Time to be a girl!




Bikbok, 349:-

Ny blus köptes igår när jag var på väla med Emmeli och Peter. Jag har bestämt mig för att bli lite flickigare ;P Har varit det en gång, men vet inte vad som hände på vägen.. Jag älskar mina flanellskjortor och skinnvästar haha. men nu ska det bli ändring! Och denna blusen var väl en bra start? Jag älskar den. Så himla söt. Nu väntar jag bara på att håret ska växa lite till på ena sidan sedan blir det en ny frill också :) Dock har jag haft den innan, men jag trivdes jättebra i det!

Idag har det varit en massa spring känns det som. Först tvättade jag i några timmar sedan körde jag ner till Hundshopen och fick Orvis klor klippta. Inget jag vågar ge mig på själv, han är ju trots allt röd = ett jäkla temperament hehe. Sen stack jag och syrran till Centersyd där jag reklemera en jacka, provade lite nya jeans & så. 

Och nu har jag varit ledig i typ 1,5 vecka.. Lyx ;D men imorgon blir det jobb 8-18! 

Orvis <3 snö.


Kolla vår snöninja Orvar! 

Vår mysiga helg.

I fredags kollade vi som sagt på Idol i Malmö :) Väldigt kul! Och Olle var ju bäääst.. Jag har ju inte alls följt det innan och alla bara tjatar om Jay, men jag älskar Olle ;P

I lördags så ladda jag och Jonas upp med kaffe, varm choklad, mackor, kakor och läsk inför vår lilla roadtrip :) Vårt mål var Göteborg så dit stack vi! Väl däruppe mötte vi upp Jonas polare Fredrik och hans flickvän Adina. Vi tittade runder i lite butiker och sen fikade vi och sen käkade vi middag och sen fikade vi igen.. :p Vi käkade i princip hela tiden haha! Men jag klagar inte ;) "Anledningen" varför vi träffades däruppe var för vi skulle kolla på The Zone (mma-matcher) och det gjorde vi också! Första gången för mig och Adina så vi bara satt och försökte hänga med haha, men det var skoj! En sjukt mysig dag. 

Nu har jag & Jonas precis duschat och snart kommer syrran och Peter hit. Då blir det pizza & film!

 


Idol live.

Emmeli kom och hämtade mig sent i förmiddags. Vi körde ner till stan och letade efter lite bastoppar och det hittade vi inne på h&m! Det blev en runda inom Rak Thai innan vi begav oss hemåt för att köpa med oss varsin chinabox, mumma var det! :)

Nu står hon och fixar mat till hela familjen här ute på gården och sen ikväll är det dags att kolla på Idol live i Malmö och sen imorgon ska jag och Jonas iväg på roadtrip! :D Bra helg!

Här har ni Orvis!

Har mått konstigt hela dagen.. Kunde knappt sova inatt. Don't know why! Ida ringde från jobb vid halv tio och frågade om jag kunde hoppa in några timmar för det var bara hon vid öppning, vilket inte är så bra.. En person i en stor butik med två våningar, not good ;p Så jag klädde på mig snabbt & slängde på lite smink sen satte jag mig i bilen och körde ut i snökaoset! Har knappt fått i mig någon mat idag iheller så det kan också vara en anledning varför man mår lite halv kasst haha. Kom ut från duschen för en stund sedan och nu är räkningarna betalda! En del iallafall.. Alltid lika kuuuuuuul ;D Eller hur? Kom på innan också att jag knappt har lagt upp någon bild på lilla Orvis. Eller lilla och lilla. Han har ju blivit rätt stor nu! Så här kommer ett foto som är togs för en kvart sen hehe. Han kan vara riktig pain in the ass, men han är söt ändå ;D Jag längtar dock tills han blir gammal och tjock så han inte orkar springa runder som en galning..


Chill i fönsterkarmen ;P

Garderobsrensning.

