Over her dead body.

Nu har jag fått i mig äggröra samtidigt som jag tittade på Over her dead body, som var en väldigt mysig film :) en rätt så typisk kärleksfilm med lite roliga inslag. Jag rekommenderar den. Men nu är det slut med att lata sig, disken kallar! 

puss&kram,

Massa skratt och vin.

Söndag morgon. Jag har inte riktigt tittat ut från fönstret än, men det verkar vara väldigt grått och trist. Eller ja, trist tycker jag dock inte, jag älskar att det är sånt riktigt skit väder ibland. Då behöver man inte gå ut genom dörren :) Jonas körde iväg för att vara på ett träningsläger att par timmar så jag har lägenheten för mig själv och bestämde mig för att inte sova bort hela dagen.

Nu är iallafall helgen snart slut.

I fredags hade jag en riktig mysdag med söte. Vi åkte till Väla där vi först åt kycklingsallad till frukost på Graffiti (mums!), sedan skulle vi leta lite julklappar och jag hittade en till mamma, så nu är typ alla klara.. skönt! När vi kom hem så kollade vi på film, samtidigt som vi fick reda på att det snart skulle ta slut mellan oss (?) :p Det är såå härligt att folk vet mer än vad han och jag gör. Jävla människor alltså! Iallafall.. efter filmen så lagade han jättejätte god mat så efter det orkade vi inte göra något annat än att ligga i sängen och kolla på film. Kvällen slutade dock med kudd- och vattenkrig. Underbara fredag :) fan vad jag tycker om honom.

I går blev det 20årsfest hos Jonas kusin. Okej.. Jag är långt ifrån bonne jämfört med dem :p haha! Vi åkte runder och letade efter gården i typ en timme, men tillsist hittade vi haha. God mat bjöds det på! Hela kvällen satt jag och Linda med vårt vin och blev lite små fulla, vi hade riktigt roligt haha. Det blev också bestämt att vi skulle ut och festa nästa fredag, men för någon minut sen kom jag på att jag hade planerat annat. Vi får ta det så fort vi får tid Linda! :)

Ojdå, det blev mycket text.. 

 

En liten överraskning till Jonas.

Nu har jag och Jonas mamma fixat och donat i hans lägenhet. Satt upp söta julgardiner, ljusstakar och lite sånt :) Mysigt blev det! Så strax när han kommer innan för dörren får han sig en överraskning hehe. Nu längtar jag bara till julafton!

Min onsdag.

Idag har jag jobbat, pluggat, hjälpt mamma att handla mat och köpt julklapp till min kära syster! Duktigt va? Nu ska jag kolla om det finns något bra på tv. Förhoppningsvis är det de, och till det blir det chips och dippa :) Ha en bra kväll!

I heart music

På tal om festen så lovade jag Rebecca att tipsa om lite musik då och då, som jag redan gör med filmer :p Ja, vissa uppskattar det iallafall!

Jordin Sparks - Tatto (tröttnar aldrig..)
Pink - Sober och So what
Brandy - Right here departed
T.I. feat. Rihanna - Live your life
Beyoncé - If i were a boy
Lady GaGa - Pokerface
Darin feat. Kat Deluna - Breathin' your love
Hani - Wait forever
Laurent Wolf - No stress
Takida - Handlake Village



Här är några låtar jag tycker om. Jag vet, mest R&B, but i love it.

Vi alla tycker väl om bilder?



Haha, söte Becki ;) Dags för maud!


Adam kanske?


Ena sidan av bordet..


andra sidan av bordet.


Haha, jag tyckte om min bordsgranne ;p Jag och Emil!


Serious talk? Födelsedagsgrisen och Malin.


Malin och sötaste Rebecca.


Jag och Rebecca pussas. Jag vet, världens finaste mössa!


Kramkalas!


Happy people :)


Vi avslutar inlägget med en bild på Anthon och Figge
när dem myser lite!

Jonas.





Jag tänker aldrig släppa taget om dig. v

Kung Fu Panda är världens sötaste.

