Blää..

Vart tog det fina vädret vägen?

kalas & fest.

Igår var det kalas på kvällen hos Nina. Hade jättetrevligt och åt en massa god mat :) det var grillat och det var första gången jag äter det detta året.. Det kunde inte suttit bättre! Efter några timmar tillsammans med hennes släkt så begav jag, Nina och Tjogge oss till Glenn, där det var fest. Hade hur trevligt somhelst faktiskt :) Tyvärr blev vi alla utslängda rätt fort och då kom mammi och hämtade oss.

Det är lördag idag och det är en långhelg.. Så skönt! Denna veckan kunde inte varit jobbigare. Prov på tisdagen, börja på måndagen, prov på torsdagen började på onsdagen. Att man aldrig lär sig.. Så det ska bli jätte skönt att göra absolut ingenting dom här dagarna, förutom att festa och så, såklart :) hihi. Det återstår bara ett problem... Vart ska vi ta vägen på Valborg? Hoppas verkligen något roligt händer, men det verkar vara rätt dött. Inte bra, inte bra.. Men de löser sig, det gör det alltid :) Ska försöka få mamma att sluta böla nu också "vi öppnar inte en till flaska" .. mm, tack om du förstör min Valborg.. Därför ska jag sluta prata med henne, det brukar funka då, haha.


Nu ska jag göra annat iallafall, hejråå.

allting och ingenting

Nu är jag verkligen skoltrött, till tusen. Kände verkligen det efter lovet att jag orkar inte mer! Jag vill inget annat än att det ska bli sommarlov. Bara låt oss få slappa i solen, bada i havet, grilla med vänner och sitta utomhus halva natten. Det är verkligen då man mår som bäst! Tillsammans med sina vänner som man hittar på massa saker med. Bara skapa ännu fler minnen och ha jävligt roligt.. I can't wait!

För tillfället känns allt mega förvirrande, men vad är det som är förvirrande? Alltså.. ibland förstår jag mig inte på mig själv ens. Det var ett bra tag saker och ting gick som jag vill och det börjar bli frustrerande. Bara låt mig få saker och ting bli så som jag vill att det ska bli! Jag kanske bara ska se detta som ännu mer erfarenheter, men snart har jag mer erfarenhet än en 90åring. Men hoppet finns där, någon gång ska allt bli bra! Som dom säger.. Hoppet är det sista som lämnar människan.

Bara jag har min bästa vän vid min sida så klarar jag allt. Har jag alltid gjort och kommer alltid göra. Tack för du är du Nina! <3 och jag kommer aldrig någonsin kunna tacka för all hjälp och stöd jag fått. Du är verkligen min bästa vän.

Förfest hos Elin

image49  image51   image52


We're blåsing bubbles :)

får jag vara full och ful?

Ja, den frågan ställde jag Engkvist igår: Får jag vara full & ful? Hm.. Men det är sant, man blir ful när man är full och då blev jag jävligt ful för jag var jävligt full.. Mår inte alls bra. Spenderade kvällen i Kävlinge hos Sandra på fest, hade hur roligt somhelst! & det tackar vi töserna för :) Den enda personen som saknades var min Nina, inte samma sak utan dig! tyckte synd om henne som inte spenderade sin första helg som 18 ute någonstans, raggandes på killar och gratis drinkar, men jag ringde ändå och uppdatera henne under kvällen :) Jag tyckte att alldeles för mycket hände och alldeles för fort. Vad händer nu? Good question..
Jag vet inte vad som händer idag, för tillfället känner jag bara för en filmkväll med massa gottis, men humöret kanske svänger till festhumör sen.. vi får väl se! Just nu vill jag bara gå ner och umgås med Mammi, sitta och glo på tv eller något, bara så hon sitter och tycker synd om mig och frågar: Ska vi ha kinamat ikväll? Gud vad bra det hade varit..

Nu försvinner jag bort, långt bort!

one true flame

Jag har inte snokat inne på allas bloggar på ett tag nu så nu har jag suttit här i kanske en kvart och läst allas bloggar. Johanna hade typ skrivit 100 nya inlägg förtusan.. det tog sin tid att läsa, haha.

Mammi och Kenneth kom hem i måndags morse, tyvärr befann jag inte mig hemma vid den tidpunkten så jag fick träffa dom när jag kom hem från skolan. Skönt att mammi är hemma tycker jag.. Fick shorts, flippflopp, linnen, bikinis och sånt smått och gott plus min sprit, haha! Den behövs för allt tog slut här hemma under dom här veckorna.. Och mamma fick tydligen smugla in spriten för man fick bara ta med en liter per person och min beställning bestod av 2 smirnoffvodkor, 2 baileys, 1 psang ambom (?) och en jägermeister. Så nu kommer frågan... Var är festen i helgen? Jag vill ha kuuul..

Imorgon fyller min bästis 18 år! Vafan.. de vill jag också.. Jävla hue :) gör mig en tjänst och kröka satan ikväll, because this is your night. Hade dock inte behövt säga att hon skulle de, hon klarar av att göra det varje gång hon festar så ;p LOVE YOU BÄSTIS!
 

sliten

Fullspäckad helg.. Bara fest,fest och fest.

