Filmkväll med syster.

Efter jobbet idag så körde jag hem till mammi och dem för att käka middag :) Mysigt var det! Nu ligger jag i soffan hemma hos syrran, vi har nyss kollat på film, eller jag rättare sagt.. Hon ligger däckad. Men nu ska jag dra upp henne så lilla Dylan få komma ut sen ska jag bege mig till Jonas lägenhet. Skönt ska det bli att sova! Jobb imorgon igen.

Nu;



Morötter, gurka, päron och dippa. Mums!

Dyr dag!!

Dagen idag har varit en mycket vettig dag, men samtidigt väldigt dyr.. Detta är den sista fredagen som jag är ledig på ca en månad så jag började dagen med att äta frukost på Espresso House tillsammans med bästis och efter en stund kom Ina också och höll oss sällskap :) Vi gick en runda på stan och sen behövde Ina gå till apoteket så där köpte man ipren och lite såna saker som behövs. Dem två stack vidare till Elinore medan jag körde ut mot Asmundtorp. Körde ner till hemvården för att skriva på en timlista för jag fick aldrig min lön från förra månaden. Sen när jag kom hem betalade jag mobilräkning och påregistrering av bilen och när mammi kom hem så körde vi till Mekonomen för att jag behövde köpa nya vindrutetorkare till min bil. Dem kostar 85 kr på Ullared (&ja, det är också från Bosch), men nu fick jag lägga ut närmare 400 kr. HRM?! Helt otroligt. Nu skickade jag också över pengar till Jonas för den stora mathandlingen i måndags..

Skulle egentligen köra inom Jysk också och handla handdukar för jag hittade ett par jättefina (&billiga) som hade passat badrummet perfekt, men icke.. Det får vänta :p haha.

Jobb idag.



Kläderna är på, sminket är på och gaddarna är borstade.
Nu ska jag till jobbet. Ha en bra dag.


Halsband från H&M.

Dessa pryder Jonas fönsterkarm nu. Söta är dem.




Dessa två söta lyktor köpte jag idag på Lagerhaus.

En mysig dag med dem bästa.

Jag har haft en heldag tillsammans med mina tjejer idag :) Först så stack vi till Lund. Medan Ina var hos doktorn så gick jag, Nina och Jessica ner till stan, satte oss på Mormors bageri och åt frukost sen blev det en runda på stan. Fick med mig två söta lyktor :) När Ina var klar så körde vi vidare till Entré i Malmö där vi gick runder och kollade och efter det blev det tillbaka till Landskrona där vi satte oss på Espresso House uteservering tillsammans med Marielle med filtar och lite fika. Myspys!

Jonas har stuckit till sin träning nu, så nu ska jag bara titta på tv och sen när han ringer så ska jag börja med mat och sen imorgon är det jobb!

Min nya brombrom bil. Renault Mégane Sportkupé.



Jag har inte orkat ta en bild på min bil, men detta är en sån jag har :) Dock är denna lite stylad, men annars är det en sådan jag har. Och jag älskar den.

Inte så mycket bloggning nej.

I'm alive.. :p

Yeah..

Nu är min bil klaaaar :) Woho! Jag har gått och väntat heeela dagen på det samtalet, och det var inte ens säkert att dem skulle hinna, men det gjorde dem! Nu ska jag bara vänta ett litet tag till sen ska vi köra dit :) Jag lägger dock inte upp någon bild på den idag.

Min första bilaffär.

Idag har varit en bra dag :) Först mötte jag upp Nina som ville komma upp och kolla på lägenheten och sen begav vi oss neråt stan för att möta upp Elin. Vi satte oss på Maddes och käka räkmackor och cookies och mös. Efter ett tag kom Danne och Frida och höll oss sällskap och ännu senare kom Ina.

Vid 15 tiden gick jag bort mot mammas jobb. Vi skulle hämta mina saker hos Jonas och sedan skulle jag, mamma och Kenneth iväg och kolla på bil till mig. Först så kollade vi på en, men den var inte alls i bra skick, men jag blev kär i själva modellen av bilen så vi körde hem för mamma hade sett en precis likadan fast någon annanstans och den befann sig i Oxie så vi körde snabbt dit där. Jag provkörde.. blev kär.. fick ner priset lite.. sen blev den min :) hihi! Jag köpte den av ett företag vilket känns tryggare än av en privatperson. Så imorgon ringer han förhoppningsvis och säger att den är redo för att komma hem till mig. Vuxenpoäng till mig? Jadå. Jag har gjort min första bilaffär.

