Övningskört

Har precis varit ute och övningskört en timme, det gick väldigt bra faktiskt, så det känns skönt! Hade dock velat köra hela tiden så kan jag bli klar med skiten :p Men kanske borde skriva in mig först, haha. Ska alldeles strax gå och vila mig lite, pga min allergi så har jag en mycket svullen hals och öron som värker. Någon som kan tycka synd om mig? :)

Nina åker snart ifrån mig!

Mamma kom och hämtade mig för ett tag sedan, bestämde mig för att åka hem idag ändå. Men när jag väl frågade om vi kunde ut och övningsköra lite så orkade inte hon?! Mah :p Inte snällt! Ina ringde nyss också och frågade om jag skulle med in till stan och gå en runda, men det pallar jag inte hehe. Funderar dock på att ringa Nina och höra om hon vill ses en stund, känns som det var väldigt längesen man såg henne, och nu på lördag kommer hon också lämna mig här ensam för att åka till Turkiet. Och då är dem två bästa booorta.. usch! Men som tur är, är hon hemma igen till den sista dagen på karnevalen :) Då ska det festas! Visst bästis?

Bilder från i fredags

Dessa foto är tagna när vi är hemma hos Ina;

           

Och dessa är ifrån Tycho;

         

God morgon!

Japp, jag har precis vaknat, eller för 10 minuter sen. Har sovit rätt dåligt dem senaste nätterna så det var skönt att få sova ut lite. Det var planerat att jag skulle åka hem idag för att övningsköra, men jag orkar verkligen inte :p mamma sa att jag fick göra som jag ville, it's my life. Har dock lite dåligt samvete för jag har lovat att ta tag i det, men imorgon... imorgon mammi, promise! Så som det ser ut nu så lär det bli ännu en kväll här.

Och nu kallar frukosten :) Ha en bra dag!

Varmt bad på gång

Efter att ha tittat på lite filmer och ätit mat så ska
jag hoppa ner i ett varmt bad :) skönt ska det bli!


Min fredag kväll

Usch, mår inte riktigt bra idag. Ina övertalade mig igår att festa lite! Förfesten blev hemma hos henne där vi spelade en hel del kubb :) Sen blev det bara skitsnack och lite sånt. Hennes polare körde oss in till stan där vi gick till Tycho, det var en helt okej kväll! Blev bara lite för mycket av det goda, men det är slag man får ta. Filippa hängde iallafall med mig till Jonas lägenhet där vi käkade nattamat och sen var det dax att sova.

Tittar just nu på Rädda Willy på tv'n. Tårarna bara rinner hela tiden :p så himla sorglig film! Just det, var och köpte min kamera igår också, det blev dock inte en blå utan en ljusgrön, skit ball faktiskt, så jag invigde den igår så det kommer upp lite bilder imorgon.

Och nu är reklamen slut så ska kurra ner mig i soffan igen och fortsätta titta på filmen. Resten av kvällen/natten tänkte jag spendera här :) Det är skönt att vara ensam ibland. Längtar tills jag kan skaffa mitt eget place..

Mysigt väder

Mysväder just nu :)

Dax att sova

Nu är filmen slut, riktig rolig är den :) Man skrattade så tårarna rann. Det är en film man ska titta på om man är lite deppig, det är en sak som är säker! Ska alldeles strax gå och lägga mig, men först ska jag titta på lite Seinfield. Jag vill verkligen inte sova ensam, jag hatar det! Men aja, what to do?

Hörs imorgon,
Natti!

Digital kamera

Ringde nyss mamma och imorgon ska vi iväg och kolla på en digital kamera till mig :) Hittade en i en tidning idag som intresserade mig, men problemet är att den finns i väldigt många färger :p Den finns i svart, blå, grön, limegrön, orange, rosa och röd. Rosa har jag iallafall bestämt mig för att inte ha, har ägt en rosa mobil en gång i tiden, det räcker :p Funderar på att välja den blåa, cool färg! Vad tycks?


