wow!

För någon dag sen kom jag upp i hela 105 sidvisningar! Guuud vad träävlet ;p

Fototajm!

Äntligen är det helg :) ska bli riktigt skönt att få sova ut imorgon bitti! Har precis varit inne och köpt massa godis och sen köpte vi en ny box till mig också :) göttans! Så kvällen ser ut att bli att man ligger framför någon film och bli tjuck. Några polare ska ju till Hbg och som jag sa innan, jag är fortfarande liten, så de blir en hemma kväll för mig!

Fotades i skolan idag också.. Självporträttet blev ju bara mög sen var det ju klassbilden, det var beach-tema.. Den blev helt okej :) trodde först de skulle bli rätt tråkigt tema, men alla var med på det så det var brao :) Får vi se resultatet senare.. Här kommer dock en av bilderna som Delvina var snäll och tog på oss. Sp05so





image137

Framsteg i körningen

Precis kommit innanför dörren.. Har varit ute och kört i nästan en timme och idag gjorde jag också framsteg.. Växlade upp till 3'an + att jag körde på stoora vägen, haha. Mamma var livrädd, kom upp i 40-50 km/h och då skriker mamma: "NÄ! nu går det lite fort va.." Äsch :) jag tyckte det var kul iallafall!

Skolan idag var meega dryg, bara massa snack om projektet, börjar redan bli sjukt trött på det och vi har inte ens börjat. Bra Viktoria! Anyway.. prov nästa vecka på länderna i Europa och typ allt om Sverige.. Lärde man inte sig det i 6'an ungefär? Kan dock inte det haha, men vem ger ett prov i det när man går sista året på gymnasiet? Hm, lite konstigt.. Jaja, allt för att plåga oss i guess! Nä, nu ska jag sluta gnälla och gå och fixa mina naglar lite :)

thank you and good night

Min dag!

Måndag idag och det betyder att jag har en hel skolvecka framför mig.. &hur roligt är det egentligen? Skolan har dock precis startat, men ändå kan man inte låta bli att fasa inför varje lektion, om man får något prov snart eller någon fet inlämning. Under dom senaste 2 åren jag har gått här så är en sak säker; Man vet aldrig när man går samhäll! Idiotlinje! Men underbar klass :) så det är ju en bra sak! Var helt fotogalen med Danira idag :) dom flesta bilderna ligger på min bilddagbok (jag har haft blogg i snart ett år, och jag har inte ens lärt mig hur man lägger in en länk här, haha) men om ni vill glo i min bilddagbok så fråga efter lösenordet så äre fixat!

Jag har också varit en liten runda inom Ikea med mamma, hittade en galggrej (?) där man kunde hänga upp alla sina sjalar/halsdukar, rätt praktisk.. Därefter blev de övningskörning igen, och som dom säger Övning ger färdighet! Nu är jag rätt grym på den grejen med kopplingen och gasen, att mötas osv.. också vågade jag mig på att växla till 2'an! Ojoj, inte illa när man varit livrädd att sätta sig bakom en ratt :) haha.

Nä, nu blir det lite riskakor och en film och sen sooova :) &jag har sovmorgon också, så gött!
Godnatt!


första gången!

Oh, gissa vad jag har gjort idag? Jag har övningskört, för första gången! haha det var rätt ballt :)

gör mig 18!

Nyss hemkommen.. Har spenderat hela kvällen tillsammans med Ina :) Blev lite käk, fixade till henne för hon skulle ut lite senare. Själv är man fortfarande bara tråkiga 17 år, men om 18 dagar.. oh yeah! :) bättre sent än aldrig i guess! Nä, nu ska jag slänga mig i sängen och glo på filmen som jag snodde av Ina och käka min kycklingfilé med ris :) Godnatt gott folk

