Dags att bli fin.


Tänk att det är nyårsafton idag.. Det är dags att börja fixa sig iallafall! Lägga ansiktsmask, plocka ögonbrynen & sen måla naglarna. Dem får gå i guld & svart :) 

6,5 år.

Nu är vi hemma, mätta & belåtna. Vi stack till Basilika i Lödde och käkade, inte alls samma mysiga känsla som Basilika i Landskrona så de blir nog bara till att beställa hem därifrån nästan gång. Idag har vi varit tillsammans 6,5 år och tyckte därför vi förtjänade att äta ute ;) 

Jag älskar dig min finaste!

Klassiskt turistfoto ;P När vi var på Cypern i somras.

Vårt sovrum.



Har tvättat hela förmiddagen och har nu bäddat rent i sängen med vårt nya påslakan. Hur fint?! Jag älskar det! Så härliga färger.

Tänkte visa lite hur vårt sovrum ser ut:





Får egentligen inte bädda pga min extrema kvalsterallergi, men ibland måste man få! Vi har iallafall lila tema, dock har vi tagit upp de gröna i tavlorna & kuddarna i våra nattdukslampor. Vi är väldigt nöjda! :) 

Shopping i vintersolen.






I förmiddags körde jag & Jonas mot Malmö. Helt underbart väder de har varit dem senaste 2 dagarna! Vi traskade runder ute på gågatan och fick med oss hem en del :)

Påslakan, diskhanddukar och skärbrädor från Åhléns. Diskmedel från Rituals (tro de eller ej, men de är skit bra!), mysklädesset från Cubus & lite olika doftljus ifrån Lagerhaus. Sen hittade Jonas lite kläder också!

Skogspromenix.





Efter all mat & godis som man har krängt dem senaste dagarna så stack jag & Jonas ut till skogen och promenerade. Perfekt väder, solen lös & det var så isande kallt :) så jäkla skönt! Det vädret skulle vi haft igår..

Julafton.

Igår var de julafton (ifall någon missat det?! Haha). Firades hemma hos mamma & Kenneth med hela familjen, dansk jumat & massa paket till barnen :) lite grejer fick dock jag & Jonas också. Får visa dem en annan dag!








Bästa Eddie & Jonas! ❤️

23 december

I tisdags var det den 23 december och då fick dagen börja med ett samtal till min älskade syster. Hon fyllde 27 år och är fortfarande i Australien :( saknar henne så mycket. Men hon hade haft en jättebra dag iallafall - det är huvudsaken. ❤️

På kvällen firade vi jul tillsammans med Jonas familj som vi alltid gör den 23'e, med god mat & bingo lotto. Jag & Jonas hoppades på att vinna en bil, men så blev inte fallet.. (Vi blev jätte förvånade...). Himla mysig kväll som det alltid är med dem! :) Snodde lite bilder ifrån Linda..







Fjärde advent.





Vår julledighet har äntligen börjat! För någon timme sedan var Jonas föräldrar här för lite fjärde adventsfika! Och nu har jag gjort mina tånaglar röda & glittriga - riktigt julfina :) Imorgon ska vi fixa dem sista julklapparna. Inte alls ute i sista minuten eller så.. Jag som alltid annars har jobbat som mest runt julen & fixat julklapparna tidigt i november. Trots att de lär va mycket folk så ska de ändå bli mysigt :) man kanske hittar något fint till sig själv också.. 

Jobbigaste flytten någonsin.

Vilken helg!! Helt galet..

Vaknade upp sjuk (igen!) i fredags. Begav mig till jobbet & klarade mig igenom dagen trots allt. Klockan ringde kanske 07.30 på lördagen, jag & Jonas slängde i oss någon macka & sen körde vi ut till huset i Glumslöv. Gjorde klart all städning inomhus, (halleluja!). Kom hem till huset i Svalöv, käkade lite & fortsatte sätta saker i sin ordning. På kvällen gick vi till Jonas föräldrar där alla blev bjudna på luciafika :) lika mysigt som alltid. ❤️

I söndags ringde klockan tidigt igen, satte oss i bilen & körde ut till Glumslöv. Vi fixade klart i förråd & trädgård & kastade in de allra sista i bilen. Kom hem, lämnade saker i mammas lokal och sen därefter organiserade jag upp hela förrådet... Att min rygg inte gick i sönder är otroligt. Men nu står allt staplat så fint & skrivit på vad som finns i dem. Satte därefter upp granen & sedan var det dags för att få upp tavlor på väggarna osv..

Åh! Inte konstigt kroppen inte vill bli frisk .. Men som vi kan njuta av vår julledighet sen! Som vi längtar!






Orvis har anpassat sig snabbt.

Vi båda var lite nervösa över hur Orvar skulle reagera på att flytta hit. I början så gick han runder och mjauade (såklart) och första natten var ett rent helvete. Såklart ska han vara inne minst 2 veckor innan vi vågar släppa ut honom. Men efter första dagen så hade han redan slutat mjaua, han både kissar & bajsar i lådan, äter normalt & vill gärna busa/leka som han brukar göra :) Vilken lättnad! Vår håriga lilla bebis <3



Han har redan hittat sin favoritplats, i sovrumsfönstret. 

Gångavstånd till många.



Det har varit några riktigt tuffa veckor med massa planering & fix, men nu är vi äntligen på plats i vårt nya radhus i Svalöv. Vi har fått i ordning rätt så mycket & jag har äntligen fått julpyntat som jag har längtat efter.

Innan idag blev de födelsedagsmiddag för lillbrorsan som fyller 21 år idag. Det är bara 10 min promenad mellan oss & mamma. Vi har Jonas föräldrar 30 sek ifrån oss & hans syster 1 min ifrån oss & min ena storebror 15 min ifrån oss. Hur lyxigt är inte de? 

Flytt framflyttad.

Uh, somnade kl 3 inatt & klockan ringde 06.30. Så efter att ha jobbat hela dagen är jag så trött.

Flytten har också blivit framflyttad.. Trodde vi kunde flytta in som senast igår, men tack vare att där är en målare & målar hela radhuset så drog de ut på tiden. Vi hoppas få flytta in på onsdag! Så nu ska vi bara hålla ut i någon dag till. Man blir så trött att komma hem till flyttkaos. 

Men den som väntar på något gott .... :)

Jag igår när jag stack & handla lite julklappar i min ensamhet :)

Viktoria

- om mig och min vardag

RSS 2.0