Jag tänker inte säga vad det är för bil utan det får ni se imorgon :) Men jag kan säga såhär; Det är en pippigul sportbil. Så himla fin är den hihi.

That's life.

Jag är leeeeeedig :) Woho. Så jävla gott, och fyfan vilken vecka det har varit haha, jag förstår inte hur jag har överlevt!

Igår kväll efter jobb kom svärföräldrarna, Linda, Emil och mormor Ethel och hälsade på och Anki kom med världens godaste äppelpaj, MUMS! Och såklart tittade vi på Ensam mamma söker. Emil blev ju överlycklig när dem filmade lite av Billeberga och när dem hade gått och Emmeli och Peter kom så var Peter lika överlycklig haha. Fjantar.

Tänkte egentligen storstäda lägenheten idag, men det gjorde Jonas igår så det slipper jag :) Ska nu äta lite frukost och sen ska jag diska, vika tvätt och sedan ta en lååång och skööön dusch. Sen blir det också letande av bil. Härlig extra utgift... Ingen billig sådan iallafall. But i need a car.

Imorgon är jag äntligen ledig.

Öh. Vaknade med världens påsar under ögonen. Jag tror jag behöver vara lite ledig nu. Ska jobba idag också, men imorgon är jag ledig :)

Min brombrom bil är borta.

Härlig start på dagen idag. Hittade inte min bil, letade på hela gatan, efter tio minuter insåg jag: min bil är stulen. Och ja, det var den. Borta. Jag såg bara glasskärvor på trottoaren. Ringde mamma och sen ringde polisen mamma. "Vi har hittat er bil i ankdammen". Vi åkte dit. Hela baksätet och intstrumentbrädan var borta. Massa kablar stack ut överallt. Härligt. Jag älskar denna staden. Verkligen.

Jag lovar, jag hade kunnat döda dem allihopa.

Kinamat och komedi = min fredag.

Jag klarade av den långa jobbedagen igår också, som jag inte trodde jag skulle :p Jag stack hem efteråt för att hämta lite kläder och sen direkt in till Jonas och då körde vi och handlade kinamat, mums! Efter vi hade ätit och kollat på en komedi var vi båda helt slutkörda så då kallade sängen på oss.

Nu ska jag dricka min c-vitamin ;) och sen ska jag iväg och jobba.

Vill stanna kvar i sängen hela dagen.

Nu ska jag dricka upp mitt glas med c-vitamin i och sedan köra till jobbet. Jag är trött. Vill inte.

New things.








Två stycken flanellskjortor som kommer ifrån herravdelningen från Newyorker och så ett par byxor av 'skinn'. Och så några ringar ifrån Glitter. Btw, jag köpte knappt något i Ullared, bara lite småsaker. Bra va? :)

Min lediga dag.

Dagen igår på jobb gick väldigt snabbt för jag höll mig själv positiv heeela dagen (duktigt va?) Jag stod själv nere på herravdelningen också, Martina låg hemma och var sjuk så det var därför. Dock höll Kajsa mig sällskap ett tag och sen när hon lämnade mig så kom Nora och vi pratade om allt mellan himmel och jord vilket var jättekul!

Dagen idag är det min lediga dag denna vecka. Jag är hemma just nu och hade velat umgås med mammi och ozzybozzy, men dem är på jubb. Ska strax få i mig något att äta sen ska jag lägga på en ansiktsmask som är gjord av choklad ;) Efter det ska jag nog lägga in lite bilder på saker som jag köpt för ett tag sedan. Och senare ikväll ska jag och Jonas iväg till min moster och kolla på deras soffa som dem ska sälja. Nice.

Det är mer än en fulltidare.. NÄ, jag ska inte gnälla!

Nu börjar en rätt så jobbig vecka.. Jag jobbar alla dagar förutom en dag denna vecka. Och alla dagar jobbar jag från öppning till stängning. Bara dessa fyra dagar jag jobbar nu innan helgen kommer bli över 40 timmar, och sen har jag helgen också. Okej. Andas. En dag i taget.

Njuter av lördagskvällen tillsammans den finaste.

Jag hade tänkt skriva om dagarna på Ullared, men jag orkar faktiskt inte just nu. Jonas är ute i köket och fixar maten, det blir förrätt och huvudrätt, gott ska det bli! Jag vill bara njuta av kvällen nu för imorgon är det jobb.. Vad jag verkligen inte vill det.

I love this song.

Beyonce - Sweet dreams

Övernattning i Ullared.