Scary Movie 3

Oh, såg nyss att Scary Movie 3 visas på femman klockan 21:55 ikväll! Den ska jag lätt se :) Ball!


Tar över lägenheten

Har precis kommit innanför dörren till Jonas lägenhet. Och japp, jag ska bosätta mig här dem 2 veckorna han är borta :) Jag har lyckats göra lite vettiga saker idag faktiskt. Först kom mamma och hämtade mig så körde vi inom Ö&B där jag köpte pasta, pastasås, juice och lite sånt för att fylla ut lite av hans tomma skafferi, sedan övningskörde jag lite, men endast väldigt lite, får bli mycket mer någon dag snart, kanske imorgon! Gick jättebra fast det var ett halvår sen sist jag satt mig bakom ratten :p Ina kom och hämtade mig efter ett tag och då körde vi in till Jessica, hämtade också upp Elin och sen har vi varit överallt och ingenstans kändes det som! Vi hamnade iallafall i Råå där Jessica och Ina badade i havet, stupid asses :p skit kallt var det! Sen begav vi oss tillbaka till staden där jag blev avsläppt vid City Gross. Handlade lite pajer, gratänger och sådant för att kunna fylla ut hans frys och kyl också. Kylen bestod bara av öl och smör och jag vill liksom överleva dessa veckor haha. Och just nu sitter jag här, och gör absolut ingenting.. Har lust att sova en timme eller två!

Ikväll blir det kanske fotbollstittande med Ina hos hennes killes polare. Får se om jag har lust till det!


Och käääära syster, LEVER DU ELLER?

Jonas åker

Igår kom Jonas med bilen så blev det att jag följde med honom in till stan igen. Åkte hem till hans familj där han skulle få sin efterlängtade sill :p Vi satt där ett tag och snackade och sen gick vi hem till honom och där blev det bara tv och massa mys. Sitter just nu hemma hos honom, han stack för ett tag sen, så nu tar det 2 veckor tills jag får se honom igen :/ isch!

Det är så tråkigt och tomt utan dig underbaring!
Jag kommer sakna dig jättemycket
<3

Återbesök hos tandläkaren

Idag var jag på återbesök hos tandläkaren. Och jag kan stolt säga att jag har minskat mitt missbruk av läsk väldigt mycket. Man dricker det då och då, men det måste man få göra :) Fick iallafall plast på de tänder som drabbats värst så det skyddar, men får fortfarande inte dricka läsk, det var hon duktig med att påminna mig om :p Skönt att det är fixat nu.

Har precis tagit en lång skön dusch. Ska alldeles strax gå ut och lägga mig en stund, min rygg håller på att ta dö på mig, vet inte varför jag har så ont. Lite senare ikväll kommer Jonas och lämnar sin bil, den ska stå här medan han är i Grekland (jag vill också!). Förhoppningsvis blir det också lite mys innan hans pappa kommer och hämtar honom.

MOPED TILL SALUUU!

Nyss hemkommen. Sov hos Jonas inatt och när hans alarm ringde vid 05.15 så vaknade jag också till såklart. När han sedan gick så hade jag väldigt svåra problem med att somna om. Det finns nog inget värre än att bli lämnad ensam i en säng när man sovit tillsammans med någon hela natten! Men men, vid halv 9 gav jag upp så jag gick upp och diskade och torkade upp lite överallt för denna man har en typiskt ungkarlslya haha. Gick och lade mig igen 2 timmar senare och lyckades äntligen somna om. Jessica ringde och väckte mig och efter ett tag var det bara att dra sig upp för att möta henne nere i stan. Där blev det lunch på China Palace och sedan efterrätt på Tycho. Väldigt mysigt :)

Ska sticka in till stan igen om ca 2 timmar, ska hem till Jonas och umgås med honom. Sista kvällen vi umgås innan han sticker till Grekland på torsdag. Jag säger att han inte får åka, men han verkar inte lyssna haha :) Nä, jag är väldigt avundsjuk och kommer sakna honom sjukt mycket. Men jag får se det som en bra sak. Nu har jag 2 veckor att ta tag i mitt liv. Börja övningsköra igen och sälja mopeden (!) kanske är på tiden, inte använt den på lite mer än 2 år haha. Någon som är sugen? :) Hör av er isåfall! Och som jag hoppas ni förstår så är det en sån moped som är på bilden härnere!


