Nyårsafton.

Känns som jag inte har skrivit här på evigheter, bara lagt ut vad jag har köpt osv..

Jag har jobbat en jäkla massa, firat 3,5 år med bästa sambon, umgåtts alldeles för lite med vännerna och jobbat lite mer..

Julaftonen detta året var den mest mysigaste & roligaste på flera år :) Vi var bara ca 7 personer, massa god mat och julklappsspelet som jag och syrran presenterade för familjen för första gången vilket uppskattades. Idag är det nyårsafton. Jag och Jonas har precis varit iväg och handlat mat, ikväll blir det en hemmakväll med 3 rättersmiddag, detta är femte nyåret vi firar tillsammans :) (galet vad tiden springer iväg..) Dock första året vi bara stannar hemma och tar det lugnt..

Annars känns det väl inget speciellt att det är ett nytt år imorgon. Livet kommer förhoppningsvis rulla på somvanligt.

Gott nytt år på er & ni får gärna dansa lite för mig med, har inte fått göra det sedan Halloween.. ;P 

Pulver.




 Beställde hem ett nytt balsam igår från Macadamia Oil på Eleven.se. Idag i duschen insåg jag dock att shampot också höll på att ta slut så det fick beställas hem idag och så fick ett pulver till håret och kroppen också följa med. Det finns för både brunetter & blondiner och ska fräscha upp håret, framhäva färgen och ge det glans. Vi får väl se ;P

ZzzZzz..

Under mina år ute i arbetslivet så har jag bara haft en vecka semester sammanlagt. Jag hade behövt en, två eller kanske t.o.m tre veckor nu känner jag. Tröttis..


Och på tal om trött så slänger jag in en bild på en sovande Orvis!

Rea.

Idag på rasten var jag tvungen att springa in till Kicks och se vad dem sålde ut.. Det blev en duschtvål från "I love.." med doften Blueberry & Smoothie, sen en body butter från Kings & Queens som luktar gudomligt.

Yankee candle.

Jag var iväg med mamma lite innan idag. Hon skulle fixa dem sista julklapparna & jag hängde snällt med bara. Såklart hittade jag något till mig själv..

En aromalampa från Påulanders (en liten butik i Landskrona) och så köpte jag med två vaxklumpar från Yankee Candle. Vi inhandlade en plastgran detta året & Jonas saknade doften från en riktig gran så jag köpte dofterna "Christmas Tree" och "Soft Blanket". Detta får bli min lilla julklapp till mig själv ;)

Toning.

Dags att fräscha upp sig lite inför jul. Sitter med en toning i håret som jag köpte hos Ina när jag var & klippte min lugg.

Sen måste jag måla naglarna, plocka ögonbrynen osv. Så himla skönt att vara ledig idag & bara pyssla om sig själv. Precis vad jag behövde!

....

Idag blev jag äntligen sedd. Åh, håll alla tummar & tår för mig.

Dem finaste.

Kärlek mellan far & son ;)

HBG.

Var på möte på jobbet tidigt imorse & sen körde jag direkt till Väla för att jobba på NY där för första gången. Jag stod i kassan i princip hela dagen och där var kö jämt.. Inget vi är vana vid i Lödde ;) men det var så kul att träffa lite nytt folk och vara i någon annan butik för engångsskull!

Jag fick dock lite abstinens bakom kassan. Jag är van att vara ute på FBS, bygga om & jobba med listor.. Men det var kul ändå, imorgon är det dags igen! Jag är taggad! :)

Christmastree.

Tredje advent idag & julgranen är uppsatt! Visst gjorde jag ett bra jobb? ;) Mysigt med julen!!

Ready.

Är nyduschad & redo för en ny dag. Om en timme är det dags för ledningsmöte & sen blir det jobb som vanligt till klockan 20.15. Sen håller faktiskt lilla jag helg! Det var ett tag sedan jag bara hade två lediga dagar efter varandra så det ska bli skönt..

Ny tröja på mig idag också.

Lugg.

Jag har klippt lugg.. Igen. ;p

Pepparkaksfil.

Sitter & får i mig frukost innan jobb. Vörtbröd & pepparkaksfil. Så himla gott!

Work.

Japp, jag lever.. Dock har det inte hänt så mycket, har bara jobbat. Julbord i Lund med jobbet i lördags iallafall som var väldigt roligt :) Och förra veckan ringde regionschefen mig och frågade om jag vill jobba extra på Newyorker på Väla och självklart vill jag det! Jobbar mina 130 timmar somvanligt i Lödde och sen 30 timmar i Helsingborg. Mitt mål är att få tillsist stanna på Väla permanent, jag ska se till att dem inte vill bli av med mig ;) Nä, men det ska bli så jäkla kul och skönt med lite miljöombyte..

Viktoria

- om mig och min vardag

RSS 2.0