Tillbaka i helvetet

I går började skolan.. Vad kan man säga? No comments tror jag.. Det enda roliga var att träffa alla igen, sen vet jag inget mer som var roligt precis.. Man får väl försöka kämpa och hålla ut, bara ett år till, men det är ju typ ett år för mycket.. Men efter skolan blev det lide roligare iallafall, stack hem och fixa lite sen åka till Helsingborg med Nina,Filippa och Sanga :) Först blev det käk och därefter bio På smällen såg vi, rekommenderar den! Rätt sjuk :) haha. Sen var det bara att bege sig hemåt och sova och idag var det ännu en skoldag, dock sovmorgon så det var skönt. Kom hem, sov lite sen vare mat som gällde och mamma infomerade att hon såg en fin skinnjacka på Familia tidigare idag i min storlek så vi pös såklart dit :) Blev också en sjal och en tröja.. Aldrig fel!
Annars idag ska dom flesta till Malmö, men inte jag.. Är rätt festsugen nu, men nä.. ska hoppa in i duschen nu och sen slänga mig framför tv'n.

Bye :)

ett måste!

Timbaland feat. One Republic - Apologize
Fergie - Big girls don't cry


sjukligt bra :)

klippt mig ännu en gång

idag klippte jag mig ..... 


mm precis .. jag berättar vad jag själv tycker om det när jag har vant mig haha

för mycket av det goda!

Festade igår som sagt.. Ibland undrar jag vad man egentligen håller på med och hur man lyckas med vissa saker.

- snubblade över ett järnrör så föll pladask ner med huet i marken. haha, blev ett gott skratt!
- åt kräftor för första gången i hela mitt liv. usch, jätte äckligt!
- kissade jättenära en strömkabel som det kom blixtar ifrån. not good, men jag överlevde, skrämde skiten ut filippa samtidigt, haha.
- bli dödad av blickar av folk jag inte ens känner.
- alkoholen flödade alldeles för mycket.


Dagen efter:

- en fet spink (?) under min fot
- kräk
- träningsvärk i mina armar, vetifan varför.
- tjocke maud > MC'DONALDS! kan ju inte skippa min diet bara för man är bakfull, eller vad säger du Egoina? :)

Alltså blev det lite för mycket igår, men roligt hade jag :) tack rasmus och graba!

Nu ska jag sova en massa! Godnatt

en ny katt

Titta vad vi fick idag :) Vår lilla Sigge, så söt.



 

burger king

Min frukost idag: Cheeseburgare, glass och cola från BURGER KING! Egoina (vet inte riktigt om jag får använda ditt riktiga namn,höhö) blir du nu stolt över mig? FAST jag har några klagomål: glassen var helt lös, colan kändes avslagen, cheeseburgaren blev dock godkänd, men jag kan glädja dig med att berätta att det inte var från din burger king resturang! jag vet ju hur mycket du älskar att jobba där så jag hoppas du inte blir suris på mig ;)



&idag blir det fest! bye

Godnatt gott folk

Guuud vad händer? Klockan är inte ens 23 och jag ska gå och lägga mig :) Men sen om man inte somnar förren 03 är en helt annan sak.. Tanken som räknas förtusan! Natti

billigt och bra :)

Var på Center Syd idag med systrarna Wiberg.. Vår favoritaffär blev Gina tricot :) Där hittade jag 2 par jeans och dom kostade mig 58 kr.. Ett bra fynd kanske? :)

image131

päronsaft och glass..

image130

.. & det nyttiga fortsätter :)

pizzaaa

image129

Jag är den nyttigaste personen ever känns det som :)

The rain is back

Va treeevligt att regnet kom till oss igår, för det har vi ju inte fått nog av i sommar? Hm... Jag fick iallafall de städat här hemma och de behövdes kan jag lova :)

Efter det umgicks jag med Ina. Vi kollade film, gick ut och promenerade lite och sen blev det ännu en film :) Snart ska jag klippa mig ännu en gång, men hur säger jag inte, blir iallafall innan skolan börjar :) hoppas det blir fint bara! håll tummarna för mig..

haha!

,. - F I L I P P A K ,. får jag gratulera, du är livrädd med stil säger:
vad önskar du dig ?

viktoria säger:
nä, inget

,. - F I L I P P A K ,. får jag gratulera, du är livrädd med stil säger:
man önskar alltid sig nått
viktoria säger:
ja en dodge viper 
,. - F I L I P P A K ,. får jag gratulera, du är livrädd med stil säger:
vad e de t?
viktoria säger:
en bil
viktoria säger:

hahahahahaha

the sun is back

Solen kom tillbaka till oss idag :) och det blir antagligen så imorgon också, mycket skönt!