Lilla Tuwa

Tittade igenom bilderna på datan och hittade denna söta bilden på lilla Tuwa :)
Man kan ju inte bli något annat än en stolt faster!


Vad kan man göra?

Uttråkad..

Midsommar!

Nu har man firat midsommar också! Jag och Jonas blev bjudna hem till hans tränare Henrik och flickvännen Lina. Det var hur trevligt somhelst! Vi käkade mat typ hela tiden kändes det som :p Och så blev det kubbspel (jag och Lina var grymma!) Vi vann med 4-3, men det får vi nog mest tacka Jonas för haha. Förutom det så spelade vi paket spelet. Alla tog med 3 st paket var så slår man två tärningar och får man en sexa så får man ta ett paket och sen när alla är tagna så får man sno av varandra. Medan jag och Jonas gav dem såna skit saker så fick vi helt fina paket av dem, så man kände sig lite dum, men men, riktigt roligt var det :) Efter det var det biljard och lite sånt som gällde, men trött som jag var, så satt jag bara snällt sidan om och tittade på. Därefter var det läggdax och eftersom Jonas hade druckit öl och lite sånt så fick vi sova där. På morgonen blev det frukost och lite snack och sen var det dax för mig och Jonas att åka hem. En perfekt midsommar blev det :)


Mina senaste inköp

Som ni vet så var jag på Väla för 2 dagar sen och då köpte jag detta:

   

En vanlig vit skjorta med trekvartsarmar - H&M
En vit/svart randig klänning - Gina Tricot
Långt halsband med träkulor - Ur&Penn
Armband med svarta hjärtan - H&M
Guld örhängen - Kappahl


Igår kväll stack jag, mamma och Kenneth till Ikea där jag köpte denna fina speglen,
 och så gick vi in på Väla snabbt där jag hittade lyktan på Bossons.



Min lilla sötnos

Har precis legat ute på gräsmattan och gosat med Ozzy, eller ja, han dissade mig tillsist för en pinne som ni ser härnere :) min lilla hårboll!


 

Väla

Tyvärr har jag inte lyckats samla ihop alla bilder från studenten än, så ni får vänta lite till :)

Kom hem för en liten stund sen, har varit på väla idag med syrran och mammi. Var ju tvungen att spendera studentpengarna :) Men några hundralappar fick jag sparat. Kom iallafall hem med en söt klänning, en vanlig vit skjorta, halsband, örhängen och armband, nu får det nog vara stopp med smycken haha. Och vad händer nu ikväll då? Jaaaa, bra fråga.. Tänkte dra hem till Jonas ikväll, men ska nog fråga honom först haha. Nu blev det också bestämt att jag ska träffa Nina en stund lite senare! Jag har saknat dig bästis! <3

Och nu kurrar magen, så det får bli lite käk!

Student 2008!

Nu är studenten över.. Vad kan man säga? Helt jävla underbart var det! Jag fick fira det med världens bästa människor. Vänner, släkt, familj och den bästa Jonas! Det gick alldeles för fort, känns som man inte riktigt hann njuta av varje stund så mycket som man ville. Men nu är över, och jag är fylld av ångest och tio tusen frågor uppe i huvudet som snurrar runder hela tiden. Vad ska man göra nu? Kommer jag få något jobb i sommar? Skulle jag ha sökt till universitet istället? Blablabla.. Men men, jag försöker samtidigt njuta av allting ändå :)!

Bilder under studentdagen kommer lite senare, måste bara samla ihop allt. Men jag tänkte visa er alla fina saker jag fick!


