Oslo.

Så, nu är jag redo att berätta om vår helg på Oslokryssningen.

Som jag skrev innan vi stack så kom Marielle upp hit då jag bjöd på frukost. När magen var full och klockan närmade sig halv tolv så började vi promenera till bussen som skulle köra oss till tågstationen och där skulle vi möta upp Nina & Emma :) Vi tog tåget till Köpenhamn, därifrån tog vi en buss till färjan. Vid halv fem checkade vi in och gick ombord på båten. Den kvällen drack vi, badade bubbelpool och åt gott. Lite senare den kvällen började båten gunga sjukt mycket. Och blev värre för varje minut :p Vid halv två på natten gick vi upp till nattklubben och dansade. Dock var det väldigt svårt att dansa. ALLA på dansgolvet flög runder pga allt gungade och Emma flög bl.a. in i speglarna som var på väggen. Vi fick gå igenom ett café för att komma till klubben och där flög man in i alla stolar :p Det var kul ibörjan, men sen blev det för mycket.. Speciellt för min mage. Så en kombination av dricka och gungandet så slutade med att jag låg och spydde som en kalv och fick gå och lägga mig tidigare. Såklart jag ska spy liksom... Vi fick väl typ 1½ timme sömn.

Båten var framme vid Oslo vid 10 tiden. Vi mötte upp Marielles polare som bodde där som visade oss runt i Oslo. Det blev både shopping och sightseeing.. Eller ska jag va ärlig så var det mest shopping haha. Han visade oss ett h&m som var typ 4 våningar.. Det var najs ;D Dock handlade jag inte så mycket, visar sen!

Vid 15 tiden hoppa vi på båten igen och så fort vi landade i våra sängar så däckade vi. Vaknade igen vid sex då båten började köra tillbaka till Sverige. Vi gick upp till Taxfree shopen och handlade lite dricka och sånt till kvällen. Köpte också med oss lite mat som vi krängde på rummet. Efter många om och men så började vi äntligen komma igång med festandet. Det blev inte så mycket för mig för jag brukar ju bli sjuk och jag orkade inte ligga och kräka på söndagen då vi skulle åka hem :p Men jag hade skitkul ändå! Vi gick upp till klubben vid två tiden och dansade röven av oss. Och vid sex tiden låg vi i våra sängar igen. Och tre timmar senare ringde klockan och då var det bara att tvinga oss upp för då var båten framme igen. Och typ 2-2½ timme senare var vi hemma i Landskrona igen.

Underbara underbara underbara helg! Tack tjejer! Ni är bäääääääst!!!

























Back to the reality.

Vaken nu. Har sovit i över 14 timmar nu, det behövdes verkligen!! Har precis slängt in tvätt i tvättmaskinerna och nu ska jag försöka hitta något gott att äta i kylskåpet. Sedan ska jag packa upp & bädda rent i sängen & lite sånt. Annars idag ska jag bara mysa med Orvis och så ska jag spela sims som jag inte gjort på länge ;D

Bilder från Oslo kommer säkerligen upp lite senare! :)

Hemma.

Home sweeeeeeeeeeeeet home :D

Hemma efter en gryyyyym helg på oslofärjan! Men så jäkla skönt att komma hem. Orkar varken skriva eller lägga upp bilder idag. Är helt DÖD. Vi sov nog max 4 timmar på dessa två dygnen. Snart kommer Jonas hem och då ska vi bara kramas & pussas!

Har världens bästa vänner & världens bästa pojkvän. Lycklig.

OSLO, HERE WE COME!



Nu har jag & Mari fått frukost i magen. Snart dags att sticka till stationen och möta dem andra nördarna ;D Hörs på söndagkväll! Hejrååååååååååååå!

Frukost med Mariiiii!

Ingen dålig bloggning igår ;P Nu måste jag iallafall fixa klart mitt hår, snart kommer Marielle upp på frukost :)!

Jonas. <3

Snart kommer Jonas hem och då ska jag och han käka pizza och bara mysa framför film. Jag lämnar ju honom för Oslo imorgon. HUR ska jag klara av att sova utan honom i 2 nätter?! Aja, det ska väl gå det också hehe.

