VIP kväll.





Har slängt på mig en kjol idag! Ska strax sticka till jobbet och det är
 VIP kväll ikväll på Centersyd så det blir jobb till 23.15.

Thailando.

Håller på med en snabbstädning.. Orkade inte göra en storstädning, men golven blir dammsugna och avtvättade iallafall. Alltid något ;P

Om ca en timme ska jag träffa mamma och hjälpa henne fixa lite saker. Imorgon sticker nämligen hon & Kenneth iväg till Thailand i 2 veckor. Blääää för dem!!

Iphone 4.

Har varit iväg med syrran idag :) Hon skulle fixa lite saker så jag följde med! Hon gick bl.a. in på Telenor för att skaffa sig en Iphone 3GS och jag själv gick ut därifrån med en Iphone 4 .. :p haha. Aja, mitt abonnemang går ut om en månad så lika bra att förlänga det. Sedan blev det lite shopping på Kicks. Jag ville ha en ny foundation som var bra för huden och låter den andas och ID sägs vara det bästa. Förjäkla dyrt och fast jag hade presentkort och några kuponger så blev det dyrt ändå haha.. Men nöjd är jag iallafall.

Så, mina kära läsare.. Nu säljer jag min Iphone 3GS som är i väldigt bra skick. Har haft skal plus displayskydd hela tiden! Har knappt haft den i ett år. Kvitto plus massa skal tillkommer. 2300:-


Baaaaaad ass.



Vilken bad ass jag ser ut att va ;D höhö. Militärgrön t-shirt, skinnväst och miss sixty byxor prydde min kropp idag PLUS att jag har uppsatt hår, det var inte igår .. ;p Nu blir det tv och godis!

Humanity.



Har på mig mitt humanity armband som var en av sakerna jag fick av Jonas när jag fyllde år.
 Jag älskar det, måste skaffa fler :)

Massa tvätt.



Phuu... Har tvättat hela morgonen och har äntligen vikt och sorterat allt. Det var precis att jag hann tvätta allt :p Ibland känns det som vi är en familj med tio barn haha. Ska strax börja fixa till mig så smått och käka fruskot. Jobbet kallar på mig klockan 15. Inge kul alls att börja så sent..

Fina fina helg.

Vilken underbar helg det har varit :) Jag är så kär!

Nu är det dags att sova. Ska upp kl 7 imorgon bitti för att tvätta och sedan är det dags för jobb!

Mysig tapaskväll.

Jobbade som sagt till klockan 14 och efter det väntade mamma på mig utanför jobbet :) Inte träffat henne på flera veckor så hade saknat henne! Vi stack till maxi där vi handlade lite och sen körde vi hem till dem där vi satt och flabba med morbror Kim och senare kom Kenneth! När jag väl kom hem började jag fixa en massa, hade sagt till Jonas att jag skulle fixa en myskväll med god mat. Jag överraskade med tapasmat, rosor och kort och sen en jättegod efterrätt.




Maggie.



Today i'm pink! Dags att dra sig till jobbet snart. Dock slutar jag kl 14 redan och sen håller jag heeeeeeelg :)!
 Ha en awesome fredag allihopa, för det tänker jag ha!

new york.



Är redo för ännu en dag på jobbet. Hörs!

Min kära nacke.

Kan. Inte. Röra. Mig.

Efter jobb i lördags så var det dags för inflyttningsfest hos syrran :) Hur roligt somhelst! När vi väl kom ut och dansade så headbanga jag för mycket så nu har jag sjukt ont i nacken haha.. Men kul hade jag!

Borde egentligen storstäda, men pallar inte.. Dock måste jag städa badrummet, tvätta av Orvars låda och hälla i ny sand osv.

Och nu lät det som Orvar trillade ner från balkongen ..

Jeansshorts.




Jag håller på att spara som en apa inför flytten, dock blev min nästa lön dubbel så mycket än vad jag hade väntat mig, därför unnade jag mig dessa jeansshortsen från jobbet :) Söta va? Dem tog slut bara på någon dag, men vi fick påfyllning idag så vill någon ha så måste ni skynda er dit imorgon ;D Är helt hundra att dem är slutsålda innan helgen är slut.

Newyorker, 269:-

Vårt fina sovrum ... Hm.



För att kunna stänga ute Orvar från sovrummet om nätterna behövs ett galler, en filt och en datastol. Förra veckan blev jag riktigt less på att fixa med det innan vi går och lägger oss så jag och Jonas fick se till att Orvar kunde vara inne i sovrummet när vi sover. Haha, här ser resultatet. Vår gigantiska spegel inklädd i vårt överkast och en filt över en lykta. Han kan göra sjukt irriterande saker med dessa som gör att vi vaknar och blir förbannade. På t.ex. lyktan slår han på glasen så det blir ett jäkla oväsen. Katter är rätt så smarta ändå :p

Nu ska jag tvätta bort mitt smink och börja göra hemmalagade köttbullar, potatismos med kantarellsås.. Inte helt fel! Dock har jag faktiskt aldrig gjort hemmalagade köttbullar, men det kan inte vara så himla svårt haha!

Måsten.

Det blev en fika för mig, Nina och Elin innan :) Snack och chailatte, precis så som jag tycker om det!

Jonas stack till sin träning precis och jag borde stryka .. diska .. skala potatis .. vika tvätt. Känner inte alls för det, vill bara krypa ner under täcket och kolla film. Men det måste göras, så lika bra att börja.