Syrran kom hit innan. Vi skulle rensa ur min garderob, vilket verkligen behövdes :p Jag har så svårt att bara kasta kläder sådära.. Självklart skänker jag bort dem, men ändå. Fan va mycket pengar man kastar ut på sånt och jag kasta SJUKT mycket som jag inte ens har använt. Icke bra :p


En hög..

Lite till som ska kastas..
(förutom syrran..)

Och ändå är där en del kvar.. haha.

Glasögonfest.

I lördags efter jobb blev det faktiskt lite fest :) Eller bara ett glas vin för min del, men det satt där den skulle! Precis vad jag behövde ;D Det var faktiskt en glasögonfest som gällde. Alla skulle ha ett par glasögon (som jag hoppas ni förstod ;p) dem kunde vara fula, snygga, sexiga, konstiga osv.. Bara man hade ett par glasögon helt enkelt!

Först satt vi hemma hos Nina och Elias. Lyssnade på musik, snackade en massa gojs och drack. Och sen bar det till Jenny & Figge där själva festen var. En trevlig kväll!



Ledig helg på gång! Finally!

Var ledig tisdag och onsdag och skulle egentligen varit ledig torsdag och fredag också, men det blev tio timmars pass plus att jag jobbat hela helgen också.. Jag är trött. Men vet ni vad? Jag är ledig nästa helg, så underbart.. Jag har fortfarande inte haft någon ledig helg sedan min födelsedag i början av september. Sa jag att det kommer bli underbart..? Mmm :)

The old days..


Haha, detta var tider! Kärlek!

Helt okej dag.

Då var denna dagen snart slut.. Har varit en helt okej dag! Blev ju först jobb i några timmar i förmiddags och sen körde jag och mamma till Coop och handla lite. Jag har ju fått höra att det är väldigt vuxet att ha Icakort vilket jag har haft ett bra tag nu, men idag skaffade jag ett Coopkort också.. Blir det ännu mer vuxenpoäng då? ;p haha..

Jag & Jonas har försökt kolla på en film nu, men vi får inte riktigt ro i kroppen så jag har lekt med Orvis rätt mycket nu.. Den lilla plutten behöver bli av med lite extra energi på kvällskvisten! Och snart blir det sängen. Skönt.



Jag & bästis. Helsingborgsfestivalen '07. 

Jobbar på Medborgarskolan.

Är på Medborgarskolan och jobbar stenhårt ;P som ni märker.. haha. Lite extra cash är aldrig fel! Sen ska jag och mamma iväg och handla lite mat och efter det blir det bara mys ute på gården resten av dagen.

Lite extra pussar & kramar ikväll.

Så.. Nu har jag lugnat ner mig lite :p Vill att Jonas kommer hem från sin träning nu så vi kan få i oss lite middag och sen bara ligga i soffan och kramas.


I Blekinge i somras. Vi är alltid så snögga ;P

Sandvången. In my ass. Faktiskt.

Min dag med mitt strålande humör försvann rätt så snabbt.. Av flera olika anledningar. Den ena är att jag lyckades förstöra vår vask häromdagen. När jag skulle ta min deo ur badrumsskåpet trillar en av Jonas parfymer ner och gör ett hål i vasken och från det hålet går där flera sprickor ur. Kul.

Jonas står ju på lägenheten så han fick ringa hyresvärden idag och höra hur vi ska gå tillväga. Och jag ska alltså få betala några tusen för att få det fixat. Asså vafan.. Jag trodde (liksom alla andra jag berätta det för) att det kunde dras från fonden! Vafan. Jag hatar Sandvången mer och mer för varje dag. Trivs inte alls här och LÄNGTAR tills jag får lite högre tjänst på jobbet för då ska jag och Jonas leta något större och fräschare.

Alla säger att Sandvången är ett sånt bra område, så fräscht och fint och blablabla... Ja, det var fräscht, för 20 år sedan. Inte nu! Själva området är jättefint och det känns liksom tryggt, men själva lägenheten..? Kom aaaaaan.. Dags att renovera lite nu?