Jag hatar att sova utan dig.
Jag älskar dig över allt annat.
Du är mitt hjärta.
Mitt allt.

Love underwear.

Handlade lite på jobbet igår. En söt rosa topp som säljs för 99 kr nu och som även finns i ljusgrått (lite smygreklam här haha..) Sen har vi fått in maaaaassor av fina underkläder! Jag blir så lycklig :p Har kommit både söta och sen lite tuffare. Min favorit är just nu är dem svart/vit rutiga med en röd liten rosett. Trosorna finns även som hotpants, om jag minns rätt! Som jag även ska köpa ;P Man kan inte ha för mycket av underkläder!



Nya bokstäver i fönsterkarmen.




du&jag.

Snart dags för oslokryssning.

Har varit iväg typ hela dagen. Jag, Nina och Marielle stack utom Asmundtorp för jag skulle hämta en resväska och lite sånt hemma hos mamma. Efter det stack vi ner till stan där vi mötte Elin för lite shopping! Nina och Marielle shoppa massa kläder och jag köpte bara en ny foundation och några fina bokstäver som jag har satt i fönterkarmen :) Bilder kommer upp strax!

Anledningen varför jag skulle hämta en resväska är att jag, Nina, Marielle och Emma sticker på oslokryssningen imorgon! Fest och god mat står på schemat :D Ska bli skitskoj!

Så hela min kväll kommer bestå av packning.. Vi är bara borta i typ 2½ dag, men man behöver ju förtusan sjukt mycket för att "leva" :p galet.

Myskläder.




Nu sticker jag, Marielle & Nina ut till Asmundtorp där jag ska hämta lite saker. Och sen blir det väl chailatte & skitsnack på Espresso House. Det bästa ;)

Morgontradition.



Jag har aktivt börjat äta havregrynsgröt varje morgon igen. Inte det godaste som finns, men måste va det bästa! Det ger en så jäkla mycket energi. Love it!

Jäkla rea.

Innan jobbet idag så stack jag ner till Ina på hennes jobb där hon klippte till min lugg. SKÖNT, den har verkligen levt sitt eget liv dem senaste dagarna :p Det är nackdelen med lugg, måste klippas & sånt trams hela tiden. Efter det stack jag till Peter och snacka skit med honom och syrran och kollade på när dem slet med att ändra om lite i hans lägenhet. Det är gött. Att kolla på alltså! ;P

Kände faktiskt inte alls för att jobba idag och jag fick tio miljoner saker att göra, dock hann jag bara med hälften, det tog mig alltså 7 timmar att fixa & bygga om rean på accessen.. Jäkla pill det är alltså, men bra blev det. Så ni får gärna gå dit och köpa upp aaaaaaaaallt.. Vi vill inte ha det mer!

Har precis haft mitt hue nertryckt i min ansiktsbastu som är typ världens bästa. Fick rätt så mkt stressfinnar på hakan över julen och efter att jag använder den typ vart tredje dag så har typ alla försvunnit. Det är nääjz ;D Om ni ville veta? haha.. Nu - tv!

Håll tummarna.

Åh, en intresseanmälan skickad :D Hoppas hoppas hoppas.. Jag kommer aldrig ge upp! Jag & Jonas vill så gärna!

Förändring.

Idag har jag varit och umgåtts med systern heeela dagen :)! Jag ringde henne igår och informerade henne att jag ville flytta in vår avskärmningshylla mot väggen och ville ha hennes hjälp. När hon väl kom hit så blev det helt annorlunda.. Vi ändrade om helt i vardagsrummet och FAN vad vi har sladdar haha. Ni kanske undrar varför jag inte bad om Jonas hjälp, men han är inte väldigt intresserad av sånt och hade varken orkat eller velat göra det så jag tog tag i saken själv ;P Och det blev faktiskt bra! Själva golvytan blev mindre, men det blev mycket mysigare. Jonas kommentar var; Det var ju.... poppigt. Hahaha, fjant är han, han är ju inte så mycket för förändring, men han kommer vänja sig ;) Dock kom han efter en stund och sade att han tyckte det var fint, så det var ju väl! Nackdelen är bara att vårt stora soffbord känns tio ggr större nu, men det kan jag leva med! (tror jag... ;p) Jag började få smått panik så jag behövde lite förändring och det förstod Jonas. Syrran som inte ens bor tillsammans med mig har också märkt att jag började få panik och behövde göra något här hemma, och då var det på tiden :D

