Gnälliga jag.

Öh. What's wrong? Började få jätteont i min rygg igår, trodde det var musklerna som gjorde ont, men i morse kände jag att det inte var så. Jag får ont så fort jag andas och det gör ont över hela bröstet och runt hela ryggen, det känns precis som jag har fått någon inflammation eller något i lungorna.. Svårt att förklara, men det känns som det är sjukt därinne iallafall :p haha. Jag överlevde min jobbedag på Newyorker idag och nu är jag hemma. Ringde sjukvårdsrådgivningen, "34 minuter i kö", nätack. Får ringa dem imorgon bitti innan jag kör till jobb, och idag fick jag också massa nya tider att jobba, gott!

Nu ska jag duscha, och sedan köra in till Jonas. Han får ta hand om mig. Fast han alltid försöker vända på det så jag ska tycka synd om honom istället :p

Mat, mys och massage.

Gud vad dagen har känts lång idag. Inte alls kul. Det enda positiva var att Emelie också jobbade :) Jag är helt slut i mitt huvud, så fort vi hade någon timme fri idag så slängde jag mig på soffan nere i källaren och somnade på två sekunder.

Nu ska jag iallafall packa ner lite kläder för imorgon ska jag jobba på Newyorker, och ikväll blir det bara mat och mys med Jonas och jag ska äntligen få min massage som jag hade blivit lovad av honom för några dagar sedan.. Skönt ska det bli. Min rygg är mer eller mindre förstörd igen.

Jobb hela helgen.

Åh, jag ville inte alls lämna Jonas famn innan. Han skulle iväg och träna och ikväll ska jag hopppa in och jobba på hemvården, likaså imorgon. Det känns inte lika kul att jobba där igen efter man har börjat jobba på Newyorker där man får träffa nya människor hela tiden, man måste klä sig fint och sminka sig och vara allmänt fin. På hemvården kan man se ut hur somhelst utan att någon bryr sig :p Men såklart ska det bli kul att träffa alla gamlingar igen! Slutar klockan tio och då ska jag bege mig till Elin där det är lite fest så jag ska dit ett tag och umgås.

Nu tänkte jag faktiskt hoppa in i duschen. Ha en bra lördag! Och ta det lugnt/festa för mig med.

Massa att ta in.

Gud vilken dag det var igår :p Jag fick lära mig att larma kläder, kolla artikelnummer i kassan, hur man "städar" butiken under dagen och hur man reducerar (tror jag det hette? man sänker priser på massa varor). Alla var jätte trevliga så timmarna bara rann iväg, men ont i kroppen fick jag hehe. Jag kommer trivas jättebra! Hoppas kroppen vänjer sig snabbt bara :p

Nu ska jag sminka mig sedan ska jag dit idag igen. Jobb all day long :) Bye!

En dag i Lund.

Nu är jag hemma! Eller hos Jonas rättare sagt. Idag har jag, Nina och Sofie varit runt i hela Lund känns det som :p Nina letade efter en kaninbur och det hittade hon också, åt lilla pancakes. Sedan satte vi oss på ett ställe som heter Aptiten och beställde mat. Världens största pizza förjävelen.. Men gott var det!

Tänkte slänga mig i soffan just nu och vänta in Jonas från sin träning. Resten av kvällen lär spenderas framför tv'n. Det tackar jag inte nej till!

Papperna är påskrivna och imorgon börjar jag. Snabba ryck :)

Nu har jag varit på NewYorker och skrivit på lite papper och fått en rundtur i butiken och fått träffat lite anställda :) Jag börjar redan imorgon och jag är nervös somfan haha. Just nu är jag bara behovsantälld, men det kan alltid utveckla sig till något mer senare i framtiden som jag hoppas! Just nu är jag bara så jävla glad att jag har fått in foten. Jag var också tvungen att köpa med mig en väska därifrån som jag har tittat på länge hehe.. Nä, detta kommer gå jättebra. Det vet jag!

Nu ska jag umgås lite med Niniz, om någon timme ska vi ta tåget till Lund och möta upp hennes syster sen ska vi mysa runder där :)

Snart dags att krypa ner.