        Ett jättestort smyckeskin i läder. (vem älskar inte smycken?)

    En klocka från Jet Set + 3 st matchande armband.

  Ett par jeans från Miss Sixty och jeansshorts från Red Label.

  Ett jättefint armband från Jonas.

  Örhängen från Pilgrim + ett ballt kort från Ina.

  Salladsbestick, dessertkit, 6 st drinkglas + en karaff.

  Presentkort, pengar och en hel del kort.

  Ett par rosa jätte coola diskhandskar med blommor på. (internt)

Och så fort mamma ger klartecken så ska vi iväg och leta digitalkamera till mig :) Och då blir det garanterat fler bilder här!

Snart så..

Nu är flaket fixat, precis som allting annat, skönt! Imorgon gäller det..

Trött?!

Åh, mina ögon gör ont. Är så sjukt trött. Min kropp fick stryk i måndags, det känns verkligen. Har inte blivit helt kry sen dess, känner mig helt utmattad, men det var det värt för det var längesen jag hade så roligt! Men tyvärr blev studentfesten igår drabbad av det. Gick in, tog min stämpel sen satte jag och Jessica oss på Tycho ett tag sen fick hon skjutsa mig hem till Jonas så jag kunde sova, riktigt skönt var det!

Imorse ringde mamma och väckte mig så kom hon och hämtade mig. Vi åkte till Maxi och handlade det sista till min student. Jag vill inte ta studenten längre.. Har börjat få riktigt mycket ångest, men en bra nyhet är att det ser ut att bli fint på fredag after all! Helt underbart :) Och ikväll ska jag till Ina och bli klippt, ser knappt något för min lugg haha. Sen får jag se vad jag ska göra resten av kvällen. Om jag ska till Beckis koloni eller vad jag ska göra..

Usch nä, nu kallar sängen..

I väntan på skjuts

Idag var det brännboll som gällde! Och jag har inget mer att säga än: IDIOT MEDIA! Det var nog det mest sjukaste jag varit med om när det gäller tävling. Det finns knappt några ord för dem. Små barn.. :p
 
Sitter just nu hemma och väntar på min skjuts, kära Jessica :) Hon var snäll att erbjuda sig att hämta upp mig och köra mig in till stan. Blir inte så mycket till förfest idag, är insläpp mellan 22-23 på Tages, men är fortfarande väldigt sleten sen igår så idag blir det kanske bara en cider eller två! Får se om jag drar till förfesten eller inte.. Men först ska jag tvinga Jessica att stanna vid donkan så man kan handla något flottigt, det sitter alltid fint på dagen-efter-fest :)

Nä, nu ringde hon så nu måste jag bege mig! Ha en bra kväll!

Studentvecka

Vilken kväll igår.. Helt jävla underbar! Tack klassen <3 Ikväll ses vi igen!

Update

Har knappt varit hemma på hela helgen så det har blivit lite kasst med uppdatering. Var dock hemma lite i lördags, men underbara Ina kom och räddade mig! Vi stack in till Tycho för att vara lite sociala. I början var det hur trevligt somhelst, men när fler och fler fyllehundar kom så gav jag upp. Det är inte riktigt kul att sitta där nykter när alla andra är sjukt fulla.. Det kan bli lite jobbigt. Innan jag skulle påbörja min promenad hem till Jonas så blev det ett besök inom pölsemannen (såklart!) och väl hemma hos honom lade jag mig i hans tomma i säng, men det dröjde inte länge förrän han kom och kröp ner hos mig, mys! 

Vaknade rätt sent nästa dag, som vanligt. Då blev det frukost och lite tv och efter ett tag stack vi hem till mig där jag fick duschat och bytat kläder. När vi körde in till stan igen fick vi tvättat hans bil + handlat middag. Väl hemma hos honom blev det matlagning, meeeeega gott och sen ringde syrran och Peter och frågade om vi skulle med och spela minigolf och det ville vi såklart! Jag själv hade inte spelat på många år, och jag måste ju dock säga att jag var grym ;p Nä, men bättre än syrran iallafall.. Hon är kass på allt haha!