När det var klart så stack jag och Emmeli ner till stan och kollade i lite butiker. Håkanssons har tydligen lagt ner?! Och Tiger ska lägga ner i slutet av månaden?! Vafan.. Jäkla stad det är alltså. Aja, bara vi har kvar Espresso House så blir jag glad! Det enda som inhandlades var en ny längre antennsladd och sen köpte vi med oss varsin thai box hem. Och nu har jag precis varit iväg och handlat käk tills ikväll. Wokgrönsaker med färdigmarinerad kycklingbitar och så lite kokosmjölk. Det blir väl brao?

Nä, nu kallar duschen! Och tack till världens bästa syster som hjälpt mig idag. Hon fick ju trots allt "inredningsgenen" av mamma som inte jag fick ;P Jag älskar dig!!

Jobbehelg över.

Då var ännu en jobbehelg avklarad, skönt :)! Dock har det varit sjukt mycket folk fast det skulle ha varit en av dem fattigaste helgerna på året. Men ja, man ska inte klaga ;P

Förutom att jobba så var jag hos Sofie i lördagskväll för hon fyllde år. Satt och flabba och lite så sen gick jag vidare upp till Peter där det också var lite fest! Blev spel & skratt för hela slanten. Efter ett tag slängde jag och Jonas in handduken och begav oss hemåt :) Mysig kväll!

Nu har jag precis varit nere hos Marielle och snackat lite.. Är mätt somtusan också. Jag & Jonas fixade till varma mackor med mozzarella, skinka, vanlig ost, färska champinjoner, rödlök och tomat och så en sallad till :) Muuuumma!!


Ser det inte gotte ut? ;P

Kan icke sova längre.

Finns inte så mycket att skriva idag. Har jobbat 8-17, skönt att komma hem i tid! Har slutat sova om nätterna igen, och det vet vi vad det betyder, men det ska väl ordna sig det också! Snart kommer världens bästa pojkvän hem, då ska vi laga middag tillsammas och kramas! Jag älskar dig såååååååååååhäääääääääääääär mycket Jonas! Plus lite till ;) så jäkla underbar är du.

Bad.

Har precis kommit upp ur badet.. Kunde dock inte slappna av för jag blev irriterad av ljudet av att det läckte vatten förbi proppen haha. Nej, jag har inte orkat gå ner till bovärden och fixa en ny. Jag hade sällskap av Orvar iallafall, han lade på sin favorit plats, där han i princip alltid sover, i vasken. Sötnöt.


 

Ingen ork.

Skulle egentligen ha träffat Elin idag och hjälpt henne med körkortsteorin, men har knappt sovit inatt och mår inte så himla bra. Det är ju så fint väder idag!! Vill ut och promenera, men orken finns inte. Typiskt.

Min älskade läderjacka.

Nu är jag hemkommen.. Har varit nere i stan och fikat med Nina, Marielle, Petraa och lite senare kom Elin också :) Vi satt på uteserveringen på Espresso House. Mja, för oss är det vår, det är ju trots allt plusgrader ;P Jag trotsade iallafall vinterjackan med min snögga läderjacka med nitar på, som jag har saknat hela vintern.. Så tillsist blev det jäkligt kallt, men nu är jag hemma i värmen. Jonas kommer väl snart hem från sin träning och då blir det mat och mys.


Black Swan.

Alla borde se Black Swan. En mycket konstig film egentligen, men sjukt bra!!!

Vill.

HÅLL TUMMARNA NU DÅ ;D!

Kinamat.