Nu ska jag duscha och sen ska jag faktiskt fixa till på mitt rum. Där ser förjävligt ut för tillfället. Senare idag så ska jag, Jonas och Emil bege oss upp till Ullared där svärföräldrarna och Linda redan är :) Vi har hyrt en stuga så vi ska spendera natten där också. Mysigt!

Jag hatar vinterskor.

Idag har jag och mammi varit på Väla. H&M sålde ut fina trosor för 20kr/st så jag köpte mig tre par sen blev det bara fothålsinlägg som jag ska börja använda på jobb. Jag letade också efter vinterskor, det var 3-4 år sedan jag köpte ett par sist (läs: jag hatar vinterskor). Det finns knappt några fina. Jag ville först ha uggs, men dem läcker in plus att dem inte är så varma som dem ser ut. Tillsist hittade jag ett par som är väldigt bra vinterskor och det märkte man på priset också, men dem kan jag ha i flera år och dem är tidlösa. Dock köpte jag dem inte. Fråga mig inte varför. Jag och mamma körde sen ner på Centersyd senare på dagen, men såklart fanns dem inte där. Men det blir dem iallafall till vinter :) När dem är köpta så är det fantamig nog med shopping. Jag ska spara, spara och åter spara.

Hm, nämnde jag att jag ska till Ullared imorgon? haha. För fjärde gången i år.. Nä, det är mest mammi som har beställt lite saker som jag ska köpa till henne, sen får vi se om jag hittar något litet till mig själv!

Nu ska jag till Centersyd och möta upp mina arbetskollegor Sara och Martina och kanske Nora? Sen ska vi bege oss till Anne där det blir filmkväll!

Hata kvalsteeer.

Hade planerat att jobba på Medborgarskolan idag, men Newyorker behövde mig så jag kom dit vid nio imorse och är hemkommen nu :) Trött är jag också.. Den dumma kvalsterallergin tar död på mig. Man känner sig förkyld konstant och håller i sig hela dagen. Öh. Jaja, imorgon blir det en heldag med min mammi, alldeles för längesen.. Sen på kvällen blir det filmkväll med några av tjejerna från jobb :)

Jonas har stuckit till träningen så jag planerar att ta en lång och skön dusch och sedan hoppa i min morgonrock. Gott.

Bilköp..

Har precis varit och provat bil, en söt liten polo i metallic blått :) Himla fin var den. Jag letar efter en ny bil för just nu hade jag kunnat kräka på den jag har pga att jag inte har någon servostyrning. Dock hade denna inte det iheller, trodde inte den skulle vara så tung, men det var den.. Konstigt att den inte hade det för den var ändå från '98. Så det blir alltså inget köp. Ska nog spara ännu mer och köpa en ännu bättre bil till våren om det inte dyker upp någon fin bil med ett väldigt bra pris snart. Vi får se!

Det finns nog ingen bättre start på dagen än att få ett fint sms av den bästa människan i hela världen.

"Du är mitt allt hjärtat"

Nya saker från h&m.




En vinterjacka och två rosetter till håret.

Jag älskar att laga mat.

Kvällen igår var jättemysig med min bästis och sen kom hennes syster Sofie också och höll oss sällskap :) Vi åt pizza från grandiosa, chips och dippa och gooodis så vi blev rätt så tjucka ;p

Idag har jag och Jonas varit på Rusta och på Ikea. Lite folk? Nja, det var helt sjukt haha. Nu har jag kollat runder på recept.nu och hittat en maträtt jag ska fixa ikväll. Fläskfilé med paprikafräs och bakad baconpotatis. Sen blir det väl bara hyrfilm och mys hela kvällen. Riktigt mysväder är det också..

Ha en bra lördagskväll!

Inte så mycket händer i mitt liv.

Har inte skrivit så mycket på ett bra tag. Hm.. Jag har jobbat en hel del, sen har jag hjälpt Jonas att packa och flytta. Så det är det som har tagit upp min tid dem senaste dagarna. Jag har ju faktiskt också klippt hel lugg som jag hade förra sommaren :) Sen fick jag också Linda till att klippa av sitt hår (efter mycket tjat haha). Ett mycket bra beslut för snyggt blev det!

Sen... ja.. det har inte hänt mycket :p Jag har för det mesta befunnit mig på Newyorker. Ska köra och hämta Nina på sitt jobb sen också, vi ska ha myskväll ikväll med massa chips och dippa. Gott!

Viktoria

- om mig och min vardag

RSS 2.0