Har varit i skolan idag och handlat lite biljetter inför veckans kommande fester. Ikväll är det lärarmiddag som gäller och därefter Tages, men brist på lite pengar så får jag nog hoppa Tages. Men imorgon blire brännboll + Tages :) Och på fredag gäller det, och vi får väl tacka Gud för det jävla regnet som tydligen ska komma? MÖG!

Inflyttningsfest

Lördag idag och jag sitter hemma. Förhoppningsvis ringer Ina snart och säger att hon hämtar mig så jag kan komma ut och vara social med någon. Tråkigt att sitta hemma!

Igår var det som sagt inflyttningsfest hos min syster och Peter. Jag och Jonas köpte nog dem bästa presenterna någonsin haha. Två Tom&Jerry godispåsar, ett sånt rack som man dödar flugor med som går på batterier och en sån mini visp till gräddet i kaffet haha, och varken Emmeli eller Peter dricker kaffe.. Alla verkade ha jätte kul, men jag däremot var väldigt seg av mig så det blev inte så roligt för min del! Vi stack ner till Tycho ett litet tag, men det varade inte så länge, där var sjukt mycket folk ute och jag kände att jag bara ville slå ner alla, så efter ett tag gick jag och Jonas hem och lade oss. Bilder kommer lite senare!


Nä, rastlös! Inaaaaaaaaa.. caaaaaaall me!

Min syster

Haha, jag lyckades få in min syster i denna bloggtrenden. Så det är bara titta in på hennes blogg och läsa hennes coooola inlägg ;p Och här hittar ni henne! Plus att jag bjuder på en bild på tösabiten haha.


image352

Stranden

Solfrossa på gång! Har legat nere på stranden dem senaste 2 dagarna. Har fått riktigt mycket färg så nu börjar man få tillbaka sin färg som man fick nere i Thailand. Man måste ju vara brun och snygg till studenten :)

Sitter för tillfället hemma hos syrran. Hon ringde efter jag hade varit på stranden och tvingade mig mer eller mindre hem mig till henne för att vara sällskap :p Har käkat rulle från Rhodos, mega fint! Och nu är det bara tv som gäller. Jonas lär ringa snart och då ska jag sticka till honom, ska bara slänga mig i sängen direkt och sooova. Man blir sjukt utmattad efter ha legat på stranden hela dagen så det ska bli skönt!

Imorgon ska han och jag iväg och handla present till syrran och Peter som har inflyttningsfest på kvällen. Ska bli kul! Blir massa smörgåstårta med räkor, finns det något bättre? :) gottit!

Snart studenten!

Nu är jag nyduschad och fin! Det känns som man har fått en hel del färg, men så känns det alltid när man står i duschen.. Har inte riktigt förstått varför det blir så just där, lide mysko! Har inga speciella planer för dagen, har bara tänkt att ta det lugnt. Hade betygsamtal i skolan idag också, blev rätt nöjd med dem man fick veta, men något ämne hade kunnat varit högre, but what to do? It's over now :)

Vaknade väldigt tidigt i måndags morse och det bara slog mig: jag tar fan studenten nästa vecka! Det är helt sjukt! Nu har man gått i skolan i 12 år och nu ska man få själv bestämma om man vill läsa vidare eller gå ut i arbetslivet. Det låter alldeles för vuxet för min del.. haha. Jag tror jag inte är riktigt redo för det än. Eller det kanske jag är, det är nog bara rädslan att inte hitta något jobb som tar över. Det löser sig! Det får man hoppas iallafall!

Sol!

Aaah, vilket underbart väder :)! Har legat ute och pressat i några timmar, ett litet tag till får det bli! Love it!


image351

Viktoria

- om mig och min vardag

RSS 2.0