Nu stänger jag av datorn. Godnatt everybody :) Sleep well.

Måste åka iväg och titta på dem åtminstonde..


Jag har aldrig riktigt tyckt om riktiga boots, men dessa tycker jag om jättemycket, jag blev faktiskt nästan lite kär. Hur snygga somhelst!

Inget vettigt har gjorts idag.

Det har inte hänt så mycket idag. Jag var hemma och umgicks med mammi som fortfarande är säng/soffliggandes. Duschade, fixade naglarna, hängde upp kläder i min klädkammare gjorde jag också. Nu sitter jag hemma hos Jonas och han stack precis till sin träning så jag tänkte diska och städa upp lite här.

Imorgon ska jag till Newyorker och skriva på papper och efter det ska jag till Lund med Nina :) Någon som vet om det blir sunny tomorrow?

I love my life. Vi är två väldigt lyckliga människor just nu ;p

I förrigår sa Jonas: "Får du jobbet så är det de ultimata för oss." Jag fick som sagt mitt jobb och han vet till 100% att han får flytta in i sin nya lägenhet en månad tidigare än planerat. Allt flyter på för oss båda så igår ville vi fira det! Vi stack ner till den nya resturangen (det stavas inte så va?) Basilika och köpte med oss mat hem. Mmm, så sjukt gott var det! The China Palace har nu förlorat två kunder :p Efter våra tallrikar var tomma så skulle vi gå och titta på hans nya lägenhet. Japp, han sa ja till den innan han ens hade sett den hehe, men den var verkligen jättemysig :)! Och höjdpunkten var balkongen! Den lägenheten han har nu har inte balkong så det har varit hemskt nu över sommaren så vi båda blev nästan lite gråtfärdiga när vi gick ut på balkongen som var så stor och fin och den ligger åt söder = sol heeela dagen! YES! hehe. Det kommer bli jätte bra detta :)

Old picture.


Haha, denna hittade jag på Facebook, en gammal profilbild. Någonstans mellan 2-3 år gammal iallafall.. Den togs med vår allra första digitalkamera. Det var då man fotograferade sig själv en hel del för att få lite bekräftelse genom lunarstorm ;p Långt hår, tuperat hela håret för att sedan slänga på ett didem och en totte så det blev volym i det hela. I remember.. haha.

JAAA!!!

JAG FICK JOBBET! JAG FICK JOBBET! JAG FICK JOBBET! JAG FICK JOBBEEEET!!!!!!!!!!

På onsdag ska jag dit för att skriva på papper sedan börjar jag jobba där. Var? På NewYorker ;D Äntligen!! Enda sedan jag tog studenten har mitt mål varit att få in en fot i den branschen och nu har jag äntligen lyckats med det! OOOH, JAG ÄR VÄRLDENS LYCKLIGASTE!!!!

Så jävla många som har sökt och så var det jaaag som fick det. Helt jävla otroligt! Det känns så himla overkligt!

Kom igen dåååe.

I'm waiting..

I fredags blev det som sagt lite fest hemma hos Nina och Elias. Här kommer lite bilder!














Förfesten avslutades med en uppvisning av Jessica och Ina.
Egentligen Nina också, men hon var urkass ;p Ni är bäst!

Party party!

Några goda kalla cider, bra musik och dem bästa vännerna. Kan det bli bättre? :)

Intervju - done.

Intervjun gick jättebra :) och han var världens trevligaste. På måndag ska han höra av sig så nu kan man inget annat att hoppas.. Tjejen som jag pratade med förra veckan hade skrivit "söt, trevlig, social" på mitt cv så han sa; Det var ju jättebra att du gjorde ett bra intryck på henne också.

Så antagligen gjorde jag ett bra intryck på honom också :) iiiih.. HOPPAS!


Nu ska jag ner i stan och luncha med Nina, Jessica och Elin. Bye!

Taggad!