Kom nyss hem från jobbet. Dem första timmarna var världens segaste, men sedan flöt det på bra :) Dock stökade folk ner satans mycket haha, men det tillhör! Som det ser ut nu blir det bara kinamat & film ikväll, inget mig emot, jobb imorgon igen!


Jag & Emma förra helgen.
Glasögonen & vantarna är en lång historia ;P

Regn.

Nu har jag & Jonas precis kollat på Megamind och 127 hours. Megamind var en mega söt film & 127 hours var helt okej :) Det är dags att gå och lägga sig nu också.. Jobb väntar imorgon! Och så regnar det, finns det något mysigare att somna till?

Skin food.



Weleda nörd? Maybe :p Idag när vi var i Lund köpte jag bl.a. denna krämen från Weleda. Den sägs vara jättebra mot lite torr och känslig hud! Skin food. Vi får väl se :)!

It's time.

Åh nu är jag redo för lite förändring!! :)

Lund.


Skinnbyxor & flanellskjorta - Newyorker.


Nu kör jag ut till mamma och dem.. Tredje dagen i rad jag umgås med dem, nu får det räcka höhö ;P Jag, mamma & Emmeli ska sticka till Lund och mysa lite på stan.

Vem där?

När vi kom tillbaka till gården efter vår tur till loppisen och till några andra ställen så gick vi upp på vinden och kollade lite! Jag hittade detta spelet ;D AWESOME! Det spelade vi alltid när vi var små. Så det tog jag hem hit och när jag och Jonas har tråkigt så får vi plocka fram det haha. Jag hoppas det är fler som känner igen det?



Bringare.



Vi var som sagt på loppis idag igen. Eller om man ens kan kalla det loppis.. Mycket besvikna blev vi! Det var typ en blandning av loppis och ö&b :p Aja, jag hittade iallafall en matchande sås/saftbringare till mina koppar som jag hittade igår!

Loppis är underskattat.

Idag har varit en bra dag :) Jag stack till Medborgarskolan imorse och jobbade i några timmar.. Sedan blev det storshopping på ö&b och sen ut till gården där mamma och syster befann sig! Vi stack ut till en loppis i Eslöv och loppisar är verkligen underskattat! SÅ kul att gå runder och kolla på alla saker :) Jag hittade ett par coola koppar från 70-talet och en dokumenthållare som Jonas har tjatat om i hundra år haha.

Jag hittade också mitt och Jonas nya hem idag.. Dock är det området väldigt eftertraktat och brukar ta upp till två år innan man får något där, men nu har vi sökt det iallafall! Ett radhus med ovanvåning och en mysig liten uteplats. Jag hade varit lycklig!! Lyckligare hade jag dock varit ute i en villa, men det får vi ta senare ;P

Imorgon skulle jag egentligen jobbat, men chefen hörde av sig innan och sa att det finns absolut ingenting att göra där så vi får flytta fram min dag till nästa vecka.. Så nu är jag ledig i två dagar till :) Imorgon sticker jag, mamma och Emmeli iväg till en annan loppis hihi!


Kopparna jag köpte idag.

UTBROTT!!

ÅÅÅÅÅÅÅÅH jag blir så trööööött!! Hängde precis upp dem nya gardinerna i köket och dem var så fuuuuuuuuula.. Så jäkla stela & går inte alls att forma till som man vill. Alltså ni anar inte hur mycket jag hatar denna lägenheten! Hur mycket jag än försöker städa eller köpa nya småsaker så blir det FAN inte fint!!

Vi har en SVART FONDVÄGG i sovrummet, alltså vafan?! Inget vi själva gjort, och vi har sagt att vi inte ska göra något för vi vill flytta snart, men jag får panik. Och mer jag får panik över är vårt RÖDA badrum. Nej, det är ingen mörk vinröd färg utan det är typ MEGA LJUS. Alltså verkligen RÖD. Där har jag satt upp mitt fina gröna draperi, matta och handdukar och försöker bara förtränga den hemska röda färgen så fort jag går in där med mina gröna detaljer, men det går inte! Det går inte att missa! Där är röda stänk överallt därför gissar jag på att dem som bodde här gjorde det själv.