Har umgåtts med Ina och Jessica i princip hela dagen. Kom till Ina där vi slängde oss på två solstolar och bara dega och efter ett tag blev det ett dopp i deras pool också :) En stund senare kom Jessica och höll oss sällskap också, då blev det matlagning och hela köret och såklart blev det min och Inas berömda wook, underbart :)! Tog ut maten och åt ute i solen och bara njöt! Inas bror  skulle iväg och spela match så vi började röra oss ner till AIF för att kolla, dom har ju dock spelat bättre och domaren kunde liksom bara gått och dött, inge bra alls! Uff, längesen jag skrattat så mycket som jag gjort idag. Helt sinnes :) Ett tag trodde jag nästan Ina skulle slå ner både mig och Jessica, but look.. vi överlevde :) tack så hemskt mycket för denna dag, måste göras om töser!

&Ina slutar jobba kl 06 imorgon bitti, mina planer är att ringa och väcka henne vid 12.. tror ni hon kommer uppskatta det? Jag tror ;) muha!

Bästa låtarna!

Hinder - Lips of an angel
Avril Lavinge - When you're gone

fest fest fest!

Uh, känner mig lite sleten för tillfället. Blev fest både i fredags och igår :) I fredags var det förfest här, sen begav vi oss vidare till Härslöv.. Mm, jag säger samma sak fast jag hade skit roligt! Believe it or not.. Släppte loss totalt med Nina och folk trodde vi inte var riktigt kloka, but after all.. who cares? :) vi hade iallafall jätte kul! Alla blev utslängda innan 12 slaget, men inget ovanligt när de är lokalfest, hade ändå fortfarande trevligt haha.
"Vem pratar du med?"
"Vatten"
"Va?"
"Vatten!"
"MARTIN?!"

hahaha, ett litet internt skämt, så jävla ägd mannen ;D höhö

Anyway.. igår var förfesten i Billeberga hos Danne och Frida.. Efter några timmar av spelande och skrattande and so on satt vi på tåget till Teckomatorp. Vafan är de för ställen vi är på egentligen? haha, men jag hade återigen hur trevligt somhelst. Massa seriöst snack med Johan, haha men det var skoj :) pratade om allt mellan himmel och jord.

idag blir det en slappedag.. Jag ser fram emot kvällen som kommer innehålla chips, dippa och såklart vänner :)

hm?

Vad gör man uppe nu egentligen? Klockan är 08:45 och det är ju sjukt tidigt och jag vaknade ännu tidigare, runt 06:00 tiden. Vad gör man när man går upp såhär tidigt? Käkar frukost, duschar.. tar runt en timme, sen då? Ja, då är jag förhoppningsvis trött och får sova lite :) därför ska jag gå och äta frukost och duscha och sen hoppas på de bästa :)

nya jackan


Idag beställde jag min nya jacka :) fint somtusan

....

Ett litet snack på msn.


Jag: muhaha! du börjar om 2 timmar
Hon: muahaha! och jag blir stenrik och får körkortet
Jag: muhaha! du är fylletaxi
Hon: muhaha! jag kommer vara den fulla så det går inte
Jag: muhaha! du tar hem en massa killar och knullar
Hon: muhaha! LÄTT


.... du är fucked up min vän :)

sol & bad & skriva toyza på ryggar

Som sagt blev det Väla igår.. Hittade en massa jag ville köpa, but no money.. såå tråkigt! Får dra ut mor på en runda snart :) Annars idag blev det mer pressande i solen, mycket skönt! Dock lite kasst att massa moln kom så det blev bara att sätta sig på bussen på väg hem, bråkade lite med mamma när jag kom him och sen vila någon timme och som vanligt bli väckt av att Ina ringer en.. Blev en snabb runda inom duschen och nu får jag se ifall jag pallar gå ut med henne :)

Gjorde en liten repris idag på stranden också.. Denna gången var det Lollo som blev offret!

   <- Lollo!    Tidigare i sommar ..   <- Kim!


Sant att de ska bli dåligt väder imorgon? .. buu, tycker vi inte om.