Får väl börja med att gratulera Peter till sitt nya jobb på Carlings.. (bitch) ;p Nu är jag hemma från avslastning och gott är det! En pizza slängs snart in i ugnen sedan ropar duschen på mig.

Ska packa mina kläder som jag ska ha imorgon också på intervjun. Fan vad jag är taggad! Jag ska få det.

Jobba på denna fina dag..

Dagen började inte som jag ville.. Jag stack hem till Peter och Emmeli för att umgås lite med dem och mysa med lilla Dylan, och så skulle jag få lite kläder, som vanligt ;p Men mamma ringde och berättade att Mattias (min lillebror) hade missat sin buss och idag var hans första dag på gymnasiet. OH, arg blev jag! Så jag fick köra hem fort somfan för att sedan köra honom ut till Svalöv. Sen ville Nina ut och mysa på stan i det fina vädret, men nää, jag ska hoppa in och jobba just på denna underbara dag. Jag vet, jag ska inte gnälla, men jag ska sitta på en tråkig avlastning från klockan två till halv sex. Inte så kul :p men ja, det är pengar iallafall.

Nu kom Peter, Emmeli och Dylan :) Bye!

Yes. Intervju!

I'm back. Jag stack dit och sökte efter henne jag pratade med förra veckan, men hon hade semester? Hm, tack för det. Hon var tydligen den nya chefen så jag fick prata med den andra, så på fredag ville han träffas för intervju :) wiiie. Ett steg på vägen..

Nu måste ni hålla tummarna ännu hårdare..

Positiv. Positiv. Positiv.

Igår stack jag in till Nina där vi bara låg i soffan och degade. Vi var allmänt trötta och hungriga (!) så lite kakor kom fram på bordet. Jag vet inte vad som har hänt med mig, jag är helt kär i choklad och kakor vilket jag aldrig har varit förr.

Är hemma nu. Ska sminka mig och fixa till mig lite, ska köra till det jobbet jag sökte förra veckan som lät så positivt. Hon har inte hört av sig än så jag ville köra dit och höra hur allt går, visa framfötterna lite. Säger hon "tjänsten är tillsatt" så lär jag bli besviken. Jag vet, man ska inte ha för stora förhoppningar, men när det gällde detta så kunde jag inte låta bli. Jaja, mitt eget fel..

Nä, måste försöka va positiv! Lova att ni alla håller tummarna för mig.

Ni vet väl att han spelade fotboll i Asmundtorp innan? ;)

Haha, man kan inte låta bli att bli glaaad :)
Ola Svensson - Sky's the limit

I love my hair!

Wiie, äntligen är jag snygg i håret :) Igår kväll bestämde jag mig för att ringa till Ida's och säga att jag ville reklamera. Jag tyckte inte alls om min hårfärg fast det röda försvann lite efter man duschat. Nu har jag iallafall fått tillbaka mina fina slingor som jag verkligen trivdes med! Ina tyckte t.o.m att det blev snyggare nu ;) Jag är nöjd! Jag hittade också lite produkter jag vill köpa sen.. hihi.

Efter jag hade varit där så fick jag sticka och handla maud till mammi och resten av familjen. Strax ska jag fixa mina naglar, tänkte göra dem fint rosa innan sommaren är helt slut, lite värme ska tydligen komma till oss på torsdag? Och sen ska jag umgås med bästis. <3

Livvi Franc.

Livvi Franc - Now i'm that bitch

Dumma allergi. Värre än någonsin.

Nu är jag hemma. Ville sticka hem ett tag och kolla till mammi och umgås lite. Jonas kom hem igår kväll, dock umgicks vi knappt för han kom hem så pass sent. Så vi käkade pasta, pratade lite sen gick vi och lade oss. Ikväll ska vi iallafall laga god mat och ta det lugnt hela kvällen.

Nu hade jag bara velat krypa ner i min säng och sooova. Min allergi.. Det känns som hela mitt huvud är tio gånger större än normalt :p

Pulver till ditt hår.


