Sommartjej.

Did it again.

Oppsi.. Precis varit inne på Eleven.se. Inte bra ;P

Nya vårfärger till naglarna.

Älskade lediga helg.

Njuter av min lediga helg förfullt.. Idag var inte vädret alls som jag hade trott det skulle bli så dagen började lite halvsegt med frukost till en film, mysigt dock, men hade velat vara ute i solen istället. Några timme senare hörde Linda och Emil av sig och kom inom en runda! När dem väl gjorde sig klara för att köra så bestämde vi oss för att dra och spela minigolf och sen ha grillkväll hemma hos dem, så så blev det :) Så himla mysig dag och precis vad jag behövde!

Imorgon ska vi iväg till Skäralid med Jonas föräldrar, där ska Jonas dra ut oss på en rejäl PW i skogen och sen blir det fikamys vid sjön :) Plus att dem har lovat 20 gradigt, love love love.

LCHF

Jobbehelgen är äntligen över och imorgon väntar en ledig dag :) och då ska det köttas på gymmet! Sen blir det qualitytime med syrran. Känns som jag inte har träffat någon i min familj på hur länge somhelst.. Kanske blir det en tripp till en loppis i Höganös, en tallrikshylla är jag ute efter och dem är inte helt enkla att hitta och så ska jag ha en pinnstol, men dem finns i varenda litet hörn!

Nä, nu tänkte faktiskt jag dra väck Jonas ifrån hans PS2 så vi kan kränga våfflor och kolla film. Imorgon börjar vårt nya liv, vårt såkallade LCHF-liv ;P trodde aldrig jag skulle prova på sånt trams, but hey, why not? Lyckas det få mina lår att bli tightare så är det gött! ;D

Nya ballerina.

Fortsättning följer..

Jag har försökt att uppdatera genom telefonen, men den appen är ju värdelös, vill inte alls fungera.. Iallafall, jag jobbar röven av mig för tillfället därför har det inte hänt något speciellt dem senaste veckorna. Så fort jag och Jonas har haft tid så har vi fixat här hemma och projektet "framsidan" har fortsatt. För en vecka sedan var vi på Ikea och handlade lite saker. Vi hade ett cafébord med två stolar som hade stått ute hela vintern, väldigt tråkiga hade dem blivit och iochmed att vi inte brukar sitta på framsidan så var det något billigt som stod på listan. Så på Ikea hittade vi detta för 299kr, som hittat! Och så fick lite små saker också följa med hem..

Före;


Efter;



Lite bättre blev det allt! En kruka till och när sommaren väl har kommit så får vi ha en mysig filt hängandes från den ena stolen. "Alltså, lyktan var väääldigt rosa." Ja, älskade Jonas, men det är trots allt sommar ;)

Blommor.

Projektet som är igång här hemma är att fixa framsidan så den känns mer välkomnande! Förra helgen lekte Jonas trädgårdsnisse genom att rensa rabatterna, gräva ner natursten längs kanterna & lägga dit ny jord. Idag var jag på Plantagen & köpte lite saker.

Här nedan kommer resultatet :)

Done.

Ventilationen sätts inte igång på Center syd så idag jobbade jag i 28 grader i över 11 timmar.. Jag är helt slut. Imorgon skulle jag äntligen få njuta av solen, men då drar jag till Väla & bygger om hela NY-butiken! Pepp pepp! :)

Viktoria

- om mig och min vardag

RSS 2.0