Just nu befinner jag mig hemma hos min syster. Jag satt på körskolan och pluggade i några timmar och därefter blev det lite jobb. Hon spelar Kung Fu Panda på sitt Xbox förfullt medan jag sitter här och läser lite bloggar. Det här med bloggar börjar nästan gå överstyr..

Iallafall, när hennes tvätt är klar så ska vi åka hem till Asmundtorp :) Jag lägger upp lite bilder från i lördags då.

Jag slapp ligga vaken hela natten.

Passet igår var 10 ggr jobbigare än förra gången. Jag antar det är för att jag kommer ihåg stegen och då pressar man kroppen ännu mer, vilket jag älskar att göra. Igår kväll när det var dags att sova så insåg jag efter ett tag att jag kommer ha problem med att somna denna gången också, men efter några timmar lyckades jag faktiskt somna :) Nu har jag dock varit vaken sedan Jonas åkte iväg till jobbet, alltså sedan kl 5 imorse och vet ni? Jag är pigg.

Det är planerat att om ca en timma kommer jag sitta på körskolan och plugga, men först, frukost.

Måndag = träning med Linda.

Fick först ett sms och nu en kommentar från Linda där hon påminner mig om att om ca 3 timmar kommer jag stå och svettas på Friskis och Svettis ;p Och självklart kommer jag göra det haha, men inte ensam ;) Det ska bli skönt att röra på sig, speciellt nu när man i denna sekund sitter och kränger Cheez Ballz! Jag funderar t.o.m på att följa med henne och köra Step någongång, fast att det ser rätt svårt ut..

19årsfest.

Fan va rolig kvällen var igår! Det var 19årsfest för Charlie och Sandra. Dem bjöd på jättegod mat och bra musik. Vad mer begär man? :) Tack för allting! Efter dem försenade taxibilarna kom vi äntligen ner till stan där det var hur kul somhelst. Kvällen slutade hemma i Jonas varma säng, myspys. Bilder kommer nog upp imorgon.

Nu är Jonas iväg och tränar, tänkte sätta igång en film, är rätt så seg i kroppen idag. Senare ikväll blir det bara kinamat och massa mys. En perfekt lördagskväll!

Man blir lite irriterad kanske?!

Min nerv i min arm har hoppat i 2 veckor, det slutar fan aldrig. Jag har bett alla att smälla till mig så nu är jag sjukt öm där också haha. Finns det inget man kan gööööra? Innan jag sliter ut skiten..

Brittan förtusan!

Sitter och lyssnar på Britney Spears nya låt, Womanizer. Först tyckte jag inte om den alls, men efter man har lyssnat på den några gånger så blir den bara bättre och bättre. Någon mer som tycker om den? :)

Lite kläder.


Denna tröjan köptes på Carlings. Jätteskön och rätt cool med ett annat
material i luvan. 299:- (rea)


Världens sötaste t-shirt :) Visst? 99:-, Cubus

En heldag på Väla.

Efter min körlektion imorse så hämtade syrran och mamma upp mig. Vi körde till Väla för att kolla runder lite. Fanns en hel del man gärna ville ta med sig hem, men utan pengar så blir det lite svårt. Fick dock med mig en jättesöt t.-shirt hem från Cubus. Jag tog tillfället i akt och pekade ut lite julklappar också hehe. Nu tänkte jag faktiskt fotografera mina inköp dem senaste veckorna ;)
 

A bad day.

Äntligen är jag på lite bättre humör. Har hatat allt och alla idag, inklusive mig själv, har känt mig som världens fulaste och tråkigaste människa, jag hatar dem dagarna.

Imorse blev det körskolan + plugg, och därefter väntade mamma och lillebror på mig utanför. Vi åkte till Center Syd där det skulle inhandlas skor till Mattias. Efter många om och men hittade han ett par, och jag kom också hem med lite små saker. Det blev ett skärp, en mössa och ett diadem. Mamma hade också någon kupong på hårfärg från Viva så då slog jag till direkt så nu har jag ny färg i håret också, fint somtusan! Viva sviker en aldrig ;p

Om jag orkar så slänger jag in bild på min jacka och min tröja lite senare.. Bättre sent än aldrig ;) eller vad säger ni?

Nu blir det fishpinns ;D mums!