Detta köpte jag när jag klippte mig i torsdags. Det är ett pulver som ger ditt hår volym. Man häller lite på benan och så gnuggar man in det och så kan man få hur mycket volym somhelst. Dem säljer ut dem på Ida's för 99 kr, dock fanns där bara en kvar när jag köpte min så först till kvarn ;)

Buuuu... Vill inte sluta.

Hej, jag heter Viktoria och jag är arbetslös nu.. mer eller mindre, om man inte räknar med jobbet på Medborgarskolan :p Idag var min sista dag och det känns förjävligt. Jag trivdes riktigt bra, med alla vårdtagare och alla arbetskollegor. Jag lämnade ett litet meddelande på tavlan till dem alla, och dem kommer säkerligen ringa in mig när dem behöver hjälp, men det var ändå skönt med ett schema att följa och att man fick jobba så mycket man gjorde. Jag kan iallafall säga att jag har jobbat så mycket jag har kunnat och engagerat mig till tusen så jag är mucho nöjd med min insats och det verkade dem andra också vara så det var skönt att höra att dem var nöjda :)

Dagen började dock inte så bra. Vi skulle vara fyra, vi blev tre. Först skulle hon komma och fem minuter senare hade hon öroninflammation och skulle sjukanmäla sig. Skitsnack! Hon fick jobb i två veckor bara och gnällde somfan över det och så gör hon såhär. Klockan 8, på en söndag.. Omöjligt att få in ny personal. Med vuxenlivet och jobb kommer ansvar, så jävla svårt är det inte. Detta gjorde oss riktigt förbannade och är man 22 år så ska man fan kunna sköta sitt jobb. Inte sant?

Men men, skit i det nu! ;p Jag kommer iallafall sakna Emelie somtusan. She's the greatest.

Mammi är hemma.

Så. Nu är hon äntligen hemkommen. Vi har tydligen kristaller i våra öron och dem hade trillat ner i hennes öron vilket gjorde så hjärnan inte visste om mamma var upp och ner, på sidan osv.. och det resulterade i en extrem yrsel så det gjorde också att hon kräktes. Nu är hon lite bättre iallafall och är hemma. Skönt. Nu kan man äntligen andas ut, så nu ska jag köra in till bästis.

Förhelvete.

Ring då.

I love this weather.

Som sagt så blev det filmmys igår tillsammans med Elin och Nina. Jag hämtade upp Elin och sedan begav vi oss till stan, till Nina :) Där blev det mc'donaldsmaud (för min del), America's funniest home videosprat och tillsist blev det filmen Tretton. Det var sjukt längesen vi såg den så vi tyckte det var dags igen!


 


Kom hem från jobb för ett litet tag sen, skulle egentligen jobba kväll, men jag bytade. Not so fun att jobba kväll, man sitter och gör absolut ingeting i tre timmar och man jobbar sex timmar totalt på hela kvällen, tråkigt när man knappt har några vårdtagare. Nu ikväll vet jag inte vad jag ska göra. Riktigt mysväder är det, hade velat ligga i soffan och kramas med Jonas, men han är i Trollhättan över helgen. Han ville iallafall att jag skulle köra in och kolla läget i lägenheten och sen ska jag nog träffa Nina en runda! Mamma var tvungen att åka in till sjukhuset i Lund idag också, väntar bara på ett samtal från dem där dem säger att allt är okej så man kan andas lite..

Brittan.

Britney Spears - Out from under

Important!

Varning! Varning! Några äckliga personer har tagit väldigt många människors koder på Preem vid Ö&B, (för er som bor i landskrona). Dem har väl satt upp en kamera eller något så dem ser våra koder. Min mamma och min brors fru blev drabbade, inklusive jag själv. Dock har jag aldrig några större summor på mitt konto utan har det mesta på sparkontot så dem ville väl inte ha mina små summor, så nu får jag leva fattigt i fem dagar för mitt kort är spärrat, men skit i det, jag hade en jävla tur som inte hade så mycket på kontot.

TÄCK ÖVER NÄR NI SLÅR ER KOD! Så smart var iallafall inte jag innan..



