Julafton plus annat..

Tiden går fruktansvärt fort, alldeles för fort. Man hinner knappt njuta av stunderna.. Julafton har redan passerat, som var helt perfekt :)! Trevligt folk plus maten man avgudar och det är inte svensk mat (tack&lov) utan vi käkar alltid dansk julmat. Finns det någon godare mat? Jag åt och åt och åt.. Det är nästan årets höjdpunkt, enligt mig. Nu till julklapparna.. Jag hade önskat mig högtalare till min data för högtalarna (om man ens kan kalla det så) som är inbygga i en bärbar är inget att skryta om precis. Dom skulle jag få efter julen, men fick dock en hel del andra presenter och jag blev mycket nöjd!
Dom senaste 2 dagarna har jag och mammi varit ute och kollat rean.. Så sjukt mycket folk, men jag hittade en del kläder. plus att jag har också fått mina högtalare så just nu sitter jag och dunkar musik och kan höra musiken högt och tydligt ;p wii!

Idag har jag solat med syrran.. så skönt är de! & jag hoppas vi kommer ha möjlighet att kunna sola en gång i veckan. Pengar är det sista jag har nu.. Meeen, det får fixas på något sätt.



På söndag är det nyår! Undra vad för sjuka grejer det kommer hända denna gången..

what a night

Ja, vad finns det att säga om gårdagens händelser då? haha, en massa. Allt började med att det var en liten förfest här hemma hos mig med Nina, Hampus och Mathias. Underbara människor så det kunde inte bli något annat än väldigt trevligt! Min kära mor körde oss till Häljarp där vi mötte Simon och Mari på skolan, och sen drog vi vidare till Tuhk. Så sjuk kväll! både på ett bra och dåligt sätt. Det bra var att där var trevligt folk och man skrattade en hel del, men det dåliga var att de blev lite små tjaffs mellan vissa och jag själv är inte helt oskyldig. Tusan också.. hehe, men sånt händer lätt. Jag lyckades också sätta min stol på min fot och därefter sätta mig ner och nu förstår ni varför jag har ont i min fot. Händer väl alla? de hoppas jag annars vore de lite pinsamt att dela med mig om händelsen.
Ja, och idag har man mått uselt.. Åh, det är inte ens värt det!

Vi människor är rätt dumma ändå.



                                                           142386-6
                                                                BALPRINS & BALPRINSESSA!

älskade älskade jullov

Mitt jullov började dock i tisdags, efter skolan. Idag hade vi egentligen matteprov, är de ens lönt? och imorgon är de avslutning. För de första brukar dom vara rätt sega och för tillfället mår jag rätt dåligt. Fråga mig inte varför.. de bara kom. haha! Annars idag har det varit rätt stressigt. Upp halv 7 för att ta bussen 7 till tandläkaren, fick min bettskena. Sen drog jag till min kusin för att städa och tjäna lite money, därefter fort hem och klä på mig och sen vidare till läkaren. Tog blodprov och sånt. Jag är lika rädd varje gång fast jag vet att de knappt känns något.. men men, det gick bra! Efter det drog jag, syrran och mamma till Centersyd. Vi lämnade mamma vid Lindex för att jag skulle finna en julklapp till henne och de gjorde jag också. Sista julklappen.. så skönt att de är över.

Imorgon ska syrran ringa och väcka mig tidigt för vi ska iväg och sola. Första gången för mig att sola i ett solarium.. hähä ;D! hade dock varit härligare att ligga på en strand långt härifrån med 35 grader varmt.



Ne, nu kallar sängen..
godnatt gott folk!

en mysig juldag

Vaknar av att någon sorts av musik sätts på, på undervåningen. Efter mycket vridandes i sängen går jag upp. Jag går ner och då hör jag musiken av jullåtar, ser mamma baka lussekatter, Emmeli och Peter leker med Elise och Jonas jobbar ute i vårt uterum. Vilken julstämming de blev helt plötsligt tyckte jag.. Så otroligt mysigt också. Första gången på många år jag var glad för det var jul, men allting förstördes när jag kom på att jag var tvungen att plugga.. men men, det måste också göras. Allting känns väldigt bra på för stunden. Hade ett stort samtal med mamma och syrran igår också.. det behövdes. Jag hade mycket jag länge har velat säga, men inte kunnat. Så det var mycket skönt! & dom två är dom bästa människorna i mitt liv. Vad som än händer är mamma min mamma och Emmeli är min syster. Får inte glömma att Emmeli klarade sitt körkort i onsdags. Är glad för hennes skull! Så himla kul.. Hon sade för ett tag sen: Nu kan jag hämta dig på fester.  &nu har hon själv sagt det.. hihi!

Ne, nu ska jag ner och kolla tv och därefter äta kinamat. Mums!