Vafan hände med "jag kommer somna så gott inatt för jag har tränat"?

Jag börjar bli lite trött. Fick bara 2 timmars sömn inatt. Varför vet jag inte, låg och vred och vände mig hela tiden. Irriterad blev man när man såg hur gott Jonas sov sidan om en. Vid 10 imorse så somnade jag och vaknade vid halv 12, sen kunde jag inte somna om. Skulle egentligen till mammas jobb, men min kropp kändes skit konstig. Inte sjuk, men inte frisk iheller.. haha. Nu efter två panodil och en varm och skön dusch känns det bättre! Får väl hoppas att det blir liite mer sömn inatt.

Lika bra att fortsätta!

Jag kan inte röööööra mig haha :) Sjukt ont i mina lår och mage. Träningen igår var hur rolig somhelst, men som Linda sa så blir det roligare efter ett tag då man lär sig stegen bättre. Jag har bestämt mig för att följa med nästa vecka också! Det skadar inte att min lilla kropp får röra på sig haha.

Det var längesen man behövde använda sportbh och vattenflaska.

Snart gäller det haha. Smarte jag glömde ta med mig min bricanyl hemifrån, men vi får hoppas att jag överlever ;D Wish me luck!

Japp, idag ska jag träna.

Så, nu har jag äntligen kommit upp ur sängen. Vaknade helt genomsvettig, dessa jävla drömmar, jag hatar dem.

Måndag igen, en ny vecka har börjat. Helgen som precis har gått har varit jätte mysig. I fredags så skulle Jonas fixa det sista hos Peter och Emmeli, men det tog längre tid än väntat så det blev en heldag hemma hos dem. I lördags ringde klockan tidigt för då skulle jag och Jonas familj åka upp till en av deras släktingar i Halmstad. Det var riktigt trevligt. Vi åkte till bl.a. två second hand butiker, gick en runda runt hennes kvarter, pratade och åt jättegod mat :) Igår blev det bara filmmys, som vanligt hehe. Såg Wrong turn, Awake och Step Brothers. Awake och Step Brothers var riktigt riktigt bra! 
 
Lite senare ikväll så ska jag och Linda iväg och träna. Jag ser fram emot det, det kommer bli skitkul! Kommer dock inte kunna röra på mig på 2 år sen :p

Jag hoppas ni överlever.

Inte skrivit på några dagar nu. Jag känner inte för att skriva en massa nu iheller, så det får blir imorgon istället :)

Pannkakor, me like!

Har äntligen fått sätta mig ner och slappna av lite :) Mamma hämtade mig hos Jonas i morse. Var hemma 5 minuter sen bestämde vi oss för att åka till Lund för hon skulle titta på lite saker. När vi närmade oss Lödde så bestämde vi oss för att svänga av för att se om den nya Outlet affären var öppen, och det var den. Fanns rätt mycket, men inget inhandlades, så pank som man är.. Imponerade iallafall på mamma med min fickparkering haha! Gick inom Carlings för att hälsa på syster, och där hittade jag en fin mysig tröja :) Det får bli julklappen från morfar haha. Och nu ska jag ner och titta på mamma när hon gör ärtsoppa och pannkakor, gott ska det bli!

Äntligen fått köra vår Dodge en längre sträcka!

Nu har jag kommit hem. Har varit iväg och handlat med mamma. Jag körde vår Dodge Nitro heeela vägen till Center syd och sedan hem igen :p Det var jävligt roligt! Finns en viss skillnad på den och min lilla fiesta haha. Det var dock lite läskigt för att bilen är så himla stor, men det gick bra. Mamma kommer få sitta sidan om härdanefter ;p Ikväll så ska jag och Jonas hem till Peter och syster. Jonas skulle fixa deras golv och sen ska dem bjuda på god middag!

...

Jag hatar att vara på dåligt humör.
Och speciellt när man inte vet varför man är det.

Många, många bilder.

Äntligen kommer det bilder ;D

På förfesten..


Carro, Adam och Malin


Beckibus och Oscar


Sist, men inte minst! Sandra :)


Carro porrar sig..


..medan Becki fular sig haha
!

I taxin..