Update; Det spelar visst ingen roll om du håller för koden eller inte. Dem sätter dit en liten mini sak där man trycker in kortet så dem läser av koden + kortnumret.

JAJA, ingen går säkert. Jag ska döda dem allihopa. Med mitt kort.

172 timmar, inte dåligt.

Nu är jag hemma efter en dag på jobbet. Dagen har gått relativt fort, skönt :) Mamma ligger och är väldigt sjuk så jag har fått köra hit under dagen för att höra så allt är ok. Jag fick också min kopia från min timlista från juli. 172 timmar.. OH YES! Ringde dock lönekontoret innan och bad dem dra av en tusenlapp extra för skatt. Surt somfan, men annars lär jag få betala nästa år och det vill jag icke.

Nu tänkte jag faktiskt organisera i min pärm där alla lönepapper och räkningar (ja, några räkningar har jag fakiskt haha) finns och sedan ikväll blir det movietime med Elin och Nina.

Hoppas ni får en bra fredag!

Ge mig jobbet NU!

Nu är min långa nacka borta, gött :)! Jag blev jättenöjd med själva frisyren, jag var dock SÅ sugen på att klippa av det, men vi beslöt oss för att vänta lite. När det gäller färgen så är jag mycket tveksam. Ina lade i många ljusa slingor + en brun mockafärg, något nytt hon ville prova.. Hon tonade det rätt mycket och för hon lade i så många ljusa slingor så kom liksom lite av de röda pigmenten från den bruna färgen fram. Slingorna syns liksom inte, det blev bara ett sorts shimmer. Jag tycker det ser lite rött ut, men inte hon haha.. Aja, jag ska ge det ett par dagar annars ska jag reklamera. Ina sade att det tonar ner sig efter 2-3 duschar så vi får se :) Det är väl bara en vanesak i guess.. Jag har ju faktiskt varit riktigt rödhårig en gång i tiden, men det vill jag bara förtränga :p men man tyckte om det då iallafall haha.

Efter jag var klar där så satt bästis och väntade på mig. Vi gick och tittade lite i stan medan vi väntade på att Ina skulle få lunch och när hon väl var klar så satte vi oss på Maddes och åt lite gott :) När hon stack tillbaka till jobbet så körde jag och Nina iväg, jag skulle söka lite jobb och på ett ställe så lät det vääldigt positivt, ska få ett samtal av henne nästa vecka :) När jag gick sade hon: Men då ses vi då. Hm? I mina öron låter det bra ;p Hoppas fan hon nu ringer och hooooppas jag får lite jobb där.  HOPPAS HOPPAS HOPPAS! Hade varit så sjukt roligt och fan vad lycklig jag hade blivit..

Imorgon blir jag äntligen fin i mitt hår.

Jag slutade tidigt idag vilket var skönt för jag har varit så fruktansvärt trött dem senaste dagarna. Hem kom jag och då skulle jag följa med mammi för att lämna Ozzy på klippning sen körde vi en runda till Centersyd/Maxi. Vi gick runder och strosade lite, skulle handla samma bh fast i svart fast den var såklart slut i min storlek. Efter det köpte vi mat inne på Maxi och nu sitter jag här himma.

Ska inte göra något speciellt ikväll. Tänkte vara hemma några timmar till sedan ska jag bara hem till Jonas. Imorgon är jag ledig och då ska jag fixa mitt hååår :)! Sjukt att det redan har gått två veckor sedan jag beställde tid.. Det blir klippning, färgning och så ska jag slinga. Gott! Funderar starkt på att klippa av det igen, men det får nog vänta till hösten isåfall.

In love.

Rochelle Waistcoat SEK 749, Rare Fashion - NELLY.COM

Jag har letat efter en paljettväst väldigt länge och this is the one.
749:- ligger den på och det vill jag inte lägga ut för en väst.
Typiskt!

Jag vill inte sluta..

"Du är så himla trevlig att ha att göra med. Du passar verkligen till detta yrket."

"Det är så kul när du kommer på morgonen. Du muntrar upp oss båda två så mycket. Tack."

Finding Neverland.