Massa pressande

Efter att ha pressat hela dagen igår också så bestämde vi oss för att dra in till stan på kvällen för att fira att Alexandra blev 19 och vi drog in till stan, men det blev inget firande av Alexandra, inte av oss töser iallafall :p Blev först in en runda till Speakers där Petraa satt och fotbollsnörda sig framför tv'n ;) När vi hade varit där en stund så drog vi oss till Tycho, där vi satt resten av kvällen :) Blev bara en kall god cider och massa snack, hur trevligt somhelst. Jag och Nina bestämde oss också för att sova ut imorse, men så blev de inte för min del.. Vaknade vid halv 10 och kunde inte somna om, jättevarmt på rummet och massa traktorer utanför som pep satan, hade kunnat vrida nacken av dom allihopa. Jag, Mattias och Emmeli bestämde oss för att pysa till sjöarna en stund, väldigt kallt i vattnet haha.. Det blev dock inte så länge, kom massa moln och solen försvann.. Kanske lika bra, min kropp behöver nog vila sig från solen haha. Och om cirka en timme blir det Väla med Peter och Emmeli, får se om man hittar något kul :)



      
Lillebror & Syster

sol och bad

Nu är det sol och bad som gäller. Lite synd att det inte ser ut så som
på bilden, nere på cement :) haha


sol härliga sol :)

Vilken härlig dag det har varit idag! Jag önskar att alla dagar kunnat vara så.. Har bara legat nere på cement med Nina och Sofie och glassat flera timmar :) somnade också, finns nog inget skönare än att somna i solen, sen om det inte är speciellt bra är en helt annan sak! Blir nog stranden imorgon igen :) synd att det inte varit såhär hela sommaren, men bättre än inget i guess. Resten av kvällen ska jag nog spendera med vännerna framför en film med massa chips och dippa.. gottit!

Åh, igår hittade jag en jättefin jacka i H&M tidningen.. Nu ska jag bara få mamma säga ja eller okej, men det ska nog gå bra :) jackan var dock inte det enda som jag ville ha, sinnes hur många söta klänningar osv. det finns. ge mig allt!

solen är här!

Åh vilket härligt väder det har varit idag :) Blev väckt av syrran som klampa in i sitt rum där jag har bott den senaste veckan för hon har bott hos Peter.. Uppdaterade henne lite om saker o ting och hon berättade hur hennes dag på Liseberg hade varit. Gad, jag vill dit och testa alla dom nya karusellerna! Måste se till att det blir av innan skolan börjar :) Sen spenderade jag några timmar på vår studsi matta, solandes.. Efter dom timmarna blev man lite rastlös och då tog jag min bike och cyklade ut och träffade Nina. Där vi träffade våra pågar, blev en runda inom pizzerian och hem till Nina och krängde en massa. Har varit en mycket bra dag och man har både fått färg på kroppen och ny färg i håret, ja idag blev jag mörkbrun igen :) göttans!

Imorgon blir det bad och sol med Nina och hennes syster :)

Snart börjar det..

Åh, nu börjar jag få rätt så mycket ångest.. Skolan börjar närma sig, inte ens en månad kvar av lovet. Jag undrar hur jag ska klara ännu ett år.. Jag är helt förvånad att jag ens klarat dom 2 första åren, går samhäll och det säger ju allt. Jag ska slå ner varenda lärare om dom plågar oss lika mycket detta året kan jag lova :) men vi får inte glömma att detta faktiskt är sista året.. SISTA året! helt sinnes.. kändes som man gick på grundskolan förra veckan. Den 13 juni 2008 är det jag som står på den underbara trappan inne i stan på torget. Jag längtar redan röven av mig, haha! Det blir dock fredagen den 13, hoppas allt kommer gå vägen ändå ;p

Tillbaka till nuet..

Igår var vi ett gäng tjejer hemma hos systrarna Wiberg. Blev några öl och massa spel :) hade sjukt trevligt. Lite konstigt att man inte gör det oftare. Blev snack om att dra upp till Liseberg någon dag snart innan skolan börjar, hoppas bara att det blir av också :) några år sen man var där sist.

Vad händer idag då? ja, det var en bra fråga, får se helt enkelt :)

Nä, nu kallar duschen! bye

Viktoria

- om mig och min vardag

RSS 2.0