Malin och Becki! Så söta!


Haha, söte Adam!

Nu är det dags att bowla..


Becki viftar med pengarna ;D


Jag var den enda som fick cpnamn på våra 2 banor.
Svampen! Internt..


Jag och Sandra. We're soo hot ;p


Becki och Adam gör sig redo.


Älskar denna bilden! Haha, alla är mega glada :D


Jag tror Adam gjorde en strike.


Alma och Charlie kom också ett tag.


PEACE!


Töserna! Fan va alla ska vara blonda då haha.


Nu har jag fått i mig fiskbullar, finfint. Ska hoppa in i duschen nu tänkte jag :)

Städgalen.

Jag har nyss tittat klart på filmen Juno, som var en jätte söt film :) Lägenheten fick sig en omgång av dammsugaren innan för Jonas var återigen duktig med att gå in med leriga skor haha. Ska alldeles strax diska och sedan ska jag spela Sims 2 som Linda nyss kom med!

Ni tror säkerligen att jag är ett städfreak och ja, det är jag, men bara ett litet ett. Det blev jag väldigt tidigt, när jag var yngre var jag riktig pedant, men det är verkligen inte så illa längre :p Jag har mycket fritid nu när jag inte har något heltidsjobb och städning är ett väldigt bra tidsfördriv som jag alltid har tyckt om. Ja, tro det eller ej, det finns människor som tycker om det. Jag hjälper till väldigt mycket här hemma hos Jonas. Han ställer upp jätte mycket för mig, och jag gör detsamma för honom. Det handlar om att ge och ta.. inte sant?

My best friend.

Nu har jag varit på körskolan och sedan jobbat lite. Ska sätta på en film strax :) och lite senare kommer mamma och hämtar mig för då ska jag hem! Ikväll ska jag träffa min bästis som jag har saknat jätte mycket. <3 Bästa vänner då, nu, alltid.


Åhus '06

Midnight Express.

Förresten, måste ge ett filmtips om en film som jag och Jonas såg igår kväll, men som jag också sett en gång innan. Midnight Express. Den handlar om en tjej och en kille som har varit på semester i Turkiet och som skulle hem till USA. Killen försökte smuggla ut knark, men dem tog honom. Och fängelset i Turkiet är ju inte som här i Sverige precis.. Ni måste se den!


Min lördag och söndag.

I lördags blev det som sagt fest. Oh så roligt jag hade :) Blev först lite förfest hemma hos Sandra, sedan tog vi taxi ner till bowlingen. Där blev det väldigt mycket skratt och god dricka med världens bästa folk! Oscar tappade bowlingklotet så det var nära på att studsa rakt upp i hans huvud och jag lyckades klämma mina fingrar mellan kloten flera gånger haha. Efter 2 timmar av spelande begav vi oss ut, och ja.. Det var helt okej! Lite innan ett hade jag följe med Thulle och Sofie som precis blivit sambos :) och som också bor väldigt nära Jonas. Kanon ju! Så vid ett kröp jag och Jonas ner i soffan och kollade på film, men det tog inte så lång tid innan jag somnade i hans famn. Perfekt avslutning på kvällen.

Igår var det farsdag som ni nog alla visste. Jag, mamma och syrran gick ner till pappas grav och lade blommor och tände ett ljus. Det gör alltid så hemskt ont i hela kroppen varje gång man är där. Du försvann alldeles för tidigt. v Vi saknar dig.

Dagen avslutades hemma hos Jonas familj där det blev sjuuukt god mat och äpplekaka :) Underbart gott! Hela kvällen var verkligen jätte trevlig och alldeles strax ska jag sätta på en film som jag lånade av hans mamma. Så nu ska det bli lite frukost, sen ska jag kurra ner mig i sängen.

Paaaarty!

Nu är min lilla kuvertväska packad med kamera, pengar, läppglans och andra nödvändigheter inför en utgång :) Mamma ska alldeles strax köra mig in till Sandra där vi ska vara ett gäng som samlas! Och jag har börjat lite smått med en kall cider, tvivlar inte på att dem andra kommer komma ifatt på 2 sek. Speciellt Sandra, hon har blivit en riktig partyprincess ;) Nä, nu orkar jag inte vänta längre. Over and out!