Och hallen blev alldeles för mörk när vi färgade det. Inte alls det färgen jag ville ha, men jag & Jonas var värsta ovänner den dagen och den färgen ville han han så gärna ha därför höll jag flabben & lät han ta den så det inte skulle bli mer bråk. Vi har köpt en söt liten byrå till hallen, men bara en byrå.. Typ inget att ha på den, ingen spegel så nu sitter jag på golvet och sminkar mig osv med en halvspegel!

Jag pallar inte detta mer! Jag vill flytta & börja om på nytt! Köpa lite nya saker, MÅLA direkt när vi flyttar in så vi trivs. Jonas börjar dock reagera nu, thank god.

Det enda rummet jag tycker om är mitt kök. Där vi har satt upp en fin tapet! Dock har jag velat köpa nya handtag till luckorna & lite sånt smått, men jag har gett upp. Det är inte lönt. Jag erkänner, jag är inte så jäkla grym på inredning, men bättre än detta kan jag fantamig.

Och jag och Jonas ska skaffa finare, fräschare & bättre. Så är det bara.


Vi får väl inte glömma hur människorna i denna jäkla byggnaden är. Sist jag tvättade så var ALLA luckor öppna nere i tvättstugan.. Torkskåpet, torktumlaren, tvättmaskinerna, lite sköljmedel/tvättmedel överallt, "vagnarna" man kan lägga kläderna i låg välta på golvet och sen när jag åkte upp med hissen så var där någon som hade spottat ut sin snus där. Och det är inte första gången! Lite snus överallt är väl trevligt...?!?!?!?!?!?!?

Tvättar.. som vanligt!

Det var hur svårt somhelst att komma upp imorse, nu borde jag inte vara så trött mer :p Har ju precis haft en ledig helg som har varit underbart skönt fast att jag bara har legat i soffan både lördag & söndag.. Jobbade iofs igår och fick sålt mina miss sixty byxor till Josefin, gött!

Håller på att tvätta för fullt nu, jag tvättar en gång i veckan, men ändå blir där sjuuukt mycket tvätt. Vår tvättkorg plus en ikeapåse, haha. Jag skyller på Jonas ;P Annars idag tänkte jag storstäda, men nu när julen är över är jag ledig lite mer så det kan jag göra någon annan dag, jag ska iallafall skrubba badrummet, stryka kläder och hänga upp nya gardiner i köket :)

Lägger upp bilder från fredagens fest senare!

Hårprodukter.

Nu har jag precis kommit ut ur duschen. Känner mig äntligen som en normal och fräsch människa igen :p Mådde inte så bra när jag vakna imorse och ville inte alls lämna sängen, men nu när jag har duschat, peelat, rakat benen osv, så känns det tusen ggr bättre! Jag tänkte visa vad för hårprodukter jag använder nu också!


Hårmousse & hårspray från Goldwell. Hårsprayet är sjukt bra, man kan spraya på så mycket man vill, men ändå blir det inte klibbigt eller stelt och det håller! Sedan har vi min favorit; ett serum från Paul Mitchell bra är det! Det rekommenderar jag till alla som inte har kortkort hår och använder wax. Det ser till så håret inte blir frissigt och håret blir så jäkla glansigt PLUS att det luktar godis.


Sedan har vi några andra lite billiga alternativ från Nivea. Root lifter till vänster; masserar in det i hårbotten i handdukstorkat hår och sedan fönar man håret & allt detdära som man gör.. Och som ni nog förstod så ska det ge lite mer volym i håret. Sedan har vi Shine finish, diamond gloss till höger som man sprayar på håret efter man har fixat det och det ska ge mer glans!

Party tonight.



Nu sticker jag & jobbar! Vilket jag inte alls känner för.. Men ikväll blir det fest!!

Film, ananas & apelsin.

Nu har jag och Jonas kollat på film, Life as we know it, så fin, men ändå så hemsk film.. Vi krängde en massa ananas och apelsin också, varför ersätter man inte godiset eller chipsen med det oftare? Såå gott!

