som får fixa allting? Jo jaaaaag.. Blandade känslor när det gället det haha! Nä, men det ska nog ordna sig det också :) Huvudsaken är att hon blir bra!

Imorgon bitti ska jag vara barnvakt och lite senare på dagen ska jag in till syrran och vara hundvakt. Snäll är jag...

Det blir tv'n istället..

Åh, det var ingen träning idag pga det var jultema istället. Passet går dock imorgon kväll, förhoppningsvis är jag i stan då. Jag får se till att vara det, för jag känner verkligen för att träna! Det var iallafall kul att få träffa Linda :)

Jag har börjat bli kär i One tree hill.

Nu ska jag kolla på One tree hill innan det är dags att träna!
Skriver nog inte mer idag.

puss&kram.

Måndagarna brukar vara den vettiga dagen i veckan.

Mm, har nyss fått i mig varma och goda bullar :) det satt fint! Jag har varit och kört och pluggat, efter det blev det lite jobb och om en halvtimme ska jag hem till syrran för att passa deras hund. Ikväll blir det träning med Linda :) Skönt ska det bli, och ännu skönare är det att ryggen mår bra nu hehe.

Igår kom söte hem och glad var jag för det! Vi kollade på en film som var skit rolig som ni måste se Zack and Miri make a porno. Efter den somnade vi gott. Mys!

KOM HEM NU!

Jag börjar bli på jävligt dåligt humör..

Äntligen har vi lussebullar i huset.

Idag har jag och mammi bakat lussebullar och bakning är verkligen inte min starka sida, inte när man ska forma dem iallafall :p haha.. men goda blev dem! Nu ska jag gå ner och mysa med Elise och Tyra.

Ha en bra söndagskväll.


Sammanfattning.

Jaha? Vad har hänt dem senaste dagarna?

Jag har festat med mina vänner som var jätte roligt, hållt på med granen i 4 timmar, fått ström genom hela kroppen (ont!), sovit, ätit godis och chips, kollat på skit tråkiga filmer på tv, handlat julklappar, ätit på Graffiti med mammi, kollat när lilla Elise gick luciatåget på dagis och just nu saknar jag min söte.

Vad ska ni hitta på ikväll?

Nu kan jag gå och lägga mig utan ångest.

Nu efter flera timmar av plugg så orkar jag inte mer. Alla i huset har lagt sig och jag känner att jag också ska traska ut till mitt rum och bädda ner mig :) Imorgon ringer alarmet vid halv 11, då blir det frukost och förhoppningsvis plugg om jag orkar ta tag i det så tidigt :p När mamma har kommit hem från sitt möte så ska vi säkerligen ut och ränna!

Måste ge tips om en film jag, Elin och Nina såg igår. King of Salsa med paret Jennifer Lopez och Marc Anthony, jag tyckte den var sjukt bra!

Till vilken nytta ska jag lära mig det? Jag har ju en bilgalen familj om jag sen behöver hjälp!

Uppdatering kommer lite senare! Sitter med huvudet nertryckt i böckerna, försöker lära in mig allt som finns under huven. Sounds like fun .. ?

Hörs senare,

Rebeccas tjejmiddag i bilder.

Här kommer bilder från Rebeccas tjejmiddag i fredags! Inga speciellt roliga, var inte riktigt alert med kameran.



Beckibus.


Becki och Anna.


Rebecca får bl.a. sexleksaker!


Söta Yllkis :)


Lite människor. Rebecca verkar ha roligt iallafall ;)


Sandra och Becki.


Haha, Danni visar sina moves! The greatest <3


Rumpor! T.v. Regina, Becki, Sandra och Linda :)


Girls just wanna have fun.


Tradition: Lapdance för den som firas!


Sist vill jag säga till den människan som spillde rätt rejält över bordet. Bl.a. min kamera och Dannis mobil låg där i pölen rätt länge. Klibbig dricka och sådana dyra saker är ingen bra kombination. Vissa knappar vill knappt fungera. Fast att alkoholen ser till att huet snurrar så måste man tänka liite. Next time: ta bort sakerna om ni spiller!

Ett bra cv sökes haha!

Håller på att fixa min cv, men jag har fastnat och hade behövt lite hjälp, men syrran och Dylan (vovven ska heta så) har somnat gott i soffan. Får söka på google och se om jag kan få lite hjälp därifrån! Någon av er kanske har ett bra cv som dem kan skicka till mig? ;)

Lite lite hopp kan rädda ens dag.