Yeay,

Började dagen med en varm och skön dusch plus ett härligt mejl som har gjort min dag!! :) Håller på att sminka mig och så nu, ska sticka iväg och umgås med Nina och Elin snart!

Hann bara träffa Nina en stund igår innan jag och Jonas stack och handla. Jag var tvungen att få en liten dos av min bästis! Ikväll är det dags för tvätt och sedan är mina två lediga dagar slut.. Måste dem gå så fort?

Hello.

Har jobbat sedan i fredags, därför ingen uppdatering. Men idag är jag ledig och solen skiner :) Dock undrar jag varför det alltid ska blåsa så jäkla mycket när solen för engångsskull tittar fram?

Kom nyss hem, har fått Orvars klor klippta. Han har varit på typ allt med sina klor dem senaste veckorna fast jag ser till att dem blir klippta regelbundet. Sjukt irriterande, men jag och Jonas sitter alltid redo med en sprayflaska med vatten i haha. Tramseröv är han.

Hoppas på att Nina hör av sig snart också så vi kan ses. Känns som evigheter sen.. Annars ikväll ska jag och Jonas iväg och veckohandla och kolla på Sons of Anarchy SÅKLART!

Gliss/Aussie.



En annan hårinpackning jag provade på idag var denna från Schwarzkopf! Just nu är håret jättelent och känns väldigt fräscht så jag är nöjd hittills hehe. Jag måste bli bättre på att använda hårinpackning!

Kommer ni ihåg Aussie shampo & balsamet jag köpte för ett tag sen? Jag har använt det nu och det gav mig mjäll :( Jag är förvånad för det är ändå "miracle moist" serien, så man trodde inte den kunde torka ut ens hårbotten och speciellt inte när en flaska kostar lite över hundralappen.. Så för mig funkade dem inte alls, men kanske på någon av er.



Revlon.




Fick denna hårinpackning av min fina Martina på jobbet! Underbara snälla söta tös :) Det är en hårinpackning som ska se till att färgen i håret sitter kvar längre. Jag har ju klagat lite på att jag har "öppna pigment" (som frisören kallar det) och det gör att färgen rinner av mitt hår. Jag får aldrig en utväxt som typ alla får utan mitt hår blir bara ljusare och ljusare. Så när hon köpte till sig själv så tänkte hon på mig och köpte till mig också! Själva hårinpackningen är ju brun (eftersom jag är brunett, dah) så vill ni köpa så får ni ju köpa så den är som er hårfärg. Ska färga mitt hår om ett tag och då ska jag prova den! Martina säger att det är skitbra så jag litar på henne ;P

Förbesiktning avklarad.

Så, nu har han varit här. En trevlig prick var det! Dock granskade han ju aaaaaaaaaaallt.. Tänk om något liksom har gått isönder utan man visste och hade fått ersätta det, så det var jag lite skraj för :p Men det var vasken som måste bytas ut. Som jag misstänkte! Dock sa han att vi kan byta ut det själv om vi ville, men att han egentligen inte "borde" säga det om vi nu skulle sätta dit den fel & vatten sprutar ut överallt. Men han behöver inte oroa sig, vi kan ;D Och jag sparar typ 1500 kr. A win-win situation ;P Ja, Landskronahem sparar tid och energi haha.

Nu har jag precis kommit ut ur duschen så tänkte bara vänta hem Jonas. Ska visa en hårinpackning sen som jag fick av en polare på jobbet idag, så snällt!! Jag har helt underbara arbetskollegor.

Förbesiktning.

Åååååh.. Jag HATAR att vara på såhär dåligt humör, speciellt när det är så pass mycket att det kryper i hela min kropp att jag vill bara skrika.

Var iallafall på personalmöte i förmiddags, gick bra, det är inte anledningen varför jag är på dåligt humör vilket annars brukar va det :p Jag informerade precis Jonas att ikväll blir det mys för hela slanten framför serien Sons of Anarchy och så ville han att jag skulle fixa min broccolisoppa så humöret blir lite bättre iallafall när man vet att en bra kväll väntar!

Ska städa undan här igen. Klockan två kommer det hit en kille för förbesiktningen på lägenheten. Jag vet ju att jag kommer få ersätta vasken ... KUL!

Nu.

Här har precis varit en tjej och kollat på lägenheten och ikväll kommer där ännu en som ska titta :) ÅH, så skönt. Nu känns det lite verkligt att vi ska flytta härifrån, men jag vill flytta nu nu NU! Men får jag får vänta lite till..

Tänkte slänga mig på soffan nu och sova lite.. Gick ju trots allt upp kvart över åtta. Alldeles för tidigt ;)

I'm back.

Heeello.. Saknat mig? ;P Nu är både jag och Jonas äntligen mer eller mindre friska. Fyfan vilken skit vecka det har varit. Vi båda hade influensa och jag lyckades få luftrörskatarr också så jag höll bokstavligt på att hosta ihjäl mig. Hostar fortfarande lite & jag tror jag har lyckats paja ett revben pga hostan för det gör förjääkla ont på ett ställe när jag hostar.

Aja, skit i det.. Nu ska jag hoppa in i duschen och sedan blir det makrillmackor framför tv'n. Mumma!

Viktoria

- om mig och min vardag

RSS 2.0