Den eviga frågan.

Vad ska jag ha på mig?

Denna lördag kommer innehålla bowling och fest.

Fick knappt någon sömn inatt, det har varit en väldigt jobbig natt, sov nog max 2 timmar så jag är sjukt trött nu. Funderar på att gå och vila mig lite innan kvällens bravader kommer igång :) Det ska bli skitkul! Kameran ska följa med så räkna med att det kommer upp bilder i veckan!

God middag på gång.

Just nu håller Jonas på att laga värsta lyxmiddagen till oss! Han kan om han bara vill ;D Det ska bli gooott! Och nu orkar jag inte skriva mer.. haha

Ha en bra fredag!

Snart dags att träffas Mysan!

Om lite mer än en timme så ska jag ut och träffa Nina och Andreas :) Vi kommer nog mer eller mindre frysa ihjäl. Riktigt höstväder nu.. Jag kan tycka det är mysigt med höst, men all blåst borde försvinna. Och nu skrev Mysan till mig på msn, fan vad jag saknar den tjejen!

BILDBEVIS; Mamma fick träffa Håkan ;D

Roliga saker på gång!


Helgen är fixad. Imorgon blir det nog bara mys med söte, men på lördag blir det boooowling! Yeay! Fan va kul det ska bli! Grym är man också, so watch out ;)

Det tog 5 minuter att hitta en kappa till mig.

Jag har precis varit på den snabbaste kappa-jakten någonsin :p Jag och syster gick ner i stan en runda för att se om där fanns någon fin kappa som jag kan ha nu i höst. Och det gjorde vi, hon hittade en direkt till mig och den var jättefin :) Vill man hitta något fint, väldigt snabbt så ska man ringa henne haha. Tack så mycket för hjälpen, nu slipper jag använda min kappa från H&M som 98% av Sveriges befolkning använder. Måste dock hitta ett snyggt skärp till den också, så ni får se en bild på den när det är fixat!

Jag sover alldeles för mycket.

Godmorgon.. man borde inte sova såhär länge.. Inte bra för en! Men jag vaknade iallafall på ett strålande humör :) fast att mamma har ringt mig tusen ggr och väckt mig, men det var bara för att höra om vissa saker hon hade hittat på båten, och då får hon gärna ringa ;p Nu ska jag äntligen få min parfym som tog slut för några veckor sen. Har använt DKNY - Be Delicious, det lilla gröna "äpplet", men ingen klår Brittans ;)


Nu skriker magen efter lite mat. Och förresten.. jag tog ut min navelpiercing igår. And i don't regret it :)

Till Rebecca ;)

Filmtips: The Ruins

En jättetrevlig kväll med Linda.

Nu har jag och Jonas precis kommit hem till honom. Jag och hans syster Linda följde med till hans träning för att titta, men det blev inte så mycket tittande tyckte jag haha. Vi satt och pratade om precis allting, det var riktigt riktigt trevligt! Väldigt skönt att få prata av sig lite plus att det var väldigt kul att lära känna henne lite mer :) En väldigt go tjej!

För tillfället gör jag inte så mycket. Sitter här och dricker min fanta.. Ska nog gå och göra Jonas sällskap framför tv'n!

Äcklig.

För någon dag sen läste jag ut en bok, Äcklig. Den var jättejätte bra, men samtidigt riktigt hemsk. Hur bra har man inte det egentligen? Alldeles för bra om man jämför med så många andra som har föräldrar som misshandlar en, berättar hur värdelös man är, får knappt någon mat eller nya kläder. Själv bor man på en stor och fin gård med en helt underbar familj. Tyvärr försvann pappa alldeles för tidigt, men min underbara mamma finns här som ställer upp i vått och torrt. Som ger en kläder och saker fast man har tillräckligt av det. Och ändå kan man bli skit sur för man inte fick dendära tröjan..

"Du är en äcklig hora. En äcklig, äcklig hora, sa mamma och dunkade mitt huvud mot dörren."
- läs den!

Hatar att komma ihåg mina drömmar.