Nä, nu kommer Jonas ut med våra tandborstar och sedan är det sängen som gäller! Jobb imorgon!

Nyår.







Lite bilder från nyår, dessa kommer dock från syrrans kamera :) min användes aldrig! Tydligen var det ett krav att ha huvudbonad som Emmeli informerade mig en halvtimme innan vi åkte så då var det rätt kört för min och Jonas del, men när vi väl kom dit så slänges det på en hatt på mig ;P

Weleda. Lavender Relaxing Bath.



Nu är den min :) Jag & Jonas stack till Väla idag (ovanligt, haha) så då köpte han badoljan från Weleda till mig. TACK TACK TACK! Nu måste jag bara ner till hyresvärden och få en ny propp till badkaret för det läcker alltid ut en jäkla massa när man badar så man hinner knappt slappna av förrän man måste fylla på. 

Efter Väla så körde vi ut till Familia för jag skulle ha en speciell kräm på Matas, men såklart hade butiken lagt ner?! Mycket irriterande. Någon som vet om den finns någon annanstans här i närheten?

Aja, nu har jag tagit ner julsakerna som är grymt skönt! Jag är redo för våren!  

Fika.

Kom precis hem efter att ha fikat med Nina, Elin och Emma nere i stan :) Blev chailatte & skitsnack! Om ca en timme ska jag börja tvätta och sedan blir det bara filmmys resten av kvällen med Jonas.

Men nu - spela sims ;D


Vi på nyår.

natti natti.

Strax ska jag och Jonas gå och lägga oss. Känner mig sjukt tung i huvudet igen så det ska bli skönt! Imorgon ska jag förhoppningsvis träffa bästis om hon har blivit frisk. Hoppas hoppas! :)

Ansiktsbastu.





Har precis använt min ansiktsbastu för första gången. Fick den i julklapp av mamma :) Jag rekommenderar en sådan till alla! Sååå skönt. Man känner hur all smuts i huden svettas ut haha. Bäst bäst bäst!

Kräk & migrän.

Det som hände på nyår var att jag hann dricka två cider, äta förrätten och vid huvudrätten så började jag må riktigt riktigt dåligt. Fick trycka i mig lite mat ändå, värsta jag gjort :p Kände inte värdinnan så bra så ville inte vara otacksam! Kändes iallafall som jag skulle spy rakt ut på bordet haha. Men efter maten gick jag in på toaletten & kräkte upp det. Så resten av kvällen satt jag på soffan & kollade när alla andra dansade och hade kul. Så där satt jag.. Jag & min vattenkaraff haha :) Jag var ju helt slut tidigare den dagen så jag antar att det har varit en kombination av sömnbrist och stress.

Igår efter jobb så stack jag och Jonas iväg för att veckohandla. När vi gick inne i butiken så kändes det som någon gav mig en jävel i huet. Sjukt konstig känsla, hade ett hemskt tryck i hela huvudet, speciellt över ena ögat. Det blev bara värre & värre så när vi kom hem så fick jag gå och lägga mig direkt. Det visades sig att det var migrän. Något jag aldrig haft innan faktiskt. Tur hade Jonas kvar några starka migräntabletter så jag fick en och efter 3 timmar av vila och sömn vakna jag till och mådde bättre. Dock var jag helt slut i huvudet så efter tio minuter gick jag och lade mig igen. Skulle egentligen jobbat idag också, men jag sjukanmälde mig. Skulle reducerat idag, alltså räkna & ha en massa siffror i huvudet och det hade jag aldrig orkat. Jag känner min kropp mer än någonsin enda sedan jag blev riktigt sjuk och jag har känt att jag har behövt mer sömn och ledighet, men så DUM I HUVUDET som man är så ignorerade jag det. Nu har jag iallafall 3 lediga dagar framför mig. Det behöver jag! :)

Inte så lyckat.

Mitt nyår kunde ha varit bättre :p berättar mer senare! Nu ska jag krypa ner till Jonas och mysa. Jobb imorgon!

Viktoria

- om mig och min vardag

RSS 2.0