Nu har jag kommit him från jobb, skulle egentligen sluta vid två, men vi har alldeles för lite att göra så det resulterar i att vi nästan slåss om alla vårdtagare :p men denna gången fick jag sticka hem tidigt och det gör inte mig så mycket.

Kvällen igår var mysig med töserna. Det var riktigt längesen vi tre bara tog det lugnt tillsammans så det var mucho trevligt. Efter vi hade sett Finding Neverland så körde jag Elin hem och sedan vidare in till stan där jag skulle släppa av Nina. Vi två satt och pratade om precis allting som har hänt den senaste tiden, riktigt skönt var det att få prata ut. Bästa vänner.

Nu ska jag iallafall hoppa in i duschen, fixa naglarna, plocka ögonbrynen och sånt smått och gott.

Bh jakt.

Hehe, det var inte så mycket som det kanske såg ut på bilden. Jag drog med mig Elin till Center syd där jag skulle på bh jakt. Inte det roligaste, men det behövdes. Jag hittade en (efter många om och men) som satt som en smäck, dock var den såklart den dyraste, men satt den bra så gjorde den.. Det följde med en tunika hem från Cubus och så tittade jag inom Emmeli på jobbet där jag hittade en himla skön och snygg t-shirt.





Ikväll - filmmys med Nina och Elin.

Jag som bara skulle handla en bh, haha. Bilder kommer sen.

Godmorgon.

Nu - jobb.

Motion och gega; Bra start på dagen.

Imorse bestämde jag och Jonas oss för att inte käka vår frukost hemma. Jag fixa äggröra och bacon medan han fixa bullar och juice. Vi körde ut till Glumslövs backar. Vi gick i en kohage, men tillsist fick jag smått panik och ville inte alls gå igenom den stora flocken utan tvingade Jonas att gå upp en bit istället där vi mötte på massvis med gega och vatten. Såklart var det jag som trampa fel så jag blev genomblöt i mina skor och mega smutsig haha. Nu kan jag skratta åt det, men då var jag jääävligt frusterad :p Efter en bra bit kom vi längst upp på en stor kulle och hade en underbar utsikt över havet och Ven, mysigt var det.

Nu ska jag hoppa in i duschen sedan ska jag sticka och handla lite. Ikväll är det tacomys som gäller.

Ha en bra kväll!

Fest och Roadtrip.

I fredags blev det ju fest. Jessica kom och hämtade mig med den fina bilen och hon drog den somfan på toftavägen och ute på motorvägen. Perfekt start på kvällen måste jag säga haha! Vi stack och hämtade hennes kille sedan bar det vidare till hennes nya lägenhet där vi tre satt och lyssnade på musik, snackade strunt och spelade tärning. Vid halv tolv,tolv träffade vi Elin, Nina, Sofie, Frida, Ellis, Alex m.fl. utanför lägenheten så gick vi ner tillsammans till stan där det blev en snabb runda till Tycho och sedan blev det Tages. Det var en mycket trevlig kväll tills jag fick smärtor i hjärtat/bröstet (något mög jag har haft sedan gymnasiet, kommer och går hela tiden) och var tvungen att åka hem, så vid halv tre låg jag i sängen hemma hos Jonas.

Dagen efter skulle jag, Jonas, Peter och syrran ut på roadtrip. Jag var riktigt fylledålig (ovanligt..) medan vi körde runt som galningar för att hitta en sjö vi kunde mysa vid. När vi väl var framme och jag hade fått sitta i bilen lite så mådde jag lite bättre. Efter dem hade badat och ätit lite så körde vi vidare till Ystad. Gud vilken mysig och framförallt fräsch stad. Ge mig ett jobb där och jag flyttar dit direkt. Det lovar jag. Kär blev jag. Vi satte oss iallafall på en uteservering och käkade lite mat. Det blev dock bara en kycklingsallad för min del som kostade 120 kr (!).

Här kommer lite bilder från i fredags;








Det var längesen..

Haha, jag hittade en bild på mitt hår när jag hade långt. Det känns som jag alltid har haft kort hår. Wierd..