Ryggen håller på att säga nej hela tiden, nej till att jag ska röra på mig och böja kroppen hela tiden upp och ner :p Men snart är jag äntligen klar med städningen! Ska bara vika lite kläder, sen ska jag hoppa in i en varm dusch. Som det ser ut nu så blir det inget plugg. Och nu ringde syrran och gav mig lite lite hopp om jobb :) Imorgon ska jag hem till henne och mysa med deras underbart söta toypudel som dem ska hämta ikväll! Samtidigt ska mitt cv fixas.

Nu kallar den fina klädhögen haha.

puss&kram,

Hur får man bort ryggont?

Helgen är slut som bestod av tjejmiddag, 15årskalas för lillebror och mys med söte.

Ikväll skulle det egentligen vara träning, men min rygg är i sönder (känns som det iallafall). Jag har riktigt jävla ont längs hela ryggraden och jag har ingen aning om vad jag ska göra för att få det bättre. Någon?

Jag tänkte försöka att få lägenheten ren och fin med dammsugaren. Något vettigt måste man göra. Plugga borde jag också göra, men jag orkar inte. Finns inget tråkigare..

Den mysigaste låten jag har hört på länge.

Lyle Lovett - Walk through the bottom land

Nu är jag äntligen hemkommen.

Det är snabba ryck som gäller nu, om ca en timme så ska jag vara på tjejmiddag hemma hos Rebecca :) Lovely!

Tidig morgon imorgon.

Klockan 5 imorgon bitti kommer alarmet väcka mig, för då är det Ullared som gäller :) Yeay!

Hanky Panky.



Brukar gå in på Nelly.se då och då, finns rätt så mycket fina saker, men något jag alltid har velat ha är trosor från Hanky Panky. Dem ser ut att vara så sjukt sköna. Så himla söta, men samtidigt sexiga. Jag älskar verkligen att handla fina/söta/sexiga underkläder. Synd bara att det oftast är dyrt, speciellt dessa, ett par trosor kostar ändå över 200 kr. Men någon gång när ekonomin tillåter ska jag klicka hem mig ett par!

Nu är det dags att prova något nytt.

Efter Jennie skrev om det i sin blogg har jag alltid velat prova det. Så nu, äntligen, just nu, sitter jag och dricker kaktuste :) och inte blev jag besviken! Jätte gott var det! :) Köpte det i den söta lilla tebutiken på Centersyd, finns sjukt många olika sorter att välja mellan, så jag tror jag dissar tepåsarna ett tag hehe!

Kom hem för ett litet tag sen. Jag, Emmeli, Peter och mamma åkte och tittade på toypudlar.. Såååå söta! Ville ta hem dem alla. Emmeli och Peter är ju väldigt intresserade, så nu får vi se om dem får en ny familjemedlem :) Jag hoppas det iallafall!

"Jag har uppkörning nästa vecka hihi"

Åååh, folk som säger sånt i min närhet borde döö. Jag vill också juu! Min motivation till körkortet håller på att försvinna, sakta men säkert. Någon som kanske har lust att peppa mig?!

Som ni nog förstår så gick pluggandet på körskolan inte så bra som jag hade önskat idag.. Som syrran och mamma sa: det är bara att fortsätta kämpa.

Mmmm.. kanske det kanske.

Dessa jävla virus!

Nu har jag vaknat.. tillsammans med världens största hals och näsa. Igår på körskolan började jag bli täppt i näsan, men det kändes mer som jag reagerade mot något, dock finns det inte så mycket att reagera på i denna årstiden, därför kändes det konstigt. Men det var tydligen början på förkyldning. Jag har varken tid eller ork till detta!

Nu får det bli äggröra och mackor och till det, film såklart!

I like this days.

Jag fick gå upp tidigare än vad jag hade velat.. Skulle köra på körskolan, men när jag väl kom dit så blev min körlektion inställd. Typiskt!! Men jag satte mig och pluggade i några timmar istället, och teorin måste komma ikapp med körningen nu ändå så. Har precis varit och handlat lite och strax ska jag vika tvätt och sedan blir det plugg enda tills det är dags att träna ikväll! Vettig dag idag, skönt är det.

Jag måste nämna en film vi såg igår. Shooting Dogs. Gud va hemskt den var!

Viktoria

- om mig och min vardag

RSS 2.0