Aja. Nu ska jag hoppa i badet och försöka andas lite. Använder mitt nya badsalt med doft av körsbärsblommor. Underbart.

Canada Snow är bäst.

Idag vaknade jag med strålande humör, har ingen speciell anledning.. Kanske för jag är ledig? ;P Har hunnit lite saker redan faktiskt. Gick upp kl 8 för att tvätta och sen har jag tagit ner skor & jackor inför vintern och tog upp vår/sommar jackorna. Och jag fick mina sommarjackor till 9 st medan Jonas hade 2 haha.. Illa! Strax ska jag vika tvätt och sedan skrubba kylskåpet, köksluckorna och kaklet. Har skötit fram det flera veckor så nu är det dags!

Kommer ni ihåg förra vintern när jag skrev att jag haaataaar att leta vinterskor? Och det gör jag. Men jag hittade ju faktiskt ett par från Canada Snow. Jag äääälskar dem, och dem är ju tidlösa. Så sköna & varma. Alla borde ha ett par :) Finns ju i olika färger och både låga i skaftet och höga. Dessa nedan har jag! lovelilove.

Så kass. Så kass..

ÅH! Så värdelöööös :p Jag och Jonas satt igång en skräckfilm för en stund sedan, dem första 5 minuterna verkade den faktiskt helt okej, men det visades sig vara en svensk skräckfilm.. Så dååålig haha! Kan inte släppa det ;P Dock såg vi inte klart hela för det verkade faktiskt vara ett enda stort skämt. Madness heter den om någon är intresserad av att ladda ner & kolla.. Men säg inte att jag inte varnade er ;)

Nu ska jag och min svullna hals, mina ömmande öron och mitt bankade huvud gå och lägga mig i soffan igen. Jobbet kallar imorgon.. Det är ju trots allt lördag, såklart jag jobbar dåååe..!

Oslokryssning på g!

Finally! Nu har jag äntligen uppdaterat min iphooone som har klabbat ett tag nu.. Som typ har tagit hela dagen haha, men man kan nog inte begära så mycket av en 6-7 år gammal bärbar dator!

Igår blev det fika nere på Espresso House med några av mina fina tjejer. Nina, Emma, Boese, Elin och Sofie rättare sagt :) Jag, Nina och Elin klarade av kylan längst haha.. Japp, vi satt på uteserveringen, såklart ;P Och jag hade sjukt ont i halsen och i huvudet så imorse när jag vaknade var det tio ggr värre..

Idag har jag stooor städat hela lägenheten. Det behövdes vill jag lova. Fan va smutsigt här var.. och Orvar fäller mer än fan alltså. Men nu är här fint & rent iallafall och nu håller tvätten på att tvättas! Marielle, Nina, Elin och Emma var två våningar ner innan så jag gick ner dit ett tag också och pratade. Det bestämdes att i slutet av november ska vi beställa en tur på Oslokryssningen så då åker vi i slutet av januari för att fira Emma :) Skooooj!!


Jag & Elin för väldigt längesen ;P

Long hair.




Mamma och Emmeli hittade denna jackan ute på gården som jag köpte för många många år sedan :) Det säljs ju såna jackor överallt nu och det är ju perfekt att den hittades hehe. Och ser ni hur långt mitt hår har blivit?! Denna gången har det växt snabbt somtusan. AJ LAJK! ;D Nu ska jag sticka till jubb!

Mucho att göra på jubb.

Jobbelijobb idag. Slet på lagret.. Har fått in sjuuukt mkt varor, men det är bra ;D Tycker om att ha mycket att göra. Nu ska jag studsa ner i soffan till Jonas. Jobb imorgon igen!


Hahaha så små ;D Jag & Sofiiie! ♥

Viktoria

- om mig och min vardag

RSS 2.0