I fredags var det tjejmiddag hos Evelina, hon ville fira att hon hade fyllt 18 för någon vecka sen. Så där satt vi, några flickor som käkade massa paj och glass. Jättegott! Vissa skulle dra till The Tivoli i Hbg, men jag har ju dock inte åldern inne än så jag drog med mig Becki in till stan och då drog vi till Richard. Mådde inte bra för olika anledningar och kvällen slutade inte så bra..

I går bestämde jag mig för att dra med Nina och Marielle till Glenn.. Var inte där så länge innan vi bestämde oss att dra till Rasse och där var rätt så skoj. Hände saker där också som fick en att må lite sämre och nu vet jag inte alls hur saker och ting ligger till. Vad ska jag tro? Ska jag tro på vad folk säger? Jag har fantamig ingen aning..


Och jag gör allt för att få slippa skolan imorgon!! Är så trött på det

kinamat and stuff

Idag började helvetet igen! Usch, det var verkligen inte skoj.. jätte jätte seg dag. Vill inte tillbaka! buu..

Annars idag har jag varit med Ulrika, stack in till stan och käkade kinamat :) alltid lika gott! Efter det blev vi hämtade och hamnade hos henne där vi snackade bara och sådant. Har varit på rätt så bra humör idag, varit trött bara, men nu har det vänt totalt. Känner verkligen att det är något som inte står rätt till.. Något har hänt eller kommer hända. Men vad? Jag hatar den känslan jag får i magen och typ varenda gång har jag alltid rätt. Åh, så jobbigt! Om något dåligt ska hända så kan det hända nu för jag pallar inte. Sitter här med mitt älskade isvatten och försöker lugna ner mig och nu smyger också huvudvärken på.

Och nu slutar vi böla över saker och ting!

Jag får ta det som det kommer..
bäst så.

natti

vill inte

Ångest så det smäller om det, pallar inte skolan!

ta mig härifrån

Åh, vad jag vill härifrån! Och alla som är trött på allt skitsnack, svek och missförstånd vill nog det lika mycket som jag vill. Landskrona, landskrona, landskrona... det finns inga ord för den staden och inte iheller för innehållet av den. I vissa situationer ser man verkligen vilka vänner som är ens riktiga vänner. Det är dom som förstår och finns där och skulle inte ens tänka tanken att trycka ner en eller snacka skit till andra. Eller har jag fel? Vissa människor kan verkligen förvåna en, dom visar sig vara en helt annan person än man trott. Man blir besviken, kanske ledsen, men vad ska man göra? Man får fiender, man får nya vänner. Folk växer ifrån varandra, folk har olika åsikter om saker och ting. Vad ska man göra åt det? Ingenting.. låt det vara, man ska aldrig tillåta en själv att vara någon man egentligen inte är för en annans människans skull. Din hälsa och ditt mående är det viktigaste här. Man måste acceptera, man måste iallafall försöka.. fast det kan vara svårt ibland. Låt folk hata dig, låt folk säga vad dom vill om dig.

Efter alla år man har umgåtts i denna kretsen så har jag lärt mig, men tillsist kommer man till en gräns där man inte orkar mer.

en hel dag med min hoe

Om ni undrar vem min hoe är så är det Nina, men jag tror ni flesta redan vet det ;)

Umgicks med henne hela dagen igår. Började med att jag hämtade henne (moppetrekker), vi drog hit här och käkade bullar och snackade skit.. sen ja? vi lökade hela dagen, men sen på kvällen körde vi till Benga som skulle ha lite fest.. Brr, kallt var det och det tog 10 år innan man hittade dit! Hade trevligt och jag var nykterist, men det lyckades inte Nina vara. Hm, förvånar inte en alls ;) moha.  "toyza, jag måste prata med dig..." haha!
jag älskar min bästis mycket! <3

idag? vad händer? bra fråga.. om vissa planer ändras så ska jag se grey's med bästis.

image48

underbara dagar med sol och värme

Ah, jag har varit rätt kass på att skriva här dom senaste dagarna.. Men nu är det iallafall lov! Åh, så mega skööönt. Och lovet har börjat perfekt! I fredags festade jag hos Benga och samma sak igår, därför jag mår som jag gör nu.. Men det var det värt känns det som. :) jag har haft två härliga kvällar!
Som ni alla vet så skulle mamma och Kenneth befunnit sig i Thailand nu, men icke.. Det har blivit inställt två gånger nu och dom kanske ska åka imorgon, hur dåligt är inte det? Dom har förlorat 2 dagar och det är inte varje dag man åker till Thailand precis och jag själv har också förlorat 2 dagar på det vafan.. aja, bara dom kommer hem med min vattenpipa så är jag nöjd :) Så imorgon får vi se om dom åker eller inte.

Och jag får inte glömma att nämna det underbara väder vi haft i flera dagar nu! Så himla skönt och man märker verkligen att humöret bara stiger.. nu saknas bara sommarlovet!

Viktoria

- om mig och min vardag

RSS 2.0