142386-5 
ozzy. min vovve, min solstråle.

vi är snälla mot alla

Har varit en sjuk dag idag i skolan. Jag och Danira har varit lika taskiga mot Sebastian, men dock var vi råare idag ;p Allt började precis innan vi skulle ha matte, vi tjabbade och sånt. Vi började då kasta pappersbollar på han, han gick till oss och tog upp en pappersboll från golvet nära oss. Det tillfället kunde vi bara inte missa.. Först stampade hon på hans hand och jag nocka han i huet när han reste sig upp. Men än var inte det över. På engelskan började han kaxa ännu mer. Först fick han ett lexikon kastat på sig av mig därefter kaxade han bara mer, jag tog tag i en pennvässare och 'råkade' kasta det i huet på han och sen kom såklart Danira och kicka han. Haha, längesen jag skrattade så mycket..  Jag tycker om min Danira, vilket teamwork ;p! vi är alldeles för bra.
Imorgon är det iallafall äntligen lussevakan och jag längtar röven av mig. Tagit det lugnt 3 helger så det ska bli riktigt skönt att få släppa loss riktigt! * happy face                             





       142386-4                                               142386-3

Everything

Har inte hänt något speciellt dom senaste dagarna.. Allt har rullat på och så, tycker jag. Hade prov idag, inga kommentarer. Annars hade vi lite kalas här hemma igår för lillbrossan, alla syskon kom hit. Alltid lika trevligt! speciellt att få träffa mina favoriter, Elise & Melwin. Mina godingar! Idag har jag varit i skolan sen 8-16, så segt! Men min grupp för de stora arbetet var bäst, vi hade inte ens börjat och blev klara idag. Ibland har man flyt asså.. Efter skolan drog jag ner till stan för att fixa mina naglar så nu är dom fina igen, tihi.
På tisdag är det äntligen lussvaka, jag lääängtar! :] &jag tackar Karin för hon är bortrest på onsdagen, börjar då runt 12, men får dock se om jag drar dit. Så skönt att jag inte har något till imorgon. Jo, en danska läxa, men strunt samma. &ja,jag har börjat läsa danska. kanske man kommer kunna förstå vad morfar säger? ;p






Jag och Melwin  
Jag & lille Melwin. Han är dock större nu & han är världens sötaste.

En bra dag :]

Ny vecka, innebär nya tag i skolan dom närmaste 5 dagarna. För stunden känns allting faktiskt helt ok. Fick idag reda på att jag har goda chanser att få vg i spanska + att förra veckan tror jag (?), fick jag vg på mitt naturkunskapsprov. woho! Sånt händer inte alls ofta mig, så det är skönt när det väl händer. Som mamma alltid säger: du kan om du vill. Det är så jobbigt att höra det, men det kanske finns en del sanning i det ändå, det är bara det att man inte hinner lägga ner så jättemycket tid på varje prov för man har ännu ett dagen efter.

I helgen har jag iallafall bara tagit det lugnt, hela helgen. Har inte blivit något festande på 2 helger nu. Känns bra och man har sparat pengar på det. Det är ett plus i kanten för nu när lussevakan närmar sig så försvinner alldeles för mycket pengar, alldeles för fort. Massa crazy girls under ett och samma tak, det kan ju bara sluta på ett sätt. Kaos! fast såklart på ett kul sätt. Därefter bär det av till Jägers, skaka rumpan lite. Uff ja, ska blir skitkul!

Nu sitter jag bara och väntar tills mitt älskade Prison Break ska börja.. 




142386-1

full fart idag igen

Har varit iväg med mamma idag igen. Jag blev väckt vid ett-tiden, när mamma frågade om jag skulle med till Ekohallen och såklart ville jag det. Vi hittade flera julklappar till folk, &till mig också såklart. En elektronisk sak med display, som man löser soudoko på. Därefter var vi lite överallt i helsingborg, men tillsist hamnade vi på Väla igen där jag fick mina älskade kawasaki skor! wiiie. blev så glad, men mindre glad blev jag när vi kom hem &jag kom på att vi måste läsa ut vår bok till måndag.. har jag ens börjat? ne.. jag är trött och har haft huvudvärk i flera dagar. Måste fantamig vara något fel, antagligen skolan.. Nu ska jag slänga mig på soffan och vänta tills filmen börjar på kanal 5, 'dum och ännu dummare' och mitt enda sällskap blir min godispåse. ska bli fint.. den är tyst och gör mig glad. :] hähä.


ge mig lussevakan. sjukt de kommer bli..

trötta fötter

Hm, blev tydligen ingen skola för mig idag. Ellerja, jag kom till mitt indval som nu är danska, men kärringen kom inte! usch.. finns inget värre än de när man har pallat sig upp klockan 6 för att kunna ta 07.20 bussen till skolan. Tänk hur mycket tid och ork man offrar för skolan och lärarna. Det värsta är att det inte ens är värt de ;p Men iallafall.. Jag kom hem tillsist efter att Danni försökt hålla mig fast i skolan så jag skulle missa bussen. Jag hängde med Mamma till Helsingborg för att Ozzy (vår hund), skulle gå på ett gåband. Efter det åkte vi hem. Ett par ska hyra vår söta lada för att ha saker där, dom ska resa runder i thailand &överallt förtusan, i 6 månader. Jag vill också! Mamma fick iallafall massa cash av dom, så vi drog såklart till Väla ;D. Såklart hittade man knappt något, dumma väla! Älska Centersyd.. Jag hittade smink och ett festlinne till lussevakan. Alltid något, men ska till Centersyd nästa vecka,hade jag planerat. Men med vem, vet jag icke. Någon? :]



Ne, nu ska jag ner och gnälla hos mamma över min magont. hihi, bye!

Viktoria

- om mig och min vardag

RSS 2.0