Alarmet ringde vid 10 imorse, det var nog första gången jag blivit glad att den gjorde det. Jag hade en hemsk dröm, (ovanligt? nä.) men jag blev inte så glad när jag insåg att jag inte hade min söte sidan om mig. Fan alltså, en dröm kan förstöra flera timmar för mig :p Hela humöret sjunker på nolltid.

Meeen nu ska jag laga lite god frukost och mysa med Ozzy. Den vovven lyckas alltid göra en glad :) my cutiepie.









Kolla vilken liten hårboll :)
Ozzy när han var liten.

No pictures.

Jag vet, ännu en gång är jag dålig på att lägga in bilder..

Vi får väl se om mamma får träffa Håkan..

Haha, Rebecca sa: Du borde nog skaffa dig en filmblogg. Och ja, man borde nästan det haha, känns som det är det enda jag pratar om här för tillfället. Men men, händer där inget mer i ens liv så gör det inte ;p

Imorgon bitti tänkte jag faktiskt ta bussen hem och hålla älskade Ozzy sällskap på dagen, nobody is home. Mamma åker till Åland med jobbet, med Cinderella färjan haha. Får väl se om hon träffar Håkan och om han kan lista ut vilken drink hon kommer köpa.. Jag tror han kommer misslyckas :p

Nu ska jag och söte krypa ner i sängen och titta på en skräckfilm ;) Han borde nog aldrig visat mig hur man ladda ner filmer för nu kommer det tittas på mååånga läskiga filmer!

Uppe i varv.

Det har varit full rulle hela dagen sedan klockan 9 imorse. Då gick jag till körskolan och körde och jag gjorde stora framsteg vilket var skönt, efter det fixade jag den sista pärmen så nu är dem klara :) toppen! När jag var klar där gick jag och jobbade ett tag sen gick jag och handlade lite. Och i denna sekund sitter jag i Jonas lägenhet som jag precis har storstädat och vädrat ur.

Så nu ska jag klappa mig själv på axlen ;p höhö. Nä, nu ska jag vika tvätten och sen ska jag äntligen se Titanic med några goda mackor och te!


bye.

Det var alldeles för längesen man såg Titanic.




Jag har velat se Titanic hur länge somhelst nu. Vet inte riktigt varför, men det kan vara för den är så himla bra fast rummet man befinner sig i är fyllt av tårar i slutet :p Så nu är det bestämt! Efter jag har varit på körskolan imorgon bitti så ska jag pysa tillbaka till Jonas lägenhet, krypa ner i sängen och titta på den :)




En kväll full av filmmys.

Jag överlevde natten i fredags. Jag lade mig och läste lite och sen däckade jag (utan att vara rädd, yeay!). Efter ett tag ramlade fjanten också in i lägenheten och såklart väckte han mig med mening och när han kröp ner så var han kall som en isbit. Då ville man bara döda..

Gårdagen spenderades med honom också. Vi lagade mat och sen resten av kvällen kollade vi bara på filmer. Drillbit, The Strangers och War of Worlds. Drillbit var helt okej, det skulle vara en komedi, men den var inte så rolig. The Strangers, jag höll på att pissa ner mig själv varannan sekund, riktigt läskig och War of Worlds är en av de bästa filmerna jag sett, riktigt riktigt riktigt bra :)

Ska alldeles strax hoppa in i duschen. Senare ikväll blir det plugg och ett besök hos Jonas föräldrar!

Ha en fortsatt bra dag.
puss.

Seeeg data..

Usch, är i Jonas lägenhet nu, helt ensam.. Jag är lite rädd efter den skräckfilmen vi såg, Session 9, den var läskig!! Visst syster? Peter tyckte såklart inte det, men det är typiskt killar.. ;p

Väntar på att Jonas ska komma hem, ingen aning om när det blir så jag kanske lika bra kan gå och lägga mig om jag inte skrämmer upp mig själv för mycket haha. Imorgon ska han få stryk också för min data segar somfan för han har laddat ner massa trams.. Får ta och rensa lite innan den ger upp helt!

Nä alldeles för mycket onödigt snack nu ;)
puss&godnatt.

Viktoria

- om mig och min vardag

RSS 2.0