Peach Melba.

Första cidern är öppnad och jag sitter fortfarande hemma.. haha :) Jessica kommer snart och hämtar mig med världens finaste Honda Civic, yeay! Sen blire fest. Hoppas vi ses i vimlet!

Sugen.

Nina jobbar. Jessica är i Råå och grillar. Resten vet jag inte. Jag vill festa. Kan ni komma hem?!

Party paaaarty!

LEDIG! LEDIG! LEDIG! LEDIG! LEDIG! :D Nu ska jag bara ha roooligt dessa två dagar.. Ikväll blire fest med vännerna! Vin och cider står på kylning. Mumma!


Nu - dusch.

Så är det.

Fyfan. Jag är helt slut. Har haft en dag ledigt på tre veckor. Kroppen skriker efter vila och sovmorgon. Imorgon är den sista dagen innan jag äntligen är ledig i två dagar. Det är inte ens lönt att ringa eller smsa, jag lever inte för tillfället.

Bye.

Jag kan knappt le tack vare ansiktsmasken.

Mitt ansikte börjar stelna.. haha.

Dags att fräscha till sig lite.



Body Butter med doft av passionfrukt (helt underbar), tvål och scrub till
fötterna och så en ansiktsmask med camomile och aloe vera.

Love it.

Äntligen fint väder. Lovely.

Fruktpåse.

Klockan är sju och jag har redan haft en mysig frukost tillsammans med Jonas, sett till att håret ser någorlunda bra ut och kört hem från stan. Det var väl inte dåligt? ;p När vi skulle köra kom Jonas med en liten fruktpåse till mig "här har du lite frukt om du blir småhungrig under dagen" hihi, så söt är han.

Nä, nu ska jag klä på mig sen ska jag sticka till jobbet, hörs senare ikväll! 

Min dag.

Nu - fixa naglarna, äta.
Sen - jobb.

Deprimerande.

Igår stack jag och Jonas iväg och storhandlade mat på Maxi. Hade fått lite inside information om en butik som behövde ny personal, men tydligen hade en annons redan varit ute. Aja, jag gick dit med mina papper ändå, pratade en hel del med tjejen där som hade chefens roll nu när hon hade semester, så nu kan jag inget annat än att hoppas..

Hem kom vi och rotmos lagade jag. Riktigt gott! Sitter och söker en massa jobb nu, mitt schema på Rönngården är ju snart slut :/ Jag som trivs så bra! Dem kommer säkerligen ringa in mig för dem behöver nästan alltid extra hjälp, men det kan jag inte flytta hemifrån på precis. Fan vad jag hatar dessa tider.

Min kväll.

I'm home.

Ikväll;

Handla mat
Söka jobb
Vila

Slutkörd för tillfället.

Ett tag sen jag skrev. Har inte riktigt haft tid och när jag väl hade så orkade jag inte. Jag har varit helt slutkörd dem sista dagarna. Det har bara varit jobb hela tiden och i fredags fick jag en obehaglig huvudvärk. Precis som någon slår mig i bakhuvudet så blir jag helt yr, men det känns bättre nu iallafall. I fredags kväll så stack jag, Jonas och Henrik till Malmö och mötte upp Victor och hans flickvän Hannah. Vi satte oss på Mongolia och åt, jätte trevligt var det :) Alltid lika kul att träffa nya människor. Dock blev det sent så i lördags morse tog det emot att gå upp, men det gick. Det var delad tur som gällde så mellan ett och halv fem var jag hemma hos Jonas föräldrar och firade Linda lite :) Sen vid halv fem var det jobb igen och på kvällen stack jag hem till Jonas och somnade direkt på soffan. I morse vaknade vi vid tolv, käkade frukost och sen gick jag och lade mig igen :p Nu ikväll jobbade jag tillsammans med Emelie, kul att man har klickat så bra med någon!

Nu ska jag borsta tänderna och sen blir det sängen. Klockan ringer tidigt imorgon. BLÄ!

Viktoria

- om mig och min vardag

RSS 2.0